tiistai 26. maaliskuuta 2013

KRP SUOJELEE JÄRJESTÄYTYNYTTÄ RIKOLLISUUTTA

Keskusrikospoliisi suojelee järjestäytynyttä rikollisuutta. Väite voi olla yllättävä niille, jotka eivät ole perehtyneet KRP:n järjestäytyneen rikollisuuden vastaiseen toimintaan, mutta se on melko selvää jokaiselle, joka ymmärtää mistä isossa järjestäytyneessä rikollisuudessa on oikeasti kyse. 
 
Se, mitä KRP julkisuuteen järjestäytyneenä rikollisuuten työntää, on pikku piperrystä sen todellisen järjestäytyneen rikollisuuden rinnalla. Siihen KRP kieltäytyy johdon mukaisesti puuttumasta ja syykin on selvä. KRP ja poliisin ylin johto ovat suurimman suomalaisen järjestäytyneen rikollisuuden talutusnuorassa. 
 
KRP suojelee suurinta suomalaista järjestäytynyttä rikollisuutta jättämällä sen täysin rauhaan, tai ohjaamalla tutkimukset pois sen piiristä. KRP myös manipuloi mediaa tiedotustoiminnallaan, jossa se esittää sekä oikeudessa todistamattomia väitteitä tosina, että olettamuksia, joita ei ole todistettu missään.

KRP:llä on ammattimaiset lausunnonantajansa, jotka säännöllisin väliajoin ilmestyvät julkisuuteen hokemaan väitteitään ja esittävät täysin mielivaltaisia lausuntojaan siitä, mitä järjestäytynyt rikollisuus on. He myös todistavat säännöllisesti oikeudenkäynneissä ja rajaavat järjestäytyneen rikollisuuden mieleisekseen, jättäen isoimman järjestäytyneen rikollisuuden tyystin rauhaan. 
 
Malliesimerkki löytyy tämän päivän (26.3.) Iltalehdestä, jossa toimittajat soittavat KRP:n propagandatorvea keuhkojensa koko voimalla. Iltalehdessä kerrotaan kahden sivun leveydeltä, kuinka Heidi Hautalan kartanon remontista paljastuu yhä "omituisempia piirteitä". Mitä ne sitten ovat? 
 
Hautala ja hänen miehensä vaihtoivat 2010 urakoitsijaa, koska julkisuudessakin esiintyneen pimeästi heille töitä tehneen miehen kanssa kartanon remontti ei edistynyt. Uudeksi urakoitsijaksi tuli lappeenrantalainen pieni firma, joka hoiti putki- ja patterityöt niin, että kartanoon saatiin astuttavaa tilaa. Ilmeisesti Hautalla ja hänen miehellään ei ollut mitään ongelmia lappeenrantalaisen yrityksen kanssa, jonka toiminta oli myös ilmeisesti kaikkien lakien mukaista ja normaalia. Mikä sitten oli niin kauheaa?

Iltalehden jutun mukaan yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja kuuluu kuitenkin "moottoripyöräjengiin". Jutussa sekä KRP että Lappeenrannan poliisi sanovat asianosaisten kuuluvan järjestäytyneenseen rikollisuuteen. Niinkö? Missä oikeudessä tämä on todettu? Missä on se oikeuden päätös, jossa mies, hänen yrityksensä ja kerhonsa on todettu rikollisjärjestöksi?

Ei missään. Iltalehti tuhoaa yrittäjän maineen luottaen sokeasti KRP:n ja poliisin omaan tuomioon. KRP ja paikallinen komisario sanovat niin. Iltalehti on ilmeisesti sitä mieltä, että Suomessa poliisi on taho, joka päättää kuulutko sinä tai kuka tahansa rikollisjärjestöön, oletko rikollinen vai et. Oikeuslaitoksella ei tässä ole mitään sijaa, eikä Suomen lailla. Laki ei merkitsekään mitään, kun maamme suurinta järjestäytynyttä rikollisuutta suojellaan kaikin tavoin.

Kun joukko oikeustieteen opiskelijoita oli Vantaalla tutustumassa KRP:n toimintaan, heille järjestettiin myös luento aiheesta Järjestäytynyt rikollisuus Suomessa. Opiskelijoille, siis tuleville tuomareille ja juristeille, valehdeltiin päin naamaa. KRP:n luennoitsija ilmoitti yks'kantaan, että vain "liivijengit" ovat järjestäytynyttä rikollisuutta. Kun joku opiskelijoista uskalsi kysyä luennoitsijan mielipidettä vaalirahakohusta, KRP:n mies suorastaan vimmastui ja kiisti, että vaalirahajupakassa olisi kyse järjestäytyneestä rikollisuudesta. Hän siis sekä valehteli opiskelijoille, että myös suojeli järjestäytynyttä rikollisuutta.

Katsotaanpa miten Euroopan Unioni määrittelee järjestäytyneen rikollisuuden.
Määritelmän mukaan rikollisryhmän järjestäytyneisyys edellyttää, että ryhmä täyttää kuusi oheisen listan kriteereistä. Näihin kuuteen sisältyvät pakollisina kohdat 1, 3, 5 ja 11. 
 
Kriteerit ovat seuraavat:
1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö.
2. Jäsenillä on määrätyt tehtävät.
3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan.
4. Käyttää sisäistä kuria.
5. Epäillään törkeistä rikoksista.
6. Toimii kansainvälisellä tasolla.
7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja.
8. Käyttää peiteyhtiöitä.
9. Harjoittaa rahanpesua.
10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin.
11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä. 
 
Vaalirahakohussa kävi ilmi, että ainakin huomattava osa puolueista täytti kyseiset kriteerit. Kävi ilmi, että pääministeri oli virka-aikanaan virka-asunnollaan sopinut talousrikollisten kanssa vaalirahoituksesta ja ehdokasasettelusta. Tutkiko KRP pääministerin toimia? Ei tietenkään. Päinvastoin, KRP oli ensimmäisten joukossa julistamassa pääministerin putipuhtaaksi, vaikka hänen menneisyydestään Nuorisosäätiön johtajana olisi löytynyt mitä luultavimmin mielenkiintoisia tarjous- , hankita- ja kaavoituslakikuvioita.

KRP, eikä mikään muukaan poliisi ryhtynyt tutkimaan vaalirahakuvioita. Esimerkiksi Kokoomus jätettiin täysin rauhaan, demarit pääsivät hekin kuin koira veräjästä jne. Lautakasat nieltiin kokonaisina ja hommat siirrettiin mappi Ö:hön, jos sellaista mappia ikinä oli edes avattu. Voidaan todeta, että vaalirahakohu oli ensimmäinen mahdollisuus poliisille käydä sen todella ison järjestäytyneen rikollisuuden kimppuun, mutta poliisi ei tehnyt niin, ja samalla tuli paljastaneeksi tuon järjestäytyneen rikollisuuden koko mahdin.

Poliisi, KRP eivät uskalla käydä tuon järjestäytyneen rikollisuuden kimppuun. Poliisi ja poliisijohto tekevät kuten nuo rikolliset käskevät, kiltisti ja epäröimättä. Poliisi suojelee heitä, ei tutki heidän toimiaan, ei vaikka rikos tehtäisiin aivan julkisesti, kuten parasta aikaa tehdään. Sen sijaan poliisi paukuttaa rumpua "liivijengeistä" ja pyrkii siirtämään huomion pois todellisesta ongelmasta. Tilanne ei mitenkään eroa Venäjän tai Italian tilanteesta, tosin Italiassa poliisi toimii ominkin päin ja tuloksiakin syntyy. Meillä ei koskaan, koska meidän poliisimme ja KRP pelkäävät.

Siksi KRP etunenässä poliisi on luonut aivan omat määritelmänsä siitä mikä on järjestäytynyttä rikollisuutta. Se on turvallisempaa. Se on helpompaa. Se myös viestii sille todella suurelle järjestäytyneelle rikollisuudelle, että poliisi ei ole tutkimassa heitä, vaan häärää ihan muiden kimpussa, riippumatta siitä ovatko nämä henkilöt rikollisia tai eivät. Poliisi vain määrittelee heidät sellaisiksi, RIIPPUMATTA SIITÄ OVATKO HE EDES EPÄILTYINÄ MISTÄÄN RIKOKSESTA.

Suomessa poliisiin on totuttu luottamaan. Me arvostamme poliiseja, varsinkin niitä univormupukuisia miehiä ja naisia, jotka takaavat turvallisuutemme kadulla ja jotka auttavat tarpeen niin vaatiessa. Mutta kun maan johtavana rikostutkintavirastona mielellään esiintyä KRP valehtelee vuodesta toiseen, välttää tutkimasta suurinta suomalaista rikollisverkostoa, tuo luottamus rapautuu. Se on todella ikävää.

KRP on jo kahden vuosikymmenen ajan huutanut rikollisista moottoripyöräjengeistä ja niiden muodostamasta uhasta, ja sattumalta aina silloin kun huomio alkaa siirtyä siihen todelliseen isoon järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Jo yli 20 vuotta KRP on julistanut moottoripyöräkerhoja rikollisiksi, riippumatta siitä mitä laki ja oikeus ovat asiasta todenneet tai päättäneet. Kertaakaan KRP ei ole käynyt tutkimaan maamme mahtavinta järjestäytynyttä rikollisuutta. Se on mielenkiintoista.

Mikä sitten on suurinta suomalaista järjestäytynyttä rikollisuutta? Se on sitä samaa, josta saimme nähdä vaalirahakohussa vilauksen. Se melkein paljastui kansalle puolivahingossa. Mutta onneksi KRP ja poliisi, syyttäjät ja muut tahot, joiden olisi pitänyt aloittaa tutkinnat, riensivät tuon rikollisjärjestön, verkoston, avuksi ja suojelivat sitä erittäin aktiivisesti ja tomerasti. Se taas paljasti jokaiselle tuon rikollisverkoston todellisen voiman, mahdin, jolla se pitää otteessaan koko suomalaista oikeusjärjestelmää ja poliisia. Se oli vaalirahakohun todellinen viesti.

Pari onnetonta joutui uhrautumaan verkoston puolesta, heidät pantiin syytteeseen jotta oikeusviranomaiset voisivat sanoa tehneensä kaiken, vaikka todellisuudessa kaikki jätettiin ennalleen ja suurmmat konnat pääsivät kiipelistä pienellä säikähdyksellä. Ei heillä ollut mitään hätää, poliisi, KRP ja oikeusviranomaiset suojelivat heitä jälleen kerran.

Tarkastellaanpa tuota järjestäytynyttä rikollisuutta Euroopan Unionin virallisen määritelmän kautta, ihan kaikessa rauhassa ja kiihkottomasti.

1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö. 
  Hallituksemme täyttää tämän määritelmän.

2. Jäsenillä on määrätyt tehtävät. 
  Hallituksemme täyttää tämän määritelmän.

3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan. 
  Hallituksemme täyttää tämän määritelmän.

4. Käyttää sisäistä kuria. 
  Hallituksemme täyttää tämänkin määritelmän.

5. Epäillään törkeistä rikoksista. 
  Jos oikeusviranomaiset noudattaisivat ja valvoisivat lakeja, hallitus täyttäisi tämänkin määritelmän.

6. Toimii kansainvälisellä tasolla. 
  Hallitus täyttää tämän määritelmän.

7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja. 
  Hallitus täyttää tämän määritelmän, kun se painostaa kansanedustajat osallisiksi rikolliseen toimintaansa.

8. Käyttää peiteyhtiöitä. 
  Tästä ei ole varmuutta.

9. Harjoittaa rahanpesua. 
  Suoranaiseen rahanpesuun hallitus ei liene osallistunut, mutta sen sijaan se tukee kansainvälistä rahanpesua sadoilla miljoonilla euroilla.

10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin. 
  Hallitus täyttää tämänkin määritelmän.

11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä. 
  Maamme hallitus täyttää tämänkin määritelmän.

Euroopan Unionin mukaan organisaation ei tarvitse täyttää kaikkia kohtia ollakseen rikollisjärjestö, mutta maamme hallitus täyttää lähes kaikki määritelmän kohdat sellaisenaan. Jos joku ei vielä tiedä mitä rikollista maamme hallitus tekee, niin juuri parasta aikaa se vie verorahojamme veroparatiisissa sijaitseville ulkolaisille pankeille, joissa pestään ja talletetaan hämärää rahaa, eli hallitus syyllistyy ainakin rahanpesun ja veronkierron tukemiseen verorahoilla, mikä lienee jo sekin rikos. 
 
Sen lisäksi hallitus on vienyt tuhansia miljoonia eurotukiin, jotka ovat Euroopan Unionin perustuslain 125. artiklan vastaisia. Ne ovat myös Maastrichtin sopimuksen, Lissabonin sopimuksen ja EMU-sopimuksen vastaisia. Kyse tässä kaikessa on siis rikollisesta toiminnasta. 
 
Ja nyt ymmärrätte, miksi KRP ja poliisi suojelevat maamme mahtavinta järjestäytynyttä rikollisuutta kaikin tavoin ja miksi se rajaa sen tutkimustensa ulkopuolelle. KRP on tämän järjestäytyneen rikollisuuden armoilla. KRP pelkää noita rikollisia, jotka voivat vaikuttaa lainsäädäntöön ja sen toimintaan, rahoitukseen ja nimityksiin. Se on todellista järjestäytynyttä rikollisuutta, joka kukoistaa myös KRP:n suojeluksessa. 
 
Näistä "rikollisista moottoripyöräjengeistä" ei ole yhtä ainoaa kokonaista kerhoa todettu missään suomalaisessa oikeudessa rikollisjärjestöksi. Päin vastoin, yhdellä on jopa oikeuden päätös siitä, ettei kyseinen moottoripyöräkerho ole rikollisjärjestö. 

Silti KRP ja poliisi sanovat jatkuvasti, että ne ovat rikollisia. Silti Iltalehti sanoo, että kyse on rikollisista. Miksi? Siksi, ettei kukaan vaan huomaisi missä maamme todellinen järjestäytynyt rikollisuus lymyää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti