keskiviikko 5. elokuuta 2015

ISIS: VANHA KUVIO UUSISSA VAATTEISSA

Jos joku vielä kuvittelee, että ääri-islamistinen ISIS, tai miksi se nyt itseään kutsuukin, syntyi täysin itsestään paikallisista rupusakeista, voi onnitella itseään. Sellaista hyväuskoisuutta voi jo pitää hämmästyttävänä kykynä.

Totuus on tietenkin se, että ISIS on amerikkalaisten pystyyn panema, amerikkalaisten ja israelilaisten kouluttama ja saudien rahoittama palkkasoturiarmeija, jonka tarkoituksena on Washingtonin uuden maailmanhallintaopin mukaisesti de-stabilisoida, eli epätasapainottaa vihollisiksi luokiteltuja tahoja.

Seuraavat kuvat selventänevät asiaa omalta osaltaan:

Senaattori John McCain on yksi vaikutusvaltaisimmista amerikkalaispoliitikoista ja todellinen vallankäyttäjä Washingtonissa. Miksi hän poseeraa kaverikuvissa ISIS- ja AlQaida -operaattoreiden kanssa? Koska he tekevät yhteistyötä.

John McCain ei ole ainoa amerikkalainen, joka on tavannut naamakkain ISIS-porukkaa.

ISIS:tä auttaville erikoisjoukkojen miehille on sattunut pikkufiboja kaikessa tohinassa.

Vasemmanpuoleinen ISIS-taistelija ei ole ainakaan kaikkein tumminta seemiläistä väkeä.

Katsokaapa kaveria oikeassa reunassa. Kuvassa ISIS-pomo esittelee sataa uutta rekryyttiä.

Tänä vuonna lanseerattiin laveasti länsimediassa uutinen, jonka mukaan Washington oli vihdoinkin päättänyt ryhtyä kouluttamaan ja tukemaan Syyrian kapinallisjoukkoja, jotteivät nämä jäisi ISIS:in terroristiarmeijan jalkoihin. Obaman hallinto oli uutisjuttujen mukaan epäröinyt jo kauan ja oli jo aika tarttua toimeen. Vihdoinkin USA ryhtyi sanoista tekoihin. Näin siis uutisjuttujen mukaan.

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-32617329

Pahaksi onneksi juttu oli kustu vuotta aikaisemmin. Pohjoisamerikkalaisessa uutismediassa oli jo 2014 hehkutettu sitä kuinka amerikkalaiset kouluttavat, aseistavat ja tukevat Syyrian oppositiojoukkoja. Joidenkin juttujen mukaan CIA käytti miljardi dollaria vuodessa "Syyrian opposition" tukemiseen, aseistamiseen ja kouluttamiseen.

http://www.cbsnews.com/news/ap-us-training-syria-rebels-in-jordan/

Maaliskuussa 2014 Kanadan yleisradioyhtiö, Fox News ja monet muut uutisoivat kuinka amerikkalaiset olivat jo "kuukausien ajan" kouluttaneet Jordaniassa "Syyrian oppositio" voimia. Jo edellisen vuoden puolella oli tihkunut tietoja meneillään olevasta projektista. Ja kuinka ollakaan: ISIS oli putkahtanut esiin kuin tyhjästä.

Jos CIA käytti jo vuonna 2013-14 miljardin "Syyrian opposition" tukemiseen, niin mikä se oppositio oli? Jos Obaman hallitus päätti ryhtyä tukemaan Syyrian kapinallisjoukkoja vasta keväällä 2015, keitä se oli rahoittanut, aseistanut ja kouluttanut jo 2013? Se selviää yllä olevista John McCainin kuvista.

Sinänsä kuvio on vanha tuttu. 1980-luvulla Yhdysvallat tuki Afganistanin mujahedin-taistelijoita sodassa Neuvostoliittoa vastaan. Mujahedinien joukoissa taisteli muuan Osama bin Laden ja mujahedin komentaja Gulbiddin Hekmatyar sanoi amerikkalaisille avoimesti jo 1983, että jihadistit kukistaisivat ensin Neuvostoliiton ja sen jälkeen hyökkäisivät USA:n kimppuun. Siitä huolimatta USA tuki näitä joukkoja Pakistanin armeijan ja tiedustelupalvelun kanssa.

Koko Taleban-liike syntyi nimenomaan Pakistanin uskonnollisissa oppiahjoissa rajan tuntumassa. Länsi-Pakistan on Talebanin henkinen koti ja juuri siksi se on vahva siellä nytkin. Nuo samaiset uskonnolliset koulut olivat toimineet mujahedinien tukena koko Afganistanin sodan ajan 1978-89.

Afganistanissa taistelleet arabit ja muut perustivat Al-Qaidan Afganistanissa ja ryhtyivät käymään omaa pyhää sotaansa ympäri maailmaa talebanien tukemina ja suojelemina. Al-Qaidan suurena tavoitteena oli luoda uudelleen islamilainen kalifaatti, joka ulottuisi eteläisestä Espanjasta ja Italiasta aina Keski-Aasiaan saakka. Kuullostaako tutulta? ISIS:hän muuttui vain joitakin aikoja sitten Islamilaiseksi kalifaatiksi.

ISIS-operaatiolle on käymässä aivan samoin kuin afganistanilaisillekin "liittolaisille". Homma lähtee lapasesta. Joukkoa ei enää hallitakaan noin vain. Intomielisimmät ottavat sen möykkäämisen tosissaan ja lähtevät pyhään sotaan Amerikkaa vastaan. Itseasiassa koko länsi on vihollinen. Se tosin sopii niin Washingtonille kuin Brysselillekin. Venäjän uhka kun ei toimi kuin entisissä kommunistimaissa ja mummojen, lasten ja hyväuskoisten pölvästien keskuudessa.

Valtaa pitävä eliitti tarvitsee vihollisen, johon kansojen narina ja nupina suuntautuu. Tämä on ikivanha kikka. Ulkoinen vihollinen sulkee kriittiset suut ja yhtenäistää kansan. ISIS on juuri sellainen "hyvä" vihollinen, joko tahallisesti tai tahtomattaan. ISIS on uhka, joka saa eurooppalaiset pelästymään ja unohtamaan EU:n liittovaltiohankkeen ja kansakuntien verovarojen ja kansallisomaisuuden ryöväämisen. Veikkaukseni onkin, että ensimmäiset ISIS-iskut koetaan EU:n alueella lähiaikoina.

Jos joku vielä epäilee ettei ISIS ole tiedustelupalveluiden muovaama ja niiden suojeluksessa voi miettiä tätä: miten on mahdollista, että terroristijärjestön värvääjät voivat operoida täysin vapaasti ympäri EU:ta, liikkua maasta toiseen jne.?

Miten on mahdollista, että ISIS-joukkoihin haluavat voivat vapaasti matkustaa sotaa käyvään Syyriaan? Mitä kautta sinne pääsee? Miten on mahdollista, että terroristijärjestön riveissä vihollislasten päitä katkoneet "veteraanit" palaavat aivan vapaasti takaisin "kotimaihinsa"?

Terroristijärjestön jäsenyys on rikos kaikkien kotimaisten lakien, kansainvälisten sopimusten ja EU:n päätösten mukaan. Silti kukaan ei pidätä ISIS-värväreitä tai taistelijoita, kun nämä laukkaavat ympäri Eurooppaa touhuissaan?

Miten se on mahdollista, kun väärään moottoripyöräkerhoon kuuluminen riittää estämään ajelut samoissa maisemissa?

Jos joku ei edellä olleesta huolimatta ymmärrä lukemaansa tai pitää sitä stubbilaisittain höpöhöpönä, voi esittää itselleen seuraavan kysymyksen: Mitkä ovat ne israelilais- ja amerikkalaiskohteet, joihin ISIS on iskenyt?

ISIS on käynyt kristittyjen, kommunistien, vääräuskoisten, väärälahkoisten, irakilaisten, kurdien, vanhusten, naisten, pikkulasten ja lähes kaikkien kimppuun. Miksi ei USA:n tai Israelin, jos ne ovat sen päävihollisia?


2 kommenttia:

 1. Totta. Ja sekin, että tiedustelupalvelut myös itse suorittavat terroritekoja omia kansalaisia vastaan tai soluttamalla jonkun ääriryhmän ja ohjailemalla sen toimintaa. Kirja "Operatio Gladio - TERRORISMI LÄNSIEUROOPASSA" valottaa kuinka Nato kylmän sodan aikana järjesti terrori-iskuja ympäri Eurooppaa, joista sitten syytettiin esim. poliittisia vihollisia ja saatiiin tekosyy kansalaisvapauksien kaventamiselle. Sama keissi ja motiivit olivat syyskuun 11 päivän takana sekä tietysti Lähi-idän öljy. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että tämä homma osataan myös idässä ja Venäjän kerrostaloräjäytykset v.1999, joiden verukkeellä alettiin toinen Tsetsenian sota, haiskahtaa FSB:n työltä(Hannu Yli-Karjanmaa - Valtiot ja terrorimi).

  Tässä tapauksessa ISIS on alusta loppuun Washingtonin ja Tel Avivin luomus.

  Tälle yhden totuuden valtiolle on kauhistus itsenäiset, omaa elämäänsä elävät tahot kuten moottoripyöräkerhot tai vaikka vaan valtavirtaisesta mediasta poikkeavat julkaisut.
  Mutta suojavärin turvin saa Kelan tuet ja terapiaa, jos on vähän draumatisoitunut leikkaessaa ihmisten kurkkuja auki ISIS-taistelijana. Priorisointi ennen kaikkea, vanhukset voi maata lattiallakin...

  VastaaPoista
 2. https://youtu.be/rRH3SJHSuc4 Brittieliittijoukot naamioituvat ISIS-väreihin taistellakseen Assadin hallintoa vastaan.

  VastaaPoista