sunnuntai 2. elokuuta 2015

SUURI PAKOTE-HUIJAUS

Aika moni suomalainen elää siinä uskossa ja kuvitelmassa, että Yhdysvaltain johtama länsi on asettanut Venäjälle tuntuvia talouspakotteita ja saartaa nyt sitä kauheasti kaupankäyntiä rajoittamalla.

Se on harhaluulo. Jos uskotte siihen, olette propagandan uhreja.

Kyllä, teitä on kusetettu, huijattu. Tiedän, se pännii. Varsinkin kun oman maanne johto toimii annettujen käskyjen mukaisesti, vetää tiukkaa pakotepolitiikkaa lähes yksin koko EU:ssa, niin että Suomi on se maa johon koko pakotepolitiikka kaikkein kipeitten osuu.

Suomi on menettänyt miljardeja pakote-politiikan vuoksi. Mikään muu EU-maa ei ole satuttanut itseään yhtä pahasti suhteessa kuin Suomi. Idänkauppamme laski viimevuoden aikana -40%. Siis lähes puoleen. Puhutaan siis maamme talouden kokonaisuuden kannalta täysin kohtalokkaista lukemista.

Tuhannet ovat jääneet työttömiksi. Valtio velkaantuu koko ajan lisää. Verotulot ovat laskeneet miljardeja. Investointeja on jäänyt saamatta. Itäisen Suomen rajakauppa köhii ja yskii, vaikka nuo alueet ovat jo vuosia sinnitelleet juuri sen varassa.

Miksi näin tehdään? Miksi me noudatamme pakotteita, joita yksikään muu maa ei noudata? Tiesittekö etteivät pakotteet koske lainkaan Portugalin, Espanjan ja Italian vihannesteollisuutta? Ne eivät koske Hollantiakaan.

Tiesittekö, että Valko-Venäjälle viedään EU:sta valtavia määriä tuotteita, joita sinne ei ennen pakotelistoja viety juuri lainkaan? Ja minnehän ne sieltä menevät?

Tiesittekö, että Yhdysvallat on koko ajan käynyt aivan normaalia kauppaa Venäjän kanssa ja käy edelleen?

Ette? Mistäköhän se johtuu?

Ettekö usko? No älkää uskoko minua. Uskokaa Yhdysvaltain valtiohallinnon tilastoja.

https://www.census.gov/foreign-trade/balance/c4621.html

Hiljattain Venäjän avaruushallinnon tukikohdasta Baikonurista laukaistiin raketti kohti kansainvälistä avaruusasemaa. Ja keitähän kyseisen rakentin kyydissä istui?

Aivan. Kaksi amerikkalaista astronauttia ja yksi venäläinen kosmonautti. 

3 kommenttia:

 1. Kukaan tervejärkinen ei ymmärrä miksi suomen ns.eliitti nuolee yhdysvaltalaisia, työntää kielensä peräsuolen syvyyksiin ja nuolee sen puhtaaksi, saamatta itse mitään.

  Euroopassa kollektiivista tyhmyyttä kutsutaan "suomalaisuudeksi", ammutaan itseään jalkaan mitään kyseenalaistamatta, ja hymyillään tyytyväisenä ja kysytään että ammunko lisää (vastauksena että tottakai ammutte lisää, kyllähän se tiedän tyhmyytenne meitä oikeita ihmisiä naurattaa).

  Nykypäivänä suomalaisuus merkitsee kollektiivista idiotismia ja selkärangatonta lammasmaisuutta, kaukana on ne ajat kun suomalaisuus merkitsi jotain positiivista, niistä ajoista vain muisto tallella.

  Jokainen vähääkään asioista mitään ymmärtävä on tajunnut ns.pakotteiden todellisen merkityksen, mutta jostain syystä suomessa hyvin harva asiaa tajuaa, miten joku kansakunta voi olla täynnä totaalisia kirkasotsaisia idiootteja jotka kirjaimellisesti tekevät mitä sanotaan, eikö pojilla ja tytöillä pää toimi ... pitääkö joka ikinen asia vääntää rautalangasta, ja sittenkin nuo pässinpäät yrittävät selittää asiat itselleen parhainpäin, selittäen että "kyllä me toimimme oikein", yrittäen vielä kaiken huipuksia vähätellä ja torpata ne jotka vihdoin viimein näillä tolvanoille kertovat että teette itsemurhaa täysin vapaaehtoisesti ja katsokaa, kaikki nauravat teille vatsa kippurassa.

  Mikäli suomea on enää olemassa sadan vuoden päästä, tällä menolla suomi on muutettu pelkäksi euroopan kaatopaikaksi ja varastoksi, idiotismia aletaan yleisesti kutsumaan suomalaisuudeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä! Siis saamatta itse mitään takaisin? Minun mielestäni USA perseraiskaa Suomea. Soini huutaa Aahh, Ohhh, Iihhh! Lisää! LISÄÄ!!!!

   Koko juttu: Suomi luopui suvereniteetistaan!

   Poista
 2. Olihan asiaa! Siis rankkaa tekstiä ja totta vielä!

  1%

  VastaaPoista