keskiviikko 23. syyskuuta 2015

LYHYIN BLOGGAUS EVÖ

Tää on varmaan lyhyin bloggaus mitä tuun tekemään.

Mietin tossa et kuinka hölmöjä ihmisiä eduskunnassa voikaan olla, kun niitä ei huoleta lainkaan se että tässä maassa on virallistenkin tilastojen mukaan 900 000 köyhää. Tohon joukkoon mahtuu kaikenlaista sakkia. Mä olen yks niistä.

Mietin vaan sitä, et koskakohan jonkun pinna katkeaa ja tulee ruumiita? Se hetki nimittäin lähestyy koko ajan. Ja kun tohon lisätään 480 000 työtöntä, 270 000 uutta työtöntä yhdessä vuodessa, ja nää valon lapset aikoo tehdä työttömiä ja köyhiä lisää...

Ei mulla muuta tällä kertaa. Pikkusen huolestuttaa et eiks kansanedustajat oikeasti käsitä et niiden henki alkaa olla höllässä? Ilmeisesti ne ei tajua sitä.

En tiedä. Huolestuttava kuilu todellisuuden ja kansanedustajien välillä on. Toivotaan ettei mene hulinaks. Pahoin pelkään.

2 kommenttia:

  1. Kyllä siellä riviedustajissa hölmöjäkin riittää, mutta johtavat poliitikot kuten Stubb, Sipilä, Orpo,Soini jne. kyllä tietävät varmaan mitä tekevät. Omasta kansasta viis veisaavat kun odottaa politrukin virka Brysselin lihapatojen ääressä. Niinhän se Katainenkin livisti EU-virkaan. Nuo luopiot!

    VastaaPoista
  2. vaikea tuota muuten on ymmärtää, mutta eiköhän asiasta sovittu heinäkuisessa bilderberg-kokouksessa. suomi kyykkyyn, jotta bängsterit voi tulla ostoksille. Muuten asiassa ei ole mitään järkeä ja kukaan ei voi olla noin hölmö kuin tämä uusi, entistä 100krt pahempi kusettajien kopla.

    VastaaPoista