sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

KYPROS-RIKOKSESTA JUTALLE

Kun Jutta Urpilainen voitti taas Euroopassa, me suomalaiset saamme taas maksaa ainakin 200 000 000 euroa veroparatiisin velkoja. Suurena uutisena Jutta ja hallituksen juoksukoirana häärivä media, lähinnä YLE, huutelivat, että ensimmäistä kertaa historiassa myös tallettajien vastuu on mukana. Myös tallettajat joutuvat maksumiehiksi.

Ensiksikin, Jutta, olette historiaton idiootti. Tallettajat menettivät suuren pörssiromahduksen jälkeen 1928 rahansa järjestään. Isoimmat velalliset luistelivat silloinkin haavista, mutta piensäästäjät tuhoutuivat. Kun BCCI pankki romahti 1990-luvulla, tavalliset tallettajat menettivät rahansa ympäri maailmaa, varsinkin pienet tallettajat, eli tavalliset säästäjät. Pientallettajat ovat aina saaneet siipeensä pankkiromahduksissa ja kusetuksissa, niin myös tälläkin kertaa. Näissä laittomissa pankkitukiorgioissanne ei ole koskaan ollut kyse tavallisista tallettajista, tai tallettajista ylipäätään.

Mutta itse asiaan: Kypros. Kypros on veroparatiisi. Yritysvero on 10%, eikä muitakaan veroja juuri ole kerätty, ei ole edes yritetty kerätä. Kyproksen valtion koko idea on toimia veroparatiisina. Veroparatiisin koko idea on se, että sen avulla voidaan kietää verotusta jossakin muualla. Suomessakin toimii yrityksiä, jotka on rekisteröity Kyprokselle verotussyistä. Kun sössötitte ennen Kypros-tukipäätöstä, että asiaa pitää selvittää, valehtelitte tai paljastitte ettette tiedä hevon humppaa yhtään mistään. Jompi kumpi.

Kyproksella on toiminut läjittäin pankkeja, jotka ovat olemassa vain kansainvälistä rahanpesua ja veronkiertoa varten. Jos ette usko tai ole tiennyt, kipaiskaa Jokiniemeen tai vaikkapa Pasilan poliisitaloon. Asia on ollut noissakin paikoissa tiedossa jo vuosikausia. Jos ette usko suomalaisia poliiseja, voitte kysäistä asiaa FBI:ltä, Britannian poliisilta, Bundes Kriminal Polizeilta tai vaikkapa, tyylillenne sopivasti, Europolilta. Ne ovat kaikki tienneet asian jo vuosikymmeniä ja sanoneet sen julkisuudessakin ääneen. Asiassa ei ole koskaan ollut mitään epäselvää. Te ja rikollishallituksenne ette muka ole olleet tietoisia asiasta. Se on yksi nykyajan ihmeistä. Minäkin olen tiennyt asian jo parikymmentä vuotta.

Sanoitte viimeviikolla, että ennen kuin Suomi tekee tukiratkaisunsa, se odottaa riippumattoman työryhmän selvitystä Kyproksesta. Kun työryhmä on selvittänyt onko saarella pesty rahaa tai kierretty veroja, Suomi tekee sen perusteella ratkaisunsa. Korostitte moneen kertaan, että hallitus ei anna mitään rahaa ennen kuin asia on selvitetty. Valehtelitte. Te tiesitte, ettei mitään tutkimusryhmää ollut edes perustettu. Sellaista ei oltu edes pantu alulle. Se oli olemassa vain teidän puheissanne kotimaassa, kun selittelitte asiaa suomalaisille. Muualla Euroopassa sellaisesta ei tiedetty yhtään mitään, koska sellaista ei ollut edes olemassa.

Jos ette tienneet, ettei mitään tutkimusryhmää ole olemassakaan, on syytä huoleen. Olette varmasti yksi huonoimmin informoiduista päättäjistä koko Euroopassa, tai sitten niin tyhmä. En kuitenkaan usko tuota. Olen varma siitä, kun puhuitte tutkimusryhmästä medialle, tiesitte ettei sellaista edes ole olemassakaan, ettei olemattomalta tutkimusryhmältä tule mitään raporttia, ettei olemattomalta tutkimusryhmältä tule mitään väliraporttiakaan ennen kuin asiasta päätetään. Tarkoituksenne oli valehdella medialle ja teitte myös niin.

Jatkoitte tätä valehtelua loppuun saakka. Väititte, ettette tiedä mitä kriisikokouksessa on agendana, mitä siellä käsitellään. Mikäli oli niin, olette maailman huonoimmin informoitu ministeri. Sitä en jaksa uskoa, vaan olen melko varma siitä, että tiesitte kokouksen käsittelevän Kyproksen tukipakettia. Valehtelitte suurelle valiokunnalle, eduskunnalle ja koko kansalle ettette tiedä sitä. Olette toimineet pääministerin kanssa näin kerta toisensa perään. Juuri siksi valehtelitte tälläkin kerralla.

Toinen syy siihen miksi nyt valehtelitte, oli poliittinen hätäkakka. Poliittinen paine alkaa kotimaassa kasvaa. Ihmiset alkavat ymmärtää, että olette Jyrkin kanssa tyhjentäneet valtiomme kassan ja kantaneet rahamme ulkolaisille suurpankeille ja velkojille muiden kuin meidän omien velkojemme maksamiseksi. Olette tyhjentäneet kassamme ja ottaneet lisää velkaa maksaaksenne täysin ulkopuolisten laskuja. Maamme on köyhtynyt, taloutemme on romahtamaisillaan, ja kaikki tämä on teidän ja hallituksenne aikaansaannosta. Tästä seurasi poliittinen hätäkakka kalsareihinne ja siksi valehtelitte taas uudelleen tätä tukipäätöstä valmistellessanne.

Toivottavasti jäätte kokonaan ilman eduskuntapaikkaa ensivaaleissa ja toivottavasti demarien kannatus ansaitusti romahtaa. Toivottavasti joudutte vielä tulevina vuosina myös rikosoikeudelliseen vastuuseen teoistanne. Olette rikkoneet Euroopan Unionin perustuslain 125 artiklaa, EMU-sopimusta, Maastrichtin sopimusta ja Lissabonin sopimusta. Kuten hyvin tiedätte, eduskunnassa säätämänne kansalliset eurotukilait eivät teitä rikosoikeudelliselta vastuulta pelasta, sillä Euroopan Unionissa noudatetaan periaatetta, jonka mukaan Unionin lait, säädökset ja direktiivit ajavat aina kansallisen lain ylitse.

Tietänette varmasti senkin, että kun EU:n talouskomissaari Olli Rehn väittää, että EU:n peruskirjan 122,2 artikla sallii jäsenmaiden yhteisvastuun, hän valehtelee. 122,2 artikla antaa luvan toisen EU-maan tukemiseen VAIN, JOS KYSE ON LUONNONMULLISTUKSESTA TAI POIKKEUSTILANTEESTA, JOLLE JÄSENMAA EI VOI MITÄÄN. Velkaantuminen, ylivelkaantuminen, kehno taloudenpito jne. eivät ole asioita, joille jäsenmaa ei voi mitään. Ne ovat asioita, joita jäsenmaa on nimenomaan tehnyt tarkoituksellisesti ja suunnitelmallisesti. Se, joka muuta väittää, on paskaa puhuva rikollinen, kuten Olli Rehn. Jos ette tiennyt tätä, nyt tiedätte.

Toivottavasti laki ulottaa pitkän kouransa teidänkin tukkaanne tulevina vuosina ja päädytte syytteeseen muiden hallituksenne ministerien kanssa Suomen valtiontalouden romahduttamisesta, kansan varallisuuden varastamisesta, kansainvälisen rikollisuuden tukemisesta jne. Toivottavasti joku alkaa kerätä nimiä joukkokanteeseen, jolla teidät ja rikolliset poliitikkokolleeganne saadaan haastetuksi oikeuteen edellä mainituista syistä.

Uskon kuitenkin, että Maan Tapa, maamme mahtavin rikollisjärjestö, jonka jäsen tekin olette, suojelee teitä loppuun saakka, jollei se sitten päätä uhrata teitä itseään suojellakseen. Siinä tapauksessa olettekin sitten vapaata riistaa kostonhimoiselle kansalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti