sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Blogin aloittelua

Kestäneen tovin ennen kuin ehdin kunnolla tuulettamaan maamme lähes rikollista hallintatapaa ja poliitikkojemme ja valtaeliitin puuhia. Jatkossa otan luonnollisesti kantaa myös Euroopan Unionin toimintaan ja muihin merkillisyyksiin, ja kyllä, vailla minkäänlaista itsesuojeluvaistoa tai soveliasta sanailua, kohteliausuussääntöjä tai muitakaan rajotteita. Siis samaa kamaa, josta jotkut ovat jo ehtineet nauttia Facebookin ihmeellisessä maailmassa.

Vapauden, pienen ihmisen puolella, heikon puolella ja pienyrittäjien puolella korporaatioiden, kartellien ja sen todellisen järjestäytyneen rikollisuuden dominoimassa maailmassa. Ja kyllä, tämän hetken merkittävintä järjestäytynyttä rikollisuutta on ylikansallinen pankkitoiminta ja kotimaassamme poliitikkojen ja suuryritysten muodostama verkosto, joka ajaa maatamme kohti köyhyyttä ja sadan vuoden takaista kurjuutta täysin tietoisesti ja tahallisesti.

Osansa tulee saamaan myös jokainen, joka pitää mieleltään pahemman kerran nyrjähtäneen venäläisemigrantin mielenterveysongelmista esiin putkahtaneita lapsuuden traumojen kaikuja nerokkuutena. Näitähän eräskin pohjoismaiden suurimpiin kuuluva suomalaispankkiiri pitää nerokkaana filosofiana. Tämä "filosofiahan" on aivan täyttä huttua.
Kyseinen emigrantti kuului ylempään keski-luokkaan, mutta kun bolshevikit veivät isäpapan apteekin, tyttären mieli mureni, eikä koskaan korjaantunut. Sen sijaan hän loi oman "filosofiansa", jonka ydinajatus on se, että itsekkyys on hienointa ja pyrkimys yhteiseen hyvään pahinta ihmiskunnan historiassa. Juuri siksi tämä entinen stalinisti ja nykyinen äärikapitalisti onkin ihastunut tämän luojan kiitos aikoja sitten kuolleen venäläisemigrantin sekoiluihin.

Mutta kuten sanottua, jatkossa lisää samalla linjalla. Sanoja säästämättä, syyllisiä säälimättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti