maanantai 15. helmikuuta 2016

RIKOLLISJOUKKIO VARAUTUU SOTIMAAN KANSAANSA VASTAAN

Suomea viimeiset 20 vuotta lainvastaisesti eli rikollisesti tuhoa kohti luotsannut rikollisjoukkio on ryhtynyt valmistautumaan sotaan omaa kansaansa vastaan. Juuri siksi maahamme on kaikkien lakiemme vastaisesti kutsuttu taas kerran ulkomaalaisia sotilaita. He harjoittelevat Suomessa nimenomaan suomalaisten tappamista, siltä varalta kun se sitten ajankohtaiseksi tulee.

Presidentti Niinistöstä ja puolustusvoimien komentaja Lindbergistä alaspäin maassamme on jo nyt satoja suurrikollisia, joiden toiminta, päätökset ja teot ovat olleet sekä perustuslain, rikoslain ja monien muiden lakien vastaisia jo vuosien ajan. Tämä yhteiskunnan huipulle pesiytynyt rikollisjoukkio on aivan oikein aavistanut, että kansalaisten pitkämielisyys alkaa käydä vähiin. Tilinteon aika häämöttää.

Presidentti Niinistölle ja puolustusvoimien komentajalle poliittisen vallan ja linjan täyskäännös takoittaisi konkreettisesti maailman loppua. Jos Suomeen tulisi hallitus, joka noudattaisi maamme perustuslakia, rikoslakia ja monia muita lakeja, sekä Sauli Niinistö että Jarmo Lindberg olisivat samantien tuomiolla rikoksistaan. Samoihin syytteisiin vastaamassa olisivat kymmenet nykyiset ja entiset ministerit, sekä sadat kansanedustajat ja pankkiirit, sekä yrityselämän johtoon kuuluvia henkilöitä. Myös sadat virkamiehet joutuisivat tuomiolle rikoksistaan kansakuntaa ja valtiota kohtaan.

Tämä on tosiasia. Presidentistä alaspäin maassamme mellastaa rikollisten satraappien lauma, joka rikkoo maamme perustuslakia, rikoslakia ja muita lakeja jokapäivä, 24/7. He ovat juuri niitä, joita tekin näette jokapäivä television uutisissa, joiden puhetta kuulette radiosta ja joiden kuvia näette lehdissä. He kaikki ovat maamme perustuslakia rikkovia henkilöitä, eli rikollisia. Tässä ei kyse ole politiikasta, siitä ollaanko vasemmalla tai oikealla, vaan maamme perustuslaista ja siitä noudatetaanko sitä vaiko ei. Kyse on siitä onko rikoslakimme voimassa vaiko ei. Tälle eliitille noita lakeja ei ole olemassa.

JOS Suomessa tapahtuisi jollakin ihmeellä sellainen käsittämätön ihme, että valtaan nousisi puolueita tai liike, jolle lain noudattaminen ja varsinkin perustuslaki olisivat kaiken lähtökohta, koko nykyinen valtaeliitti joutuisi kalterien taaksen. Heistä jokainen on ollut mukana perustuslain vastaisessa eli rikollisessa toiminnassa. Juuri siksi tuolle eliitille on elintärkeää, että maahan tulee ulkomaalaisia sotilaita, joiden on helpompi tappaa suomalaisia.

Juuri tähän amerikkalaisten ja muiden ulkomaalaisten sotilaiden maahantuonti liittyy. Ydinsota Venäjän kanssa ei liene amerikkalaisten suunnitelmissa, he vain haluavat viedä Suomesta kaiken rahanarvoisen ja luoda olosuhteet joissa ylikansalliset suuryritykset voivat mellastaa vapaasti. Juuri siksi Naton saaminen Suomeen on heille tärkeää.

Omille maanpettureillemme se taas on henkilökohtaisella tasolla elintärkeää. Presidentti Niinistö tietää varsin hyvin olleensa mukana perustuslain vastaisessa toiminnassa aina vuodesta 1995 lähtien. EU-jäsenyys oli perustuslain vastainen, samoin euroon siirtyminen 1999, aivan kuten Nato Isäntämaa -sopimuskin 2014. JOS maassa vaihtuisi valta, Sauli Niinistö pidätettäisiin välittömästi epäiltynä osallisuudesta näihin rikoksiin, ja koska kaikki nuo rikokset on tehty kirkkaassa salamavalojen välkkeessä, Niinistö saisi myös tuomion. Ja erittäin pitkän sellaisen. Juuri siksi maahan tarvitaan ulkomaalaisia sotilaita.

Ulkomaalaisia sotilaita tarvitaan suojelemaan Sauli Niinistöä ja muita kaltaisiaan tavallisilta suomalaisilta. Koska armeijamme on asevelvollisuusarmeija, sen kyky omien kansalaisten murhaamiseen on rajallinen. Tämä nähtiin Venäjälläkin lyhyeksi jääneen juntan vallankaappausyrityksessä aikoinaan. Varusmiehet käänsivätkin tykkinsä junttaa vastaan. Ulkomaalaisilla sotilailla sellaisia ajatuksia ei edes ole. He vain ampua turauttavat mieltään osoittavan suomalaisen kuin lutikan.

Jos joku epäilee, ettei näin voida tehdä, kannattaa katsoa Syyriaa. Siellähän tehdään juuri nyt juuri näin. Venäjä pommittaa presidentin vastustajia. USA:lle tällainen toiminta on silkkaa rutiinia. Se on tehnyt niin koko ajan toisen maailmansodan jälkeen. Korea, Vietnam, Irak, Afganistan ja moni muu kansakunta on joutunut lahtipenkkiin, kun USA on puolustanut "laillisia vallanpitäjiä" ja "liittolaisiaan". Samaa harjoitellaan juuri tänäkin vuonna Suomessa, nyt talvisotaharjoituksessa, jonka nimikin on englantilainen. Samaa tulevat oregonilaiset lentäjätkin harjoittelemaan. Heillä on myös jo kokemusta alkuasukkaiden pommittamisesta Afganistanista ja Irakista. Samaa he harjoittelevat Suomessakin. Alkuasukkaiden, eli meidän pommittamista.

On hyvin valitettavaa, että Suomi on ajautunut tähän tilanteeseen. On kuitenkin syytä muistaa, että tämä on tietoisesti tehty, suomalaisten maanpetturi-rikollisten aikaansaama tilanne. Me tavalliset urvelot emme ole tätä halunneet. Me emme tätä ole tilanneet. Meille on vain tehty näin.

Suomesta on tehty ja tehdään kovaa vauhtia ulkomaalaisten alusmaa, kehitysmaa, jota sitten ulkomaalaiset ammattisotilaat pitävät kurissa, tarvittaessa tappavaa voimaa käyttäen. Heidän tukenaan on suunnitelmien mukaan tuo 25 000 reserviläisen joukko, josta viimeaikoina on uutisoitu. Tuo reserviläisporukka on valittu tarkkaan etukäteen. Reserviläisillä on viimevuosina teetetty erilaisia kyselyitä ja tiedusteluja, joilla heitä on profiloitu. Nuo 25 000 miestä ovat se joukko, jonka puolustusvoimien komentaja uskoo olevan valmis tappamaan omiaan hänen puolestaan, perustuslain vastaista toimintaa tukeakseen.

Toivon koko sydämestäni, että olen väärässä. Toivon, että maassamme ei sorruta väkivaltaisuuksiin. Olen vannoutunut rauhan mies ja inhoan syvästi väkivaltaa. Mutta pelkään pahoin, että tuo maanpettureiden joukkio on jo valinnut tien, joka johtaa verenvuodatukseen. Se on suurin pelkoni ja on vaikea nähdä sellaista tulevaisuutta, jossa suomalaisia ei tapettaisi vain siksi, että valtaapitävä satraappikunta katsoo sen tarpeelliseksi ja että maassa on siihen tarvittavat ulkolaiset sotajoukot.

Kipinäksi riittänee yhdenkin ministerin murha, joka sekin näyttää valitettavan todennäköiseltä lähivuosina, JOS maatamme viedään siihen suuntaan mihin sitä nyt viedään.

Mielestäni jokaisen kansalaisen, jokaisen virkamiehen ja poliitikon tärkein tehtävä olisi nyt palauttaa suomalaisten usko tähän maahan, kansakuntaan ja valtioon, ja sen lakeihin. Valitettavasti näin ei ole.

Valitettavasti poliitikkomme ja virkamiehemme näyttävät valinneen juuri päinvastaisen tien. Ja se tie vie kohti kansallista katastrofia.

Toivo paremmasta kuitenkin elää. Ehkäpä nuorempi sukupolvi on viisaampaa ja valitsee toisen suunnan.

6 kommenttia:

 1. Onhan sulla Sande selitys valmiina sitten kun ryssien rajalta alkaa tulla matuja suomeen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan niitä jo tulee, ainakin lehtien mukaan. Huomattavasti vähemmän kuin ruotsin puolelta tosin. Sen kummempaa selitystä ei tarvinne sillä koko matuinvaasio on järjestetty juttu. Näyttää olevan maailmanlaajuinen ilmiö vaikka luulin sen koskevan vain eurooppaa.

   Poista
 2. Jos niitä tulee, syyllinen on Suomen rajavalvonta.

  VastaaPoista
 3. Pelkäävä ihminenhän ei ole pelkuri, mutta juuri anonyymi, raukkamainen pullistelija ikävä kyllä on uskomaton pelkuri...se on valmis räkimään ja potkimaan lajikumppaniaan, joka oikeasti joutuu pelkäämään vaikkapa perheensä tai itsensä tai toisten ihmisten tai maapallon tulevaisuuden puolesta. Halventava nimittely on pelkurin logiikan mukaan sananvapautta: ei häntä sananvapauden idea ihmisoikeutena mitenkään kiinnosta.

  VastaaPoista
 4. Ne anonyymit on varsinaisia paskahousuja, vaikka niitä ei näy silti ne voi haistaa. Mutta mitä vastaan taistella jos vihollinen kadonnut, seuraavaksi he syyllistävät toisiaan, koska jostain se syyllinen on löydyttävä ... lopun alku on alkanut, vahinko vain että syyttömätkin joutuvat kärsimään, mutta kuitenkin se on pienempi paha kuin kaikin kulkea tuhon tietä.:)))

  VastaaPoista