sunnuntai 23. elokuuta 2015

RASISMISTA JA PAKOLAISISTA

Onko todella niin, että pakolaiskeskustelussa Suomessa on havaittavissa rasistisia piirteitä? Tokihan niin. Moni rasisti on tuohtunut pakolaisten afrikkalaisuudesta ja ihonväristä, mutta se on pientä sen varsinaisen pakolaisasiaan liittyvän rasismin suhteen.

On nimittäin olemassa yksi valtava pakolaisongelma, joka ei juurikaan saa huomiota viranomaisilta, virallisilta auttajilta, maailmanhalaajilta, viherkaaderilta ja Välimeren pakolaisten kohtaloa surkuttelevilta ammattilaisilta. On olemassa yksi etninen ryhmä, joka on täysin kadonnut julkisuudesta, jonka hätää ja kurjuutta valtamedia tuskin edes huomaa, ja kuitenkin kyse on Euroopan suurimmasta ja akuuteimmasta pakolaisongelmasta.

Syy on rasismi. Näillä pakolaisilla on väärä uskonto, väärä ihonväri ja väärä etninen tausta. He kuuluvat pääosin virallisen Suomen ja vihreiden kansakunnan vihollisiksi julistamaan etniseen ryhmään. Juuri siksi heidän tragediansa on taiottu olemattomiin, eikä heitä edes noteerata. Ja tämä on juuri sitä rakenteellista, hallinnollista, virallista ja poliittista rasismia. Juuri tämä rasismi on sitä, joka on täysin unohtunut niiltä, jotka niin mielellään huutavat muiden rasismista ja suvaitemattomuudesta.

Vihreät etunenässä ovat käyneet vihakampanjaansa tätä etnistä ryhmää vastaan jo vuosikausia ja käyvät edelleen, ja juuri siksi tämä etninen ryhmä ja sen pakolaistragedia on siivottu kadoksiin virallisesta pakolaistarinasta, joka keskittyy Välimeren ja Syyrian, ja jopa Afganistanin tragedioihin.

Valtamedia ja valtiovallan edustajat ovat jo vuosia käyneet kampanjaansa tätä etnistä ryhmää vastaan ja vähätelleet heihin kohdistuneita joukkomurhia ja siviilien pommituksia ja tappamista. Jopa ministeritasolta on osoitettu avointa rasismia tätä etnistä ryhmää kohtaan juuri vähättelemällä tämän etnisen ryhmän kokemaa vainoa. 

Näitä pakolaisia on eri arvioiden mukaan runsaasta 700 000 jopa 2 000 000, mutta he eivät saa osakseen virallisia voivotteluja. Pekka Haavisto ei ilmesty aamu-televisioon itkemään heidän kohtaloaan, vaan murehtii sujuvasti afrikkalaisista pakolaisista. Yksikään pakolaisjärjestö, maahanmuuttoviranomainen tai mikään muukaan virallinen taho ei ole puuhaamassa näille pakolaisille vastaanottokeskuksia pikapikaa, eikä mikään kansalaisjärjestö ole kiljumassa hätämajoituksia näille pakolaisille.

Syykin on selvä. He kuuluvat pääosin virallisen Suomen virallisesti vihollisiksi leimaamaan etniseen ryhmään. He kuuluvat etniseen ryhmään, jota vastaan valtamedia on käynyt jo useamman vuoden vihakirjoituskampanjaansa. Heillä on väärä ihonväri. Kaikki rasismin perusteet osuvat heihin ja siihen kohteluun, jonka he ovat saaneet osakseen suomalaisessa pakolaiskeskustelussa.

Kaikki ne tahot, jotka ovat karjuneet suu vaahdossa immosten ja halla-ahojen rasismista, ovat itse omissa toimissaan ja puheissaan toimineet perinteisen institutionalistisen rasismin mukaisesti tätä etnistä ryhmää kohtaan. Vaikeneminen, syyllistäminen, syyttäminen, syrjiminen, vähättely ja kaikki näitä pakolaisia koskeva toiminta erityisesti vihreiden ja pakolaisasioita hoitavien viranomaisten taholta paljastaa maassamme muhivan todellisen rasismin.

Mikä on tämä virallisen Suomen, valtion, virkamiesten, poliitikkojen ja valtamedian vihapuheiden ja rasismin kohteeksi joutnut etninen väestöryhmä? Mikä on tämä etninen pakolaisten joukko, jota virallinen Suomi ja sen viralliset auttajakaaderit kohtelevat juuri niin rasistisesti kuin vain ylipäätään voi kohdella?

Tämä etninen ryhmä on tietenkin Ukrainan pakolaiset ja erityisesti Ukrainan venäläiset pakolaiset.

Kuinka monta kertaa sinulla on ollut hätä näiden pakolaisten kohtalosta? Kuinka monta kirjoitusta tai puheenvuoroa olet pitänyt näiden pakolaisten puolesta, kuinka monelle olet vaatinut välitöntä turvapaikkaa Suomesta?

Jos et ole tehnyt niin, olet rasisti. Olet tahallisesti päättänyt jättää heidät pakolaisvouhotuksesi ulkopuolelle vain siksi, että heillä on väärä ihonväri. Olet päättänyt, etteivät he ole oikeita pakolaisia vain siksi, että heillä on väärä uskonto. Olet päättänyt, etteivät he tarvitse apua tai huolenpitoa, koska he ovat venäläisiä ja ukrainalaisia.

Ja se, hyvä maailmanhalaaja, on juuri sitä rasismia se.

Mieti sitä.

Mieti millä perusteella olet päättänyt, että gummivenheellä Libyasta Eurooppaan pyrkivä parempaa elämää etsivät afrikkalainen nuori mies on pakolainen, mutta henkensä edestä Donbassista pakeneva äiti lapsineen ei ole. Mieti miksi Syyriasta sotaa pakeneva nuori mies, tai perhe, on sinun mielestäsi pakolainen, mutta itä-Ukrainasta pakeneva ei ole.

Mikä on se syy, miksi ukrainalainen, olipa hän sitten ruteeni tai etninen venäläinen, ei sinun mielestäsi ansaitse paikkaa tästä maasta pakolaisstatuksella? Miksi olet sitä mieltä, ettei ukrainalaisille pakolaisille tarvitse avata pikapakolaiskeskusta Vihtiin, mutta Välimeren eteläpuolelta tuleville pitää? Onko perustelusi ihonväri? Uskonto? Etninen alkuperä?

Olipa selityksesi mikä tahansa, se täyttää rasismin määritelmät. Sinä et pidä ukrainalaisia pakolaisina, joita pitäisi auttaa ja syy on se, että he eivät ole sinun mielestäsi pakolaisia, koska he ovat valkoisia eurooppalaisia. Tai sitten se, että he ovat slaaveja. Tai jopa se, että he ovat enimmäkseen venäläisiä, eli ryssiä.

Niin tai näin, se on juuri sitä rasismia, josta niin mielelläsi tuohdut ja muita syyttelet.

http://www.euronews.com/2015/04/22/ukraine-crisis-has-created-more-than-2-million-refugees-un-reports/

http://www.kyivpost.com/content/ukraine-abroad/euronews-ukraine-crisis-has-created-more-than-2-million-refugees-un-reports-386897.html

http://www.bbc.com/news/world-europe-29029060

http://www.unhcr.org/54d4a2889.html

http://www.nytimes.com/2014/09/03/world/europe/more-than-a-million-ukrainians-have-been-displaced-un-says.html?_r=0

http://www.reuters.com/article/2014/10/07/us-ukraine-crisis-refugees-idUSKCN0HW0UP20141007

9 kommenttia:

 1. Erittäin hyvä kirjoitus, Sande! Jälleen kerran. Suvakkien mielestä pakolainen ei voi eikä saa olla valkoinen, kristitty, ukrainalainen eikä varsinkaan venäläinen. Sehän on ryssä! Näin on, koska näin ovat sionistit aivopesullaan onnistuneet näille umpiluupäille päähän takomaan.

  VastaaPoista
 2. Nii on se vaan kumma ku vaan somalit hakkuu meitä rasisteiksi. Ei juurikaan muut mamut.

  VastaaPoista
 3. HYVÄ SANDE!!!! Tätä olen kysellyt jo kauan, eikä ketään kiinnosta!!!

  VastaaPoista
 4. tässä on mielestäni totaalisesti sekotettu maahanmuuttokriittisyys ja rasismi, jotka ovat kaksi aivan eri asiaa.

  VastaaPoista
 5. Näinköhän kukaan noista maailmanhalaajista uskaltaa lukea tätä blogia..
  No mutta ei se mitään, kyllä me muut lukijat puhutaan näitä asioita niille maailmanhalaajille vaikka sitten niissä kahvipöytäkeskusteluissa
  (ainakin hypoteettisesti jossain määrin).

  VastaaPoista
 6. "Kristiina Ojuland: ”Suomi on tehnyt kohtalokkaan virheen”
  "Yksi keskeinen tavoitteemme on kasvattaa yhteistyötä suomalaisten kanssa", hän toteaa Tallinna24:n haastattelussa, ja kutsuu suomalaiset mukaan puolustamaan valtioitamme.

  Kansan yhtenäisyyden puolueen puheenjohtaja, Viron ex-ulkoministeri Kristiina Ojuland kertoo, että hänen puolueensa siteet ja suhteet Suomeen vahvistuvat päivä päivältä, sillä hänen pakolaistenvastainen sanomansa kiinnostaa myös Suomessa...

  Viron hallitus on nyt lupautunut, kansainvälisen painostuksen alla, ottamaan Viroon 150 pakolaista seuraavan kahden vuoden aikana, mutta Ojulandin mukaan Viro ei saisi ottaa ainuttakaan.

  “Koko kuvio perustuu suurimpaan valheeseen, mitä olen nähnyt kaksikymmenvuotisen poliitikonurani aikana. On selvää, että jos pakolaisia otettaisiin, tulisi heitä pian lisää. Mitä luulette, mihin nekin 10 000 neekeriä lopulta päätyvät, jotka pelastettiin Välimerellä taas viime viikonloppuna?”, kysyy Ojuland.

  Ojulandia on helppo nimittää rasistiksi hänen kielenkäyttönsä vuoksi, mutta omasta mielestään hän ei ole rasisti.

  “Ei, en ole mikään rasisti, vaan suuri isänmaan ystävä. Rakastan Viroa! Kutsun kaikkia Euroopan alkuperäiskansoja yhdistymään ja puolustamaan kansallisvaltioitamme.”..."

  Koko artikkeli: http://www.tallinna24.ee/artikkeli/311781-kristiina-ojuland-suomi-on-tehnyt-kohtalokkaan-virheen

  VastaaPoista
 7. Maailmaa halaava vihervasemmistolainen suvakki tässä moi. Ukrainalaiset ja venäläiset pakolaiset ovat ihan yhtä tervetulleita Suomeen kuin muutkin pakolaiset. Tunnen myös aika monta muuta suvakkia, enkä ole kuullut yhdenkään olevan asiasta lähtökohtaisesti eri mieltä. Ehkäpä Pekka Haaviston aamu-TV-esiintymiset tai niiden puute eivät sittenkään määrittele kaikkien suvakkien maailmankuvaa, vaikka tietyt maahanmuuttokriitikot, "maahanmuuttokriitikot" ja Sandet niin väittävätkin.

  VastaaPoista
 8. "Suomen tuhoamisohjelma", http://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  VastaaPoista
 9. "Kaikkien kansanmurhien äiti

  Olemme tänään [20.8.2015] saaneet pari oppituntia aiheesta ”Edustuksellinen demokratia ja kuinka sillä kansaa kusetetaankaan”.

  Ensimmäinen liittyy ns. Yhteiskuntasopimukseen. Palaamme siihen toisessa Juha Sipilää ja hänen Perskeko-hallitustaan koskevassa artikkelissamme.

  Toinen liittyy siihen, että niin suomalaiset (ja muutkin eurooppalaiset) nielivät kuukauden käynnissä olleen antirasismikampanjan mukana tukevan koukun.

  Koukun, joka vie eurooppalaisen vaalikarjan mukaan kohti koko ihmiskunnan historian suurinta kansanmurhaa.

  Päättäjät ovat jo kauan sitten päättäneet (kansalta kysymättä) hankkia EU:n alueelle halpatyövoimaa Afrikasta ja Lähi-Idästä. Olemme varoittaneet tästä kehityksestä ja meidän päänmenoksemme tehdyistä kabinettisopimuksista jo vuonna 2011.

  Varoitus ja siihen liittyvien artikkeleiden linkit löytyvät täältä.[https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2011/03/11/maahanmuuton-todellisuus-se-mita-sinulle-ei-ole-kerrottu/]

  Lainaus Kullervoblogin toimituksen omasta tekstistä:

  Pahimmassa tapauksessa (liitteet sivu I-24) tulevaisuus on sellainen, että (meitä huomattavasti suuremman ja vauraamman) Saksan ottaessa pakolaisia vastaan vuositasolla 15,776 kappaletta, Britannian kokonaiset 9,147 kappaletta ja Espanjan ottaessa näitä vastaan 25,923 kappaletta, EU työntää Suomeen (meiltä suomalaisilta mitään asiasta kysymättä) tulevaisuudessa 20,054 vekkulia paremman elämän tavoittelijaa vuodessa.

  Tämänpäiväisten uutisten mukaan ennustus on toteutumassa. Ja nopeasti

  Suomen kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että kansalaisilta kysymättä, meidän päättäjämme ovat päättäneet kaikessa hiljaisuudessa tuoda maahan reilun divisioonan verran (15000) erilaisia asekuntoisia, seksuaalisesti viriilejä ja länsimaiselle elintasolle ahneita miehiä aivan toisen kulttuurin alueelta.

  Tämä on edustuksellista Demokratiaa, Par Excellence. Isolla Deellä.

  Jotenkin kuvainnollista koko touhulle on se, että jokainen tässä tiedotustilaisuuden eturivissä [ks. artikkelissa olevaa kuvaa] esiintyvä henkilö hyötyy tästä sosiaaliturismista, jota humanitaariseksi maahanmuutoksi myös kutsutaan.


  SPR:n kotimaan valmiustoiminnan päällikkö Leena Kämäräinen (vas.), maahanmuuttoviraston ylijohtaja Jaana Vuorio, turvapaikkatutkinnan poliisitarkastaja Jukka Hertell, rajavartiolaitoksen apulaisosastopäällikkö Matti Sarasmaa ja sisäministeri Petteri Orpo...",
  https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2015/08/20/kaikkien-kansanmurhien-aiti/

  VastaaPoista