keskiviikko 23. syyskuuta 2015

EU: NATSIEN EUROOPPA TOTEUTUI

Harva tietää, että Euroopan Unionin juuret eivät ole Churchillin puheissaan mainitseman tarkoituksessa. EU:n perusidea ei ole koskaan ollut sotien estämisessä. Se on ollut Euroopan hallinnassa ja mikä koomisinta, Euroopan Unioni oli nimenomaan natsien idea ja yksi suurimmista syistä heidän aloittamalleen sodalle.

Vuonna 1925 joukko saksalaisia suuryrityksiä (mm. BAYER, BASF, Hoescht jne.) päättivät perustaa uuden yhteisyrityksen dominoimaan koko Euroopan kemikaalikauppaa ja valmistusta. Nämä yritykset ymmärsivät, että kemikaalien valmistus ja kauppa tulisi olemaan koko tulevaisuuden keskeisin strateginen bisnes. He myös päättivät ottaa sen haltuunsa.

He perustivat IG Farben Industrie AG -nimisen yrityksen, jonka ainoa tarkoitus oli ottaa haltuun koko maailman kemikaalivalmistus ja -kauppa. Tavoitteen esteenä olivat kansalliset lait, jotka vaihtelivat maasta toiseen. Niinpä tarvittiin jokin taho, jolla olisi samansuuntaisia tavotteita ja joka voisi vaikuttaa lainsäädäntöön halutulla tavalla. Sellainen taho löytyikin.

Vuonna 1933 IG Farben koalitio ryhtyi tukemaan Saksan kansallissosialistista puoluetta, jonka poliittisena tavoitteena oli luoda vähintään koko Euroopan laajuinen saksalaisjohtoinen valtio. Puolue, joka nousi pian valtaan, lupasi IG Farbenille kaiken tukensa.

1940 IG Farben ja natsit laativat yhteisen muistion. Muistiossa laadittiin yhteiset tavoitteet tulevalle yleiseurooppalaiselle valtiolle. Tavoitteena oli mm. yhteisvaluutta, yksi johto saksalaisten hallinnassa, sekä yhtenäinen patenttilainsäädäntö ja muun lainsäädännön harmonisointi.

Hieman myöhemmin perustettiin yhtiö nimeltään IG Auschwitz valmistamaan sotakemikaaleja ja se perusti valtavan tuotantokompleksin Auschwitziin Puolaan. Natsit toimittivat sinne ilmaista työvoimaa ja IG Aushcwitzin omisti 100% IG Farben. Yhtiön perustamispääoma oli 60 miljoonaa Saksan markkaa, jotka saatiin edullisena lainana Saksan valtion keskuspankilta.

IG Farbenin osakkaisiin kuului myös kemikaaliyhtiö Degesh, jonka menestystuote oli erittäin tappava myrkkykaasu Zyklon B. Tuotteen teki erinomaiseksi se, että sitä voitiin käsitellä kiinteinä rakeina mutta se muuttui kemiallisen prosessin kautta tappavaksi. Se sopi erinomaisesti tuholaistorjuntaan ja kaasukammioihin.

Lääkeyritys BAYER puolestaan tehosti yhteistyötään natsihallinnon kanssa ja sai käyttöönsä useita tuhansia koekaniineita lääkekokeisiinsa 1940-luvulla. Natsit toimittivat koekaniinit lääkeyhtiön käyttöön keskitysleireiltä.

Natsien hävittyä sotansa Fritz Ter Meer tuomittiin rikoksista ihmiskuntaa vastaan Nürnbergin oikeudenkäynnissä. Hieman myöhemmin hän toimi yli 10 vuotta BAYER-yhtiön toimitusjohtajana. Zyklon B -bisneksen luoja ja Degesch-yhtiön johtaja Karl Wurster tuomittiin myös Nürnbergissä ja hän toimi myöhemmin 13 vuotta BASF-yhtiön toimitusjohtajana.

Vuosina 1947/48 peräti 24 IG Farbenin johtajaa sai tuomion Nürnbergin tuomioistuimessa osallisuudestaan rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Kaiken kaikkiaan todistusaineistoa IG Farbenia vastaan kertyi 40 000 asiakirjaa.

IG Farben jatkoi ja jatkaa edelleen toimintaansa, samoin BASF sekä BAYER.

Hävityn sodan jälkeen saksalaiset ryhtyivät pontevasti puuhaamaan uutta Euroopan valtiota. Yksi ahkerimmista oli entinen natsi Walter Hallstein, joka oli vuonna 1939 vaatinut lakeja, joilla saksalaista verta ja kunniaa suojeltaisiin. Hänestä tuli Euroopan Unionin ensimmäisen komission ensimmäinen puheenjohtaja.

Hallstein kirjoitti 1969 kirjan, jossa kuvaili Euroopan Unionia ja sen toimintaa. Unionin perustamisessa mukana ollut entinen natsi kertoi, että Euroopan Unionin komissio luotiin nimenomaan vallan monopoliksi ja että sellainen siitä tulikin.

Moni entinen natsi ja natsi-Saksan virkamies oli mukana jo Euroopan teräsunionin perustamisessa ja myöhemmin laatimassa askelmerkkejä Euroopan Unionille. Perustana oli vuoden 1940 muistio, jossa oli jo todettu yhteisvaluutan ja lainsäädännön yhtenäistämisen tarve, sekä vallan keskittäminen komissiolle ja unionin virkamiehille.

Euroopan Unionin todellinen perusta ja alkujuuri on siis natsien yleiseurooppalaisissa suunnitelmissa, jotka olivat yhteneväisiä saksalaisen suurteollisuuden suunnitelmien kanssa. Jos tarkastelemme tämän hetkistä Euroopan Unionia ja sen yhteisvaluuttaa, voimme todeta, että natsien ja suuryhtiöiden suunnitelma on toteutunut.

Esimerkiksi Kreikan valtion omaisuus on valtaosaltaan yksityistetty luxemburgilaiselle yhtiölle, jonka omistaa Saksan valtiovarainministeriö. Eurotuista arviolta 1000 miljardia on päätynyt saksalaisille pankeille, yrityksille ja Saksan valtiolle. Saksa myös hallitsee euroa käytännössä.

Odotammekin koska Euroopan Unionin viralliseksi lauluksi tulee Deutschland Deutshcland über alles ja viralliseksi tervehdykseksi Sieg heil!


13 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos, rakas ystävä, että kirjoitat näitä avaamaan ihmisten silmät.

  VastaaPoista
 2. Nyt on kyl pakko ilmasta eriävä mielipide johtopäätöksistä, vaikka faktat varmasti pitävät paikkansa. Tsekkaappa Kreivi Kalergin kirjoitukset. Niistä voisit ammentaa seuraavan pakinan. Hän oli isomman luokan Sionisti, joka hahmotteli EU:ta jo ennen Hitleria ja pääsi nopeasti kirjoituksillaan Rothchildien suosioon. Menee siis ihan päinvastoin. Toki Hitler halusi ottaa vallan, mutta on aika paha virhe väittää, että Hitler olis nykyisen EU:n takana.

  Ja vaikka jotkut kuvittelevat, että Hitlerin ideologia eläisi vieläkin kaiken €U$A tyrannian takana, perustellen sitä esim. Paperclip operaatiolla, niin on selvää, että siinä siirtyi vain teknologia, ja fasistiset metodit, ei esim. ideologia arjalaisten ylemmyydestä. Nykyään tosin fasismi tekee paluuta NWO:n myötä, mutta taustalla on vapaamuurarien agenda, joka oli jo 2. maailmansodan aikaan liittoutuneita maita yhdistävä tekijä, jonka Hitler myös kielsi aikoinaan.

  VastaaPoista
 3. Samin artikkelista puuttuu kaikkein keskeisin tekijä EU:n historiassa. Juutalaiset olivat saaneet Saksan ja koko Euroopan rahavarat haltuunsa jo 100 v sitten ja Saksa yritti pyristellä irti tästä mafiasta. "Judea" julisti maailmanlaajuisen sodan Saksaa vastaan 1933 ja kun monessa valtiossa sionistit olivat vallassa (USA, NL, UK, Ranska, Hollanti, jne), joutui Hitler todella katalaan tilanteeseen. Oikea kysymys olisikin, olisiko Saksan menestys pelastanut Euroopan sionismilta? Hitler ajettiin loukkuun ja natsismi oli seurausta tästä globaalista hyökkäyksestä Saksaa vastaan. Natsismi ja fasismi Saksassa ei siis ollut syy vaan seuraus. EU on täysin juutalaisten (sionistien) perustama ja siihen oikeutuksen antoi heidän voittonsa II Maailmansodassa. Harva tietää, että NL oli juutalaisten hallitsema valtio vielä tuolloin. Eurooppa joutui lopullisesti sionistien haltuun ja heidän armeijansa NATO huolehtii siitä, että eurooppalaisuus on poljettu maan rakoon.

  VastaaPoista
 4. Samin artikkelista puuttuu kaikkein keskeisin tekijä EU:n historiassa. Juutalaiset olivat saaneet Saksan ja koko Euroopan rahavarat haltuunsa jo 100 v sitten ja Saksa yritti pyristellä irti tästä mafiasta. "Judea" julisti maailmanlaajuisen sodan Saksaa vastaan 1933 ja kun monessa valtiossa sionistit olivat vallassa (USA, NL, UK, Ranska, Hollanti, jne), joutui Hitler todella katalaan tilanteeseen. Oikea kysymys olisikin, olisiko Saksan menestys pelastanut Euroopan sionismilta? Hitler ajettiin loukkuun ja natsismi oli seurausta tästä globaalista hyökkäyksestä Saksaa vastaan. Natsismi ja fasismi Saksassa ei siis ollut syy vaan seuraus. EU on täysin juutalaisten (sionistien) perustama ja siihen oikeutuksen antoi heidän voittonsa II Maailmansodassa. Harva tietää, että NL oli juutalaisten hallitsema valtio vielä tuolloin. Eurooppa joutui lopullisesti sionistien haltuun ja heidän armeijansa NATO huolehtii siitä, että eurooppalaisuus on poljettu maan rakoon.

  VastaaPoista
 5. Kuuluuko kansallissosialismiin kantaväestön olojen kurjistaminen, laajat väestönsiirrot(esim. "pakolaiset") ja isänmaallisuuden alasajo? Eikös nuo ole kuin suoraan Neuvostoliitosta(kansallissosialismin ykkösvihollinen), kommunismia? Marxilaisuus on toteutumassa...

  VastaaPoista
 6. HIstoriaa oli myös se että mm. Hugo Boss teki natsien vaatteet...Hugo Boss toimii edelleen. AG Farbe taitaa kyllä olla nyt konkurssissa. BASF on edelleen maailman suurin kemikaliyhtiö. Mutta, ei ole oikein ajatella että kaikki mitä Saksassa tapahtui olisi oikein poistaa ja tuhota Natsien rikoksien takia. mm. Porche teki yhteistyötä natsien kanssa, haluan silti Porchen. ja BASF tekee maailman parhaat materiaalit moniin lopputuotteisiin kuten autot jne...

  VastaaPoista
 7. Nyt on natsit(nationaalit) ja juutalaiset(internationaalit) sekaisin Sandella. No parhaallekin blokistille voi näitä sattua.

  Ainakaan Mein Kampf ei millään tavalla kannusta kuvattuihin suunnitelmiin... Eikä monikansallinen valtio muutoinkaan ole kansallissosialismin ajatus, vaikkakin valkoisen rodun on pidettävä yhtä mikäli ulkoisia uhkia ilmenee.

  Jos EU (tai Saksa) todella seuraisi kansallissosialistista aatetta, sen rahajärjestelmä ei perustuisi Juutalaistaustaiseen koronkiskontaan vaan ennemminkin resurssipohjaiseen ajatteluun.

  VastaaPoista
 8. Parhaallekin blogistille voi sattua moka, ja nyt väittäisin sellaisen tapahtuneen; on mennyt kanssallismielist(natsit) ja globalistit(juutalaiset ja opportunistit) sekaisin.

  Hitlerin puheita ja teostaan Taisteluni voi pitää kansallissosialismin perusoppina ja tässä blokissa kuvattu ideologia eli €U$A-tyrannia ei liity natseille ominaiseen elämänkatsomukseen. Jo kaiken perusta eli rahajärjestelmä sen osoittaa: Kansallissosialistinen talousjärjestelmä olisi lähempänä resurssipohjaista systeemiä kuin nykyisen kaltaista koronkiskontaan perustuvaa painajaista(kukapa lie sen koronkiskonnankin keksi aikaan). Lisäksi monikulttuurisuuden ajaminen EU-tasolla paljastaa että liigan johdossa on joitain aivan muita kuin natseja.

  Se että Saksassakin oli opportunisteja, jotka liittyivät puolueeseen muista kuin ideologisista syistä ja sitten päätyivät ties minkä yritysten johtotehtäviin paljastaa vain sen, että kyseiset henkilöt olivat "tavallisia" rahan ja vallan perässä mitä tahansa tekeviä moraalittomia iljetyksiä, eikä aatetta tule heidän tekojeen perusteella arvioida.

  VastaaPoista
 9. Mene nyt jo sande katsomaan se The Greatest Story Never Told dokkari. Natsit on käytännössä ainoa taho, mikä olisi nykyisen kaltaisen helvetin voinut, ja edes yrittänyt estää.

  Jos natsit olisi voittaneet:
  Valtiot olisivat velattomia ja rikkaita
  Kommunismia ei olisi olemassakaan, eikä se olisi vaatinut kymmeniä miljoonia uhreja
  Lähi-itä olisi rauhallinen paikka
  Tekniikka olisi kymmeniä vuosia edellä
  Maailmassa vallitsisi terveet konservatiiviset arvot
  Sionismi olisi lopetettu maailmasta
  Ei pakkomonikulttuurisuutta

  www.holocaustdeprogrammingcourse.com täällä on kuukaudeksi pitäviä todisteita holokaustia vastaan, kun et oikein taida ymmärtää natsien mustamaalauksen laajuutta.

  thegreateststorynevertold.tv

  VastaaPoista
 10. Tämä on natsikytkös on pyörinyt minunkin mielessäni jo vuosikausia. Varsinainen keskisormen ojennus tyhmille eurooppalaisille on ollut sijoittaa Euvostoliiton keskus Brysseliin ja muokata sieltä aikanaan johdetun Belgian Kongon lippu tämän "rauhanprojektin" tunnukseksi. Kovin usein tahdotaan unohtaa puheista talouspiirien tuki Hitlerille. Kuinka hän muuten olisi ponnahtanut oluttuvista esille, vaikka kuinka oli palava puhuja?

  Nyt meitä johdetaan joistain salaperäisistä Bilderberg-kokouksista. Ainakin siellä poikenneet poliitikkomme ovat kuin eri ihmisiä päästyään sinne kuunteluoppilaiksi. Pelkään kyllä varsinaisten johtajien olevan vielä tuonkin piirin takana.

  Ja kyllä nuo sionistitkin sopivat mukaan kuvaan. Ajatellaanpa nyt, mikä oli suuren sodan lopputulema: juutalaiset saivat valtionsa, jota olivat jo hyvän aikaa tavoitelleet saamatta edes suurinta osaa omistaan lämpenemään ajatukselle. Tunsivathan Euroopan juutalaiset ennen rähinää ja polttouuneja olevansa etupäässä eurooppalaisia eli saksalaisia, ranskalaisia tai mitä tahansa. Lisäksi juutalaisten arvostelu on ymmärrettävästi sittemmin ollut hankalaa. Silti jokaisessa
  ihmisryhmittymässä on omat hyvänsä ja pahansa.

  Vaikutusvaltaisille köyhät ja sivulliset ovat uhrattavissa päämäärän vuoksi. Niin myös natsien uhrit, joista vain puolet jos sitäkään (jos otetaan huomioon kaikki sodan uhrit) olivat juutalaisia.

  Maailmanhallitusta tavoittelee suuri pahuus. Sille ihmiset ovat vain käyttöesineitä, joita uhrataan tavoitteiden saavuttamiseksi. Elämme painajaisessa, joka on ulkoisesti sisäsiistimpi ja hienovaraisempi versio kuin 1930- ja 1940-lukujen viritys. Naruja vetelevät silti samat piirit, jotka aikanaan käyttivät hyväkseen natseja. Eurooppamme on siis kenties sittenkin ennemmin sellainen kuin nuo taustavoimat tahtoivat kuin natsit itse.

  VastaaPoista
 11. Sekin sota oli kaunis ja eurooppa lähti nousuun. Kysy vaikka hectorilta.

  VastaaPoista
 12. Jos hiukan mennään taaksepäin historiassa, niin yhtenäistä Eurooppaa havitteli ja suunnitteli Napoleon. Kannoksi kaskessa osoittautui sitten vallankumouksen ajatukset Vapaus, Veljeys ja Tasa-arvo, ne olivat eliitille liikaa ja Napoleon hävisi. Sitä ennen yhtenäistä SuurEurooppaa kokosi Itävalta 1600-luvulla ja siihen ruljanssiin Ruotsikin otti osaa, suomalaiset Hakkaapäällä sotilaat olivat siellä mukana. Sitäkin aikaisemmin oli viritys nimeltään Pyhä Saksalais Roomalainen Keisarikunta, eikä sekään oikein onnistunut. Natsi Saksan yritelmä on 1800-luvun lopun aikojen siloittelema unelma. Siihen tuli mukaan sellaisia ongelmallisia piirteitä, joita ei oikein kukaan kyennyt hyväksymään. ... ja kun suunta oli valittu, ei enää saatu isoa laivaa kääntymään; kävi niin kuin Titanicille. Iso ongelma oli, vähän niin kuin Sande tuossa jutussaan sivusikin, ihan älytön usko teknologiaan, eli sota voitetaan teknologian avulla. Näinhän ei ollut vaan massa voitti. Pisimmälle on nyt päässyt EU, jossain mielessä eli jos ei oteta huomioon vielä 1900-luvun poliittisen viitekehykseen kuulunutta ajatusta sodasta politiikan jatkeena.

  VastaaPoista
 13. Alunperin Suur-Suomen kaavailivat (Mannerheim ja Törni etunenässä) olivat salaa ihailleet Hitleriä ja huhujen mukaan oisivat hankkeen onnistuessa aloittaneet laajamittaiset veriteot(keskitysleirit) ja itseasiassa Mannerheim oli oikeistolainen, joka kiusasi aina punaisia suomalaisia, josta syttyi yhteen aikaan sisällissota. Punaisia eli köyhälistö kiusattiin, kiitos "mahtavan" Mannerheimin. Hän myös Suur-Suomi hankkeellaan uhkasi Venäjää ja ois halunnu vallata näiltä Itä-Karjalan.
  Tohon aikaan suomalaisia (köyhiä) kuoli paljon kurjistavaan politiikkaan, käytettiin tasaveroa(mikä iljettävä) ja leikattiin vähävaraisilta.
  Täytyy myös muistaa sekin, että Mannerheim oli koulukiusaaja ja myöhemmin kiusasi myös(köyhiä), taisipa hän vihata myös vammaisia ja homojakin.

  Mannerheim oli siis paha. Niin oli kyllä Hitler ja Stalinkin.

  VastaaPoista