perjantai 18. syyskuuta 2015

UUSNATSIT EDUSKUNNASSA

Saksan kansallissosialistinen puolue voitti kahdet vaalit 1930-luvulla. Sen jälkeen puolue alkoi käyttää sille demokraattisesti annettua mandaattiaan ja kaikkihan me olemme koulussa ja muutenkin oppineet mitä kaikkea hauskaa NSPD sai tuolla vaalivoittonsa ansiosta aikaiseksi.

Yksi natsien, siis näiden saksalaisten alkuperäisten natsien, ovelimmista ideoista oli se, että kansalaisvapauksia, yksilön vapauksia ja kaikenlaista muutakin vietiin lainsäädännöllä. Eikä suinkaan kerta rysäyksellä, vaan laki kerrallaan, vähän tuolta ja pikkuisen tuolta. Puolueen nokkamies, puuhakas korpraali A. Hitler, totesi että kun vapaudet viedään vähän kerrallaan, kansa ei huomaa tilaansa ennen kuin on liian myöhäistä.

Näitä lakeja säädettiin kansalaisten parhaaksi, turvaksi ja siksi, että niin oli pakko tehdä. Laeilla suojeltiin luontoa (Saksan nykyisestä ympäristölainsäädännöstä on valtaosa edelleen peräisin natsien ajoilta), suojeltiin kansalaisia (myös itseltään) ja lisättiin työpaikkoja ja talouden tehokkuutta. Viimeksi mainittuja saatiinkin lupsakasti nimetyn työjärjestö Todtin avulla ja johan lapiot heiluivat.

Siinä sivussa syntyivät keskitysleirit, joista ensimmäiset avattiin jos 1930-luvulla. Myös kansallinen eutanasiaohjelma aloitettiin vaikeasti vammaisten ja heidän perheittensä aseman helpottamiseksi ja valtion taloudellisen tehokkuuden parantamiseksi. Noin 30 000 vammaista päätyi savuna ilmaan. Myöhemmin tämän eutanasiaohjelman kokemuksia hyödynnettiin niillä leireillä.

Sipilän hallitus on myös laatinut lakeja meidän parhaaksemme. Viimeisimmät ideat ovat sopimusoikeuden ottaminen pois kansalaisten käsistä, koska me emme osaa sopia mitään ja koska on parempi meille, että hallitus päättää vaikeat asiat puolestamme. Kyse ei siis ole palkoista, ne ovat sivuasia, vaan siitä että sopimusoikeus otetaan pois.

Mutta Sipilän hallitus ei ole ensimmäinen lajiaan. Näin on toimittu ainakin viimeiset parikymmentä vuotta. Meiltä on napsittu kaikenlaista pientä pois pitkin matkaa. Elintilaamme, sitä lebensraumia, on kavennettu vaivihkaa, koko ajan. Meiltä on otettu pois oikeuksia ja valinnan vapauksia yhteisen hyvän nimissä, koska kuten ne alkuperäisetkin natsin tiesivät, yhteinen hyvä ja kansakunnan paras ovat asioita joita kukaan ei vastusta.

Kun 1970-luvun lopulla yrityksen perustaminen maksoi 29 markkaa, siis noin 5 euroa, ja vaati yhden lomakkeen täyttämisen, nyt asia on hiukan hankalampi. Kun yrityksen lakkauttamiseen vaaditiin aikoinaan ilmoitus yhtiön lakkauttamisesta yritys- ja kaupparekisteriin, nyt viranomaiset ovat useimmiten sitä mieltä että yritys elää lakkauttamisensa jälkeenkin, ja siksi se on tehty hankalaksi.

Koska vihreät ja ympäristötietoiset tietävät, että puulämmitys on yksi maailmanhistorian pahimmistä ympäristötuhoista evö, puulämmitystä pyritään suitsimaan kaikenlaisin laein. Puulämmityksestä tulee myös pienhiukkasia, jotka murhaavat ihmisiä. Siksi onkin parempi, että taloista tehdään umpioita ja niiden ilmanvaihto ja lämmitys tuotetaan sähköllä, jonka ansiosta savupiipuista ei hyökkää pienhiukkasia, noita ihmiskuntaa vainoavia olentoja.

Energiatehokkuustalo estää ilmastonmuuttumisen täydellisesti ja siksi onkin säädetty lakeja, joilla määrätään millaisen kodin saat itsellesi rakentaa. Se että talo toimii vain jos se on kuin sukellusvene tai avaruusalus, ei haittaa. Se, että koneellinen ilmastointi vie energiaa monin verroin ei haittaa. Sekään ei haittaa, että näistä taloista tulee homepommeja. Pääasia on, että sinä et päätä talostasi.

Normaalijärkinen ajattelee, että jos joku haluaa asua havumajassa, maksakoot sitten 120 000 euroa lämmityksestä, jos kerran haluaa. Mutta se ei olekaan pointti. Pointti on se, että sinä et saa rakentaa sellaista taloa kuin haluat. Siitä pitää huolen laki, joka myös määrää julkisivusi ikkunoiden määrän ja koon ja sijainnin, sekä seiniesi värin. Koska se on sinun parhaaksesi.

Lait myös määräävät, ettei kukaan saa työskennellä tulen kanssa ilman erillistä tulityölupaa, eli tulityökorttia. Onhan aivan päivänselvää, ettei kukaan osaa käsitellä tulta ilman virallista lupaa, ei vaikka tulen valjasti homidien käyttöön homo erectus noin miljoona vuotta sitten. Eikä kukaan suomalainen ole koskaan kuullut sanontaan "Tulitikuilla ei leikitä"  tai "Tuli on hyvä renki mutta huono isäntä."

Lait myös määräävät millaisia nyörejä vaatteissa saa olla. Tämä johtuu siitä, että ilman tätäkin lakia ihmiset kuristuisivat nyöreihin. Tämä koskee erityisesti lapsia. Me kaikkihan tiedämme, että 1950-luvulla suomalaisia lapsia kuristui tuhansittain anorakkien laittomiin nyöreihin, koska tuolloin ei vielä ollut lakia turvallisista nyöreistä.

Lait myös määräävät millainen on turvallinen venhe. Se onkin hyvä juttu, koska suomalaiset ovat liikkuneet vesillä vain tuhansia vuosia omatekoisilla ruuhillaan ja veneillään, samoilla joilla on menty pitkin poikin Venäjän suuria jokia aina Bysanttiin saakka, Ruotsiin, Balttiaan ja Saksaan menneinä vuosisatoina. Mutta pääasia on, että laki määrää millaiset veneet ja kiulut ovat vesikelpoisia.

Euroopan Unionin myötä meille on tullut tuhansia ja tuhansia lakeja, jotka säätelevät elämäämme. Niillä on puututtu mm. traktorien lokasuojien väreihin, joka lisää traktoriturvallisuutta, sekä kurkkujen kokoon ja muotoon, joka lisää elintarviketurvallisuutta. Tosin, syöpää aiheuttavat otsovärit ovat sallittuja elintarvikkeissa, ilmeisesti siksi että lapset huomasivat nämä huomiovärit karkeissa ja osaisivat valita ei-syöpää aiheuttavia karkkeja.

Voidaankin todeta, että eduskuntamme kaikki puolueet, jotka ovat osallistuneet näiden säätely- ja rajoituslakien voimaan saattamiseen, ovat seuranneet Saksan kansallissosialistien jalanjälkiä uutterasti ja ansiokkaasti. Kansalaisten liikkuma- ja elintilaa on kavennettu juuri samalla tavalla, huomaamatta ja kaikkialta. Linja on pitänyt jokaisen puolueen kohdalla.

Voimmekin todeta, että eduskunnan jokainen puolue on omalta osaltaan toteuttanut kansallissosialistista politiikkaa, lipun väristä ja tunnuksista riippumatta. Pikkuhiljaa elämästämme on tullut yhä rajoitetumpaa ja säädellympää, yhä kontrolloidumpaa ja regimentoidumpaa. Me emme enää itse päätä asioistamme, emmekä saa päättää elämästämme. Me emme rakenna kotitaloa, vaan seuraamme lakeja ja asetuksia.

Tähän kansallissosialistiseen poliittiseen eetokseen kuuluu tietenkin se, että viranomaisten valtaoikeuksia suhteessa kansalaisiin on lisätty hurjaa vauhtia, että turvallisuuskoneiston toimivaltaa on lisätty koko ajan, ja että viranomaiset voivat nyt asentaa mihin tahansa mobiililaitteeseen tai tietokoneeseen häirinät- ja vakoiluohjelmia. Erityisen uuttera kansalaisoikeuksien ja vapauksien vähentäjä oli vihreä oikeusministeri Tuija Brax jo aikoinaan, jonka ansiosta suuryrityksetkin saivat oikeuden vakoilla työntekijöitään.

Kuten Hitler Jugendin laulussakin laulettiin "Huominen kuuluu meille" ja nuo nuornatsit olivatkin aivan oikeassa. Hävitystä sodasta huolimatta natsit ovat täällä ja he voittivat. Eduskuntamme toimii juuri niin kuin he unelmoivat. Halliten, kontrolloiden, pakottaen ja määräten, omia kansalaisiaan kurittaen. Nyt se tehdään vain samettihansikas kädessä. Tosin nuorkokoomuslaiset innostuvat aina välillä hakkaamaan naisia hengiltä, mutta kukapa osaisi tehdä omelettia rikkomatta munia.

4 kommenttia:

 1. mietin joskus että jos sais olla vaan niinkuin kuulemma ennen oli. olisin jo rakentanu jonkinnäkösen omatekoisen mopon/autonrämän jolla pääsis matkustelemaan lähiseuduilla. sitten jännän näkösen talon. sitten voisin myydä jonkinnäköstä rompetta ja palveluksia.
  Mutta ei. ei vittu. kaikkeen tarvitaan hirvee paperisota ja homma kaatuu samantien veroihin ja sun muuhun. nyt kyhjötän sen sijaan slummissa neekereiden kanssa ja pelaan tietokoneella ja leikin rokkitähteä. ei tää ole oikein. ei tämä ole ihmisten elämää. Sanoin työkkärissä että en minä aio edes yrittää yhtään mitään kun tämä on tämmöstä. ja enkä aio maksaa yleveroa jne. oli virkailija vähän ihmeissään mutta ei kitissyt sen kummempia. istun ja odotan hetkeäni.. ei mulla muuta

  VastaaPoista
 2. Suomalaiset ei tunnu ymmärtävän yhtä, tärkeää, asiaa.

  Samaiset idiotismiin viittaavat lait ja asetukset ovat voimassa koko EU-alueella, mutta suomalaiset ovat (yleisellä tasolla) niitä harvoja pässinpäitä, jotka em.kriteereitä noudattavat.

  Muualla euroopassa, varsinkin etelä-euroopassa, kyseisistä kriteereistä ei juurikaan välitetä. Paikalliset kansalaiset ovat ymmärtäneet asiat varsin käytännöllisesti, on olemassa teoreettiset kriteerit ja erikseen todellinen elämä, niitä kahta ei juurikaan kannata toisiinsa sekoittaa.

  Herää kysymys miksi suomessa ei näin tehdä ?

  Vastaus on auktoriteettiuskovainen tapakulttuuri jossa ylempiarvoinen käskee ja alempiarvoinen tottelee, koskaan sisältöä kritisoimatta.
  Katsokaa ympärillenne, kuunnelkaa ihmisiä ja tehkää havaintoja, suomalaiset jumaloivat ja palvovat titteleitä ja määräysvaltaa (pääsee käskemään muita ihmisiä, en ole mitään ellei minulla ole määräysvaltaa muihin ihmisiin-tapakulttuuri).

  Vain tuollaisessa tapakulttuurissa voi kollektiivinen idiotismi rehottaa, sisältöarvon ollessa nolla.

  Suomalaiset, käyttäkäämme tervettä järkeä, annetaan sanojen jäädä paperille sellaisenaan, älkäämme antako niiden haitata oikeitten ihmisten elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutku ei me osata elää ilman selkeitä ohjeita paperilla! Kyllä asiantuntijat ja älypuhelimet tietää paremmin miten meidän kuuluu elää ja ajatella. Ei tavallinen kansalainen saa käyttää järkeä. Siihen tarvitaan järkilupakirja, joka todistaa, että osaa käyttää sitä turvallisesti.

   Vain sääntöjen satumaassa voi ihminen olla täydellisessä turvassa. Piilossa elämältä!

   Poista