tiistai 18. elokuuta 2015

OSAVALTIO SUOMI

Koska asiasta on edelleen vallalla väärinkäsityksiä ja yksinkertaisesti "väärää tietoa", lienee paikallaan vääntää mahdollisimman yksinkertaisella tavalla kaikille se, mikä on tämän Suomi-nimisen valtion tilanne juuri nyt, elokuussa 2015.

Suomi ei ole itsenäinen. Se on Euroopan Unionin osavaltio. Päättäjämme tietävät tämän, mutta he valehtelevat teille jokapäivä, koska he tietävät että jos te tietäisitte tai ymmärtäisitte tämän, te voisitte suuttua. Siksi johtajamme ovatkin keksineet parhaaseen orwellilaiseen tyyliin termin JÄSENVALTIO. Tämä sana tarkoittaa siis selkokielellä OSAVALTIO. Suomi on siis JÄSENVALTIO Euroopan Unionissa ja tuo termi tarkoittaa OSAVALTIOTA.

Itsenäisen valtion tunnusmerkit ovat: oma raha, oma lippu, oma lainsäädäntö, oma armeija, oma ulko- ja turvallisuuspolitiikka, oma talouspolitiikka. Käydäänpä läpi nämä itsenäisyyttä osoittavat asiat nyky-Suomessa.

Meillä ei ole omaa rahaa. Meillä on euro, jota me emme hallitse, kontrolloi, johda, emmekä julkaise.

Meillä on kaksi virallista lippua. Meillä on osavaltiolippumme, se siniristilippu, sekä Euroopan Unionin virallinen lippu. Molemmat ovat virallisia lippujamme.

Meillä ei ole omaa lainsäädäntöä. Yli 80% uusista laeista tulee suoraan Euroopan Unionista. Toisin kuin moni kuvittelee, me emme voi päättää sieltä tulevien lakien käyttöönotosta. Me voimme vain päättää niiden "soveltamisesta." Eli meidän on pakko panna nuo lait käytäntöön tavalla, jonka me voimme päättää. Ne kuitenkin tulevat voimaan, halusimme tai emme. Suomen eduskunta on siis osavaltioparlamentti sanan joka suhteessa. Se ei voi kieltäytyä EU-lainsäädännöstä tai määräyksistä niin kauan kun olemme EU:n osavaltio.

Meillä ei ole enää omaa armeijaa, joka olisi vain ja ainoastaan omissa käsissämme. Nato-isäntämaa -sopimus luovutti yksiselitteisesti armeijamme Naton käyttöön. Sopimuksesta löytyy suomennoksia netistä, joten jokainen epäilevä tuomas voi käydä sieltä lukaisemassa. Suomen armeijaa komentaa korkein maahan saapuva Nato-upseeri. Samalla sopimuksella Suomen rajavartiosto ja poliisi, sekä siviiliviranomaiset ovat nekin kaikki tämän Nato-upseerin käskyvallan alla. Sopimuksen mukaan tämä maahan saapunut Nato-upseeri voi konsultoida paikallisviranomaisia ja poliitikkoja, mutta päätös- ja käskyvalta ovat sopimuksen mukaan vain hänellä. Ei siis suomalaisilla. Sopimuksen mukaan Suomi maksaa kaikki kulut ja avustaa kaikin käytettävissä olevin keinoin ulkomaalaisia sotajoukkoja Suomen maaperällä. Olemme siis antautuneet ulkolaiselle sotilasvallalle tämän sopimuksen myötä. Meillä ei siis ole enää omaa armeijaa.

Meillä ei ole omaa turvallisuuspolitiikkaa, eikä omaa ulkopolitiikkaa. Juuri siksi noudatamme amerikkalaisten yksipuolisesti EU:lle määräämiä Venäjä-pakotteita ja olemme se maa, johon nämä pakotteet ja Venäjän vastapakotteet kovimmin iskevät. Menetykset ovat olleet miljardeja euroa ja tuhansia työpaikkoja. Mutta meiltä ei kysytä, eikä meillä ole vaihtoehtoja, koska olemme Euroopan Unionin osavaltio, eikä meillä ole omaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Koska meillä ei ole omaa rahaa, meillä ei ole myöskään omaa talouspolitiikkaa. Hallituksemme voi vain päättää kuinka Euroopan Unionin talouspolitiikkaa sovelletaan Suomessa. Juuri siksi vientimme ei vedä, juuri siksi meillä on massatyöttömyys ja juuri siksi suomalaiset kotimarkkinayritykset tapetaan. Juuri siksi suomalaisten palkat tullaan painamaan alas, vaikka se tietääkin kotimaisen kulutuskysynnän loppua ja tulee romahduttamaan esimerkiksi kaupan ja rakennusteollisuuden. Me emme voi muuta, koska meillä ei ole omaa talouspolitiikkaa. Kuten silloinen pääministeri Alexander Stubb sanoi ennen kevään 2015 vaaleja eduskunnan täysistunnossa: Olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin.

Tämä on siis todellisuus. Itsenäinen Suomi on eilistä päivää. Se Suomi, jossa te kasvoitte, johon te synnyitte, jonka armeijassa palvelitte, jonka lippua liehuttelette, on kadonnut. Sitä ei ole olemassa millään mittarilla tai määreellä, jotka määrittelevät itsenäistä valtiota. Kaikki puheet, ohjelmat, laulut, tarinat ja muut, joissa korostetaan itsenäistä Suomea, ovat valhetta ja propagandaa. Niiden tarkoituksena on uskotella teille, että te elätte itsenäisessä maassa, että teillä on jotakin merkitystä ja arvoa.

Todellisuudessa teillä ei ole mitään arvoa. Te olette korkeintaan kuluttajia, työmuurahaisia ja maksajia. Teidän tehtävänne on työskennellä suurpääomien, suuryritysten ja Euroopan Unionin hyödyksi. Teidän tehtävänne on rahoittaa Euroopan Unionin toimintaa veroja maksamalla. Juuri siksi teitä varten teidän rahoillanne rakennettu yhteiskunnan palvelujärjestelmä tuhotaan. Euroopan Union osavaltion näkökulmasta se on vain menoerä, joka pitää poistaa kirjanpidosta, jotta Euroopan Unionin hankkeisiin saadaan lisää teidän rahojanne, veroeuroja. Ne eivät ole teitä varten, vaan Euroopan Unionia. Osavaltio Suomi kerää teiltä verot, jotka se sitten tilittää eteenpäin.

Suomi on Euroopan Unionin syrjäinen rajamaakunta, osavaltio, jonka rooli on ollut selvillä jo pitkään. Suomessa on raaka-aineita Euroopan Unionin hyödynnettäväksi maaperästä makeaan veteen, ja Suomessa on paljon sotilaita. Suomella on pitkä raja Venäjän kanssa. Mitään muuta merkitystä meillä ei ole. Koko Euroopan Unionin osavaltioajan tätä maata on kehitetty ja viety määrätietoisesti juuri tähän suuntaan. Meidät palautetaan samaan tilaan, jossa olimme Ruotsin vallan aikana.

Todellisuus tekee kipeää, se harmittaa ja raivostuttaa, mutta tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, kuten presidentti Paasikivi aikoinaan totesi. Jotta te voitte tulla viisaammiksi ja tehdä viisaampia päätöksiä elämässänne, teidän tulee tunnustaa tosiasiat. Ne eivät katoa toivomalla, kieltämällä tai kuvittelemalla. Ne ovat olemassa, halusitte tai ette.

Tosiasia on, ettemme ole enää itsenäinen maa, vaan Euroopan Unionin osavaltio. Tosiasia on, ettei meillä ole enää armeijaa, vaan sotajoukko, sotilaspooli ulkomaisen sotilasmahdin komennossa ja alaisuudessa. Tosiasia on, ettei meillä ole enää omaa lainsäädäntöä, omaa talouspolitiikkaa, omaa rahaa, omaa ulkopolitiikkaa tai turvallisuuspolitiikkaa. Tämän tunnustaminen tekee kipeää, se harmittaa. Näin kuitenkin on.

Ei ole olemassa itsenäistä valtiota nimeltä Suomi.

On olemassa vain osavaltio nimeltään Suomi.

4 kommenttia:

 1. Suomi on myös valittu taistelutantereeksi tulevassa maailmansodassa. Miksipä tänne kannattaa sijoittaa mitään suurta kun se tuhoutuu pian kuitenkin. Varmuusvarastot on puolitettu tässä maailmanpoliittisessa tilanteessa kun ne pitäisi kaksinkertaistaa ja miinat joilla pystyisimme pitkää rajaa puolustamaan on tuhottu ja loputkin "koulutus"käytössä olevat tuhotaan pian. Miksi? Mitä päättäjät tietävät sellaista, että tämmöinen toiminta olisi millään tasolla kannattavaa?

  VastaaPoista
 2. Jaa näinköhän sitä täysmittaista WW3:sta saadaan täällä käyntiin.
  Minusta tuntuu että 50:n vuoden päästä historiankirjoissa kerrotaan että WW3 oli talous- ja informaatiosota.

  VastaaPoista
 3. USA tukee ISIStä jotta saa sekasorron aikaan Euroopassa, ja konsoista Orja työvoimaa Eliitille!

  VastaaPoista
 4. Eiks ne sodat oo tähän asti ollu suunnilleen kaikki jotenkin kiinni Uskonnossa, niin ei kai tää seuraavakaan kovin paljon siitä heitä,mut ehkä jotain syitä tosin tulee lisää...

  VastaaPoista