keskiviikko 2. syyskuuta 2015

MIELIALAJOHTAMISTA

Maamme on talouskriisissä. Muistaako joku ajan, jolloin me emme olisi olleet? Viimeiset 25 vuotta Suomi on ollut johtajiemme mukaan kriisissä, koko ajan, tauotta. On ollut pakko tehdä kaikenlaista, koska olemme kriisissä.

90-luvun lama teki Suomesta kriisimaan. Meidän johtajillemme kävi kuten bolshevikeille Neuvostoliitossa. Sotakommunismi jäi päälle väkivaltaisen vallankumouksen ja sisällissodan jälkeen. 90-luvulta saakka Suomea on johdettu pelottelemalla, uhkailemalla, haukkumalla, sättimällä ja vähättelemällä kansalaisia. Päätöksiä ei ole tehty siksi, että ne ovat hyviä, vaan siksi että on pakko. Ja pakko on, koska olemme ainaisessa kriisissä.

Meidän oli pakko ottaa euro käyttöön, koska muuten olisimme kadonneet olemattomiin. Natolle piti antautua, koska muuten ryssä olisi hyökännyt. Itseasiassa se hyökkää koko ajan. EU-jäsenyys oli pakko, tai olisimme joukkokuolleet kaikki. Heinäsirkat olisivat tulleet ja tulva ja tulikiveä.

Pankkien asiantuntijat ovat haukkuneet palkansaajat, köyhät, suomalaiset ylipäätään. Olemme paskasakkia, joka ei osaa käyttää rahaa. Me olemme vain haitanneet pankkien toimintaa ja kuluerä. Pankeilla menisi helvetin paljon paremmin, jos suomalaisia ei olisi olemassakaan. Ja varsinkin pienituloiset ovat aivan hirveä syöpäläisjoukko, joiden olemassa olo tuhoaa pankkeja koko ajan. Siksi heitä on rokotettava ja rankaistava palvelumaksuilla ja kuulusteluilla, etteivät jumalauta suorita rahanpesurikoksia. Tosin, ei niillä ole rahaakaan. Ovat vain haitaksi pankeille.

Yrityksillä menee aina aivan helvetin huonosti. Vaikka suurimmat yritykset maksavat alle 5% veroa ja jotkut eivät maksa lainkaan veroja, niillä menee aivan kauheasti koko ajan. Syykin on selvä. Suomalaiset. Me emme osaa mitään, olemme muutosvastaisia, emme jousta, saamme liikaa palkkaa, olemme huonoja työntekijöitä, laatumme on ihan paskaa, osaamattomia juntteja kaikki tyynni. Itseasiassa suuryrityksillä menisi ihan helvetin hyvin, jos ei olisi suomalaisia. Suomalaiset ovat haitaksi suuryrityksille koko ajan. Siksi nekin ovat kriisissä.

Vientikään ei vedä, koska suomalaiset ovat niin huonoja. Jokainen suomalainen on syyllinen viennin lamaantumiseen. Paitsi johtajat, poliitikot ja korkeimmat virkamiehet. Kaikki muut ovat saaneet aikaan kilpailukyvyn romahduksen. Sinä ja minä, me olemme syyllisiä. Me olemme saastaa, ihmiskunnan surkein kansa, joka vain häiritsee ja haittaa yritystoimintaa. Suuryrityksillä menisi helvetin hyvin, jos niillä ei olisi yhtään suomalaista työntekijää kilpailukykyä romahduttamassa ja lomia pitämässä. Vientikriisi on vain ja yksinomaan tyhmien, osaamattomien, valtavia palkkoja ahnehtivien suomalaisten syytä.

Rikkaimmilla menee aivan katastrofaalisen huonosti. Rikkaimmat suomalaiset ovat kriisissä. Mikään ei kannata. Mitään ei tienaa, eikä mitään jää käteen. Kaikki verotetaan ja se on köyhien suomalaisten syy. Jos ei olisi köyhiä suomalaisia, rikkailla menisi helvetin hienosti. Mutta kun on köyhiä pilaamassa kaiken, suomalaisia duunareita laiskottelemassa ja kaivamassa nenää, eikä yhtään auteta rikkaimpia elämään rikkaimpien elämää. Rikkaiden elämä Suomessa on ihan kriisissä ja se on vain ja ainoastaan suomalaisten vika ja syy. Suomalaiset ovat aiheuttaneet rikkaidenkin kriisin.

Asumisen hinta on sekin suomalaisten syy. Ulkolaisen halpatyövoiman, ala-arvoisen laadun, kehnojen materiaalien ja päin vittua suunniteltujen uusien asuntojen korkea hinta on suomalaisten syytä. Siksi meillä on tuhansia asunnottomia ja asumisen hinta niin korkea. Siksi meillä on kymmeniätuhansia asuntoja myymättä. Se johtuu vain ja ainoastaan siitä, etteivät juntit suomalaiset osta ylihintaista paska-asuntoa kalliimmalla kuin newyorkilaiset tai lontoolaiset tai berliiniläiset tai pariisilaset. Kaikki olisi hyvin eikä olisi asuntotuotannon kriisiä, jos huonot suomalaiset suostuisivat maksamaan entistä enemmän asunnoista, joiden elinkaari on 35 vuotta. Sitten ne puretaan, juuri kun asuntolaina on saatu maksettua. Sekin on suomalaisten syy.

Syyrian sota ja Irakin sota ovat ainakin suomalaisten syytä ja siksi on pakko kantaa vastuuta. Pakolaiskriisi on ainakin vitun tyhmien suomalaisjunttien syytä. Ainakin rasismi ja ulkomaalaisvastaisuus ovat suomalaisten vika. Ei se, että samaan aikaan kun leikataan kansalaisten perustturvaa ja terveydenhuoltoa ajetaan alas, kouluja suljetaan, vammaisilta viedään. Koska kaikki nuokin toimet johtuvat siitä, että meillä on ainainen kriisi, jota ei olisi jos suomalaiset olisivat ihan toisenlaisia eivätkä juntteja idiootteja ja haitaksi kaikelle. 

Kuunnelkaapa johtajiamme. Kuunnelkaa asiantuntijoita. Me olemme ainaisessa kriisissä. Syy on aina meissä. Me olemme epäonnistuneet, emme osaa, emme pysty, elämme yli varojemme, aiheutamme ilmastonmuutoksen, Syyrian sodan, ryssien suurhyökkäyksen, eestiläisten tuskan, kaiken pahan maailmassa. Siksi olemme kriisissä. Me olemme kriisikansa. Ja se on meidän syytämme, koska olemme niin huonoja.

Me emme osaa kieliä, emme ole tarpeeksi kansainvälisiä, emme positiivisia, emme osaa mitään missään milloinkaan. Johtajiemme sormet osoittavat meihin, syyllisten massaan, valtavaan laumaan roskasakkia, jonka syytä kaikki on. 

Tätä sanomaa meille on tuutattu viimeinen neljännesvuosisata. 90-luvun lamakauden huuto jatkuu ja jatkuu ja jatkuu, ja ne tavalliset suomalaiset jotka vain haluaisivat elää kaikessa rauhassa revitään aina teloitusmuurille kun syyllisiä tarvitaan.

Jokainen niin sanottu mielipidejohtaja, kansakunnan kynttilä, väestön valoheitin ja Suomen sumutorvi astuu vuorollaan kertomaan millaista paskasakkia suomalaiset ovat. Tätä on se kuuluisa mielipidejohtaminen, johtajuus tässä maassa.

Ei se ole mielipidejohtamista. Se on mielialajohtamista. Siksi yli miljoona suomalaista syökin mielialalääkkeitä.

1 kommentti: