sunnuntai 13. elokuuta 2017

MUUTOS ON SINUSTA KIINNI

Niin kauan kuin olen tätä blogia pitänyt, kirjoitellut, kommentoinut ja räyhännyt, olen saanut kuulla kuinka ei kannata äänestää, koska mikään ei muutu, koska ei ole vaihtoehtoja, koska kaikki on sovittu etukäteen, tai koska Goldman Sachs omistaa nykyisin firman, joka laskee loppulliset äänestystulokset tässä maassa. Ehkä niin, mutta toisinkin voisi olla.

Niin kauan kun olen tätä blogia kirjoitellut, minulle on sanottu Mikset sitten tee mitään, että hyvähän se on huudella kun ei ole itse päättämässä. No, olin ehdokkaana 2015 vaaleissa. Sain 380 ääntä. Siinä kaikki. Yhdenkään Uudellamaalla äänestäneen ei tarvitse tulla ainakaan enää sanomaan, ettei ollut vaihtoehtoa. Eikä tarvitse tulla sanomaan, etten ollut valmis tarttumaan toimeen, menemään sudenpesään muuttamaan asioita.

Niin oli, mutta äänestäjät ja äänestämättä jättäneet eivät halunneet mitään muutosta. He äänestivät samaa konnakaartia kuin ennenkin, niitä samoja puolueita joiden toimista he valittavat harva se päivä. Tai jättivät äänestämättä tarjoten noille puolueille vapaan toimintakentän jatkaa maamme tuhoamista kaikessa rauhassa. Vaikeneminenhan on myöntymisen merkki.

Jotta asia tulisi kaikille selväksi, olen nyt presidenttiehdokkaana. En siksi että haluan valtaa tai mainetta tai tuon tittelin, vaan siksi että tajuaisitte että kuka tahansa teistä kaikista voi tehdä saman tai enemmänkin. Minä olen valmis vaikka siihenkin hommaan muuttaakseni tämän maan kehitystä parempaan suuntaan, tehdäkseni kaikkeni maamme itsenäisyyden palauttamiseksi ja riippumattoman puolueettoman Suomen puolesta. Ihan oikeasti, silleen aikuisen oikeasti. Mutta mitä te teette? Keitä te äänestätte? Vai jätättekö taas äänestämättä?
https://meidanasia2018.wordpress.com/

Kaikki muut ehdokkaat ovat olleet mukana maamme tuhoamisessa vuosikymmeniä, vuosia, kaikilla on yhteytensä tuhoamisessa mukana olleisiin puolueisiin, he ovat osa systeemiä josta te valitatte ja jonka toimintaa te kauhistelette. Olen ainoa ehdokas, jolla ei ole mitään yhteyksiä maamme tuhoamista tekeviin piireihin ja verkostoihin. Ainoa sellainen. Ja mitä te teette? Te äänestätte niitä muita kiltisti ja sitten ihmettelette kun mikään ei muutu. Te äänestätte ehdokkaita, jotka ovat osa ongelmaa, ja kiukuttelette kun mikään ei muutu. Tai jätätte äänestämättä, koska Mikään ei kuitenkaan muutu.

Muuttuisi, jos te tekisitte toisin. Miettikääpä millainen maan tila voisi olla, jos edellisissä eduskuntavaaleissa KAIKKI nykyiset eduskuntapuolueet olisivat pudonneet pois. Mitä luulette että olisi tapahtunut, jos pääministeri olisi Itsenäisyyspuolueesta, sosiaali- ja terveysministeri SKPstä, sisäministeri Muutos 2011 puolueesta, puolustusministeri Itsenäisyyspuolueesta jne.? Entä jos maamme talouden linjaa määrittelisi Köyhien puolesta -puolue? Mitä tapahtuisi jo valtaa käyttäisi Piraattipuolue? Kuka teistä pystyy vakuuttaamaan itsensä siitä, ettei mikään olisi toisin? Kaikki olisi muuttunut täydellisesti, oli sitten kyse EU-jäsenyydestä, Natosta, maahanmuutosta tms.

Jos eduskunnassa olisi 30 kommunistia, 30 itsenäisyyspuolueen jäsentä, 30 Muutos 2011 -ryhmän edustajaa, tilanne olisi aivan toisenlainen. Puhumattakaan siitä, että yhdellä noista puolueista olisi 40 paikkaa. Koko maa olisi aivan toisenlainen. Kukaan ei sanoisi sanaakaan rautateiden yksityistämisistä, miljardien verohelpotuksista rikkaimmille kansalaisille ja suurimmille yrityksille, kukaan ei antaisi kahta-kolmea miljardia vuodessa täysin vastikkeetta Euroopan Unioniin, eikä kukaan ulkopuolinen sanelisi meille kuinka monta tuhatta pakolaista tai maahanmuuttajaa tänne tulee niin kuin nyt tapahtuu.

Se olisi mahdollista, JOS te olisitte äänestäneet noita puolueita. Mutta te ette äänestäneet Koska mikään ei ikinä muutu, Koska en äänestä ja yhyy. Koska te ette äänestäneet eduskunnan ulkopuolisia puolueita kaikki jatkuu ennallaan. Koska te ette äänestäneet eduskunnan ulkopuolisten puolueiden ja ryhmien ehdokkaita, maamme tuhoaminen jatkuu aina vaan. Teidän äänestäjien vaalikäyttäytyminen mahdollistaa kaiken tämän. Te itse valitsette vaaleissa ne, joista te sitten marisette ja valitatte, vaikka nuo teidän äänestämänne ovat sanoneet ääneen jo vuosia miten maa tullaan tuhoamaan.

Tiedän, että tässä maassa on väkeä joka haaveilee väkivaltaisesta muutoksesta. Se on fantasiaa. Sellaista ei tule tapahtumaan. Miksikö? Koska sellainen tule koskaan saamaan kansan enemmistöä taakseen, mutta myös siksi, että juuri siihen valtaapitävät ovat varautuneet nyt jo muutaman vuoden ajan. Korvamerkityt reserviläiset ovat niitä, joiden uskotaan tarvittaessa ampuvan myös omiaan eli toisia suomalaisia, kun hallitusherrat määräävät. Ulkomaalaiset sotajoukot harjoittelevat maataisteluita Suomessa, maihinnousuja Suomeen ja Suomen pommittamista, samaan aikaan kun armeijan johto tuhoaa ilmapuolustuksemme.

Vallanpitäjien koneisto on viritetty aseellista kansannousua silmällä pitäen, sitä varten, ja se myös kukistaisi sellaisen verisesti, ulkomaalaisten sotilaiden avulla. Joutuisimme tuollaiseen Irak/Syyria tilanteeseen. Voi olla, että maamme rikkauksia havittelevilla ulkomaalaisilla on myös tavoitteena sellainen tilanne. Destabilisaatio on virallinen ulkopolitiikan linja eräällä suurvallalla ja sitä se on myös toteuttanut ympäri maailmaa, saadakseen kohteena olevan maan rikkaudet käyttöönsä. Niin voi tapahtua meillekin.

Mutta jos kansa äänestää toisin, kuin kaikki sanovat, jotakin voi tapahtua. Kaikki tiedotusvälineet, tutkimuslaitokset, puolueet, viisaat ja asiantuntijat TIESIVÄT Hillary Clintonin voittavan USAn preisidentin vaalit. Iltalehti otsikoi vaaleja edeltäneenä päivänä "Hillary Clintonin voitto on 97.3% varma!". Hillary Clintonilla oli Valkoisen talon, valtion hallinnon, Wall Streetin, valtamedian, ulkomaiden hallitusten, Hollywoodin ja kaikkien gallup-firmojen tuki takanaan. Ja hän hävisi. Clinton hävisi, koska kansa äänesti toisin.

Kaikki asiantuntijat, kaikki ulkovallat, jokaisen maan valtionpäämiehet ja ministerit, Suomi mukaan luettuna, kaikki tutkimuslaitokset ja koko valtamedia, talouselämä ja pankkimaailma, EU ja YK tiesivät, ettei Iso-Britannia eroa Euroopan Unionista. Pääministeri Cameron oli niin varma tästä, että järjesti kansanäänestyksen Britannian EU:ssa pysymisen puolesta. Kansa äänesti toisin. Kansa halusi eroon Euroopan Unionista. Jopa Itä-Lontoossa maahanmuuttajien asuttamassa osassa kaupunkia ja etnisesti värikkäimmässä osassa Britanniaa valtaosa äänesti Brexitin puolesta. KANSA ÄÄNESTI.

Te voisitte tehdä ihan saman Suomessa. Te voisitte äänestää ketä haluatte, jos kerran nykyinen meininki tympii, vituttaa tai risoo. Jos ette ole tyytyväisiä maan menoon, vaihtakaa päätäjiä. Potkaistkaa kaikki kokoomuslaiset, keskustalaiset ja demarit ulos eduskunnasta niin näette kuinka meno mullistuu täysin. Te voitte tehdä sen, JOS ÄÄNESTÄTTE TOISIN. Se on ihan teistä jokaisesta kiinni. TE VOITTE ÄÄNESTÄÄ MITÄ TAHANSA EHDOKASTA JA PUOLUETTA EDUSKUNNAN ULKOPUOLELTA.

Jos annat äänesi perussuomalaiselle, keskustalaiselle, kokoomuslaiselle, vasemmistoliittolaiselle, demarille, ruotsalaiselle, kristilliselle tai vihreälle annat äänesi nykyiselle maamme tuhoamispolitiikalle. Ne ovat kaikki olleet hallituksissa ja äänestäneet tämän tuhoamispolitiikan puolesta tuhansia kertoja. Kaikki eduskuntapuolueet ovat olleet mukana näissä tuhotalkoissa, jokainen puolue vuorollaan. Jokainen ääni yhdellekin niistä on ääni tämän maamme tuhoamisen puolesta, sen tueksi annettu. Mutta sinä sen äänen annat tai jätät antamatta.

Joku sanoi, ettei mikään muutu, koska virkamiehet hallitsevat maata ja johtavat virkamiehet hallitsevat ja ohjaavat poliitikkoja. Entä jos ministeri erottaisi kaikki ministeriönsä johtavat virkamiehet? Se olisi aivan mahdollista, jos virkamiehet eivät tottelisi ministeriltä saamiaan määräyksiä. Se nimittäin on juuri se vallanjako. Ministeri voisi puhdistaa ministeriönsä jokaisesta vastaanpanijasta ja ilmoittaa, että tämätämätätmä saa lähteä, koska ei noudata annettuja käskyjä ja on luottamuspula. Ministeri voisi tehdä niin. Yhdenkään eduskuntapuolueen yksikään ministeri ei koskaan tee niin, mutta niiden muiden saattaisi tehdäkin.

Jos minut valittaisiin presidentiksi, erottaisin välittömästi armeijan ylimmän johdon ja todennäköisesti melko suuren osan korkeinta upseerikuntaa. He kun eivät työskentele maanpuolustuksellisissa tehtävissä, vaan Natossa. Armeijan ylipäällikkönä minulla olisi siihen lain suoma oikeus ja valta.

Mutta niin ei tule käymään, koska "Ei kannata äänestää, Ei ole vaihtoehtoja, Mikään ei koskaan muutu" ja yhyy ja byhyhyy.

Niin, mikään ei muutu, koska juuri sinä ratkaiset sen, ettei mikään muutu.

5 kommenttia:

 1. Ongelma ei ole siinä äänestetäänkö vanhoja korruptikkoja, tai uusia untuvikkoja, tai että jätetään äänestämättä. Ongelma on puoluepoliittinen järjestelmä sinänsä - ei huonot hampaat, tai ikenet vaan puuttuva leukaluu. Olen nähnyt silmästä silmään suurten puolueiden edustajia ja niin pienten, että kukaan tätä blogia lukeva ei ole niistä kuullut. Kun heille lausuu avainsanat "päästä vaikuttamaan", lasittunut hullunkiilto syttyy heille silmiin ja mantra alkaa toistua. Tässäkin maassa on ikävä kyllä yhä voimassa sanaton sopimus: ne jotka eivät pärjää muuten tai eivät usko kykyihinsä, siirtyvät puoluepoliikkaan. Ja siellä he aiheuttavat kolme uutta ongelmaa jokaisella ratkaisulla. Toisaalta, siitähän me heille maksamme - näköjään vapaaehtoisesti.

  VastaaPoista
 2. Suomeenkin on muodostunut oma "deep state" eli ministeriöiden, puolustusvoimien ja osiin niitten alaisten virastojen johtavien virkamiesten muodostama pysyvä valtarakenne, jonka suuret puolueet aikoinaan miehittivät sulle-mulle periaatteella. Pahinta on, että tuo valtarakenne on verkottunut kansainvälisesti ja on suurelta osin lobattu mukaan uusliberalistiseen globalisaatioprojektiin, joka kasaa vaikutusvaltaa ja vaurautta vain harvoille. Poliittiset puolueet eivät ole pitkään aikaan olleet todellisia vallan keskuksia, vaan juuri tuo kansainvälisesti suuntautunut virkamiesten verkosto. Silloin tahdin ja suunnan määräävät ne tahot, joilla on laittaa eniten rahaa kansainvälisen tason vaikuttamiseen. Kansalaisten osana on olla vuodattamassa verta ja hikeä näiden tahojen suosimiin projekteihin ja hullutuksiin ja pidättäytyä rangaistuksen uhalla arvostelemasta niitä.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että olet halukas asettumaan presidenttiehdokkaaksi. Kirjoituksesi on hyvä. Erityisesti huomiosi ulkomaisista sotilaista harjoittelemassa maataistelua Suomessa oli valaiseva.

  Olet samankaltaisessa asemassa vaaleissa kuin Ilja. Toivotan menestystä kummallekin.

  Sen kun vielä kertoisit, miksi Huhtasaarta ei kannata äänestää.

  acc

  VastaaPoista
 4. Mikä on Suomen presidentin valta? Snadisti Ruotsin kuningasta suurempi, mutta pelkkä sätkynukke silti.

  VastaaPoista