keskiviikko 9. syyskuuta 2015

VAATIMUS KANSANEDUSTAJIEN JA MINISTERIEN OSALLISTUMISESTA TALOUSTALKOISIIN !

Koska hallitus on luonut vuodessa tähän maahan 200 000 uutta köyhää toimillaan ja aikoo tehtailla heitä lisää ottamalla käyttöön pakkokeinolait, jollaiset on varattu sotatilaa varten, tilanne lienee niin vakava, että kansanedustajien ja ministerienkin on syytä osallistua kotimaan peijaisiin.

Seuraavassa esitän oman leikkauslistani, joka koskee erityisesti pääministeri Sipilää, ministereitä Stubb, Soini ja muut, sekä joka ikistä kansanedustajaa.

Kansanedustajien palkat on painettava alas. Riittävä tulotaso tavalliselle kansanedustajalle on 2500 euroa brutto. Kansanedustajilta on otettava pois ilmaiset ateriat, matkat ja päivärahat, kakkosasunnon ylläpitoon tarkoitetut lisärahat ja ulkopaikkakuntalaismaksut. 2500 euroa kuussa, eikä yhtään mitään muuta sen päälle.

Ministereille sama liksa ja kaikki ilmaiset lounaat vittuun. Vain ulkomaan työmatkat kuuluvat työnantajien maksettaviksi, kuten muillakin. Kaikki muut matkat ministerit maksakoot itse. Ministeri-Audit helvettiin, ei sellaisia ole muillakaan.

Normaali lomakertymä, eli kesällä kahdesta neljään viikkoa ja talvella viikosta kahteen. Ei ylityökorvauksia, eikä lomaltapaluurahoja, eikä mitään muitakaan erityisetuja.

Normaali eläkeikä, eli kaikki sopeutumisrahat ja varhennetut eläkkeet helvettiin. Kansanedustaien eläkekertymät normaaleiksi, eli ei mitään ihmeellisiä 80% eläkkeitä. Kaikki pois, myös taannehtivasti, eli jo eläkkeellä olevilta edustajilta kaikki pois.

Ja tämä on vasta alkua. Seuraavaksi Sanden leikkuriin päätyvät valtion yhtiöiden johtajat ja virkamiesylimystö. Ylin valtion virkamiehen liksa voisi olla 3000 euroa kuussa ja kaikki etuudet helvettiin, varsinkin kaikilta Valtiovarainministeriön johtavilta virkamiehiltä. Kaikki virkaetuudet veke johtavilta virkamiehiltä.

Näillä toimilla säästöjä tulisi yhden hallituskauden aikana satoja miljoonia. Tai ainakin kymmeniä miljoonia.

Ai niin joo, koska asunnottomia on pääkaupunkiseudulla tuhansia, eduskuntatalo lisärakennuksineen muutetaan asuntolaksi. Ministerit voivat kokoontua Kiasman kahvilassa ja eduskunta teltoissa missä tahansa urheilukentällä. Telttoja ei tartte lämmittää. Kansanedustajat voi vetää lämmintä päälle, niin kuin muutkin.

Näistä olis kiva aloittaa talkoot, perkele.

1 kommentti:

  1. aloitetaan solidiumista, kuinka on hoidettu talvivaaran osakkeita ja onko bomukset annsaittu? ja palkka?

    VastaaPoista