perjantai 18. elokuuta 2017

TURKU 18.8. 2017

Suomen Turussa allahia huutanut ulkomaalaistaustainen mies, jonka henkilöllisyys on tuntematon, tappoi ihmisiä kadulla. Useita haavottui hyökkäyksessä. Väkivaltaa kuvailtiin silmittömäksi. Ei se sitä ollut. Se oli aivan samanlaista kuin Lontoossa, Barcelonassa ja muissakin kaupungeissa. Pariisissa, Brysselissä, Manchesterissa...

Jos joku edes yrittää väittää, ettei tällaisesta ollut kenelläkään aavistustakaan, valehtelee. Turun Sanomat kirjoitti jo kolme vuotta sitten aiheesta.
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/522041/Turussa+satoja+aarijihadisteja

Suojelupoliisi myönsi jo vuosia sitten, että maassa on satoja ääri-islamisteja ja Syyriassa "taistelleita", joitakin kymmeniä ISISinkin rivissä sotineita. Suojelupoliisi siis tiesi jo vuosia sitten, että tämä tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. Suojelupoliisi, eikä kukaan muukaan tehnyt asialle yhtään mitään.

Asiasta on sanottu rumasti ja asiasta on sanottu kauniisti. On varoiteltu ja huomauteltu, mutta poliittisista syistä asiaan ei ole puututtu. Poliitiikoilla onkin täysi vastuu tapahtuneesta.

Kaikki asiasta puhuneet, riippumatta siitä kuinka asiallisesti tai asiattomasti ovat asiaa esille tuoneet, on leimattu rasisteiksi ja ulkomaalaisvihamielisiksi. Jokainen asiasta huolissaan ollut on leimattu samaan kasaan kuuluvaksi.

Maamme hallitus otti 2015 maahan 31 000 turvapaikanhakijaa pääosin Ruotsista. Näiden joukossa oli Syyrian sotaa paenneita vajaat kahdeksansataa. Valtaosa oli irakilaisia ja somaleja. Heistä suuri osa oli asunut jo vuosia muissa Euroopan maissa. Kaikki tulivat turvallisista maista. He saivat jäädä Suomeen.

Samaan aikaan Venäjän rajan ylitse tuli vajaat 800 turvapaikan hakijaa, jotka passitettiin takaisin, koska Venäjä on turvallinen maa ja Dublinin sopimus sallii palautukset turvalliseen tulomaahan. Ruotsi ei ilmeisesti ollut sellainen, eikä Dublinin sopmus koskenut sitä.

Jokainen, joka toi esille sen tosiasian, että tässä joukossa oli sotarikoksiin syyllistyneitä, tuomittiin rasistiksi valtamedian toimesta. Vihapuhetta vastaan käytiin voimalliseen kampanjaan ja laajasti tuotiin esille se, kuinka islam on rauhan uskonto. Puhuttiin kulttuurin rikastuttamisesta ja siitä, ettei pelolle saa antaa sijaa. Kuinka lienee nyt?

Näistä maahantulleista tuhansia on kadonnut, tuhansien henkilöllisyys on jäänyt arvoitukseksi, eikä kenelläkään ole mitään tietoa siitä missä nämä henkilöt ovat nyt. Kukaan ei tiedä nyt, klo 19.13, kuka murhamies on. Missä ovat nyt ne, joiden mielestä maahantulleet paperittomat ja tuntemattomaksi jääneet ovat oikeutettuja kaikkiin yhteiskunnan palveluihin ja etuihin?

Mitä sanovat ne lukuisat toimittajat, asiantuntijat ja muut, jotka sanoivat julkisuudessa, ettei millekään pelolle ole perusteita ja ettei Suomessa koskaan tapahdu tällaista? Missä ovat ne, joiden mukaan puheet tällaisesta olivat vihanlietsontaa ja rasismia?

Mitä sanovat nyt ne, joiden mielestä Suomi seuraa Euroopan Unionin maahanmuuttopolitiikkaa, ne länsimaisten arvojen puolustajat, joiden mielestä meidän tulee sopeutua maahanmuuttajiin, eikä toisinpäin?

Missä ovat nyt ne, jotka ovat opettaneet meille taviksille, että islam todella on rauhan ja rakkauden uskonto? Miksi viranomaiset eivät tiedotustilaisuudessaan suostuneet puhumaan terrori-iskusta? Terrori on terroria, oli henkilö kuka tahansa.

Miten ministeri Risikko voi tiedotustilaisuudessa esittää, että vasta nyt selvitellään miten tällainen on ylipäätään voinut tapahtua? Ministeri Risikko ihmetteli mikä oli syy tekoon? Mitä Rajavartioston valmiustilan nosto auttaa tässä tilanteessa?

Koraani: suura 8:12. Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.»

Pelkään pahoin, että tämä päivä oli erään aikakauden loppu, monellakin eri tavalla.

9 kommenttia:

 1. Näin se voi käydä. Mutta jos huhut pitävät paikkansa, tässä oli kyseessä 'kunnia'murha. Pistää kyllä miettimään kuinka paljon kunniaa heruu aseettoman lapsen kanssa olevan naisen tappamisesta takaapäin? Kusipäitä ne ovat.

  VastaaPoista
 2. Neljän Miehen pakoon juoksu !

  VastaaPoista
 3. Perustettakoon ISIS Suomeen (Itsenäinen Suomi Isänmaallisille Suomalaisille). Toimintastrategia jää perustajien tehtäväksi.

  Se äidin murhaaminen meni yli sietorajan.

  Ajatukseni pyörivät Kataisessa, Stubidossa, Risukossa, Orpossa, Sippilässä, erilaisissa lakimiehissä, uuvateissa ja itse asiassa Suomen koko hallintoelitistien ympärillä.

  Eläintarhat ilman rajoja. Nyt.

  VastaaPoista
 4. Paperittomat ja palautuspäätöksen saaneet ovat ongelma. Sille pitää tehdä jotain. Mutta tolla videolla ihmiset jahtaa puukottajaa, ja itseasiassa jahtaajista suuri osa on maahanmuuttajataustaisia. Samaan aikaan suurin osa kantasuomalaisista kaiveli kännyköitä tai juoksi karkuun.
  Vaikka maahanmuutto on osittain ongelma niin nyt ei saisi lynkata syyttömiä.

  VastaaPoista
 5. Kai valtamedia saa tämänkin laitettua jotenkin Venäjän tai Trumpin piikkiin.

  VastaaPoista
 6. Yks mulukku ei saanut erektiota, lähti tappaman naisia. Ei sen takia kannata kaikkia ruskeita, kikkarapäitä, punapaitaisia, kielitaidottomia, miehiä jne. ruveta vainoomaan. Polliisit hoitaa kyllä homman. Kiva, että auttavia lähimmäisiä löytyi paikalta. Ne on oikjeita Suomalaisia, ei "mutakuonoja" potkivat toisen ääripään "hihanistit"!

  VastaaPoista
 7. Täysin samaa mieltä edellisen ja 18.8. klo 22.38 kommentoineen kanssa. Nyt jäitä hattuun siellä entisessä kotikaupungissani! Viha, pahoinvointi ja osattomuus eivät katoa maailmasta tai Turusta syytämällä myllyyn lisää vihaa ja sekoilua. Me pystytään kyllä parempaan. Yksikään Suomen nainen ei halua "turvakseen" kantasuomalaisia kiihkoilijoita. Viranomaiset ovat hoitaneet hienosti hommansa - annetaan heille työrauha ja pidetään toisistamme huolta.

  VastaaPoista
 8. Hyvä ja asiallinen kirjoitus Samilta. Ei mitään MV-sivuston tapaisia juttuja. Hyvä, että toit myös kappaleen Koraanista esille. Jospa Suomen kansan sinisilmäiset ihmiset heräisivät, että millainen uskonto se Islam oikein onkaan. Nythän on tosiaan niin, että esim. kristinuskoa pilkataan joka tuutista ja kaikilla on hauskaa, mutta piirräppäs pilakuva Muhammedista tai kirjoita hänestä negatiivisesti, niin tappouhkauksia sataa niskaan. Ja sitten puhutaan rauhan uskonnosta. Itse uskon, että Suomen politiikkaan vaikutetaan rajojemme ulkopuolelta ja päätökset on jo tehty, ennen kuin niistä edes neuvotellaan. Hyvänä esimerkkinä muutama vuosi sitten esim. Urpilaisen ja Arhinmäen vaalilupaukset. Kun pääsivät hallitukseen, niin lupaukset rikottiin heti. Kirjastosta löytyy myös kirja, missä tuodaan julki kolmen tunnetun kansanedustajan lahjonnan ottamiset. Yhtä valtaa edustaa EU. Ja mikähän on Maailman pankin ja Kansainvälisen valuuttarahaston osuus Suomen politiikassa? Nämä kaksi jälkimmäistä " seuraa " ovat tehneet tihutöitä ympäri maailmaa.

  VastaaPoista