lauantai 16. maaliskuuta 2013

MITÄTÖN RIKOS JA MITÄ SE PALJASTAA

Heidi Hautala on saanut tukea ministerikollegoiltaan. Pääministeri ei näe mitään ongelmaa. Ville Niinistö ei näe mitään ongelmaa. Työministeri Ihalaisen mielestä jotakin, mutta tuosta mielipiteestä ei ole saatu tähän mennessä "jotakin" selvää. RKP:n oikeusministeri oli ainoa, joka sanoi, ettei Heidi voi jatkaa harmaan talouden vastaisessa ministeriryhmässä. Mutta ei sen enempää. Kukaan ei sanonut, ettei rikoksen tehnyt ministeri voi jatkaa ministerinä. Ei tietenkään. Onhan siellä muitakin, aikoinaan tuomittuja. Ja varmasti on muitakin ministereitä, jotka ovat tehneet vastaavan kokoluokan rikoksia ja livahtaneet lain sormien läpi. Ja onhan se suurin rikos tekeillä koko ajan, se, johon kaikki ministerit osallistuvat.

Ja sitäpaitsi, Jutta Urpilainen, joka sanoi kovaan ääneen kerta toisensa jälkeen, että Suomi tsekkaa selvitykset Kyproksen rahanpesu- ja veronkiertoepäilyksista ennen kuin tehdään mitään, teki sitten heti aamusta ratkaisun, vaikka mitään selvitystä ei ole olemassakaan. Mitään selvitysryhmää ei ole edes muodostettu. Jutta Uprilainen siis valehteli pitkin viikkoa väittäessään, että riippumaton tutkimusryhmä selvittää Kyprokseen kohdistuvat epäilyt ja Suomi tekee ratkaisunsa sen jälkeen. Jutta tiesi aivan varmasti koko ajan, ettei mitään tutkimusryhmää ollut olemassakaan.Onko aivan laillista, että ministeri valehtelee jatkuvasti kansalaisten verovaroja koskevissa asioissa? Onko aivan oikein, että ministeri ylipäätään varastaa suomalaisten rahoja satoja miljoonia kansainvälisen rikollisuuden tukemiseen? Siinä alkaa pimeä remontti olla tosiaan pikku juttu.

Meneillään on se kaikkein isoin rikos, europuhallus, joten kukapa voisi tuomita Heidiä pikkurikoksesta. Huomatkaa, että rikos on kaikkien kommenteissa mitätön, pieni, varsin vaatimaton jne. Lähes kaikki Heidin rikosta kommentoivat korostavat kuinka mitätön rikos on. Kuinka vähäinen se on. Onko?

Jos Heidi maksoi remonttireiskalle 650 ja siivoojalle 250, kuten lehdissä on väitetty, summa on yhteensä 900 euroa. Jos kymmenen heidiä tekisi samoin, summa olisi jo 9000 euroa. Melko varmaa kuitenkin on, että maastamme löytyy ainakin tuhatkunta heidiä ja summa olisi silloin jo 900 000 euroa. Mitä luultavimmin maassa on ainakin kymmenisen tuhatta heidiä ja silloin summa on jo 9 000 000 euroa. Harmaa talous on juuri tällaista. Juuri tällaisista "vähäpätöisistä" ja "mitättömistä" rikoksista muodostuu se valtava kakku. Mutta yksikään poliitikko ei tajua sitä. Yksikään Heidin puolustaja ei ymmärrä tätäkään. Tai sitten ymmärtävät ja tiedostavat asian oikein hyvin.

Ennen kaikkea he paljastavat sen, että he eivät todellakaan käsitä, ettei ministeri voi tehdä rikoksia. Se ei vain ole sopivaa. Kansanedustajan ei pitäisi lainkaan mukaan tehdä rikoksia. Mutta suomalaisten poliitikkojen mukaan ei pelkästään voi, vaan myös saa tehdä niitä. Ja toisin kuin kansalainen, poliitikko ei joudu rikosoikeudelliseen vastuuseen rikkoessaan lakia. Riittää, kun pyytää anteeksi. Pahimmassa tapauksessa ottaa täyden vastuun, joka Suomessa tarkoittaa sitä, että sanoo, että ottaa vastuun, eikä mitään tapahdu.

Tämäkin nähtiin vaalirahakohun yhteydessä. Uhrilampaiksi on valikoitunut pari poliitikkoa, Kaikkonen ja Kanerva, vaikka presidentti Niinistökin myi kirjojaan niille samoille rahoittajille, joita nyt syyteään Kanervan lahjonnasta. Merisalokin ihmetteli oikeudessa ääneen, että jos Ilkka Kanerva on täällä, niin miksei presidentti Niinistökin ole. Mutta nämä kaksi päätettiin uhrata. Kaikki muut luistelivat moraalisesta ja rikosoikeudellisesta vastuustaan. Se on se Maan Tapa, maamme mahtavin rikollisjärjestö. Sille ei kukaan voi mitään.

Olisi mielenkiintoista kuulla poliitikkojen käsityksiä laista. Miten on mahdollista, että he lainsäätäjinä katsovat, että he voivat tehdä rikoksia ilman seurauksia? Miten on mahdollista, että lainsäätäjät voivat avoimesti vähätellä itse lakeja? Miten he käsittävät lain? Poliitikot puhuvat hyvin mielellään rikoksista ja laista, niiden noudattamisesta ja vaativat sitä sun tätä kansalaisilta, mutta omissa teoissaan he ovat kerta toisensa jälkeen osoittaneet, että heitä ei laki pysäytä tai kiinnosta. He tekevät mitä tekevät ja sillä hyvä.

Rikollisille poliitikoillemme, gangsteripoliitikoillemme eli ponkstereillemme, sopii nyt Heidi Hautalan uhraaminen. Se kääntää huomion pois Kyproksen rikoksesta ja koko euroryöväämisestä. Heidinkin tapauksessa voidaan kohta alkaa kinastella oliko kyseessä luutturätti ja sinipiika, harja tahi imuri, oliko ovenkahva vasemmalla tai oikealla jne. Itse jutun pointti, rikos, unohtuu äkkiä yksityiskohtien ryteikköihin. Se on tarkoitus.

Ja jos huonosti käy, niin Heidi saa mennä. Maan Tapa jatkaa toimintaansa. Mahtavimmat rikolliset saavat jatkaa työtään kaikessa rauhassa. Heidin lynkkaamisen jälkeen vakuutellaan, ettei koskaan enää ja kansa unohtaa koko jutun, ja homma jatkuu entiseen malliin. Näin toimitaan kaikissa suurissa rikosjärjestöissä, rikollisorganisaatioissa.

Kukaan jäsenistä ei ole itse organisaatiota suurempi ja jokainen jäsen on uhrattavissa, jos koko organisaation etu niin vaatii. Siksi Kaikkonen ja Kanerva ovat oikeudessa. He kaatuvat suomalaisen mafian puolesta ja pitävät suunsa kiinni. Heidi voidaan myös uhrata, koska Heidi ei varsinaisesti edes kuulu Maan Tapaan. Hän on vain sen apuri, avustaja, ulkojäsen kuten KRP asian ilmaisee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti