torstai 25. helmikuuta 2016

MILJOONAN RAJA RIKKIMiljoona on hemmetin iso numero. Se on sen kokoinen, että sen luulee tajuavansa, mutta ei sitä oikeasti hahmota.

Kun aloitin tämän blogin, ajattelin että kaverit ehkä lukee. Itseasiassa aloitin blogin, kun kaverit kyllästyivät räyhäämiseeni ja sanoivat, että sulla kun on noita mielipiteitä jonkun verran hieman joka asiasta, mikset pistä blogia pystyyn. Olivat kyllästyneet paasaamiseen.

Maaliskuussa 2013 aloitin poliittisesti epäkorrektin blogin tyttären teknisen tuen voimin. Alku oli aikalailla sen suuntainen kuin odotinkin.

Jossakin vaiheessa huomasin, että blogin tekstejä luettiinkin tuhansia kertoja. Sitten huomasin, että niitä oli luettu kymmeniä tuhansia kertoja. Siinä vaiheessa tajusin, että joku muukin lukee näitä kuin vain kaverini. Eivät ne nimittäin näistä niin innoissaan ole, että viitsisivät lukea niitä satoja kertoja peräperää.

Nyt maaginen miljoonan luennan rajapyykki on mennyt rikki. Se pistää mietteliääksi. Se nöyristää sopivalla tavalla. Miljoona lukijaa on tällaiselle blogille aika iso luku.Kiitos jokaiselle blogia lukeneelle, sitä kehuneelle tai haukkuneelle, sitä paheksuneelle tai siitä riemastuneelle. Jokainen teistä on yksi tuosta miljoonasta.

Miljoona. 1 000 000.

Se on käsittämättömän suuri luku. Vetää hiljaiseksi. Ainakin vähäksi aikaa.


                                                     (kuva leffasta 1 000 000 years BC)

10 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi! Räyhäämistäsi on ollut ilo seurata

  VastaaPoista
 2. Kiitos myös täältä, aikalailla samoja aatoksia myös metallimiehen kaalissa pyörii :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hyvistä alustuksista ja mahtavaa jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Blogien top 10:ssä. Koeta korjata toi oikean reunan historiaosasto ;-)

  VastaaPoista
 5. Jep..lukukertoja minultakin lukuisia. Kiitos kansantajuisesta ja analyyttisesta kirjoittelusta. Toki välillä räävitön kielenkäyttö saattaa ajaa joitakin lukijoita pois palstalta, mutta mikäs siinä. Pahentukoon ken haluaa..
  Mutta kaikkinensa poliittinen ilmapiiri on viime aikoina kiristynyt siihen malliin, että jotenkin nyt pitäisi saada kansa heräämään eliitin kusetuksen alla..
  Kiitos kuitenkin tästä blogista ja että jaksat analyseerata ja vouhottaa päivänpolttavista aiheista!!

  VastaaPoista
 6. Isossa kuvassa ollaan paljon samaa mieltä...pieniä erojakin on, mutta mitä me niistä. Jatka vaan.

  VastaaPoista
 7. Jatka hienoa työtä ihmisten silmien avaajana! Koittaa päivä jolloin valheet kaatuvat.

  VastaaPoista
 8. Samoja ajatuksia ollut - nämä blogisi jutut siis. En ole siis yksin ajatuksini, vaikka siltä tuntuu.
  Vielä kun joku voisi näille päättömille päättäjille jotain?! Turha toivo. Mutta eihän tätä onneksi loputtomasti kestä - kukaan! Vai suomalainenko kyllä?

  1%

  VastaaPoista