torstai 27. elokuuta 2015

MAAHANMUUTTOVASTAISUUDEN SYNTY

Nyt kun meiltäkin on löytynyt ihan oikeita natseja ja kaikkia ihan kauheasti huolestuttaa rasismi ja maahanmuuttovastaisuus, olisi varmaan hyvä hetki miettiä mistä moiset ilmiöt sikiävät. Mikä on se suuri yhteiskunnallinen tekijä, joka nostattaa kansalaisten keskuudessa ulkomaalaisvastaisuutta?

Mikä saa eläkeläismummon muuttumaan mukavasta rupattelijasta raakalaismaiseksi ulkomaalaisvihaajaksi? Miksi työtön viisivitonen katsoo karsaasti nuorta Ferrari-aurinkolaseihin sonnustautunutta pakolaista, joka turisee upouuteen iPhoneensa? Miksi nuori haluaa heittää tulijat mereen?

Kyse on epävarmuudesta. Kyse on siitä, että vuosikymmenien ajan suomalaisille on huudettu poliittisten johtajien, yritysjohtajien, yhteiskunnan eliitin toimesta epävarmuuden epistolaa. Pääministereistä presidentteihin, yritysjohtajista Elinkeinoelämän suurvaikuttajiin, kaikki ovat huutaneet tauotta, ettei mitään varmaa ole enää olemassa. Ei ole varmoja työpaikkoja, ei ole varmoja opiskelupaikkoja, ei ole varmoja eläkkeitä, ei ole varmoja sairaalapaikkoja, ei varmoja terveyskeskuksia, ei kouluja, eikä yhtään mitään. Mitään varmaa ei enää ole. On vain epävarmaa, ajoittaista, pätkittäistä, väliaikaista, ohimenevää. Meille on opetettu, ettei mihinkään voi enää luottaa, koska kaikki on epävarmaa. Miksi kukaan luottaisi maahanmuuttajiin, kun omiinkaan ei voi luottaa, ei edes kirkkoon?

Kyse on siitä, etteivät päättäjät ja maahanmuuton ympärillä hyörivät koskaan kuunnelleet kansalaisia ja heidän huoliaan. Mitä tahansa epäkohtia kansalaiset yrittivät tuoda esiin, heille ilmoitettiin ettei pidä paikkaansa. Vaikka olisit puhunut omasta kokemuksestasi, sinulle kerrottiin asiantuntijoiden taholta ettei se ole totta. Jos ei muuta, niin sinut on leimattu rasistiksi. Eikä tämä alkanut eilen. Se alkoi jo 90-luvulla. Tietyt tahot päättivät, ettei maahanmuuttoon liity mitään ongelmia, eikä sellaisia ole olemassa. On ollut koko ajan. On edelleen. Nyt niitä ei vain enää kyetä kieltämään tai vaikenemaan pois. Nyt ne huudetaan, väkisin, keinolla tai toisella.

Epäreiluuden tuntu saa ihmiset suuttumaan. Se tekee vihaiseksi. Viha on yltynyt vuosi vuodelta, koska se on kiellettyä vihaa. Vaikka esimerkkejä on kuinka paljon, meille on kerrottu ettei niitä ole. Maahanmuuttajat saavat vain sen minkä kantaväestökin. Voin sanoa, ettei kantaväestö saa. Olin sosiaalituen piirissä hiljattain. Minulle kerrottiin, ettei puhelinlaskuja yms. makseta enää. Kysyin toimistosta ulostullessani paikalla olleelta maahanmuuttajalta kuka maksaa hänen puhelinlaskunsa ja hän kertoi ystävällisesti hymyillen, että sosiaalitoimi. Pieni asia, mutta tämänkin joku tulee kiistämään. Miksi kantaväestölle ei järjesteä asuntoja?

Helsingin kaupungin asuntojonossa on ollut kantaväestöä vuosia. Joillekin on sanottu suoraan, että asunnon saamisessa menee kolmekin vuotta. Maahanmuuttaja saa asunnon myönteisen lupapäätöksen jälkeen muutamassa kuukaudessa. Miksi? Eikö tämä ole epäreilua?

Onhan se, mutta se vasta onkin epäreilua että kaikki tämä kiistetään ja kielletään. Ihmisten omat kokemukset mitätöidään. "Baarihuutelua", "luuloja", "huhupuheita", "todista". Miten todistat, jos ei ole virkamies, joka näkee paperit? Sinä näet maahanmuuttajalla auton, ajokortin, joihin sinulla ei ole varaa. Näet maahanmuuttajaperheen asuvan tilavassa kolmiossa tai neliössä. Kukaan ei käy töissä. Tiedät, että heidän täytyy elää yhteiskunnan tukien varassa, aivan kuten sinunkin. Paitsi ettei sinulla ole uutta iPhonea, eikä ole lapsillasikaan. Noilla on. Miten sen selität itsellesi? Että se ei ole totta? Näet harhoja? Puhut paskaa?

Kokemuksia omaavat ovat huomanneet ettei kannata kertoa kenellekään. Kokemukset kielletään. Kun kerroin erittäin hyvän ystäväni tapauksesta, nimettömänä (koska hän ei halua tulla julkisuuteen), minulle sanottiin että keksin koko jutun. Keksin, että hiljattain maahanmuuttaneet ilmoittivat kantasuomalaiselle perheelle, että näiden on parempi muuttaa koska he, maahanmuuttajat, eivät suvaitse hepreaa puhuvaa juutalaisperhettä naapurustossaan.

Tapaus on tosi, mutta kieltäjien mielissä se on keksitty juttu. Olisi hauska nähdä kieltäjien naamat, kun tämä yksinhuoltajaäiti kertoisi oman kokemuksensa heille. Niin ei tule tapahtumaan. Tämä henkilö ei halua kertoa julkisesti kohtalostaan. Miksikö? Juuri siksi, että se on kiellettyä. Häntä ei uskota. Hänen oma kokemuksensa on kiistetty ja saatettu naurunalaiseksi. Se on leimattu valheeksi.

Kaikki tämä herättää katkeruutta, kaunaa, vihaa. Se purkautuu nyt. Tämä kaikki johtuu siitä, ettei näillä ajatuksilla, tuntemuksilla, havainnoilla ole muuta tilaa tai tietä ulos. Ne on kielletty. Pyyhitty pois. Kiistetty. Ja kuitenkin ne ovat olleet olemassa jo vuosia ja vuosia. Sensijaan että nousevaa rasismia ja maahanmuuttovastaisuutta taivastellaan tekopyhästi voitaisiin tunnustaa, että syy on peilissä. Syy on niiden, jotka ovat kiistäneet maahanmuuton ongelmat. Syy on niiden, jotka ovat kieltäneet epäreilun kohtelun tukiviidakoissa.

Nyt, kun maassa on 700 000 köyhää, 380 000 työtöntä, yhteiskunnan tukiverkkoja tuhotaan rytinällä, ihmisiä on heitteillä tuhatmäärin ja hoidettavissa olevia ihmisiä kuolee hoidon puutteeseen, tänne tuodaan 15 000 pakolaista ja kuvitellaan, ettei se herätä mitään reaktiota?

Jokainen, joka kuvitteli niin tai kuvittelee niin, voi katsoa peiliin ja sieltä tuijottaa se, joka on tämän ongelman luonut kieltämällä sen olemassa olon.

Ja tosiaan, olen asunut ulkomailla, minulla on useita maahanmuuttajataustaisia kavereita ja tuttuja pikimustista afrikkalaisista lakanaa valkeampiin pohjoismaalaisiin. Olen matkustellut paljon, nähnyt paljon, tutustunut toisiin kulttuureihin, uskontoihin, tapoihin, kieliin, enkä usko rotubiologiaan tai rotuihin. Olen kiivennyt pyramidin huipulle, lentänyt ilmalaivalla, syönyt intialaista ruokaa Lontoossa, keskustellut lakota-intiaanien kanssa Minneapolisissa, ja viettänyt iltaa Jerusalemin vanhassa kaupungissa. Olen väänätnyt vitsiä kurdien kanssa, puhunut lätkästä kosovolaisten kanssa, kävellyt käsi kädessä vietnamilaisen kanssa ja neuvonut togolaista punttisalilla. 

En vain kiellä ongelmia, joita maahanmuuttoon liittyy.


12 kommenttia:

 1. se kylläkin alkoi 80-luvulla...

  VastaaPoista
 2. tämä kertomus on täyttä totta ja ihailen kirjoittajaa mutta kun suomessa on ihmisen muodossa olevia sarvikuonoja niin paljon ettei järki mene päähän ehdottaisin kaikille järkeville ihmisille liittymistä ikl:ään että saisimme suomessa taottua järkee sarvikuonoille ja hallitukselle

  VastaaPoista
 3. Mielettömän hyvä kirjoitus vallitsevasta, kieroutuneesta ja epäreilusta kantasuomalaisten kohtelusta ja ongelmien maton alle hyssyttelystä. Kiteytit kirjoituksesssasi tuhansien suomalaisten tunnot sanoiksi. Suomalainen kestää paljon hiljaa itsekseen kärsien, mutta nyt, kun jopa älykkyyttämme ja sananvapauttamme on alettu loukkaamaan, on muutos vallitsevaan tilanteeseen pakko saada, tai sitten se otetaan pakolla.

  VastaaPoista
 4. Marcus Tullius Cicero:
  "Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä."

  Koska meillä on tiettyjen aihepiirien suhteen ankara valtamedia-kontrolli, niin ihmisten valtaenemmistö on tosiasiallisesti ymmällä ja monet ehkä tuntevat olevansa ikäänkuin näkymätömän vihollisen johtaman hyökkäyksen kohteena saadessaan tietää että enemmän ja enemmän on maahantunkeutujia tulossa - ilman että valtiovalta käyttäisi sillä TODELLA käytettävissään olevia riittävän järeitä keinoja maahantunkeutujien pitämisessä rajojen ulkopuolella. Lisäksi kaiken aikaa tulvii joka tuutista monikulttuurisuuden ihanuutta ylistävää propagandaa - kriitikot julistetaan välittömästi 'vihapuhujiksi', varsinkin jos erehtyvät käyttämään vaikkapa sanaa 'isänmaa'!.

  Mitä tapahtuisikaan, jos VALTAMEDIASSA, edes sanomalehtien lukijain osastossa sallittaisiin julkaista esim. artikkelin 'Rasismista ja pakolaisista' kommenteissa viitatut artikkelit "Suomen tuhoamisohjelma", http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/ ja "Kaikkien kansanmurhien äiti", https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2015/08/20/kaikkien-kansanmurhien-aiti/ ?! Puhumattakaan suuresta joukosta muita vaihtoehtomedian artikkeleita, jotka tuovat esille karuja tosiasioita maahanmuuttoon liittyen.


  Ehkä sen jälkeen aika pian suuri joukko Marcus Tullius Ciceron määrittämiä näkymättömiä vihollisia eli maanpettureita alkaisi saada nimen ja kasvot!  VastaaPoista
 5. Pekka Ala-Prinkkilä27. elokuuta 2015 klo 7.39

  Tätä katkeroitumista tarvitaan. On enemmän voimaa Suomalaisissa rintamalinjoissa viimeisen koitoksen alkaessa uudessa kansalaisodassamaanpettureita kohtaan.

  VastaaPoista
 6. Ei kyse ole pelkästään mammonan epäreilusta jaosta näille "turisteille". Osa näistä ihmisistä tulee kulttuureista, jotka ovat tuhat vuotta omaamme jäljessä ja joissa esim. naisten asema on lähes olematon. Ruotsissa onkin raiskaustilastoja "rikastettu" vauhdilla.
  Minä uskon rotubiologiaan jolle on runsaasti tieteellistä näyttöä kunnes poliittinen korrektius alkoi puuttumaan siihenkin ja sensuroimaan 1900-luvulla. Onhan koirarotujakin, joilla on eri ominaisuuksia. Vai eikö bulldogia saisi sanoa bulldogiksi tai siperian huskya siperian huskyksi?

  Afrikkalainen juoksija voittaa todennäköisimmin kultaa, mutta suomalaisten älykkyys on keskimäärin suurempi kuin afrikkalaisen. Älykkäimpiä ovat tutkimuksen mukaan itä-aasialaiset, esim. japanilaiset ja korealaiset. Miksi minä pahoittaisin mieleni, että oma etninen ryhmäni ei ole yhtä älykäs kuin vaikkapa korealaiset? Enkä pahoitakkaan, en tippaakaan.

  Luonnollisten tosiasioiden kiistäminen on vain vaaleanpunaisessa kuplassa elämistä.

  VastaaPoista
 7. "Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia

  Vastakkainasettelun aika ei ole ohi – se on vasta tuloillaan. Rutikuivan uutiskesän Immos- ja natsikohut ovat saaneet viime päivinä kaivattua perspektiiviä, kun koko Suomi on herännyt uusien vastaanottokeskusten ja hallitsemattoman maahantulon painajaiseen.

  Eri puolilla Suomea kansalaiset ovat alkaneet kampanjoida pakotettua monikulttuurisuutta vastaan paitsi sosiaalisessa mediassa myös kaduilla, vastaanottokeskusten tiedotustilaisuuksissa ja työpaikoilla. Siirtolaisryöppy on ajanut tänä kesänä suomalaiset poliittiselle epämukavuusalueelle, jossa rasismin tabu voi jopa menettää julkista keskustelua sensuroivan voimansa. Siirtolaisuhka on niin kouriintuntuva, ettei suomalaisia enää kiinnosta, kutsutaanko heitä ”rasisteiksi” vai ei.

  Entistä ankarammasta kansalaiskritiikistä huolestuneet toimittajat Helsingin Sanomista Yleisradioon ovat joutuneet hiomaan julkisuudenhallintastrategiaansa kuin henkensä edestä. Heidän perässään laahaavat Suomen Punainen Risti ja muu maahanmuuttoteollisuus, jonka sinisilmäisiä argumentteja on ammuttu alas viime päivinä muun muassa lehtien yleisönosastoilla.

  Valtamedia ei aio siltikään heittää kirvestä kaivoon, ja tällä viikolla monikulttuurisuuspropaganda on saavuttanut aivan uuden lakipisteen. On siis aika mediakriittiselle katsaukselle: Kuinka suomalaisille valehdellaan maahanmuutosta?..."
  Koko artikkeli: http://magneettimedia.com/maahanmuutto-raastaa-suomen-kahtia/#comment-27796

  VastaaPoista
 8. "Tanska: Pakolaisjärjestelmää uhkaa romahdus
  Tanskan Pakolaisavun pääsihteeri Andreas Kamm uskoo, että nykyinen pakolaiskriisi on pysyvä ja johtaa koko järjestelmän romahtamiseen...", http://mvlehti.net/2015/08/27/tanska-pakolaisjarjestelmaa-uhkaa-romahdus/

  VastaaPoista
 9. Eräs kommentti koskien maahanmuuttaja-tulvaa:
  "Kyllähän nyt olisi laitettava kova kovaa vastaan."

  Epäilemättä, mutta eihän suomalaisesta vellihousu-orjakansasta ole edes mielenosoituksiin saati sitten barrikadeille lähtijöiksi RIITTÄVÄN SUURIN JOUKOIN - vallankahvassa olevat maanpetturit, nuoleskellen kieli ruskeana ylikansallisia feodaaliherrojaan, saavat kenenkään estämättä tuhota suomalaiset ja suomalaisen kansallisvaltiomme - talmudisti-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen super-diktatuurin hyväksi:

  "Kauhuskenaario toteutumassa: maahanmuuttovirasto nosti turvapaikkahakija-arvion 40 000!
  Aikaisempi arvio oli 15 000, joka sekin oli viisinkertainen viime vuoden toteutumaan nähden. Sisäministeriö ilmoitti jo keväällä, että majoituspaikkatavoite on Suomessa 80 000.
  28.08.2015 15:51, 5147 lukukertaa

  Turvapaikanhakijoiden tulva Suomeen on räjähtämässä käsiin. 2014 Suomeen tuli koko vuonna 3600 turvapaikanhakijaa, tänä vuonna määrä voi olla jopa yli kymmenkertainen, kertoo MTV.

  Maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön johtajan Jorma Kuuluvaisen mukaan tänä vuonna Suomeen on tulossa tällä vauhdilla 30 000, ehkä jopa 40 000 turvapaikanhakijaa..."
  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/28/kauhuskenaario-toteutumassa-maahanmuuttovirasto-nosti-turvapaikkahakija-arvion-40-000/

  VastaaPoista
 10. Hyvä teksti, ja niin totta! Suurimmalla osalla suomalaisista ei oikeasti ole mitään itse maahanmuuttajia vastaan, vaan nimenomaan sitä epäreilua kohtelua kantaväestön ja maahanmuuttajien välillä. Ja kun tästä yritetään ääneen puhua, sanotaan vain, että ei pidä paikkaansa, olette vain rasisteja. Ja näin se viha kääntyy maahanmuuttajia kohtaan, jotka itse eivät tietenkään ole millään tavalla syyllisiä siihen, että Suomessa he saavat automaattisesti paremman toimeentulon valtiolta kuin kantaväestö. Se on päättäjien vika. Jos kantaväestöllä ja maahanmuuttajilla olisivat täysin samat perustuet, kummasti alkaisi maahanmuuttovastaisuuskin kadota. Rasisteja on tottakai aina, mutta silti suurin osa vihasta, juurikin tästä epäoikeudenmukaisuudesta johtuva, katoaisi.

  VastaaPoista
 11. Aivan kuin omasta näppäimistöstä lähtenyt, ainoastaan sillä poikkeuksella, että meillä on kaksi ulkomailta tullutta adoptiolasta. Realismi ei ole rasismia!

  VastaaPoista
 12. Todellisuudessa suomalaiset eivät edes tunne vihaa maahanmuuttajia kohtaan, päättäjät ja valtamedia ovat ainoastaan siirtyneet seuraavaan vaiheeseen. Kun 'rasismi' ei enää pure keksitään tyhjästä suomalaisten 'viha' maahanmuuttajia kohtaan.

  Henk.koht. olen lopettanut kaiken uuvuttavan ja turhan puolustamisen ja perustelun koska sillä ei ole mitään väliä, minut on jo tuomittu syylliseksi ilman oikeudenkäyntiä. Sama pätee kantaväestöön. Meille ei anneta mahdollisuutta 'oikeudenkäyntiin' vaan meidät tuomitaan yhtä mielivaltaisesti kuin Stalinin näytösoikeudenkäynneissä.

  Kannattaa keskittää voimavaransa kantaväestöön, yksikin kantaväestöä arvostava lause kulkee kuin kulovalkea kantaväestön läpi ja energia moninkertaistuu.

  Kaikki yritykset keskustella suvakkien kanssa tuo pelkästään pahaa mieltä, ihan sama vaikka puhuisi myönteisesti. Sama pätee valtamediaan ja päättäjiin. Kaikki voima uppoaa mustaan aukkoon ja sitä saa huonon olon.

  Tietävätköhän arvoisat kansanedustajamme istuvansa viimeistä kauttaan kansan valitsemana? He jäävät valtaan pakolla tai joutuvat maanpakoon, Olli Immonen poikkeuksena, ja he ovat itse katkaisseet poliittisen uransa ikiajoiksi.

  Kun kansan luottamus häviää on se lorun loppu, luottamusta ei saa takaisin. He ovat itseasiassa sanoutuneet irti Suomen kantaväestöstä ja päätyvät seilaamaan ympäri maailmaa ilman Suomen kansalaisuutta. Koska se tapahtuu on vaikea ennustaa, mitä nopeammin lakkaamme tarttumasta valtamedian ja päättäjien asettämiin provoihin sitä nopeammin heidän agendansa saa arvoisensa lopun. Me olemme nyt omillamme, mutta Suomen kansan kanssa ei kannata leikkiä, se tiedetään jopa ulkomailla :)

  Pakolaiset ovat suvakkien, valtamedian ja päättäjien ongelma ja vastuu. Annetaan heille työrauha ja seurataan tapahtumia sivusta. Se ei ole suomalaisten ongelma, ei ole koskaan ollut suomalaisten ongelma. Päättäjät puhuvat yhteisvastuun kantamisesta (puheita ei suunnata kantaväestölle) joten kantakoot vastuunsa.

  https://chawedrosin.wordpress.com/2009/01/27/dont-mess-with-finland/

  Finland. Be afraid. Very afraid.

  Me olemme Suomen valtio. Älkää koskaan unohtako sitä!!!!

  VastaaPoista