perjantai 15. maaliskuuta 2013

PONKSTERIT, ELI RIKOLLISET POLIITIKOT ja heidän maansa

Suomi on rikollisten valtakunta. Eduskunnassamme olevista puolueista ei taida löytyä yhtä ainoaa, jonka kansanedustajia ei olisi tuomittu rikoksista. Kaikki vaalirahakohua edeltäneen ajan puolueet ja kansanedustajat, paria poikkeusta lukuunottamatta, rikkoivat vaalirahalakeja avoimesti, rutiiniluontoisesti ja pitivät sitä aivan luonnollisena. Koska vaalirahakohu ei johtanut yhtään mihinkään, kosmeettisia lakimuutoksia lukuunottamatta, rikollinen etiikka ja moraali jäi edelleen eduskuntaan vallitsevaksi.

Puolueet ja edustajat ovat rötöksineet, huijanneet, valehdelleet sekä poliisille että medialle, suhmuroineet ja sopineet, tehneet kaikenlaista laitonta tai ns. "harmaalla vyöhykkeellä" olevaa. Heidi Hautala paljastaa selitellessään yhä enemmän ja enemmän siitä rikollisesta mentaliteetista, joka on eduskunnassa kansanedustajille normitila.

Hautala ei enää pyytele anteeksi, vaan sanoo, että remonttireiska vain kiusaa häntä koska hänen miehensä ja remonttireiska tappelevat oikeudessa. Voi olla, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että Hautala maksoi urakasta pimeänä. Hän ei pyytänyt kuittia ja se tarkoittaa, ettei häntä edes kiinnostanut koko asia. Tämä ei nyt ole sama asia kuin kaupan kassalla kuitin ottamatta jättäminen, mutta Heidille se on. Hän ei ymmärrä, että juuri hän, ihan itse Heidi Hautala, teki rikoksen. Hän ei käsitä sitä, koska hän on poliitikko, rikollinen poliitikko eli ponksteri.

Heidin rikollinen mielenlaatu ja moraali tulee vieläkin paremmin esiin siivojana työskennelleen tsetsheeninaisen tapauksessa. Heidi sanoo auttaneensa naista. Hyvää hyvyyttään. Aivan. Kaikki ne, jotka maksavat pimeästi naurettavan pieniä palkkoja hädänalaisille, auttavat hekin ihmisiä. Niinkö? Heidi ei tajua sitä, että hän riisti maahanmuuttajanaista. Hän käytti hyväkseen tämän tilannetta ja maksoi kaikkien työehtojen alittavaa pimeää palkkaa. Aivan kuten kaikki ne muutkin riistäjät, joiden puuhia Heidikin on osannut julkisuudessa usein kauhistella.

Mutta kuten sanottua, Heidi Hautala on vain yksi ponksteri. Ville Niinistö on toinen. Hän on rientänyt tukemaan rikoksen tehnyttä ministeriä. Ville Niinistön mukaan Heidiä pitää kohdella inhimillisesti, koska teko oli niin pieni. Ei sillä väliä, että Heidi on hyväksikäyttänyt maahanmuuttajan, pakolaisen hätätilaa, ja maksanut naurettavaa pimeää palkkaa. Pakolaisnaista ei tarvitse kohdella inhimillisesti, vaan Heidiä, joka on vain vähän hyväksikäyttänyt pakolaisnaista. Näin siis Niinistön mukaan. Mutta ei tämä ole ihme. Ville Niinistö sanoi viimevuoden puolella, että Talvivaaran päästötehtailu loppuu nyt. Ei tietenkään loppunut. Ville valehteli medialle ja kansalle. Hiljattain saimme lukea lehdistä, että Talvivaara aloittaa juoksutukset uudelleen. Ville ei edes kommentoinut asiaa.

Myös kaikkien rikollisten poliitikkojen nokkamies, tällä hetkellä, pääministeri Jyrki Katainen, on sanonut luottavansa Heidi Hautalaan. Totta kai. Gangsteripoliitikot eli ponksterit luottavat aina toisiinsa. Heitä yhdistää rikollinen mielenlaatu ja toimintakulttuuri. Jyrkin poliittinen ura perustuu Pohjois-Savon Kokoomus ry:n takavuosien vaaliväärennöksiin ja harhautuksiin. Hänelle pimeän työvoiman käyttö ei ole mikään juttu, varsinkin kun samaan aikaan viedään suomalaisten rahoja Euroopan Unionin perustuslain vastaisesti satoja miljoonia, jopa suoraan kansainvälisen rikollisen toiminnan tukemiseen. Se on jo niin iso rikos, että pikku Heidin pakolaisnaisen riisto ja pimeän työvoiman käyttö remontissa ovat hyttysen ininää.

Suomalaiset poliitikot ovat siis rikollisia poliitikkoja, ponkstereita, poliitikkogangstereita. He ovat osa rikollisverkostoa, joka tuhoaa maamme hyvinvoinnin, terveydenhuollon, kansantalouden, varastamalla meiltä satoja miljoonia ulkomaalaisten pomojensa määräyksestä. He hyötyvät tästä rikollisesta toiminnastaan taloudellisesti ja he myös tavoittelevat tällä toiminnallaan lisää valtaa.

Kaikki klassisen järjestäytyneen rikollisuuden määritelmät toteutuvat heidän kohdallaan, jopa ne Euroopan Unionin määritelmät. Mutta tutkitaanko heidän toimiaan? Onko syyttäjä valppaana? Antaako KRP huolestuneita lausuntojaan? Onko talousrikosyksikkö jo työssään? No ei.

Kukaan ei tutki poliitikkojen rikollisjärjestön, rikollisten verkoston toimintaa. Syyttäjät eivät uskalla. KRP ei edes ymmärrä, mutta ei myöskään uskalla tehdä mitään. Talousrikosyksikkö on jo pantu aisoihin leikkaamalla sen määrärahoja ja miehitystä. Ponkstereilla on niin suuri valta. He hallitsevat maatamme, joka todellisuudessa vertautuu Moldovaan tai Valko-Venäjään. Me emme vain itse näe sitä, ymmärrä sitä tai kykene hyväksymään sitä.

Eräs toimittajakollega lausui vuosia sitten epäuskoisena, etteivät suomalaiset poliitikot ole rikollisia, koska he eivät tapa ketään. No, suomalaiset poliitikot tappavat joka vuosi tuhansia suomalaisia sulkemalla sairaaloita, terveyskeskusksia, osastoja, vähentämällä terveyspalveluita jne. mutta sen lisäksi, onko rikollisuuden raja murhassa? Siihenkö me piirrämme viivan?

Niin kauan kuin ponksterit eivät kirjaimellisesti murhaa ketään, me hyväksymme heidän toimensa. Niinkö? Eikö se ole rikos, että verorahoillamme tuetaan kansainvälistä suurta järjestäytynyttä rikollisuutta? Että meiltä viedään satoja miljoonia lakia rikkoen?

Ehkä ongelma on siinä, että me kyllä näemme mitä Valko-Venäjällä tai Venäjällä tapahtuu, me käsitämme mitä Bulgariassa tai Sisiliassa on tekeillä, mutta emme näe omaa maatamme ja rikollista järjestelmäämme. Me pidämme sitä normaalina.

1 kommentti:

  1. Suomalaisten on otettava asia vihdoinkin asia todella haltuun. Suomi tarvitsee vallankumouksen jotta saamme kotimaamme päätösvallan takaisin kansalle ja vilpillisten politiikkojen päät vadille!

    VastaaPoista