perjantai 21. elokuuta 2015

LEIKKAUSLISTAA JA MENOLISÄYKSIÄ

Kun palkasaajien, lasten, sairaiden, vammaisten ja vanhusten on nyt pakko sopeutua leikkauksiin ja tuntuviin sellaisiin, suomalaisten avunsaajien ja avun varassa elävien vain hyväksyttävä se, että enää apua ei saa tai se vähenee tuntuvasti, on aika merkillistä että ulkomaalaisia avustetaan sadoilla lisämiljoonilla samassa maassa.

Minulla ei ole mitään ulkomaalaisia vastaan. En vastusta pakolaisia. En usko rotubiologiaan enkä rotuhierarkioihin. En vastusta laillista maahanmuuttoa, enkä maahanmuuttajia kategorisesti. Se mitä vastustan, on epäreiluus ja epärehellisyys.

Samaan aikaan kun yhteiskuntamme heikoimmat ja vähäväkisimmät saavat hallitukselta armotonta ruoskaa, samaan aikaan lisätään ilmoitusluontoisesti pakolaispolitiikkaan satoja miljoonia.

Tässä ovat häviäjät:

http://www.hs.fi/kotimaa/a1432787147539?ref=hs-art-artikkeli

"HÄVIÄJÄT:

Lapset, nuoret ja opiskelijat:

 Lapsilisien indeksit jäädytetään
 Päivähoidon subjektiivista oikeutta rajoitetaan
 Päivähoitomaksuja korotetaan tai lisätään uusi ylin maksuluokka
 Koululaisten iltapäivätoiminnasta perittävät maksut nousevat
 Koulujen ryhmäkoot suurenevat
 Koulutuksesta merkittävät leikkaukset
 Oppisopimusrahoitus tiukkenee
 Opintotuki nousee, mutta lyhenee

Eläkeläiset:

 Jäävät vaille veronkevennyksiä
 Asumistuki heikkenee
 Tehostettujen palveluasuntojen ja vanhainkotien henkilöstön vähimmäismäärää pienennetään
 Lääkäri- ja matkakorvaukset heikkenevät
 Sähkö- ja kiinteistö- sekä lämmityspolttoaineiden verot nousevat
 Palvelumaksuja nostetaan
 Takuueläkettä korotetaan

Yhteiskunnan palvelujen käyttäjät:

 Monet palvelumaksut nousevat
Tulonsiirtoja ja etuuksia saavat
 Tukien indeksikorotuksia jäädytetään, mutta ei toimeentulotukea
 Lääkekorvauksista leikataan
 Vuorotteluvapaata tiukennetaan
 Ansiosidonnaista työttömyysturvaa leikataan

Asuminen:

 Jäteveroa, energiaveroa ja kiinteistöveroa nostetaan(se määritellään myöhemmin)
 Asuntolainojen korkovähennysoikeutta pienennetään

Häviäjien määrä kasvaa merkittävästi, jos yhteiskuntasopimusta ei synny.
 Silloin kansalaisilta leikataan lisää 749 miljoonaa euroa:
Korotetaan veroja 454 miljoonalla eurolla. Lisäksi muun muassa lapsilisiä, opintotukea, aikuiskoulutustukea, työttömyysturvaa ja eläkkeiden indeksikorotuksia leikataan. Vuorotteluvapaasta luovutaan.
 Yhteensä 210 miljoonaa euroa leikataan yrityksiltä, yliopistoilta ja väylähankkeista.
Jos yhteiskuntasopimus syntyy:1,5 miljardin lisäleikkaukset perutaan ja ansiotuloveroja kevennetään miljardilla eurolla." (muokattu linkin artikkelista)

Samaan aikaan kun näitä leikkauksia tehdään kantaväestön heikompiin, pakolaisbudjettiin tehdään miljoonalisäyksiä. Julkisuudessa esitetty 15 lisämiljoonaa ei pidä paikkaansa. Jos Suomi ottaa vastaan 15 000 uutta pakolaista ja jos yhden pakolaisen vuosikustannukset ovat 15 000 euroa, kuten julkisuudessa on kerrottu, tämä tarkoittaa 225 miljoonaa lisää.

http://www.ita-savo.fi/uutiset/kotimaa/suomi-valmistautuu-tana-vuonna-jopa-15-000-turvapaikanhakijan-tuloon-304473

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/pakolainen-kiintiopakolainen-turvapaikanhakija-kansalaisen-aapinen-maahanmuutosta/5271844

Siis samaan aikaan, kun vanhuksille sanotaan ettette enää saa asumistukia, hoitoa, kotiapua jne. koska määrärahoja leikataan. Samaan aikaan kun lapsiin, nuoriin, koululaisiin kohdistetaan rajuja menoleikkauksia.

Miten tätä voidaan perustella moraalisesti? Ovatko ulkomaalaiset pakolaiset arvokkaampia kuin vanhuksemme tai lapsemme? Siitähän tässä on kyse. Valinta on: kyllä, ulkomaalaiset pakolaiset ovat arvokkaampia ja saavat siksi tukea satoja miljoonia, samaan aikaan kun satoja miljoonia otetaan kantaväestöltä pois.

15 000 "lisäpakolaista", joista jokainen maksaa noin 15 000 euroa tekee yhteensä 225 000 000 euroa. Tämä siis samaan aikaan, kun eläkkeet jäädytetään, vanhusten asumistukia leikataan, lääkekorvauksista leikataan, terveyskeskus- ja palvelumaksuja korotetaan.

Miten perustelet tämän itsellesi? Kuinka selität tämän omalle äidillesi? Minä en pysty sanomaan omalle asumistuen varassa pikkuriikkisellä eläkkeellä sinnittelevälle diabetesta sairastavalle äidilleni, että on ihan oikein ottaa sinulta pois ja antaa ne 15 000 ulkomaalaiselle, jotka tulla tupsahtavat tänne tuosta noin. Se on epäreilua. Se ei voi olla oikein.

Ihan turha tulla huutelemaan rasismia, maahanmuuttovastaisuutta, sitä tai tätä. Olen kiertänyt maailmaa ihan riittävästi, asunutkin ulkomailla, tunnen ulkomaalaisia, minulla on ulkomaalaisia ystäviä, tunnen Suomessa asuvia maahanmuuttajia, entisiä pakolaisia ja muuten vaan tänne tulleita, vietnamilaisista kosovolaisiin, briteistä irkkuihin ja kurdeihin. Ihan turha tulla huutelemaan etten tiedä millaista on pakolaisuus. Oma äitini oli pakolainen aikoinaan ja vietti kolme viikkoa paskat housuissa evakkoreessä talvipakkasella. Että se pakolaisuusteema on ihan tuossa vieressä.

Mutta vaikea on sanoa tälle entiselle pakolaiselle, että sinä et sitten syö sitäkään vähää mitä ennen söit, tai vaihtoehtoisesti et sitten hanki lääkkeitä, koska reimat ulkomailta sotaa paenneet miehet tarvitsevat satoja miljoonia ylläpitoonsa. Se ei vain ole oikein. Se ei ole reilua. Ja tämä, arvon poliitikot ja muut ylemmyydentuntoiset, on juuri se mikä aiheuttaa närää ja katkeruutta, kaunaa ja ulkomaalaisvihaa. Teidän politiikkanne, teidän valintanne.

Jos kantasuomalaista potkitaan ja samaan aikaan juuri maahantulleelle annetaan, se herättää kiukkua. Se herättää suuttumusta. Se on ihan luonnollista. Se herättää kysymyksen: miksi minulta otetaan pois vaikka olen maksanut veroja koko ikäni, samaan aikaan kun tuolle juuri tänne tulleelle annetaan?

Miten te voitte katsoa peiliin? Miten te nukutte yönne? Mikä on se henkinen masturbaatio, joka tyynnyttää teidän mielenne?

Mikä on se ajatusakrobatia jolla selitätte itsellenne, että on ihan ok että suomalainen mummeli jää vaille ruokaa tai lääkkeitä ja ajautuu aliravitsemustilaan tai menehtyy lääkinnän puutteessa, kunhan riuskat nuoret miehet saavat asuinpaikan ja terveydenhuollon ja kolmesataa kuussa käteen kieltä osaamattomina juuri maahan pölähtäneinä?

Jos vanhuksilta, sairailta, lapsilta ja koululaisilta otetaan pois, ei meillä ole silloin varaa vastaanottaa pakolaisia. Näin minä ajattelen. Saat toki ajatella ihan vapaasti toisin. Saat olla erimieltä. Ihan vapaasti. Mutta minä en hyväksy sitä, että sairaalta äidiltäni otetaan pois ja samaan aikaan 225 000 000 euroa löytyy kuin taikaiskusta pakolaisia varten.

Toki ymmärrän, että suomalaiset poliitikot tekevät mitä tahansa ja nielevät minkä tahansa paskan mitä EU:sta tulee, mutta ei minun tarvitse sitä hyväksyä. Ei minun tarvitse olla paskannielijä.

Kun vanha äitini  itkee hädissään kuinka hän nyt pärjää ja mitä hän nyt tekee, mistä hän saa rahaa asumiseen, joutuuko hän luopumaan kodistaan, lääkkeistään vaiko ruoastaan, minä en sano hänelle, että on ihan oikein että itket iltaisin tai purskahtelet itkuun hädissäsi, kunhan pakolaisia autetaan.

Hädällä on myös suomalaiset kasvot. Niistä ei vain tämäkään hallitus välitä hevonvittua. Paljon tärkeämpää on hoidella pakolaiskiintiö, jonka Euroopan Unioni niskoillemme dumppaa. Siitähän on kyse. Kansainvälisten pakolaissopimusten mukaan pakolaisista huolehtii se ensimmäinen turvallinen maa, jonne he saapuvat. Valitettavasti tämä tarkoittaa Italiaa, Espajaa ja Kreikkaa. Euroopan Unionin mielestä näin ei ole. Meidän pitää huolehtia "omasta osastamme".

Viiden miljoonan kansakunta on jo avustanut Euroopan Unionia viimeisen kahden vuosikymmenen aikana kymmenillä miljardeilla. Sekö ei riitä? Kuinka monta pakolaista Eesti, Latvia, Liettua, Puola, Romania, Bulgaria jne. vastaanottavat?

Mielestäni ei ole reilua, että äitini itkeskelee hädissään hallituksen leikkausten vuoksi ja samaan aikaan kuin taikalaatikosta löytyy 225 000 000 euroa tämän "pakolaiskiintiön" hoitamiseen.

Tästä on konkreettisesti kyse. Tämä on todellisuutta. Tämä on sen valinta, joka tehdään. Kumpaa sinä auttaisit? Hieman yli parikymppista nuorukaista, joka ei halua sotia kotimaassaan, vai omaa äitiäsi?

Minä valitsen oman äitini milloin tahansa. Sinä voit toki valita toisin.

3 kommenttia:

 1. Suomalaisilla vihervassareilla ja liberaaleilla on Kokoomuksesta Vasemmistoliittoon tämä "unelma". Toisin sanoen he ovat joo joo-tyyppejä kun Bryssel jotain käskee. Samalla tavalla suomalaiset idiootit uskoivat 1930-luvulla "unelmaan" itänaapurissa ja saivat osansa Isä Aurinkoisen puhdistuksissa. Aivan kuten silloin, näiden idioottien "unelmaa" ei saisi kyseenalaistaa kuin ehkä kun on liian myöhäistä. Katotaan millaista "unelmaa" eletään kun loppuu veronmaksajat tästä maasta.

  VastaaPoista
 2. Termi "Suomalainen" on puhekieltä käsitteelle "Suomen kansalainen".
  Nämä kaksi pitäisi erottaa toisistaan siten että maahanmuuttaja joka on saanut Suomen kansalaisuuden ei kuitenkaan voisi kutsua itseään "Suomalaiseksi".

  VastaaPoista
 3. Sattumaa ei ollut että Adolf Stupido sai muistutuksen kansan syviltä riveiltä, sitä saa mitä tilaa, suomalaisten sietokyky ei ole loputon.

  Suomenraiskaajat eli nykypoliitikot (lähinnä kokoomus), johtavat byrokraatit ja elinkeinoelämän ns.eliitti tuntuvat vihaavan ja halveksivan tavallista suomalaista kansalaista, todella sydänjuuriaan myöten, juuri niitä jotka ovat mahdollistaneet em.rottien olemassaolon.

  Samaisille rotille on huomattavasti tärkeämpää pitää huolta eliitti-statuksestaan EU-mafiassa (tässä tapauksessa pumpata rahaa pakolaispolitiikkaan, omien kansalaisten kärsiessä), kuin pitää huolta kansakunnan infrastruktuurin peruskivistä ja niistä ihmisistä jotka pitävät ja (joiden pitäisi tulla) pitämään huolta yhteiskunnan toimivuudesta.

  Tuo selkärangaton rottalauma ei taida tajuta että ollaan varsin lähellä sitä pistettä että suomalainen viha herää täyteen liekkiin ns.eliittiä kohtaan, stupidon pihalla pyörineet pojat olivat siihen verrattuna lastentarhaleikkiä.
  Suomalaisen ns.eliitin mielestä kansakuntaa voi raiskata loputtomiin ja "heikomman" osan voi vaikka kuskata kuorma-auton lavalla kaatopaikalle kuolemaan, heidän mielestään "alhaisemman yleisön" tehtävä on kuolla heidän elitistisen elämänsä puolesta, koska he ovat kansakunnan parasta osaa ja ylempiarvoisia.

  Nuo kotonaan riutuvat mummelit ja muut yhteiskunnan vähempiosaiset ovat vasta alkusoittoa, heihin tahdotaan liittävän lisää yhteiskuntamme jäseniä.
  Halutaan rakentaa todellinen köyhälistö joka on niin huonossa osassa että heidän pitää tulla kerjäämään kaduille, suostuvat mihin tahansa saadakseen muutaman roposen jolla ostaa ruokaa pysyäkseen hengissä, tätä ns.eliitti haluaa.

  Toisaalta halutaan näyttää EU-mafian pojille ja tytöille tuota nöyrää ja tottelevaista EU-jäsenen roolia, pumpataan rahaa pakolaisiin, pidetään tekopyhästi kulissia kiiltävänä muiden silmissä (suomi on sivistysvaltio jossa kaikki asiat on hienosti).

  Kansakunnan todellisesta sivistystasosta kertoo se, kuinka yhteiskunta pitää huolta vähäosaisista kansalaisistaan ... Suomea ei ole voinut kutsua sivistysvaltioksi enää vuosikymmeniin, ja vauhti kiihtyy täysin väärään suuntaan.

  VastaaPoista