torstai 17. elokuuta 2017

SUOMALAINEN MUKA-VASEMMISTO PUTOSI KELKASTA

Itseään kauhean hyvinä ihmisinä pitävä suomalainen ns. vasemmisto kitkuttelee poterossaan ja rukoilee armonpaloja isoilta puolueilta kuten on tehnyt jo Suvi-Anne Siimeksen ajoista saakka. Nykyinen vihervasemmisto on ajatusmaailmaltaan jokseenkin sama kuin edistyksellinen nuorkokoomuslaisten siipi oli 70-luvulla: kiva, kaikista kivaa ajatteleva idioottikerho, jolla ei ole mitään todellista annettavaa eikä mitään todellista halua ratkaista yhteiskunnan ongelmia.

Köyhyys Suomessa on kasvanut koko 2000-luvun räjähdysmäisesti. Ei se kiinnosta valevasemmistoa lainkaan. Vanhuksia kohdellaan kuin saastaa, eikä se haittaa vihervasureita ollenkaan. Köyhiltä viedään, pienituloisilta viedään, työläisiltä viedään ja vihervasemmisto on hyvä omasta mielestään. Se on niin hyvä, ettei sille tuottanut mitään ongelmia olla mukana hallituksessa, joka myönsi kaikkein suurimmille ja rikkaimmille suuryrityksille 1,6 miljardin veroalen.

Nykyinen pellevasemmisto ei eroa millään tavalla vihreistä, jota siis ovat kokoomuksen puutarhaosasto. Pellevasemmistokin puhuu yhtä ja tekee toista, ja varoo visusti olemasta oikeasti vasemmistolainen. Se on määritellyt oman vasemmistolaisuutensa pelkäksi imagoksi vailla mitään vasemmistolaista sisältöä, koska - ei se ole edes vasemmistolainen.

Parhaiten tämä näkyy Natossa. Nykyvasemmistossa on aivan yhtä paljon hysteerisiä ryssäfoobikkoja ja natolaisia kuin kokoomuksessakin, paitsi että kokoomuslaiset ovat sitä reilusti ja avoimesti. Vasurit leikkivät olevansa rauhanpuolustajia, vaikka haaveilevatkin ryssien joukkotuhonnasta Naton kiiltävien hävittäjien voimalla tai jotakin sen sellaista. Joskus aikoinaan vasemmisto ajoi rauhan asiaa, mutta suomalainen nykyvasemmisto intoilee Naton sotilasoperaatioita seuratessaan. Ja haluaa mukaan.

Toinen suomalaisen nykyvasemmiston alaston totuus on globalismi. Vasurit selittävät jotakin hyvin epämääräistä kansainvälisestä solidaarisuudesta ja globalismista, maailmankylistä ja muusta sonnasta, ja teeskentelevät etteivät muka tiedä, että jo pelkkä termi Globalismi on peräisin Wall Streetin randilaisista ajatushautomoista ja että sen tavoitteena on tuhota kansallisvaltiot suuryritysten toimintavapauden varmistamiseksi. Suomalainen vihervasuri kannattaa juuri sitä.

Joskus aikoinaan vasemmisto meilläkin vastusti imperialismia. Nyt se on tiukasti sen puolella, koska se luulee, ettei kukaan huomaa, että globalismi on sama asia eri nimellä. Tietenkin on aivan mahdollista, että vihervasurit ovat todellakin niin naiveja etteivät he ymmärrä sitä ja siksi ovat ylikansallisen suurpääoman ja suuryritysten etujoukoissa into pinkeänä.

Miten suomalainen vasemmisto eroaa eurooppalaisista? Juuri kaikessa tässä. Euroopassa vasemmisto on nousussa, koska se on hylännyt globalismin eli uusimperialismin. Kun  suomalainen vihervasemmisto roikkuu hampaillaan ylikansallisen vallankäytön takin liepeissä, eurooppalainen vasemmisto on  ryhtynyt ajamaan kansojen etua, kansalaisten etua, huolehtimaan omistaan, äänestäjistään.

Toisin kuin siinä luotettavassa suomalaisessa valtamediassa on annettu ymmärtää, Britannian Labour ei vastusta Brexitiä ja vaatii sekin maahanmuuttoon kontrollia. Tämä on täysin päinvastaista mitä suomalainen valevasemmisto hokee ja vaahtoaa kannanotoissaan, koska suomalainen vasemmisto ei ole oikeasti köyhien suomalaisten tai suomalaisten työläisten asialla, vaan globalistisen randilaisuuden asialla, ja ajaa suurpääomien vallan kasvattamista.

Se näkyy selkeästi maahanmuuttokysymyksessä. Kun Ranskan ja Britannian vasemmisto on vuosia puhunut siitä, että holtiton maahanmuutto on suurpääoman suunnitelma uuden kurjaliston luomiseksi ja yleisen palkkatason ja työlainsäädännön romuttamiseksi, suomalainen vasemmisto kamppailee kaikin tavoin tämän mahdollistamikseksi. Se puhuu humaaneista arvoista ja pakolaisista, mutta vaikenee kuin muuri työnantajajärjestöjen kannanotoista, joissa vaaditaan palkkojen romuttamista, työlainsäädännön romuttamista ja nimenomaan näiden kieltä osaamattomien maahantuotujen avulla. Britanniassa vasemmisto on täysin toista mieltä.
http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/jeremy-corbyn-free-movement-people-brexit-general-election-itv-a7735471.html

Kansojen itsemääräämisoikeus oli aikoinaan suomalaisellekin vasemmistolle keskeisiä asioita, mutta ei ole enää. Päinvastoin. Suomalainen viherkukertava valevasemmisto tekee kaikkensa ylikansallisen, epädemokraattisen vallankäytön vahvistamiseksi ja kansojen itsemääräämisoikeuden murentamiseksi ylikansallisen pääoman toiveiden mukaisesti. Siksi se on pudonnut eurooppalaisten vasemmistopuolueiden kelkasta ja jää näpräilemään hipsteri-salaseuroissaan kivojen asioiden kanssa, koska kukaan ei välitä siitä puupin vertaaa. Se on itse osoittanut olevansa sellainen, ettei siitä tarvitse välittää.

Olennaista on leikkiä hyvää ihmistä, että on kivaa ja ollaan fiksuja, ei se että taisteltaisiin kaikkein heikoimmassa asemassa olevien puolesta ja autettaisiin ihmisiä Suomessa. On paljon paljon kivempaa tanssia bongorumpujen tahdissa batiikkihamosessa maailmankylä-häppeningissä, kuin kantaa housuihinsa kakannutta vanhusta pesulle tai viedä köyhälle perheelle ruokaa tyhjään jääkaappiin.

Suomalaisen vasemmiston nollarooli näkyy myös sen suhtautumisessa maatamme miehittäviin ulkomaalaisiin sotajoukkoihin. Li Andersonia ei hetkauta lainkaan se, että ulkolainen sotilasmahti harjoittelee sotaa suomalaisia vastaan Suomessa. Vasemmisto on aivan hiljaa siitä tosiasiasta, että maamme alistettin perustuslain, rikoslain, aluevalvontalain ja lain puolueettomuusmääräysten vastaisesti ulkolaisen sotilasmahdin hallintaan. Päinvastoin: suomalainen vasemmisto on ilakoimassa ulkolaisten sotilaiden marssista maamme kamaralla juhlapuheistaan ja lausunnoistaan huolimatta. Koska se on samanlainen puolue kuin vihreät, jotka vastusti ydinvoimaa maailman ydinvoimamyönteisimmässä hallituksessa.

On niin paljon kivempaa syödä pullaa ja viineriä eduskunnan kahvilassa ja saada yli kahdeksan tonnin palkkaa ilmaisine taksikyyteineen, kuin yrittää muuttaa yhtään mitään millään tavalla. Sadat tuhannet suomalaiset köyhät ovat tylsiä, työttömät ovat mälsiä. Kivempaa on keskustella säkenöivästi fiksun liberalistin kanssa näkemyseroista, kuin kuunnella räntäsateessa seisovan työttömän murinaa.

Yhtään mielenosoitusta, vasemmistopuolueen suurta kampanjaa, tukikonserttia, ruoka-apua, majoitusapua, kädenojennusta ei ole herunut yhdellekään suomalaiselle köyhälle. Neljästi kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneelle jo vuosia Euroopassa asuneelle ulkomaalaiselle löytyy jos jonkinlaista solidaarisuushäppeninkiä ja tukiverkostoa - yhdellekään suomalaiselle ei. Yhtään asunnotonta suomalaista ei ole autettu, eikä auteta, juhlapuheita lukuunottamatta. Koska suomalainen köyhä on tylsä ja mälsä, eikä yhtään jänskä ja mieltäkutkuttava.

Juuri siksi suomalainen vasemmisto ei tule koskaan nousemaan näillä eväillä miksikään tekijäksi. Se on kuohittu, neutraloitu ja osa suurpääoman puoluetta kaikin tavoin. Juuri siksi se on pudonnut muiden eurooppalaisten vasemmistopuolueiden kyydistä. Putosi kelkasta kuin sanonta kuuluu. Eikä kukaan jää sitä kauheasti kaipailemaankaan.

http://www.zeit.de/politik/ausland/2015-09/left-wing-nationalism-europe
https://www.cnbc.com/2017/04/20/jean-luc-melenchon-may-be-just-as-bad-for-france-as-marine-le-pen.html
http://www.newstatesman.com/politics/uk/2017/07/it-feels-betrayal-eu-citizens-react-jeremy-corbyn-s-migration-stance
https://www.theguardian.com/politics/2017/jul/23/labour-would-leave-single-market-jeremy-corbyn

Mitä sanoivat oikeat vasemmistolaiset aikoinaan? Aivan: Isänmaa tai kuolema.


1 kommentti:

  1. Kyllä vasemmiston alamäki alkoi jo Neuvostoliiton kuolemasta. Rajan takainen suojelija hävisi takuumiehen paikalta, samalla hiljainen painostus suomalaisen poliittisen kentän suuntaan loppui. Vasemmisto, etenkin kommunistit, menettivät merkityksensä. Jäljelle ei jäänyt kuin höttö ja fanaattisimmat kannattajat. Hekin alkavat olla jo sukupuutossa. Nykyään ollaan ilman aatetta sekaisin suunnasta.

    VastaaPoista