keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

URPILAISELTA LISÄÄ RAPAA NAAMALLENNE

Suomen Mussolini, ilmeiltään siis ja vähän asenteiltaankin, Jutta Urpilainen on tänään aamupäivällä luvannut meille kaikille lisää kuraa naamalle. Puhetilaisuudessa esiintyneen Urpilaisen mukaan niin sanottujen "sopeuttamistoimien" tarve ylitää hyvinkin 500 000 000 euroa, eli puoli miljardia. Suomeksi sanottuna nämä "sopeuttamistoimet" tarkoittavat menoleikkauksia, eli säästötoimia, eli sitä että valtio käyttää entistä vähemmän teiltä keräämiään verorahoja teidän palvelemiseenne ja auttamiseenne. Siis teidän maksamianne verorahoja annetaan muualle. Ei teille.

Ja minne ne verorahat menevät? No, kuten muistamme vasta viimeviikolla Jutta "The Blonde" Urpilainen ilmoitti, että verorahojanne annetaan kansainvälisen rikollisuuden tukemiseen Kyproksella kokonaiset 350 000 000 euroa. Siis 350 miljoonaa euroa teidän verorahojanne annetaan rikollisuuden tukemiseen, veronkierron ja rahanpesun, veroparatiisitoiminnan tukemiseen, tuli mitä tuli. Siis riippumatta siitä, pystytäänkö juridisesti todistamaan, että Kyproksella on rikollista toimintaa. Siis vaikka asia todistettaisiin vedenpitävästi, Jutta antaa sinun rahojasi 350 miljoonaa sinne.

Hmm... Jos Jutta ei antaisi 350 miljoonaa rikollisille tuosta noin, tämä Jutan tänään julistama "sopeuttamistarve" olisi vain 150 miljoonaa. Mutta mielummin kuin yrittäisi pitää teidän puolianne ja ajatella oman maansa etua, omaa kansaansa, Jutta antaa rikollisen toiminnan tukemiseen nuo 350 miljoonaa ja kurjistaa teidän, suomalaisten elämää senkin edestä. Se on arvovalinta. Se on poliittinen valinta. Jutta ja Suomen sosialidemokraattinen puolue valitsevat kansainvälisen rikollisuuden teidän sijaanne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti