maanantai 31. elokuuta 2015

SUOMI NOUSUUN - OIKEASTI

Miten maamme saataisiin taas nousuun, kurjistumiskierre katkaistua? Mikä olisi se ihmelääke? Mitä me muka voisimme tehdä?

Asia on paljon yksinkertaisempi kuin kukaan kehtaa ääneen sanoa, juuri siksi että meillä on tehty juuri päinvastoin ja tehdään koko ajan. Sipilän hallituksen politiikka on pelkkää kurjistamista. Se ei johda kasvuun, investointeihin, tuottavuuden lisääntymiseen, vaan kurjistumisen kiihtymiseen. Mistä tiedän sen? Koska samaa paskaa on tehty parikymmentä vuotta, viimeiset 15 vuotta urakalla. Viimeiset 10 vuotta ei muuta ole tehtykään.

Miksi sitten sitä ihmeellistä ja yksinkertaista ei tehdä? Koska maamme poliittinen johto on täynnä idiootteja, pelkureita ja kansakunnan vastustajia. Meillä on eduskunta täynnä poliitikkoja, joista ei olisi edes jädekiskan myyjiksi, omistajuudesta puhumattakaan. Meillä on eduskunta väärällään pikkusieluisia itsetunnottomia pelkureita, joiden kaikkea toimintaa ohjailee pelko: pelko Venäjästä, pelko EU:sta, pelko Natosta, pelko siitä mitä meistä muualla ajatellaan jne. Meillä on eduskunnassa ja presidentinlinnassa poliitikkoja, jotka ajattelevat kaikkien muiden hyötyä ja etua kuin Suomen. He samaistuvat ylikansallisiin valtarakenteisiin, eikä Suomi ole heille muuta kuin verkkaritakki.

Kun meille hoetaan ettei vaihtoehtoja ole, se tarkoittaa selkokielellä että niitä nimenomaan on. Tuon hokeman ideana on aivopestä äänestäjä. Pelottelun tehtävä on hallita. Pelokasta laumaa on helppo ohjailla. Ja juuri niin tehdään.

Poliitikkojemme päätöksiä ohjailee teoria ja uskomus. Viimeiset 15 vuotta, kymmenen vuotta, on vedetty friedmanilaista uskontoa noudattaen ja jäljet näkyvät. Tottakai Suomi tuhoutuu, koska niin tapahtuu friedmanilaisen talouspolitiikan seurauksena. Katsokaapa Yhdysvaltoja. Maa on raunioina ja supervelkaantunut. Kiitos Milton Friedmanin opetuslasten ja seuraajien. Menkää katsomaan Detroitia, parin miljoonan asukkaan teollisuusjättiläistä. Jäljellä on rauniokaupunki, jonka väkiluku on kolmasosa entisestä ja keskusta muistuttaa Bagdadia.

Kaiken kukkuraksi meidän mielipidejohtajissamme on Yhdysvaltoihin paenneen venäläispakolaisen Ayn Randin (oma keksimä nimi, väitti sen olevan suomalainen) sekavien horinoiden kannattajia ja niin sanottuun randilaisuuteen, eli pseudofilosofiaan, uskovia. Randin vuosikymmeniä jatkunut amfetamiiniorjuuskaan ei ole heitä saanut epäilemään naisen horinoiden järkevyyttä. Nykyinen valtiovarainministerimme on yksi tämän narkomaanin ideoiden kannattajista.

Jopa puolustusvoimien ylin johto koostuu nykyisin pelkureista ja ulkomaalaisia estoitta nöyristelevistä selkärangattomista, joiden suurin unelma on toimia ulkomaalaisten hyväksi ja heidän edukseen. Tätä voisi kutsua jo totaaliseksi rappiotilaksi ja sitä se onkin. Alistuminen ulkolaisten sotajoukkojen orjaksi ja apuriksi on rappiota, alennustila vailla vertaansa. Jatkosodankaan aikana armeijamme ei nuoleskellut ja mielistellyt näin pahasti natsi-Saksan armeijaa, kuin nykyinen armeijan johtomme tekee.

No mitä me voimme tehdä? Meille sanotaan, ettemme voi tehdä mitään. Meille sanotaan ettei vaihtoehtoja ole. On. Itseasiassa on yksi vaihtoehto, joka muuttaisi kaiken.

Se olisi se, että jokaisessa päätöksessä Suomen ja suomalaisten etu olisi etusijalla. Jokaisen virkamiehen päätös perustuisi tähän. Jokainen poliittinen päätös perustuisi vain ja ainoastaan suomalaisten etuun. Ei kenenkään eikä minkään muun. Ei Europan Unionin, ei suuryritysten, ei ylikansallisten pankkien, eikä minkään mystisen "valtion", joka muka on erillään suomalaisista.

Ei ole mitään valtiota, jonka talous tai toiminta olisi erillään meistä. Me olemme se valtio. Olemme vain luovuttaneet sen kontrollin paskahoususakille, joka toimii meitä vastaan. Meidän tulee ottaa se takaisin. Se on aivan mahdollista.

Joka väittää ettei se ole mahdollista, joka uskoo tuon paskahoususakin väitteitä, unohtaa sen mitä Islanti teki. Se teki juuri niin. Se heitti pihalle kaikki poliitikot, presidenttiä myöten, jotka olivat ajamassa maan samaan kuseen jossa me olemme nyt. Islantilaiset marssivat parlamenttiinsa, heittivät kaikki ulos, järjestivät uudet vaalit, kirjoittivat uuden perustuslain, panivat pankkiirit linnaan jne.

Islantilaisia on muutama satatuhatta. Heillä ei ole armeijaa. Heidän luonnonvarojaan ovat kala ja tulivuoret. Jos sellainen kansa kykenee tekemään tuon, miksi emme me, viiden miljoonan kansakunta?

Tottakai pystymme tekemään saman. Kunhan lakkaamme uskomasta siihen paskaan mitä paskahoususakki meille syöttää. Kunhan lopetamme pelkäämisen. Kunhan ryhdymme taas ajattelemaan kaikkien suomalaisten hyväksi.

Meille sanotaan, ettei paluuta pohjoismaiseen hyvinvointivaltioon ole. On. Se on meistä kiinni. Älä tue nykyistä paskahoususakkia. Vastusta sitä kaikin tavoin. Ole erimieltä. Esitä vaihtoehtoja. Älä tottele vaaleissa galluppeja, "mielipidekyselyjä" tai "mielipidejohtajia".

Ajattele omilla aivoillasi ja mieti mitä kaikkea voisimme tehdä toisin, suomalaisten ja Suomen hyväksi. Siitä se lähtee, Suomi nousuun - oikeasti.

5 kommenttia:

 1. Ensimmäinen askel kansakunnan kääntäjiksi on, ehdottomasti, nykyisten suomenraiskaajien kimppuun hyökkääminen eri keinoin, kaikki keinot ovat sallittuja.

  Saattaa kuulostaa liian radikaalilta toimenpiteeltä, mutta tarkastelkaa historiaa ja miettikää uudestaan.
  Kuinka moni vallassaoleva on suostunut lähtemään kuningaspaikaltaan vapaaehtoisesti ?
  Kuinka moni, nykyisessä suomessa, vallassaoleva on kiinnostunut kansakunnan parhaasta ?

  Aivan ... he eivät sieltä lähde kulumallakaan, ennenkuin suomi on totaalisesti syösty kurjuuteen, koska kukaan ei heitä sieltä pois pakota.

  Äärimmäisenä aikana on, valitettavasti, vain äärimmäiset keinot, jotka saavat muutoksen aikaan.
  Ihmiskunnan historia on täynnä vastaavia tapauksia, samanlaisia pöhöttyneitä elitistejä kansakuntaa raiskaamassa nokka pystyssä ja naureskellen "paskakansalle", alempiarvoisille olioillle joille voi tehdä ihan mitä haluaa, ja huvin vuoksi voi vaikka tarjota vähän bonuskurjuutta ihan vaan huvin vuoksi.

  Ihmiskunta ei näköjään koskaan opi, historia aina vaan toistaa itseään.

  VastaaPoista
 2. Muutoksen saa aikaan siis se heikoin kansanosa? Ne ihmiset jotka joutuvat ensimmäisenä käyttämään äärimmäisiä keinoja siksi koska heillä ei enää ole jäljellä muita vaihtoehtoja?

  VastaaPoista
 3. Tee Facebookkiin sivu tälle blogille? Mielestäni tekstit ovat hyvin kirjoitettuja ja niille varmasti tulisi jakoja. Se olisi hyvä kanava saada näkyvyyttä.

  VastaaPoista
 4. Ihmisten viha ja suuttumus nykytilanteeseen on aivan oikeutettua. Nykyisin vaan on totuttu häpeämään viha-tunnetta koska "eihän nyt sivistynyt ihminen mitään vihaa". Tosiasiassa viha on luonnollinen tunne siinä kuin muutkin ja ainoa riittävän voimakas tunne, moottori, joka pystyy vastustamaan vääryyttä tai ikäviä asioita. Esimerkkinä mainittakoon, että moni lääketieteen keksintö, parannuskeino, on syntynyt inhosta sairauksia kohtaan.

  VastaaPoista