tiistai 12. maaliskuuta 2013

HIILIJALANJÄLKI JA MUITA KÖYHIEN RANKAISUMETODEJA

Ihan aluksi, kannatan luonnonsuojelua. Vastustan ympäristön likaamista, saastuttamista ja ympäristön tuhoamista. Vastustan valaiden pyyntiä, uhanalaisten lajien tappamista ja niiden elinympäristöjen hävittämistä. Vastustan sademetsien hakkuita, aarniometsien hakkuita. Vastustan vesistöjen myrkyttämistä. Vastustan eläinkunnan tuhoamista. Vastustan liikakansoitusta. Ja sitten asiaan.

Hiilijalanjälki. Seuraava vihermussuttaja, joka tulee minulle selittämään, että minun pitää pienentää hiilijalanjälkeäni, saa ilmaisen reissun lähimpään terveyskeskukseen hampaitaan oikomaan. Asun pienessä kerrostaloasunnossa. Minulla ei ole autoa. Kulutukseni on lähes nollassa, kalsarit ostin viimeksi toissavuonna, neljä kirjaa tänä keväänä. Minulla ei ole edes polkupyörää. Kävelen kaikkialle ja pidemmät matkat teen joukkoliikenteellä. Niitäkin teen harvoin. Tänä keväänä olen ajanut kaksi kertaa bussilla ja kaksi kertaa lähijunalla. Revi siitä, kainsainvälisissä ilmastokonfrenssseissa verorahoilla lentelevä vihernatsi!!

Kuitenkin, maksan kaikesta ylihintaa ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun nimissä. Ihan aluksi, en usko siihen, että ihmiskunta pystyy ilmastoa muuttelemaan kovinkaan paljoa. Antiikin aikana Välimeren rantamaiden metsät hakattiin olemattomiin, mutta tiedossa ei ole, että se olisi aiheuttanut mitään ilmastonmuutosta. Sen sijaan tiedetään, että 500-luvun alussa purkautunut supertulivuori aiheutti maapallon laajuisen ilmastonmuutoksen. Samoin kävi 1300-luvun alussa ja 1700-luvulla. Samoin kävi 1900-luvun taitteen tienoilla.

Ilmastonmuutos tapahtuu, jos on tapahtuakseen. Maapallolla on tapahtunut niitä aina ja tulee tapahtumaan senkin jälkeen kun ihmiskunta on kadonnut. Ja jos olette huomanneet, vaikka "tutkijat" ja "tiedemiehet" jatkavat ilmastomöykkäänsä sitkeästi, he eivät enää puhu yksioikoisesti ilmaston lämpenemisestä, vaan muutoksesta. Tämä johtuu siitä, että 2000-luvun alun jälkeen maapallon lämpötila ei ole kohonnut, ei ainakaan ennustetulla tavalla. Tämä johtuu siitä, että se kuuluisa lätkämailakäkkyrä perustui tilastohuijaukseen. Tilastoissa oli esim. 83 kiinalaista mittausasemaa, joita ei ollut edes olemassa. Näin saatiin ilmasto lämpenemään hurjasti. Australian kuuluisat ennätykset 1990- ja 2000-luvulla on saatu aikaiseksi siten, että 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun tilastoista on poistettu ennätyksiä, lämpötiloja ja hellekausia, koska "ne eivät ole luotettavia". Niinpä.

Varsinainen syy siihen miksi en usko ilmastonlämpenemisteoriaan on kuitenkin se, että se ei ole fysiikan lakien mukaan mahdollista, ei ainakaan tämän teorian perusteella. Hiiliatomien takaisin kytkentä ei nimittäin ole mahdollista.

Teorian mukaan hiiliatomi imee energiaa auringosta ja lämpenee, ja sitten luovuttaa tätä lämpöenergiaa eteenpäin. Hyvä. Sitten se atomi ottaa lisää energiaa ja lämpenee taas. Ok. Mutta tässä on se varsinainen jekku: samalla kun se ottaa lisää lämpöenergiaa itseensä ja siis lämpenee, se ottaa myös takaisin jo luovuttamansa lämpöenergian ja kuumenee näin entisestään. Tämä on ilmastolämpenemisteorian ja hiilidioksidipäästöjen yhteys. Fyysikkojen mielestä tämä ei ole mahdollista. Luonnossa ei sellaisia olosuhteita ole. Olen siis tässä asiassa samoilla linjoilla monien fyysikoiden kanssa, sekä Venäjän tiedeakatemian.

Venäjän tiedeakatemian tutkijat ovat esittäneet myös seuraavan kysymyksen YK:n ilmastopaneelille ja ilmastonlämpenemisvouhottajille, mutta eivät ole toistaiseksi saaneet vastausta. Kysymys kuuluu: miten on mahdollista, että Marsin ja muutaman muun aurinkokuntamme kappaleen lämpötilat seuraavat melko tarkasti maapallon lämpötilojen vaihtelua? Ymmärtääkseni Marsissa ei ole liikaa autoja, ainakaan vielä.

Se mikä tässä ilmastokusetuksessa pännii eniten, on se, että sen avulla meiltä viedään tuhansia miljoonia. Ympäristövouhtottajat ovat nostaneet elinkustannuksiamme enemmän kuin mikään muu viimeisten kymmenen, viidetoista vuoden aikana. Ja elinkustannusten nousu iskee kaikkein kovimmin kaikkein pienituloisimpiin ja köyhiin, sellaisiin ihmisiin kuin minä. Mielestäni on vitun väärin, että Oras Tynkkysen kaltainen mistään tietämätön hössöttäjä, joka elelee herroiksi minun maksamillani veromarkoillani, on sitä mieltä että minun pitää maksaa ilmasta. Ville Niinistö, Heidi Hautala, kaikki ne vihreät, jotka eniten ilmastonmuutoksesta ovat kohkanneet ja huutaneet peräsuoli pitkänä, lentelevät lentokoneilla vailla mitään omantunnon tuskia. Suurin osa näistä tyypeistä ajelee omilla autoillaan. He siis tekevät kaikkea sitä, mitä sinä et saisi tehdä. Onko se reilua, kysyn vaan.

Ilmastonmuutoksen vastainen taistelu loi myös ihmiskunnan historian hillittömimmän huijauksen: päästökaupan. Toisin kuin Aku Ankassa, jossa Aku Amerikan kuningas alkoi verottamaan hengitystä, tässä ilmastopörsseissä käytävässä päästökaupassa myytiin oikeuksia päästellä ilmaan hiilidioksidia, siis saatuttamisosuuksia. Jokaiselle maanosalle ja maalle laskettiin täysin hatusta vedetty päästöosuus, joka sitten jyvitettiin per yritys ja yksilö, ja jos ko. kohde alitti sen, se saattoi myydä saastuttamisoptioita muille. 

Koska kehitysmaissa tämä täysin hatusta vedetty hiilijalanjälki oli pienempi kuin teollisuusmaissa, päästoagentit riensivät ostelemaan tavallisilta ihmisiltä päästöoptioita. Intiassa maaseudun köyhät saivat käteensä kahdesta viiteenkymppiä kun paikalle ilmestyi päästömeklari ostamaan heidän päästöosuuksiaan. Nämä katutason agentit myivät sitten keräämänsä päästöoikeudet isommille diilereille, jotka myivät niitä suoraan yrityksille tai isompiin päästöpörsseihin. Tämä on täyttä totta. Näin todellakin tapahtui. Intian suuret päästökauppiaat myivät sitten päästöosuuksia länsimaihin tai Kiinaan teollisuusyrityksille tai valtioille.

Yhdysvalloissa kuka tahansa sai perustaa päästöpankin tai ryhtyä päästöbisnekseen. Varapresidentti Al Gore, suurin ja tunnetuin ilmastovouhottaja, perusti hänkin päästöpankin ja tienasi vuodessa noin parisen miljoonaa hysterian ollessa suurimmillaan. Sitä harva muistaa, että Al Gore pyysi myöhemmin anteeksi elokuvassaan Epämiellyttävä totuus esittämiään valheita ja virheitä. No, tekevälle sattuu. Pääasia, että sai päästöbisneksensä liikkeelle ja sai tehtyä parit miljoonat hyväuskoisten hölmöjen avulla.

Siis se suurin ja konkreettisin ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun saavutus on se, että ilmaa myydään satojen miljardien edestä vuosittain. Siis ilmaa myydään ja ostetaan. Ja tuo raha revitään tietenkin meiltä verojen ja hinnankorotusten muodossa. Ilmakauppa. Mieti sitä!

Euroopan Unioni arvoi jo vuosia sitten, että eurooppalaisessa päästökaupassa huijattiin miljardien edestä. Se on valtava summa päästökaupassakin, mutta EU unohti sen olennaisen: koko päästökauppa oli ja on huijausta. Siinä myydään ja ostetaan ilmaa. Tarja Halosen aateloima intialainen rautatieinsinööri, joka johti YK:n ilmastopaneelia, joka kärähti sekin tilastojen ja faktojen vääristelyistä useampaankin kertaan, pyöritti toimensa sivussa hänkin miljoonien arvoista päästökauppaa. Joku voisi epäillä, että miljoonien bisnes olisi taloudellinen motiivi pitää yllä ilmastokusetusta.

Ilmastonmuutoksen vastainen taistelu rankaisee siis kaikkein kovimmin niitä, joilla on kaikkein vähiten osuutta koko asiaan ja joilla on kaikkein kehnoimmat edellytykset selvitä kohoavista hinnoista ja naurettavista vaatimuksista. Ajatellaanpa mitä tämä tarkoittaa mökin mummolle, jälleen kerran. Mökin mummon pitäisi muuttaa 50-luvulla umpikorpeen rakennettu mökkinsä "energiatehokkaaksi". Hänen pitäisi vaihtaa akkunat, eristykset, sähköjärjestelmät, lämmitysjärjestelmät, ja ennen kaikkea: hänen pitäisi hankkia koneellinen ilmastointi. IHAN TOTTA!

Vihernatsit ovat oikeasti sitä mieltä, että talon ilmanvaihto on energiatehokkainta, kun se on koneellista. Totta! He ovat ihan oikeasti sitä mieltä, että sen sijaan että ilma vaihtuisi oven avauksella, kenties tuuletuksella ikkunoista, tehokkaampaa on se, että 24/7 365/12 talossa mörisee koneellinen ilmastointi. Siis he uskovat, että on tehokkaampaa että käyttää konetta yötä päivää vuoden ympäri, kuin se että sisäilma vaihtuu kun ovi avataan!! Talk about sick shit!!!

Mutta ei tässä vielä kaikki! Jotta koneellinen ilmastointi (joka siis kuluttaa energiaa ympäri vuorokauden mutta on silti tehokasta jollain ilveellä) toimisi kunnolla, täytyy sisätilan olla ulkoilmasta eristettyä. Ikkunoista on tehtävä sellaiset, ettei niitä saa auki. Poistumistiet tuottavat suuria ongelmia, sillä ne tuovat ja vievät sisäilmaa sisäilman ulkopuolelta. Niistä on siis tehtävä sellaisia, ettei näin käy. Ja mihin tämä johtaakaan? Aivan...

Vihernatsit ovat keksineet jälleen kerran sen suomalaisessa ilmastossa takuuvarmasti homeongelmia aiheuttavan pullotalon. 70-luvun energiakriisin aikoina keksittiin meillä idea talosta, joka ei kuluta energiaa juuri lainkaan. Talosta voitiin tehdä pullomainen umpio. Ideassa oli vain pari ongelmaa. Yksi: kun ovi avattiin, ulkoilmaa pääsi sisään, mikä tarkoitti sitä, että epäpuhtauksia tuli sisäilmaan väkisinkin. Taloon olisi tarvittu samanlainen ilmalukko, kuin avaruusaluksissakin on. Ehkä se tulee pakolliseksi seuraavan ympäristöfasistien kokouksen jälkeen. Kaksi: talon sisään ja rakenteiseen kondensoituu aina väkisin kosteutta, kun sisäilman ja ulkoilman ero on tarpeeksi suuri tai vaihtelee tarpeeksi paljon. Näin luotiin uusi suomalainen talotyyppi: hometalo.

Nyt hometalo on tekemässä come backiä, kiitos viheridioottien. He kun ovat keksineet yleiseurooppalaisella tasolla energiatehokkaan talon konseptin. Brittien saarilla energiatehokas talo on jokseenkin samanlainen kuin tavallinen suomalainen talo. Siellä kun ei aikaisemmin ole eristelty taloja juuri lainkaan tai käytetty kolminkertaisia ikkunoita jne. Mutta Suomessa on, tietenkin, tiukemmat määräykset ja kovemmat vaatimukset. Se on sairasta ja äärettömän kallista. Se iskee kovimmin kaikkein köyhimpiin, mutta mitäs heistä. Menkööt muualle haisemaan, tuumivat ilmastovihreät.

Virkamiehet ja viherfasistit ovat aina halunneet määrätä sinun elämästäsi kiimaiseen tapaansa ja ilmastonmuutoskusetus tarjoaa heille siihen välineet. Vuosikymmenten odottelu palkitaan, kun nämä ihmisivihaajat saavat vihdoinkin päättää siitä miten asut. He määräävät ja sinä maksat ja vikiset. Ihanaa!

Asuinrakennusten funktio ei ole enää ihmisten suojaaminen ja asuttaminen. Olennaista ei ole enää katto pään päälle ja seinät kylmää vastaan, vaan se että talosi on ryöstetty osaksi suurinta huijausta, jota ihmiskunta on koskaan nähnyt. Talosi ei saa enää olla lämmin. Sen pitää olla energiatehokas. Sen pitää olla matalaenergitalo, nollanergiatalo tai plusenergiatalo. Sen pitää olla passiivitalo. Ja kuulkaas tätä passiivitalon virallista ja ihan hyväksyttyä määritelmää: EI VARSINAISTA LÄMMITYSJÄRJESTELMÄÄ!

Ihan oikeasti! Tuo on passiivitalon virallinen määritelmä!! Siinä ei ole "varsinaista lämmitysjärjestelmää"!! Kukahan propellipää tuonkin keksi? Ei varmaan tajunnut tuota ulostaessaan istuvansa talossa, jossa on lämmitysjärjestelmä. Kuinkahan käy Suomessa mille tahansa rakennukselle, jossa ei ole lämmitysjärjestelmää??

EU on kuulema määrännyt näin. Taas. Jälleen kerran. Joku muu määrää ja virkamiehemme ja poliitikkomme eivät voi ulkopuolisten määräyksille yhtään mitään. Jotkut heistä ovat tietenkin mukana tässä mielisairaassa kohelluksessa henkinen erektio teräksisenä.

Kuitenkin Suomessa rakennettiin aikoinaan taloja, jotka kestivät, joissa asuttiin vuosikymmeniä, jopa satoja vuosia, ilman että maailma tuhoutui. Ei ollut hometaloja, koska taloissa oli lattian alla tyhjää tilaa sokkeleineen ja ryömintäaukkoineen. Puuseinät pysyivät pystyssä jos ne maalattiin kerran kesässä punamullalla, jonka mineraalit upposivat puun solukkoihin ja muodostivat homeen, kosteuden ja sateen, helteen ja pakkasen kestävän kerroksen kivettynyttä puuta. Isot, varaavat leivinuunit pitivät yhdellä halkopesällisella ison talon lämpimänä talvipakkasillakin kokonaisen vuorokauden. Taloissa oli ulko-ovi, pieni eteinen ja sisäovi, ja näin minimoitiin lämmitetyn sisäilman ja kylmän ulkoilman vaihtuminen.

Tällä tekniikalla rakennettuja taloja on edelleen olemassa, satoja vuosia niiden valmistumisen jälkeen. Ne kestävät jopa merenrantaseudun kosteutta ja säävaihteluita. Niitä voi käydä katsomassa Helsingin Seurasaaressa. Ne eivät homehdu, mätäne, eivätkä paljon muutakaan. Mutta ne ovat kaikki laittomia. Ne ovat vihernatsien lainsuojattomiksi julistamia paskoja, joissa ei ole koneellista ilmanvaihtoa ja maalämpöpumppua, jotka molemmat vievät ihan perkeleesti sähköä. Mutta ilmastomuutoshihhulien mielestä niin on parempi ympäristön kannalta.

Ja pahintahan noissa vuosisatoja terveinä pysyneissä taloissa on tuo takka. Voi sitä pienhiukkasten ja tuhon määrää, jonka takka saa aikaiseksi. Kyllä se puunpoltto on kauhea uhka ihmiskunnalle Suomessa. Johan olemme saaneet lukea uutisista kuinka puulämmitys (joka siis perustuu täysin uusiutuvaan energiaan) aiheuttaa hirveää tuhoa kaupungeissa ja taajamissa. Lauantaisin kun saunoja lämmitellään ja takkoja sytytellään, niin maailmanloppu on hiinä ja hiinä. Näin siis vihernatsien mielestä. Saunat pitäisi kieltää kokonaan ja sitä yritetäänkin. Ei saisi lämmittää puilla, ei saa rakentaa veden äärelle, ei saa johtaa vesiä sisään jne. Jos vedet kantaa sisään, ne saa toki johdattaa suoraan ulos, mutta jos saunan sisäseinässä on hana, pitää olla myös vedenpuhdistamo.

Onko tässä mielestänne jotakin outoa? Onko tässä mielestänne jotakin kummallista?

Itämeren laivoille annettu uudet määräykset ja päästörajoitukset perustuvat nekin, hmm, eivät mihinkään. Laivojen pakokaasupäästöjen uutisoitiin tappavan vuosittain noin 50 000 ihmistä Itämeren rantavaltioissa. Tämä luku oli ratkaiseva, kun nämä päästörajoitukset ajettiin läpi Europarlamentissa. Suomalainen ex-stalinisti Satu Hassi oli lakihankkeen keskeisiä puuhapirkkoja. No, lait laadittiin, lasku perään ja koko Itämeren laivaliikenne on kusessa. Paitsi venäläisten, he kun kakat nakkaavat moisista.

Hiukan myöhemmin ryhdyttiin ihmettelemään tuota 50 000 vainajan lukemaa. Missä oli se tutkimus, johon luku perustui? Ei missään. Ei ollut mitään tutkimustietoa. Luku oli peräisin saksalaisen ympäristöprofessorin päästä. Hän oli heittänyt omana arvionaan moisen luvun. Missään ei ole koskaan todistettu, että laivaliikenteen päästöt olisivat aiheuttaneet Itämeren rantavaltioissa yhtään kuoleman tapausta, mutta mitäpä pienistä. Pääasia, että ilmastonmuutoksen vastainen taistelu sai taas yhden voiton, jonka hintaa mekin tulemme maksamaan kohonneina rahtikuluina jne.

Kiinan hiilidioksidipäästöt ylittivät viime vuonna KOKO MUUN IHMISKUNNAN YHTEENLASKETUT PÄÄSTÖT. Ottiko Ville Niinistö kantaa asiaan? Tuliko Oras Tynkkyselle pelkokaki housuun? Suuttuiko Heidi Hautala? Reagoiko yksikään suomalainen julkkisvihreä millään tavalla?

No ei. Sen sijaan, sinä suomalainen, sinä olet ilmastogangsteri vailla vertaa. Sinun pitää maksaman kaikesta enemmän, koska olet syyllinen. Olet syypää. Sinut pitää panna kuriin, sinun elämääsi pitää säädellä ja käskeä. Sinun kotisi ja elämäsi ei kuulu sinulle, vaan heille, ympäristötietoisille ilmastoaktivisteille ja viherfasisteille. He määrävät sinun elämästäsi ja valinnoistasi! Koska heillä on oikeus, valta ja voima tehdä niin.

Eikä siinä mitään uutta ole. Kasvissyöjä Adolf Hitlerin, joka oli suuri luonnon ja eläinten ystävä, johdolla natsit laativat aikoinaan Euroopan ensimmäiset luonnonsuojelulait, jotka edelleen muodostavat perustan nykyisenkin Saksan laeille. Forwärts, meine kameraden!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti