tiistai 5. maaliskuuta 2013

YLIKANSALLINEN SEKOOMUS

Viimeiset 26 vuotta maan yhteiskuntapoliittisia suuntaviivoja ja talouspolitiikkaa on hallinnut Kokoomus vain satunnaisin keskeytyksin. Kokoomus on se taho, joka on säätänyt lakeja ja viitoittanut tietä nykytilanteeseen. Jostakin kumman syystä suomalaiset yrittäjät äänestävät edelleen Kokoomusta, vaikka se on tehnyt ja tekee edelleen hartiavoimintyötä suomalaisen työn ja yrittäjyyden tuhoamiseksi lainsäädännönkin avulla. Jostakin kumman syystä suomalaiset yrittäjät kiroavat edelleen sossuja ja kommareita, joilla ei ole ollut mitään valtaa viimeisten vuosikymmenten aikana, ja unohtavat että heidän oma puolueensa, rakas Kokoomus, on ajanut heidät siihen kuseen, jossa he nyt kärvistelevät.
Kokoomus on se puolue, joka demarien ja Kepun kanssa on onnistunut tuhoamaan hyvinvointivaltion ja luomaan maahamme uuskurjaliston. Kokoomuksen valtakaudella maahamme on saatu luotua satojatuhansia köyhiä lisää ja ennen kaikkea, kymmeniä tuhansia köyhiä lapsia. Se on Kokoomuksen mielestä ihan oikein. Niin pitääkin olla.
Kokoomus on aina ajanut eliitin etuja. Se on aina ollut rikkaimpien puolue, joka on kerännyt kannatuksensa matalapalkka-alan naisilta ja opettajilta, itsemurhaa hautovilta pienyrittäjiltä, ja se on puolue, joka on aina vallassa ollessaan huonontanut näiden äänestäjiensä asemaa. Ilmeisesti Kokoomuksessa on jo aikoja sitten oivallettu, että Lenin oli aivan oikeassa puhuessaan hyväuskoisista hölmöistä, jotka kannattavat heitä vastoin omaa etuaan.
Homma toimii edelleen kuin venäläinen vodka. Sadat tuhannet suomalaiset kurjistavat itseään äänestämällä Kokoomusta, joka antaa heille vastalahjaksi Toivotalkoot tai jonkin muun kivan sloganin. Se lämmittää sitten lähihoitajaa, joka hikipäissään pesee kuolevien mummelien ripulipaskoja kolmivuorotyössä 1200 euron bruttokuukausipalkalla. Mutta, kuten Kokoomus aina totetaa, se on ihan oikein.

Nykyisen Sekoomuksen ja vanhan patamustan Kokoomuksen välillä on kuitenkin yksi ero. Kun 90-luvun Suuri saatana Iiro Viinanen ajoi tuhansia suomalaisia itsemurhiin ja kodittomiksi ja ikuiseen velkavankeuteen voimansa päivinä, hän uskoi vakaasti ajavansa Suomen etua. Viinanen oli Isänmaan asialla, vaikka tuhosikin sitä hartiavoimin.
Nykypäivän Kokoomus ei ole enää isänmaallinen. Sille Suomi ja suomalaiset ovat vain väline vallankäytössä, rahasampo, josta lypsetään rahaa niin paljon kuin kehdataan ja joka pannaan maksamaan aiheutetut laskut. Kansankielisesti voidaan sanoa, että nykyinen Kokoomus kusee ja paskoo kansansa päälle minkä ehtii, ja tekee sen hymyillen.
Vanha kokoomusveteraani Raimo Ilaskivi, joka oli aikoinaan avoimen fasistinen kannanotoissaan, on hänkin kauhistellut nykyistä menoa, eikä ihme. Ilaskivikin oli sentään isänmaallinen vahvempien oikeuksien puolustaja. Nykyiset kokoomuspäättäjät eivät ole lankaan kiinnostuneita kotimaastaan, sillä heillä ei ole kotimaata tai kansaa.
Kun EU:n budjettineuvottelujen seurauksena Suomen köyhimpien alueitten tukia vähennettiin yli kolmesataa miljoonaa, Kokoomuksen virallinen eurofasisti Alexander Stubb sanoi suoraan sen mitä puolue ajattelee suomalaisista rintamaiden asukkaista ja heidän elämästään: Se on ihan oikein. Kokoomuksen mielestä on ihan oikein, että köyhin Suomi menettää noin 350 miljoonaa. On ihan oikein, että Suomi menettää 350 miljoonaa. Koska se on ihan vitun sama. EVVK.

Mutta eihän se lasku siihen jäänyt. Suomen maksettavaksi tuli Euroopan Unionin komission VERTAILUKELPOISTEN lukujen mukaan 652,1 miljoonaa euroa. Siis sen jälkeen, kun kaikki saamamme tuet ja edut on laskettu, kun olemme vähentäneet jokaisen EU-tukisentin, viivan alle jää miinus 652 100 000 euroa. Noin 120 euroa ja rapiat per nenä.
Jyrki, itselleen luonnollisesti, kiiruhti oitis oikomaan lukua, joka on hirvittävä. Hän väitti, että komissio heittelee lukuja ilmaan ja ettei tuo luku ole tosi ja kaikkea muuta väärennettyä todellisuutta, ja siksi Jyrki tilasikin oitis Valtiovarainministeriöltä ihan omat lukunsa, joita saattoi heitellä sinne tänne, kunnes kaikki olivat taas ihan sekaisin ja eksyksissä.
Jyrki onnistui taas kerran ja kansa ja media unohtivat, että SUOMEN NETTOMAKSU oli tuo 652, 1 miljoonaa euroa. Netto. Tappio. Miinus. Maksu. Lasku. Me siis hävisimme 652,1 miljoonaa euroa. Mutta, kuten Alexander Stubb torahampaittensa lomasta lausui: se on ihan oikein.

Ylikansallisten yritysten etuja valvova Kokoomus katsoo, ei suinkaan europarlamenttiin, vaan kabinetteihin ja suuryritysten johtajiin. Se hengailee Euroopan mahtimiesten ja -naisten kanssa, ja hieroo hajustettua takamustaan aivan avoimesti suomalaisten neniin.
Se ei ole kiinnostunut siitä, että suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä mahdollisti köyhienkin terveyden. Köyhien kuuluukin olla sairaita ja kuolla nuorina, koska Se on ihan oikein. Kokoomuksen mielestä on ihan oikein, että suuret ylikansalliset firmat tulevat rahastamaan sairaita suomalaisia. Siksi pienet kotimaiset hoivaputiikit ja yrittäjät kuristetaan lainsäädännön voimin pois tieltä. Kenttä raivataan puhtaaksi ylikansallisille toimijoille.
Sama koskee melkein alaa kuin alaa. Pienet suomalaisputiikit sotkevat asioita. Ne pitääkin tappaa. Se on ihan oikein. Sama koskee suomalaista työtä. Kokoomus on helpottanut irtisanomista, se on tehnyt irtisanomisista kannattavaa bisnestä pienelle raharikkaiden eliitille, se on helpottanut suuryritysten investointeja pois Suomesta kaikin tavoin ja on siten suurin poliittinen syyllinen suomalaisen teollisuuden tuhoamisessa.
Kokoomuksen Suomi on köyhä, rikkaan eliitin terrorisoima maa-alue, jossa rikkailla menee hyvin ja köyhät raatavat alipalkattuina missä tahansa työssä eliitti milloinkin haluaa. Kokoomus haluaa maahan matalapalkkakulttuurin, halpatuotannon, ylikansalliset yhtiöt huseeraamaan vailla rajoituksia, eli puolueen unelmana on jokseenkin samanlainen Suomi, kuin noin satakunta vuotta sitten. Ja vain siksi, että se on ihan oikein.

Miksi isänmaallisesta Kokoomuksesta on tullut tällainen? Koska nykyinen johto on rikollinen mielenlaadultaan. Se seuraa Björn Wahlroosin viitoittamaa tietä, jossa ei ole moraalia. Sellaista ei ole olemassakaan. Juuri siksi puolueen johtotähti Jyrki Katainen valehtelee aivan avoimesti. Niin voi tehdä. Kukaan ei sano yhtään mitään.
Jyrki Kataisen nousu puolueen ja maan johtoon alkoi siten, että Pohjois-Savon Kokoomus ry:n syyskokoukseen 27.11.1999 ilmestyi valtuutettuja valitsemaan häntä valtaistuimelle. Valitut esittivät valtakirjoinaan pöytäkirjoja Kokoomusnuorten kokouksista. Oli Siilinjärven, Varkauden ja Pielaveden kokoomusnuoret ry:n kokouspöytäkirjoja. Niillä todistettiin Pohjois-Savon Kokoomus ry:n kokoukseen tulleiden oikeudellisuus.
Pielaveden kokoomusnuoret ry:tä ei ollut edes olemassa. Varkauden kokoomusnuoret ry oli yhdistys, jonka kahdeksasta kokousessa paikalla olleeksi nimetystä vain yksi ilmeisesti oli ollut paikalla ja yksi Pohjois-Savion Kokoomus ry:n kokoukseen ilmestynyt Kataisen kannattaja oli kuullut valinnastaan kokousedustajaksi "joltain" jälkeenpäin. Siilinjärven, Jyrki Kataisen kotipaikkakunnan, kokoomusnuoret ry oli "pöytälaatikkoyhdistys", mitä se sitten olikaan.
Moinen touhu kiinnosti myös poliisia, joka yritti selvittää puolivillaisesti asiaa. Katainen väitti kuulusteluissa sopineensa asioista Kristiina Ollilan kanssa, joka kiisti kuulusteluissa koskaan sopineensa mitään. Ainakin aluksi.
Kun pöytäkirjoja aidoiksi allekirjoituksellaan todistanutta Jyrki Romakkaniemieä kuulusteltiin, hän kiisti aluksi asian jos toisenkin, ja sanoi jopa joutuneensa asian tiimoilta uhkailluksi ja kiristetyksi. Nuo asiat eivät kiinnostaneet poliisia lainkaan. Lopulta Romakkaniemi kaatui miekaan ja otti syyt niskoilleen ja vapautti Kataisen jatkossa huijaamaan puoluettaan ja Suomea.
Vuonna 2012 Jyrki Kataisen EU-erikoisasiantuntijana toiminut Romakkaniemi lähti Brysseliin Olli Rehnin avustajakuntaan. Poliisi ei koskaan prässännyt Jyrki Kataista pöytäkirjaväärennöksistä. Sitä ei kiinnostanut oliko Romarkkua kiristetty ja uhkailtu tässä jutussa.
Koko asia lakaistiin maton alle ja tehtiin syyttämättäjättämispäätöksiä. Sutki savolainen Jyrki Katainen nousi valtakunnan huipulle väärennösten avulla. Nyt nuo mahdolliset rikokset ovat jo vanhentuneet.

Mutta ei Jyrki ole ainoa Kokoomuksen hämärän tien kulkija. Ministeri Jan Vapaavuori oli nuorena miesnä Helsingin Munkkiniemen hurjia ja kuittasi noina iloisina aikoina tuomion pahoinpitelystä ja parista muustakin rikoksesta. Puoluesihteeri on tuomittu myymälävarkauksista ja entinen ministeri Kimmo Sasi kuolemantuottamuksesta.
Myös Eero Lehti ja Harri Jaskari ovat saaneet tuomioita nykyisistä kansanedustajista. Vanhan liiton kokoomuskelmi Ilkka Kanerva kamppailee parasta aikaa hovioikeudessa alemmassa oikeusasteessa saamastaan tuomiosta, joka liittyy korruptioepäilyihin.
Sellaista meininkiä Kokoomuksessa on ja on ollut jo pitkään.
Jollakin ilveellä Kokoomuksen vaalirahatsotkut onnistuttiin piilottamaan nekin ja Sampsa Kataja luiskahti kuivalle maalle, vaikka oli pitkää kaulaansa myöten vaalirahasotkuissa. Niin oli ministeri Häkämieskin, mutta hänetkin junailtiin puhtaaksi tuota pikaa.

Mutta kyse ei ole vain yksittäisten kansanedustajien töpeksinnöistä. Kokoomus ajaa avoimesti talousrikollisten asiaa. Harmaan talouden rikoksia tutkivien viranomaisten määrää on laskettu, vaikka Katainen valehtelikin eduskunnassa, että siihen tullaan panostamaan eripaljon.
Yksikään Kokoomuksen kansanedustaja tai ministeri ei ole millään tavalla ollut kiinnostunut siitä, että Arevan ydinvoimalatyömaalla on jo nyt paikalla Bulgarian mafian miehiä. Siis niitä ihan oikean järjestäytyneen rikollisuuden miehiä. Se ei kiinnosta Kokoomusta.
Valtiovarainministerinä ollessaan Katainen vastusti kaikkia uudistuksia, jotka olisivat tehneet rakennusteollisuudessa ja rakennusalalla toimivien veronkierroista ja harmaan työvoiman käytöstä vaikeaa. Katainen tekee niin edelleenkin. Meille ei ole saatu aikaiseksi sellaista lakia, joka määräisi pääurakoitsijan vastuulliseksi kaikista työmailla tapahtuvista epäselvyyksistä jne.
Jyrki Kataisen ja Kokoomuksen johdolla maamme virkamiehet eivät myöskään pakota ulkolaisia hämäräfirmoja noudattamaan suomalaista työehtosopimusta ja lainsäädäntöä, vaikka EU tuomioistuimen jo 1990-luvulla tekemän päätöksen mukaan töissä tulee aina noudattaa sen maan työehtoja, jossa työtä tehdään. Ei, vaikka samanlaisen päätöksen teki myös Viron korkein oikeus hiljattain.
Kataisen suojeluksessa toimivilla rakennusfirmoilla ei ole mitään pelättävää, sillä valvontaa ei ole lainkaan. Ulkolaisille voidaan edelleen maksaa murto-osa laillisista palkoista jne. Yksikään viranomainen ei valvo, noudatetaanko työmailla Suomen työehtoja ja lakia. Ei verovirasto, työvoimahallinto, poliisi eikä kukaan muukaan. Laittomuuden tila on hyväksytty tosiasia Kokoomuksen Suomessa.
Jyrki Katainen ja Kokoomus pyrkivät myös hartiavoimin lisäämään hallintarekisterien käyttöä ja muita keinoja, joilla poliitikkojen yhteydet yritysmaailmaan ja omistuksiin kyettäisiin salaamaan. Tämä on päinvastoin kuin mitä Katainen on eduskunnassa julistanut ja mihin EU pyrkii. Pääomien salaaminen hyödyttää ennen kaikkea kansainvälistä järjestäytynyttä rikollisuutta ja se on kaikkien veroparatiisien ydin. Omistajuus ja pääomien alkuperä ja määrä pyritään salaamaan kaikin keinoin. Siihen Katainen ja Kokoomuskin tähtäävät.

Vuodesta 1995 vuoteen 2007 köyhimpien suomalaisten tulot kasvoivat 16,7%. Siis alle 1,5% vuodessa, eli hiukan inflaatiota vähemmän, eli suomeksi sanottuna: kaikkein köyhimpien tulot laskivat noiden kahdentoista vuoden ajan.
Kaikkein rikkaimpien suomalaisten tulot kasvoivat 1995-2007 75%. Kertauksen vuoksi: rikkaimpien suomalaisten tulot kasvoivat 1995-2007 75%. SEITSEMÄNKYMMENTÄVIISI PROSENTTIA! Siis noin 7% vuodessa.
Kaikkein rikkaimmat suomalaiset ovat viimeisen kymmenen, viidentoista vuoden aikana, siis samaan aikaan kun heidän tulonsa ovat kasvaneet 7% vuodessa, saaneet miljardin tulonsiirtoina. Kertauksen vuoksi: KAIKKEIN RIKKAIMMAT OVAT SAANEET TULONSIIRTOINA NOIN 1000 000 000 EUROA.
Tämäkin on Kokoomuksen linjan mukaista ja Ihan oikein. Mieti sitä, pienyrittäjä. Mieti sitä, sairaanhoitaja, pikku virkamies, pankkineiti. Keitä teitä nyt onkaan, jotka äänestätte Kokoomusta. Te olette tuon kaiken maksajia. Ja se on Kokoomuksen mielestä... Ihan oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti