keskiviikko 10. helmikuuta 2016

MITÄ SUOMESSA TAPAHTUU


Kun ihmiset katselevat ympärilleen, aika moni ihmettelee mitä tälle maalle on tapahtunut. Moni ei oikein ymmärrä, että tälle maalle on tapahtunut juuri se mitä kokoomus, bemaridemarit ja kepulit talouselämän nokkamiesten kanssa ovat halunneetkin tapahtuvaksi.Se Suomi, joka luotiin sotien jälkeen, on tuhottu, ja sen tilalle luodaan kurjaliston asuttama siirtomaa. Kuten nuorkokoomuksen neroihin lukeutuva Saul Schuback lausui jo vuonna 2013 YLEn toimittajalle: "Sata vuotta sitten (1913) asiat olivat Suomessa oikein hyvin." Silloinhan Suomi oli pienen satraappieliitin hallitsema venäläinen suurruhtinaskunta. Ei siis itsenäinen valtio, maa, kansa.


Kun Suomi liitettiin perustuslakia rikkoen 1995 Euroopan Unioniin, käynnistettiin historiamme merkittävimpiin kuuluva muutosprosessi. Itsenäisestä valtiosta päätettiin tehdä alusmaa, syrjäinen surkea rajamaakunta liittovaltioon. Suomen rooliksi määriteltiin liittovaltion keskustassa jo tuolloin raaka-aineiden tuottaja ja sotilaiden ja palvelijoiden synnyttämö. Siihen kaikki toiminta on tähdännyt ja tähtää edelleen.Muutos oli alkuun vaivihkaista ja sitä kyettiin tekemään lamakauden kauhistelun varjossa huomaamatta, tai lamalla kaikkea perustellen, mutta viimeisen 15 vuoden aikana Suomen valtion tuhoaminen ja kansakunnan rämettäminen on tullut aina vain ilmeisemmäksi. Koulujen, sairaaloiden, päiväkotien, yliopistojen ja muiden vastaavien sulkeminen on juuri sitä ohjelmaa, jolla tästä kansasta tehdään taas rapasakkia ulkomaalaisten hyväksikäytettäväksi.

Viimeaikoina esiin loiskahdelleet kansallisen itsemääräämisen perään huutelut ovat säikyttäneet maanpetturien satraappikunnan niin, että nyt maahamme ollaan tuomassa ulkomaalaisia sotajoukkoja. Niiden maahantuontia perustellaan fiktiivisellä Venäjän uhalla, mutta todellisuudessa ne tulevat tänne varmistamaan etteivät suomalaiset enää koskaan itsenäisty. Samoin oli vuonna 1913. Maassa oli kasakoita, joiden tehtävä oli pitää Suomi osana Venäjän imperiumia. Nyt maahan tulee amerikkalaisia ja Nato-joukkoja varmistamaan, ettei Suomi pääse kurjistumisestaan eroon.

Ulkomaalaisten sotajoukkojen avulla suomalainen maanpetturieliitti uskoo vievänsä lävitse koko itsenäisen kansakunnan tuhoamisen. Onhan toki selvää, että tanskalaisen tai italialaisen Nato-sotilaan on paljon helpompi ampua suomalaisia päähän, kuin posiolaisen varusmiehen. Ongelma on lähinnä siinä, että niin moni suomalainen on saanut sotilaskoulutuksen. Siksi armeijaa pitääkin supistaa. Siksi myös koululaitos pitää tuhota.

Lukutaitoinen sotilaskoulutuksen saanut kansa kun voi olla hankala sorrettava. Koulutuksen ja oman reserviarmeijan tuhoamisen myötä projekti kansakunnan tuhoamisesta helpottuu huomattavasti. Päästään palaamaan siihen ihanaan aikaan, jolloin maamme oli ulkomaalaisten hallussa ja hallinnassa ja alkuasukkaat olivat heidän orjiaan, palvelijoitaan tai sotilaitaan ulkomailla käytävissä sodissa.

Tämä on lyhyesti se mihin täysin tietoisesti pyritään. Jos joku siellä nyt ei usko tätä, niin kootkaapa googlaamalla pieni linkkiarkisto aiheista terveydenhuollon alasajo, koululaitoksen alasajo, Nato, EU, vanhusten hoito jnejne. Jos ei senkään jälkeen usko, ongelma on peilissä. Maahan on nimittäin tehty viimeisten 15 vuoden aikana noin 250 000 uutta köyhää ja lisää tulee.
2 kommenttia:

 1. Kaikki totta ja lisää tulee...

  Mutta kukaan ei laita hanttiin - kunnolla.

  Kansa katsoo jääkiekkoa(joukkouhurmos, jota myös urheiluksi kutsutaan) ja muuta tosi-tv paskaa eli aivot narikkaan meiningillä!

  1%

  VastaaPoista
 2. Käsitän että olet vahvasti lainkuuliaisuuden kannalla --siis että Suomen lakeja pitää kunnioittaa, eikö niin. Jos lakeja ei noudateta syntyy täysin anarkia. Mutta miksi itse sitten kokonaan hylkäät laillisuuden copyright kysymyksissä. Valokuvan omistaa aina joku, omistusoikeuden saa ostamalla kuvan, kysynkin nyt mitä olet maksanut julkaisemistasi kuvista ja kenelle?
  Kirjoitat..Suomen valtion tuhoaminen ..tätä tuhoamista on mm varastamisen tekeminen mitättömäksi asiaksi.

  VastaaPoista