lauantai 29. elokuuta 2015

UHRILAMPAAT

Viime vuonna todenteolla alkanut pakolaisvyöty Eurooppaan herättää kiivaita tunteita puolin ja toisin. Muukalaisviha nostaa päätään ympäri Eurooppaa, myös Suomessa. Pakolaiskeskusten kimppuun käydään Saksassa, rasismi nousee, viha sumentaa järjen. Se on tarkoituskin.

Libya suistui kaaokseen, kiitos Yhdysvaltojen ja NATO:n, jo vuonna 2011 eli viisi vuotta sitten. Syyrian sisällissotaa on käyty vuodesta 2011 lähtien, jo viisi vuotta. Miksei palkolaisvyöry ole alkanut jo tuolloin? Miksi pakolaisvyöry on alkanut todenteolla vasta tänä vuonna? Koska EU:n eliitti tarvitsee sitä juuri nyt.

Ranskassa Front du National on suurin puolue. Se on EU-skeptinen, euro-vastainen puolue. Hollannissa puhutaan avoimesti EU:n ongelmista. Britanniassa järjestetään kansanäänestys EU-erosta. Espanjassa euro-skeptinen Podemos kasvattaa suosiotaan. Useassa maassa EU:n liittovaltiokehitys nostattaa niskavilloja pystyyn ja jopa Suomessa euro- ja EU-vastaisuus ovat nousussa. Saksassa, koko EU:n ja euron kivijalassa, on puhuttu avoimesti kummastakin eroamisesta jo useamman vuoden ajan.

Kansalaiset ympäri EU:ta ovat huomanneet, ettei se olekaan sellainen projekti kuin kansalaisille on väitetty. Viha eliittiä kohtaan on nostanut päätään kaikkialla ja liittovaltiokehitys on tökkinyt. Euro-huijaus on paljastunut kaikessa raakuudessaan Kreikassa. Kansallismielinen liikehdintä vasemmalla ja oikealla on voimistunut. Kansakunnat ovat alkaneet kysellä itsemääräämisoikeutensa perään.

Kaikki tämä on haitaksi euroeliitille. EU-johtajien pallit heiluvat. Europarlamentin legitimiteetti on kyseenalaistettu. EU toimii jopa omien direktiiviensä, lakiensa vastaisesti. EU ei olekaan demokratia, vaan oligarkia, plutokratia, jossa kansalaiset ovat lehmiä, joita lypsetään eliitiin tarpeita varten ja lehmät ovat havainneet tämän. Se on bad busines. Kansalaisten nouseva euroviha pitää saada suunnattua muualle. Se pitää siirtää pois junckereista, schultzeista, komissaareista, EU-institutioista ja EKP:stä muualle. Kansalaisten katkeruudelle pitää osoittaa toinen kohde.

Kuin tyhjästä, ikään kuin luonnonvoimana, Eurooppaan alkaa vyöryä pakolaisia tuhansittain. Heitä hukkuu Välimereen tuhansittain. Heitä "salakuljettavat" sadat, tuhannet alukset ja sadat "salakuljettajat". Pakolaiset maksavat suuria summia "salakuljettajille", jotka toimivat päivänvalossakin aivan avoimesti. Bisnes is bisnes.

Ja mikä näiden tuhansien onnettomien rooli on? EU-eliitti on jo päättänyt, että he ovat kansalaisten vihan sijaiskärsijöitä. Heistä tulee halpatyövoiman reservi, kunhan tomu laskeutuu. Kyse ei ole humanitaarisesta kriisistä, vaan Euroopan Unionin ja euron kriisistä. Jotta kansalaiset unohtaisivat kansallisvarantojen ryöväämisen, liittovaltiokehityksen, vallan siirron pois heiltä ylikansallisille elimille, tarvitaan vihollinen. Varsinaista sotaa EU ei tohdi aloittaa, joten se tuo viholliset kotikonnuille, lähelle, vihan maalitauluiksi.

Nämä tuhannet ja tuhannet pakolaiset tulevat Eurooppaan EU-eliitin uhrilampaiksi. Euro- ja EU-kauna, viha vallanpitäjiä kohtaan, tulee suuntautumaan näihin uhrilampaisiin, myös meillä Suomessa. Heihin kohdistetut veriteot ja vainot, joita tulee tapahtumaan, antavat eliitille lisää syitä kiristää kansalaisten valvontaa ja kansalaisvapauksien kavennuksia. Sananvapautta tullaan rajoittamaan vihapuheitten vastaisena kamppailuna, kokoontumisvapautta rajoitetaan mellakoinnin torjumiseksi, kontrollia kiristetään. Natsismista ja rasismista lohtua hakevat ovat oivia syntipukkeja, joilla tullaan ratsastamaan sen todellisen poliisivaltion luomiseksi.

Kaiken tämän hulinan ja liikehdinnän takana, kaikessa hiljaisuudessa, liittovaltiojuna puskuttaa eteenpäin. Euro-show jatkuu. Transatlanttinen vapaakauppasopimus ratifioidaan. Kansalaiset menettävät rahansa, työpaikkansa, perusturvansa, kaiken sen mitä toisen maailmansodan jälkeen Euroopassa on luotu. Eurooppalainen yhteiskuntasopimus, eurooppalainen yhteiskuntamalli tuhotaan.

Se on ollut tavoitteena koko ajan ja siihen on pyritty, mutta kansalaiset ovatkin heränneet vastustamaan noita operaatioita. Siksi pitää keksiä jokin ulkoinen uhka. Siksi kärttyisille kansalaisille pitää osoittaa konkreettinen, ihmisen kokoinen uhkakuva, maalitaulu.

Se tehdään raijaamalla Eurooppaan tuhansia ja tuhansia pakolaisia. He ovat sijaiskärsijöitä, he ovat se maalitaulu, huomionvarastajat, hämäys ja harhautus.

Pakolaiset ovat EU-eliitin ja ylikansallisen pääoman uhrilampaita.

7 kommenttia:

 1. JUURI NÄIN ja mitä me SUOMALAISET teemme???? HÖPÖTÄMME FACEBOOKISSA. Voi Jeesus Kristus ... armahda meitä.

  VastaaPoista
 2. Saa nähdä että minkälainen helvetti tänne eurooppaan tulee ennen kuin imperiumin hajoamisvaihe toteutuu luonnollisen syklin mukaisesti.
  Vai onko sitä luonnollista sykliä enää?
  Teknologia mahdollistaa sen että yksittäinen ihminen voi saada paljon enemmän valtaa, hänestä voi tulla eräänlainen noita tai jumala verrattuna aiempien vuosisatojen keisareihin.
  Tosin näitä noitia(vai pitäisikö niitä kutsua vaikkapa nanomaageiksi) vastustavat hyvät ihmiset voivat myös käyttää vastaavaa uutta teknologiaa.
  Mutta silti tilanne on aiempia vuosisatoja vaarallisempi, voi olla että nykyajan imperiumit pysyvät pystyssä sitkeästi paljon kauemmin kuin aiemmat imperiumit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njaah. No onhan EU vasta vain parikymmentä vuotta vanha imperiumi ja silti natisee. EU ei ole ollut menestys sen väestölle ja nykyisen tiedonvälityksen aikana tavan tallaajakin ymmärtää nopeammin missä mennään. Ainakin ne joita kiinnostaa ymmärtää, salkkarin katsojat ja perunalastujen syöjät on tietty erikseen. Neuvostoliitto kesti jopa lähes 70 vuotta.
   Historiallisessa mielessä ovat molemmat pelkkiä tähdenlentoja jos vertaa vaikkapa Rooman valtaan aikanaan. Toivottavasti siis EU:kin on tähdenlento...

   Poista
 3. Näin vallanpitäjämme "VASTUULLISESTI" paikkaavat ns. kestävyysvajetta: "Ensi vuonna valtion budjettiin yli sata miljoonaa turvapaikkabisnekseen
  Pääministeri Juha Sipilä sanoo, että Suomessa on todennäköisesti tarve lisäbudjetille jo tänä vuonna turvapaikanhakijoiden määrän kasvun takia...".
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/30/ensi-vuonna-valtion-budjettiin-yli-sata-miljoonaa-turvapaikkabisnekseen/

  Ks. myös artikkeliin annetut kommentit!

  "Vastuullisestihan" Katainenkin pelasti konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden keskieuroppalaisen pankkgangstereiden keinotteleuvoittoja suomalaisten selkänahasta repäisemillään rahoilla - ja sai palkkioksi tavoittelemansa politrukin viran Brysselin lihapatojen äärellä.

  Mm. Orpon ja Stubbin tavoittelemista politrukin viroista tulee hinta suomalaisille veronmaksajille ja koko Suomelle varmasti olemaan täysin eri suuruusluokkaa!

  Ks. myös: "Stubb: “Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”
  "Olen käynyt siellä ja kyllä tuntui ihan siltä, että olen kotona", Punavuoren vastaanottokeskuksessa oleskeleva somalialaisäiti vastasi hymyillen.

  Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) kävi yhdessä sisäministeri Petteri Orpon (kok.) kanssa tutustumassa turvapaikanhakijoiden tilanteeseen Punavuoren vastaanottokeskuksessa Helsingissä..."
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/29/stubb-itakeskukseen-kun-menee-se-on-kuin-somalia-se-on-hieno-paikka/

  VastaaPoista
 4. Sande tarkoittaa ilmeisesti puoluetta "Le Front national" (FN). Le front de la nation tarkoittaisi suurin piirtein kansakunnan rintamaa. Tämäkin ilmaisu olisi edes kieliopillisesti oikein. "Le front du national" on sen sijaan täyttä siansaksaa. "De la nation" voimme periaatteessa sanoa, sillä "nation" on feminiininen substantiivi. (du sanaa käytetään maskuliinien kohdalla). Toisaalta national-sanan edessä ei käytetä tällä tavoin de-prepositiota, jos se ei ole substantiivin määre.

  Oikeinkirjoituksen ei tässä luulisi olevan vaikeaa, sillä jopa suomen kielinen Wikipedia kirjoittaa puolueen nimen oikein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämänkaltaiset blogit lietsovat itseasiassa sitä samaa pahuutta mitä näissä paheksutaan. Keksitään syyllisiä ja jauhetaan samaa kakkaa joka tulee kakkana ulos. ja taas sama jauhanta alkaa.. Oli uhrilampaita tai ei, auttamaan nyt hop hop!

   Poista