keskiviikko 3. helmikuuta 2016

RUOKABLOGGAUS

Kun kerran kaikki menestyvät bloggarit kirjoittavat ruoasta, niin pitää se minunkin. Eli tässä kolme reseptiäni vapaaseen käyttöön.

1. KUMIT
Jo edesmenneen hyvän ystäväni todella toimiva resepti. Tätä syö lapsi kuin lapsi kauhalo kaupalla ja mies kuin mies niin paljon kuin napa vetää.

Osta lenkki. Pilko se. Paista voissa.Keitä makaronia isosti.Kaada iso kasa makaronia lautaselle. Laita kuumat makkarabiitit kasaksi kasan päälle. Syö.

2. JAUHELIHASOOSI
Tätä voit käyttää missä tahansa. Voit syödä pastan kanssa, voit laittaa leivän sisään, pitaleivän sisään, tai leivän päälle, tai vetää sellaisenaan.Paista jauheliha.Lisää helkutisti chopattua sipulia.Lisää ketsuppia paljon. Ja vettä.Mausta miten haluat. Itse laitan chiliä, oreganoa ja basilikaa niin paljon ku kehtaa.Kiehuta vesi pois kunnes on sakeaa. Valmista.

3. PIZZA
Tämä toimii kylmänä tai kuumana. Voi syödä kuin leipää, koska pohja on tukeva eikä letku.

Pohja. 4 desiä lämmintä vettä, 1/3 kuivahiivapussi, teelusikka suolaa, vehnäjauhoja. 1 ruokalusikallinen sihtiruisjauhoja. Sekoita todella hyvin. Lisää jauhoja kunnes taikina on jämäkkä, kosketuskuiva ja leipämäinen. Levitä kohottamatta pelille.Levitä pohjalle ketsuppia.Sirottele pohjalle mustapippuria rakeina.Latele lihat, pekoni, jauski mikä tahansa käy. Anjovis, katkaravut yms.Lisää pieneksi chopattu sipuli. Raakana.Lisää herkkusienet.Lisää ananas. Mielummin pilkottuna ja palasina.Laita helvetisti oreganoa ja basilikaa. Nää kaikki tulee juuston ALLE ettei ne käryä ja et ne muhii.
Laita päälle punaleima emmentalia. Paras juustoraaste tähän hommaan.Uuniin 225 astetta keskilämmöllä. Ota pois kun pinta alkaa olla kullanruskea, ei käristynyt. Syö.

Pon appetiit.

BONUS:
Kuumat juustoleivät. Osta vaaleeta leipää. Lado leipää pelille. Laita lenkkibiitit leiville. Leikkaa punaleimaemmentalia peukalon paksut siivut leipien päälle. Uuniin 225 keskilämmöllä ja ota ulos ku juusto on sulanu. Syö. 

EXTRABONUS:
Osta ranskis. Halkaise. Laita puolikas lenkki sisään. Heitä uuniin tai mikroon ja kuumenna hotiksi. Heitä kaikki mausteet ja höysteet sisään. A vot. Maailman suurin hodari.

Taakaan että jokainen joka näitä on syönyt on syönyt oksentamatta ja tykänny. Näistä voi myös vääntää vegeversiot. Myös hifistely ja customointi on helppoa.


2 kommenttia:

  1. Jees, hyvä postaus ja reseptit! :D

    VastaaPoista
  2. Vitsi täähän oli hyvä, reseptit varmaan toimii ja vie isommankin nälän...

    VastaaPoista