keskiviikko 9. syyskuuta 2015

HALLITUS HALUAA SOTILASVALLANKAAPPAUKSEN ?

Kun omahyväisyyden rasvaisessa sokerivoikastikkeessa rypevä hallituksen valtakolmikko ilmoitti toimistaan närkästyneille, että sitä saa mitä tilaa, mieleen ei varmaankaan tullut, että niin voi todellakin käydä. On nimittäin niin, että kun vallanpitäjät potkivat kansalaisia ja haukkuvat, sättivät ja pelottelevat heitä, homma toimii niin kauan kun on selkänoja.

Valtion selkänoja on viimekädessä sen väkivaltakoneisto, eli pakkolaitos. Suomeksi sanottuna armeija ja poliisi. Tänään hallitus sai äärimmäisen vakavan ja merkittävän varoituksen juuri näiltä tahoilta. Sekä sotilaiden että poliisin etujärjestöt ovat ilmoittaneet valmiutensa ja halukkuutensa lakkoaseen käyttöön.

Jos ja kun hallitus suhtautuu heidän ilmoituksiinsa samalla ylenkatseella ja halveksunnalla kuin se suhtautuu muihin kansalaisten reaktioihin, seuraukset voivat olla todella kohtalokkaat. Historia nimittäin osoittaa, että ne vallanpitäjät, jotka kusevat sotajoukkojensa niskaan, kokevat melkoisia yllätyksiä varsin äkillisesti. Asiaan voi perehtyä vaikka Rooman historiaan perehtymällä.

Tosin, tämä hallitus ja hallituspuolueet, itseasiassa koko eduskunta ja kaikki eduskuntapuolueet, ovat osoittaneet olevansa älyllisesti kenties karmeinta sakkia mitä tämän maan historiassa on nähty. Historiattomuuden totaalisuus on täydellistä. Sosiaalisen tilannetajun puute on totaalista.

Pahin skenario ei enää olekaan kansannousu. Se on sotilasvallankaappaus. Sellaisia on nähty myös Euroopassa, eikä niinkään kauan sitten esimerkiksi Kreikassa ja Portugalissa, joista viimeksi mainitussa vallankeikaus oli erittäin suosittu ja kansalaisten tukema.

http://www.aliupseeriliitto.fi/ajankohtaista/blogit/maan_hallitus_otti_poikkeusolojen_keinot_kayttoon_syvassa_rauhan_tilassa.1610.blog

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194997265345/artikkeli/poliisijarjestojen+liitto+uhkaa+lakolla+sipila+joukkoineen+keittanyt+kaarmekeiton+.html

8 kommenttia:

 1. Vielä on mielestäni liian aikaista puhua sotilasvallankaappauksesta, joskin nykyinen kehitys voi siihen johtaa. Nähdäkseni ammattiyhdistykset ovat pakottamassa yhteisessä rintamassa hallitusta neuvottelupöytään hakemaan sopua. Varsin kovia lausuntoja kuitenkin ovat nämä poliisihallituksen ja aliupseeriliiton kannanotot.

  VastaaPoista
 2. Me, kansa, olemme valmiina. Kertokaa vain milloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Kokeillaan. Annetaan kansan raivon kasvaa. Ja on huomattava, että myös poliisissa ja armeijan piirissä on omilla aivoillaan ajattelevia yksilöitä, jotka jo moraalisen omantuntonsa vuoksi katsovat kuuluvansa kansaan.

   Poista
 3. Ja kissan viikset. Illalla on Eurojackpotin arvonta.

  VastaaPoista
 4. Sotilasvallankaappaus olisi mitä tervetullein. Kunnon sotilasjuntta maahan niin lähtevät kaikenlaiset nävertäjät nurkista. Jollei hyvällä, niin sitten pahalla.

  VastaaPoista
 5. Stupidon salassa valmistelema naton isäntämaasopimus tuo helpotuksen näille sionistien perseennuolijoille, sillä tarvittaessa se toimii SS-joukkoina ja Gestapona, turvaten SSS-kolmikon tekemän maanpetoksen onnistumisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärin. Eivät pärjää. Ja sitäpaitsi tässä ei sionismilla ole mitään tekemistä.

   Poista
 6. Toivottavasti Poliisien keskuudessa ollan nyt todellakin herätty tähän Suomen Yhteiskunnan järjestettyyn tuhoon..NWO AGENDAAN...Ja otetaankin Valta takaisin Kansalaisten käsiin ennenkun on liian myöhäistä !!!

  VastaaPoista