lauantai 5. syyskuuta 2015

PAKOLAISKOHUN TAKANA

Euroopan Unionin laajuisen harhaustusoperaation tehokkuus on ollut megaluokkaa. Maailmalla ja meillä on yks kaks luotu pakolaiskriisi, holtiton muukalaisvyöry, siirtämään eurokansalaisten ja EU-alamaisten huomio kaikesta ikävästä heidän omaa tulevaisuuttaan koskevasta pakolaisiin.

Tämä harhautusoperaatio on onnistunut toistaiseksi juuri kuten on haluttukin. Kukaan ei enää puhu euro-kriisistä, EU:n liittovaltiohankkeesta ja kansalaisten ärtymys on suunnattu EU-komissiosta ja virkamiehistä, sekä eurokatastrofista onnettomiin pakolaisiin. Tulevaisuus näyttää aiheuttaako harhautusoperaatio inhimillisen katastrofin veristen pakolaispogromien muodossa. Toivottavasti ei, vaikka pahalta näyttääkin.

Vuoden 2015 pakolaiskriisin synty ei ole ollut sattumaa. Jos kyse olisi "luonnollisesta" pakolaisten vyörystä, se olisi alkanut jo 2011 sekä Libyan että Syyrian suunnilta. Jos EU ja sen johtajat olisivat olleet tosissaan pakolaistilanteen vuoksi, he olisivat ryhtyneet toimeen jo tuolloin, myös Ukrainan kahden miljoonan pakolaisen suhteen. Mutta miljoonilla pakolaisilla ei ollut mitään käyttöä vuonna 2011, 2012, 2013 tai vuonna 2014. Vasta nyt, vuonna 2015, pakolaisia tarvittiin.

Ministeri Orpo oli taannoin televisiossa selittelemässä pakolaisvyöryä ja hän sanoi MTV3:n uutisissa, ettei kenelläkään ole ollut mitään aavistusta tästä pakolaisvyörystä. Ministeri Orpo valehteli. Jo toukokuussa 2015 Kuntalehti, kunnallisalan julkaisu, teki jutun siitä kuinka sisäministeriö oli määrännyt kunnat tekemään selvityksen jopa 80 000 pakolaisen vastaanottoa silmällä pitäen. Sisäministeriössä tätä pakolaiskriisiä valmisteltiin siis jo toukokuussa. Tämä ei siis ole tullut yllätyksenä ainakaan johtaville virkamiehille.

Jos ja kun maamme ministeriö on antanut kunnille käskyn varautua pakolaisten vastaanottoo jo toukokuussa, asia on käsitelty EU-tasolla jo aikaisemmin. EU on päättänyt asiasta siis jo ennen toukokuuta 2015, joko ennen tai jälkeen Suomen vaalien, tai kenties niiden aikana. Me emme tiedä. Asiaa koskevat päätökset ovat salaisia.

Mistä sitten tiedämme, että pakolaiskriisi on yleiseurooppalaisen eliitin tarpeisiin luotu harhautusoperaatio? Me tiedämme sen siitä, että vasta tänävuonna tilanne on "karannut käsistä" ja että vasta tänävuonna ihmisiä länteen koko ajan salakuljettaneet Turkin, Balkanin ja Italian rikollisjärjestöt ovat saaneet touhuta aivan vapaasti. Yhtään salakuljetusrenkaan pomoa tai napamiestä, yhtään rikollispäällikköä ei ole pidätetty missään kyseisistä maista. Pakolaiset eivät jää alueille, joissa nämä rikollisjärjestöt toimivat. Pakolaiset pyrkivät Serbiasta, Unkarista ja Turkista eteenpäin, heitä ei ole tuhatmäärin Sisilian tai Calabrian kaupungeissa.

Juuri ennen tätä pakolaiskriisiä EU-tasolla puhuttiin operaatiosta, jolla ns. pakolaisveneet olisi pysäytetty jo Libyan rannikolla Naton ja eurooppalaisten laivastojen toimesta. Se olisi voitu tehdä, se voitaisiin tehdä edelleen, mutta asiasta ei puhu enää kukaan, eivät edes ne EU-poliitikot jotka tätä suunnitelmaa kannattivat. Ne, jotka perustelivat operaation pysäyttämistä Libyan valtion alueellisella loukkaamattomuudella, unohtavat autuaasti, että Nato pommitti ja soti Libyassa vain jokunen vuosi stten, luoden maahan täyden kaaoksen.

EU-tasolla pakolaiskriisillä peitellään eurokatastrofia, liittovaltiohanketta ja totaalista korruptiota. Katastrofimainen vapaakauppasopimus TTIP:kin piti sekin saada pois mielistä. Euroopan Union ritisi jo liitoksistaan, Itävalta ja Britannia valmistelevat äänestystä EU-jäsenyydestään, Tsekki ja moni muu jäsenmaa eivät noudata EU-sopimuksia jne. Kansalaisten huomio piti saada muualle ja juuri siksi pakolaiskriisi luotiin avaamalla rajat.

Suomessa harhautusoperaation taustalla on meneillään todella tuhosia hankkeita kansakunnan suhteen. Luonnollisesti kansalaisten kiukkua pitää suunnata pakolaisiin poliitikoista, mutta olennaisempaa on EU:n liittovaltiohankkeen unohtuminen. Olennaisempaa on Nato-orjuuden unohtuminen.

Hiljattain hallituksen naisministeri sanoi muiden pölinöittensä ohessa, että hallitus pyrkii lakkauttamaan ministeriöt. Tämä lause meni toimittajiltakin ohitse muun pulinan seassa, vaikka selkokielellä ministeriöiden lakkauttaminen tarkoittaa Suomen valtion lakkauttamista ja muuttamista osavaltion hallintovirastoksi. Siteeraan tämän blogin ensimmäistä kirjoitusta vuodelta 2013:

"No mikä se hanke sitten on? Se kirjattiin jo 2009-2010 Valtiovarainministeriön hanketta varten SITRA:lta tilattuun raporttiin, jonka henkeä kuvastaa hyvin seuraava toteama: "Valtion konserninjohdon vaativa mutta mahdollinen tehtävä". Siis valtion rakenne tuhotaan ja tilalle otetaan yritysten konsernimalli.

Hauskinta tässä SITRA:n raportissa on se, että se on lähtöisin yhden miehen kynästä. Siis valtiovarainministeriön suuntaviivoja piirteli täysin ulkopuolinen konsultti. Hän oli Talent Partners-putiikin entinen johtaja Seppo Määttä, jonka aivoituksia ja aikaansaannoksia olivat myös taideyliopistojen yhdistäminen, työ- ja elinkeinoministeriöiden yhdistäminen (josta on seurannut monenlaista murhetta kansalaisille) sekä Keski-Uudenmaan kuntayhtymä.

Jotakin kyseisen raportin ajatusmaailmasta kertoo se, että siinä todetaan mm. "kuinka valtiosta tehdään yritys". Politiikkaa hiukan huonommin tunteville suomalaisille sementtipääpoliitikoille ja idioottivirkamiehille tuossa värssyssä ei ole mitään outoa. Politiikkaa hiukan paremmin tuntevien hälytyskellot soivat ja lujaa. Tuo on nimittäin fasistisen talouspolitiikan kulmakiviä!

Valtiomme tuhoamishankkeen vetäjäksi mediassa nimetty alivaltiosihteeri Timo Lankinen on todennut, että hankkeen tavoitteena on "ministeriöiden muodostaminen yhdeksi virastoksi." Lankisen mukaan "lopputuloksena on yksi virasto, yhteiset määrärahat, yhteiset virat" ja tämä kokonaisuus on "johdettavissa yhtenä kokonaisuutena".

Edelleen Lankisen mukaan kulloinenkin hallitus päättäisi millaisia ministeriöitä sillä olisi ja kulloinenkin hallitus ja tilanne määrittelisivät mitä ministeriöitä tarvitaan. IHAN OIKEASTI! Lankinen ja hankkeen puuhapetet todella ovat sitä mieltä, että ministeriöitä voidaan perustaa ja lakkauttaa neljän vuoden välein pikkuisen niin kuin fiilispohjalta.

Siis Lankinen vahvistaa, että tavoitteena on lakkauttaa KAIKKI ministeriöt. Ja tämä hanke piti vahvistaa nyt maaliskuun alussa 2013, mutta ilmeisesti sitä ei vielä uskallettu sanoa ääneen. Oli Himas-kohua ja kaikkea inhaa. Meni hätäkakka housuun. Päätös tästä Suomi-nimisen valtion tappamisesta tehdäänkin sitten ensi toukokuussa.

Valtiovarainministeriön ylijohtaja Sirkka Hiironniemi totesi haastattelussa 2010, että "organisaatiorakenteilla ohjataan toimintaa tehokkaasti haluttuun suuntaan". SITRA:n ylijohtaja Mikko Kosonen totesi noin vuosi sitten helmikuussa 2012 toivovansa, että kuntauudistuksen meteli peittää alleen tämän hankkeen ja että se menee huomaamatta läpi.

Miksi näin? Miksi organisaatio eli tässä tapauksessa Suomi pitää saada ohjattua tehokkaammin haluttuun suuntaan? Miksi ylijohtaja Kosonen haluaa, että hanke menee huomaamatta läpi?
Koska koko hankkeessa on kyse Suomi-nimisen valtion tuhoamisesta ja muuttamisesta ulkopuolisten toimijoiden konttoriksi.

Miksi Suomen kuntien määrä pitää pudottaa? Ranskassa on yli 3000 kuntaa, joista pienimmässä on 3 asukasta, eikä kukaan ehdota kuntien määrän vähentämistä. Samoin on Saksassa. Miksi meidän kuntamme on lakkautettava?"

Tämä, Suomen suurin mullistus sitten vuoden 1917 itsenäisyyden, tehdään pakolaiskriisin takana, kaikkien silmien edessä, kaikessa rauhassa. Tämä on keskeinen hanke, on ollut jo vuodesta 2009. Tähän liittyy SOTE, tähän liittyy poliisin organisaatiouudistus, tähän liittyy Nato-apurisopimus, tähän liittyy euro ja tähän liittyy kuntauudistus. Tästä on kyse.


Mutta kukaan ei muista, eikä huomaa sitä, koska vuonna 2015 alkoi täysin yllättäen koko Euroopan laajuinen pakolaiskriisi.


Pääministeri Sipilä ei ole antanut Kempeleen asuntoaan asunnottomille suomalaisperheille, joita niitäkin on. Suomessa on asunnottomien järjestön mukaan 7000 asunnotonta. Heidän tilanteensa ei huoleta ketään, ei edes Suomen Punaista Ristiä. "Pienituloisten" keskimääräinen elinikä on kymmenen vuotta alhaisempi kuin vauraalla väestöllä. Se ei huoleta ketään. Suomessa on yli 400 000 työtöntä, mutta se ei aiheuta mitään erityisiä toimenpiteita hallitukselta. Suomessa on 700 000 köyhää, mutta heitä ei ole yksikään poliitikko auttelemassa, päinvastoin.


Älkää kuvitelko sekuntiakaan, että pakolaisten hätä olisi mikään motiivi millekään hallituksen tai EU:n toimille. Pakolaistragedia ei liikuttanut yhtä ainoaa suomalaispoliitikkoa vuonna 2011, 2012, 2013 tai viime vuonna. Inhimillisyydellä tai pakolaisten hädällä ei ole mitään tekemistä tämän pakolaiskriisin kanssa. Se on luotu poliitikkojen ja johtavien virkamiesten tarpeisiin, siirtämään huomio muualle.


Se on myös onnistunut täydellisesti, varsinkin kun on saatu hurja vatsaa ja sydäntä kääntävä valokuva hukkuneesta syyrialaislapsesta viraalilevitykseen. Vuona 2013 Espanjan rannikolle ajautui kymmeniä hukkuneita pakolaisia. Asia oli suomalaisessa mediassa ilmoitusluontoinen juttu, vaikka joukossa oli paljon lapsia ja jopa sylivauvoja. Miksi vasta nyt hukkuneet pakolaiset kelpaavat johtajillemme?


Miksi vasta nyt, 2015, vuosia sen jälkeen kun pakolaisten ruumiita huuhtoutui kasapäin Espanjan Aurinkorannikolle, hukkuneen pakolaislapsen kuva kelpaa medialle? Kuvia hukkuneista lapsista oli tarjolla jo vuosia sitten.

11 kommenttia:

 1. Sota on aina julmaa Media sirkus tästä on tehty . Suomessakin käyty sotia ja ei sitä pakolaiseksi lähdetty ja kuvia ei jaettu mediassa

  VastaaPoista
 2. *Kapteeni sillalla!*

  Rauhassa vain.

  Tulin vain ilmoittamaan, että tämä oli ihan hieno ja veret kiertemään saava kirjoitus. Ja keräsin vihollisten nimet talteen.

  Olen valmiushytissäni joko joku tarvii.

  *Kapteeni poistuu sillalta!*

  VastaaPoista
 3. MVlehti.net kirjoittaa miten "pakolaisten" eurooppaan ja suomeen kulkema reitti pystyttäisi selvittämään helposti ja vertaamaan sitä "pakoilaisen" itsensä kertomaan tarinaan. Näin paluumatkan ansainneet erottuu joukosta. Alkuperäinen vinkki on peräisin Markus Janssonilta.

  Vastaus on I-phone, se rekisteröi kantajansa kulkeman reitin dataksi...

  VastaaPoista
 4. No tätä yht`äkkistä pakolaiskohua onkin ihmetelty. Tulihan tämäkin kusetus selväksi... Lisää vaan - kaikki menee läpi Suomi-pojalle & tytöllekin!

  Kartsa

  VastaaPoista
 5. Sunnuntaikrapulan folio6. syyskuuta 2015 klo 10.50

  Pahasti pelkään et ollaan tekemäs jotain todella karmeeta kun turvapaikanhakijoista puhuu koko maailma. Sit yhtäkkiä jotain mitä ei uskalla edes ajatella.

  VastaaPoista
 6. Hieno kirjoitus. Samaa olen yrittänyt tässä todistella mutta en ole saanut puetuksi näin hyvin ajatuksiani tekstimuotoon.Mahtava kirjoitus!

  VastaaPoista
 7. Suomessa Orpo (kok) vastaa rajoista. Hän kertoo mediassa, miten Suomen pitää kantaa vastuunsa. Siis täysin päinvastaista kun rajoista vastaavan viranomaisten johtajan pitäisi. Epäilen, että säädöksiä ja sopimuksia rikotaan. Myös Keskusta ja pääministeri antaa positiivisen signaalin hallitsemattoman pakolaistulvan ottamiseksi vastaan. Perussuomalaiset ovat tässä ainoa, joka vaatii järkeä ja reiluutta pakolaiskysymykseen. Valehtelijoita suositaan ja todelliset hätää kärsivät jää jalkoihin. Rajoilla tarkastuksia ja kriittistä järkeä turvapaikan hakijoiden tarinoiden selvittelyyn. Miehiä tulee alaikäisinä, minkä lääkäri näkee. Hakemuksia ja tuomioita on muualla ja sormenjäljet on otettu ja historiatietoja on. Schengen-alue ja viranomaiset ja jo EU on vaarallinen vitsi, kun hävittämällä paperit ja valehtelemalla ohittaa säädökset ja sopimukset ja lait.

  VastaaPoista
 8. 90-luvulla olin todistamassa merkillistä näytelmää Tarifassa, jonne saapui siirtolaisia pienillä paateillaan (patras) Gibraltarin-salmen yli, joka kapeimmillaan on vain muutaman kilometrin levyinen. Kuinka moni joutui veden varaan ja virran mukana Atlanttiin, kukaan ei tiedä, mutta arviot liikkuvat tuhansissa.

  VastaaPoista
 9. SYSTEEMIÄLYÄ JA ASENNETTA NÄHDÄ KAUAS. Ok.

  VastaaPoista
 10. miten on onnistuttu laiton maahantunketuminen muuttamaan "pakolaisuudeksi" ja
  onko kukaan kysellyt sen perään mitä ystävävällemme stubille on luvattu bb-kokouksen jälkeen, koska vinkuminen "vastuunkannosta" on samaa luokkaa
  kuin kataisella. kannattaa katsoa video kansallisvaltioista stubin itsensä kertomana
  se selvittää paljon ....löytyy tuubista

  VastaaPoista