torstai 18. helmikuuta 2016

MIEHITETTY SUOMI

Vuonna 1939 eräs suurvalta tarjosi Baltian maille sotilaallista sopimusta, jonka perusteella sen joukot voisivat saapua noihin maihin turvaamaan yhteisiä turvallisuuspoliittisia tavotteita ja estämään suursodan leviämisen noihin maihin. Luvassa oli myös koulutusyhteistyötä, edullisia asekauppoja ja yhteisiä sotaharjoituksia. Baltian maiden hallitukset katsoivat, että suurvallan kanssa tehty sopimus turvaisi niiden edut ja rauhan parhaiten. Niinpä ne tekivät tuon suurvallan kanssa sopimukset.

Perustettiin yhteiset rajajoukot valvomaan maiden rajoja yhteistyössä, maahan saapui suurvallan lentokoneita ja panssareita turvaamaan maiden vapauden ja rauhan säilyvyyden. Yhteistyötä syvennettiin ja laajennettiin hyvässä yhteisymmärryksessä maiden hallitusten yhteisillä päätöksillä.

Syksyllä 1939 suurvalta ehdotti Suomelle samanlaista sopimusta. Suomi saisi suurvallalta moderneinta sotakalustoa halvalla, perustettaisiin yhteiset rajajoukot ja suurvallan armeija harjoittelisi yhdessä Suomen kanssa. Yhdessä varmistettaisiin, että Suomi pysyisi turvallisena ja rauhallisena maana, eikä ulkopuolinen uhka voisi sitä vahingoittaa. Kirskikkana kakussa oli sekin, että Suomi saisi lisää maata Karjalasta. Suurvallalle riittäisi pari saarta ja tukikohtaa, ja kaistale Kannasta. Suomen saama lisämaa-alue olisi moninkertainen.

Onneksi Suomen presidenttinä ei ollut tuolloin sekärangatonta kihomatoa nimeltä Sauli Niinistö ja onneksi pääministerimme nimi ei ollut Juha Sipilä. Onneksi puolustusministerimme ei ollut Jussi Niinistö, eikä ulkoministerinämme paavilainen lapamato Timo Soini. Onneksemme tuolloin hallituksessa ja eduskunnassa oli isänmaallisia ihmisiä, toisin kuin nyt.

Suomi kieltäytyi suurvallan tarjouksesta ja edessä oli katkera ja raju Talvisota, jossa maamme säilytti täpärästi itsenäisyytensä. Nyt on toisin. Puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindbergin kynällä Suomen armeija teki sen, mistä Mannerheimin johdolla kieltäydyttiin 1939. Hallituksemme teki kokoomuksen johdolla sen, mistä 1939 kieltäydyimme. Maamme antautui suurvallalle laukaustakaan ampumatta ja nyt, keväällä 2016, Suomen miehittäminen on tosiasia.

On käynyt ilmi, että maahan tulee amerikkalaisia lentokoneita "harjoittelemaan". Tästä harjoituksesta ei ollut eduskunnalla mitään tietoa, eikä ollut kenelläkään muullakaan. Samoinhan kävi Baltiassa 1939. Vain hallituksen sisäpiireillä oli tietoa siitä, että maahan oli tulossa ulkomaalaisia sotakoneita. Ja kuten Baltiassa 1939, nytkin on käynyt ilmi että suurvalta on itse kutsunut itsensä Suomeen. Ja kuten vuonna 1939 Baltiassa, tälläkin kertaa hallitus on taipunut suurvallan tahtoon.

Ja nyt onkin paljastunut, ettei maahan olekaan tulossa vain lentokoneita, vaan myös suurvallan maajoukkoja ja panssareita. Tästäkään ei eduskunnalla eikä kenelläkään ole ollut mitään tietoa, kuten ei ollut Baltiassakaan vuonna 1939. Panssarit vain ilmestyivät sinne yks kaks, aivan kuten ne ilmestyvät nyt Suomeenkin, hallituksen sisäpiirin hyväksynnän perusteella.

Vuoden 1939 tapahtumat Baltiassa toistuvat nyt vuoden 2014 Suomessa. Pieni valtaklikki toimii ulkomaalaisen asemahdin puolesta vastoin kansan enemmistön tahtoa. Muutama maanpetturi on hyväksynyt ulkolaisen sotilasmahdin tulon Suomeen, sen että rajoillemme ilmestyy ulkomaalaisia sotilaita, että ilmatilamme otetaan haltuun ulkolaisen sotilasmahdin toimesta, että kaduillemme ilmesyy ulkolaisen sotilasmahdin panssareita. Kyse on aivan samasta tilanteesta kuin Baltiassa vuonna 1939. Tällä kertaa kansansa ovat pettäneet suomalaiset johtajat, presidentti Niinistöstä alaspäin.

Mitä tästä seuraa? Jos hyvin käy vältymme suursodalta. Jos huonosti käy, maamme tuhoutuu ydinsodassa sotilasmahtien ottaessa yhteen. Suomeen on jo suunnattu 10-12 ydinohjusta, koska olemme Natossa.

Jos vältymme suursodalta, edessämme ovat toisinajattelijoiden vainot. Kaikki miehitystä vastustavat tullaan eliminoimaan tavalla tai toisella. Jotkut pidätetään, toiset vaijennetaan, ja useimmat ajetaan marginaaliin mutisemaan. Eduskunta ja puolueet tullaan puhdistamaan miehitysjoukkojen vastustajista, valtamedia onkin jo täytyttynyt miehittäjän propagandasta, ja kansalaisia ryhdytään kontrolloimaan tiukemmin.

Jos ja kun maassamme alkaa sissisota miehitysjoukkoja vastaan, edessä on pitkä ja verinen yhteenotto samaan tapaan kuin Tsetsheniassa, Afganistanissa tai Irakissa. Tällä kertaa miehittäjää vastassa on toki paremmin koulutettu kapinallisjoukko. Lähes jokainen suomalainen mies kun on saanut sotilaskoulutuksen, toisin kuin noissa maissa. Tämän tilanteen välttämiseksi siviiliaseet tullaan keräämään pois, samoin siviilien hallussa olevat ampumatarvikkeet.

Tähän sissisotaan miehittäjä vastaa maaoperaatioin, suoritetaan väestönsiirtoja, maalaispaikkakuntien tyhjennyksiä sekä "Etsi ja tuhoa" -operaatioita aivan kuten Afganistanissa, Irakissa tai Vietnamissakin. Kantaväestö on potentiaalinen vihollinen, koska vastarintasissit ovat osa sitä. Siksi ulkolaisen sotilasmahdin tiedustelupalvelu käynnistää suomalaisten avustajiensa kanssa salaisen operaation, jonka tarkoituksena on tuhota sissien tukiverkosto ja struktuuri. Vietnamissa sen nimi oli Operaatio Feeniks, meillä sen nimeksi tulee ehkäpä Operaatio Sammon ryöstö.

Hyvää loppupäivää, miehitetyt suomalaiset.


PS. Tässä linkki siihen Nato Isäntämaa-sopimukseen, eli Suomen presidentin Sauli Niinistön ja silloisen puolustusministeri Carl Haglundin valvonnassa puolustusvoimien komentaja Jarmo Lindbergin allekirjoittama ehdoton antautumisasiakirja. Tarkistakaa siitä kuinka monta kertaa siinä sanotaan "Suomen turvallisuus".

http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/185645-ipu-kaansi-naton-isantamaasopimuksen-mou-suomeksi 


5 kommenttia:

 1. Hmmm. Kerrottiin, että osa turvapaikkaa hakevista irakilaisista sotilaista< on palvellut USA:n joukoissa, ainakin tatuointiensa perusteella. Mahtavatko liittyä USA:n joukkoihin nyt keväällä/kesällä?

  VastaaPoista
 2. Sissisotaa odotellessa. Ei ole eroa onko miehittäjä "trendikkäästä" USA:sta vai idästä.
  Assadin saama tuki Venäjältä on eri tilanne, sillä Assadilla on syyrialaisten tuki. Niinistöllä ja kumppaneilla ei ole kansan tukea ja historia on osoittanut, että miehittäjät eivät pääse helpolla vihamielisessä ympäristössä.

  VastaaPoista
 3. entäs se lentokenttä nissä on pitkä kiitorata---- sopii tarkoiyukseen kuin nakutettu------

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoittanet humppilan "ECO" lentokenttää? Se tosiaan on sopivasti keskellä isoja kaupunkejamme hyvän matkaa venäjän rajalta. Pystyy isot NATO koneet laskeutumaan turvallisesti. Myös iso logistiikkakeskus ihan vieressä on plussaa jotta saavat aseet varastoitua.

   Poista
 4. Sodan käynti on vaan huimasti erilaista tällä teknologialla mitä meillä on ollut ennen. Eivätkä asiat ole oikeastaan ihan noin, vieläkään. Tietenkin, jos asiat pelkistää niistä voi saada helposti tuollaistakin. Mutta asiat ovat monimutkaisia ja mutkikkaita.

  VastaaPoista