maanantai 14. syyskuuta 2015

KOKOOMUS POHJOIS-KOREAN LINJOILLA

En olisi uskonut ihan eilen, että kokoomuspuolue ryhtyy toimimaan Kim Il Jongin viitoittamalla tiellä. Nyt sekin ihme on nähty. Hallitus tekee pohjoiskoreat, eli ryhtyy määräämään ihmisten palkoista ohi yritysten ja normaalien länsimaisten sopimusmenettelyjen.

Se on hämmästyttävää, mutta kertoo siitä miksi nuorkokoomuslainen katsoi oikeudekseen hakata ja hukuttaa naisen Helsingissä taannoin. Kokoomuksessa on vallalla hype, jonka mukaan he voivat tehdä mitä vain. Ei vain lakien puitteissa, vaan niistä piittaamatta.

Hallituksen pakkolait ovat vastoin perustuslakia, sopimusvapautta, EU-lakeja, Suomen tekemiä kansainvälisiä sopimuksia, mutta täysin linjassa Pohjois-Koreassa vallitsevan käytännön kanssa. Kaikkein koomisinta on juuri se, että kokoomus on kaikkein kiimaisin puolue tässä savotassa. Toki keskusta ja sen mörkö Esko Aho ovat hankkeen puuhamiehiä, mutta kokoomuslaiset ovat äänekkäimpiä asian puolustajia. Timo Soinihan on vain Juha Sipilän mopsi. Kipittää perässä ja haukahtelee hieman.

Eli elämme merkillisiä aikoja. Kokoomus, joka on aina uhonnut olevansa länsimaisen vapauden ja länsimaisten arvojen asialla, vetääkin Pohjois-Korean linjaa. Missään muussa maassa tällaista ei enää tapahdu. Se on melkoinen uutinen se.

3 kommenttia:

 1. Olisiko ihmisten, oiketten ihmisten, aika näyttää nuorkokoomuslaisille kuri ja järjestystä.
  Pommiattentaatti sekoomuksen kotkanpesään hetkenä kun tiedetään sekopäisimpien tapausten paikalla olevan, täydellinen tuho.
  Vaihtari B tietysti vanha ja toimiva, suora isku pahimpia kohtaan yksitellen.

  Saisivat nauttia omasta lääkkeestään kaikilla mausteilla.

  Kaikki muu naurattaa kyseistä porukkaa, lähinnä nostaa sitä hype-fiilistä mistä nauttivat, asenne heillä on että me tehdään mitä vaan ja paskat mistään mitään välitetä, luuserit vikisee ja tekee mitä me käsketään.

  VastaaPoista
 2. Oikeisto-vasemmisto asetelma on ainakin nykyään(vai aina ollut?) vain harhautusta. Kaikki puolueet ajavat sionistista globalisaatiota vähän eri äänen painoin. Oikea asetelma on vapaus tai orjuus.
  Turbo-kapitalismihan on tavallaan kommunismia, siinä vaan suuryritykset edustavat kommunistieliittiä. Yksi syy miksi kommunismi ei ole ikinä toiminut, on se, että sen johtajat ovat aina yhteiskuntaluokasta jota vastaan liike väittää taistelevansa. Kommunismi onkin eräiden pankkiirien keksintöä. Populistinen liike Persujen tyyliin, joka vain kerää protestiäänet turvallisesti roskakoriin.

  Terve markkinatalous on jotain muuta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sami!!
  Blogisi on todellinen päivän piristys.
  On hienoa että uskallat puhua kursailematta politiikasta, maahanmuutosta ym.
  Jatka rohkeasti valitsemallasi hienolla ja arvokkaalla tiellä.

  Lämpimin terveisin

  Diabolik.

  VastaaPoista