lauantai 28. helmikuuta 2015

HIRSITALOT KRIMINALISOIDAAN

Vihreiden ajama "ilmastonmuutoksen" vastainen kampanja on saavuttamassa mielisairaat mittasuhteet. Maailman ekologisimpiin ja luonnonmukaisimpiin kuuluva rakennustekniikka on tulossa laittomaksi. Tuhansia vuosia vanha kulttuuriperintömme uhrataan viherniilojen mielisairaiden fantasioiden vuoksi kriminalisoimalla hirsitalo.

Euroopan Unionin aivokääpiöbyrokraatit ovat "energiatehokkuus"määräyksillään hävittämässä kansallista perintöämme ja Suomessa tämän arkkitehtoonisen tradition tuhoamisen etujoukkona häärivät nuo todellisuudesta ja elämästä täysin vieraantuneet vihreät, eliittijoukkio, joka elelee muiden rahoilla ja laatii toinen toistaan hullumpia pykäliä kansalaisten kurittamiseksi. Eikö tässä ole jo avoimen kapinan paikka?

Viherdiktatuuri on saavuttanut mielestäni lakipisteensä. Tämän hullumpaa ja järjettömämpää ei enää voi tulla. Ylipäätään nämä "energiatehokkuusmääräykset" ovat perseestä. Jokainen rakennusalan ammattilainen, jonka kanssa olen asiasta keskustellut, on sanonut etteivät ne toimi. Niiden mukaan tehdyistä taloista tulee homepommeja. Koneellinen ilmastointi, joka suomalaisten vihreiden mielestä on sitä kaikkein ekologisinta tuuletusta, vie enemmän energiaa kuin mikään muu tapa.

Jotta vihreiden mielisairas fantasia "energiatehokkaasta" talosta olisi totta, talon pitäisi olla täysi umpio samaan tapaan kuin sukellusvene tai avaruusalus. Talossa pitäisi olla ilmalukkoja ovien kohdalla ja kaikki ulkoilma pitäisi kierrättää filtterien läpi homeitiöiden ja muiden epäpuhtauksien välttämiseksi. Vihreät ovat aivan tosissaan tätä mieltä. Tätä tarkoittaa heidän "energiatehokas" rakentamisensa. Kokonaan toinen juttu on tietenkin se, millä tätä mielisairautta perustellaan, mutta se on toisen keskustelun paikka se.

Mitään uutta tässä hirsitalojen kriminalisoinnissa ei tietenkään ole. Tämä on vain vihreän hulluuden huipentuma. Vihreäthän ovat innokkaasti olleet kieltämässä myös puulämmitystä, takkoja ja saunoja, pienhiukkaspäästöjen vastaisessa taistelussaan. Sekin on samanlainen vihreä valhe, mielipuolinen fantasia, kuin tämäkin. Ja nekin kumpuavat samasta lähteestä: vihreän uskonopin perusteeseihin kuuluvasta uskonopista "ilmastonmuutoksen torjunnassa".

Miettikää nyt!! Mikä rakentamistekniikka voisi olla ekologisempaa kuin hirsirakentaminen? Ei mikään. Mikä rakennustyyppi on sopivampi suomalaiseen ympäristöön kuin hirsitalo? Ei mikään. Mikä rakennustyyppi on suomalaisempi kuin hirsitalo? Ei mikään. Ja nyt tätä ollaan kriminalisoimassa, kieltämässä, vain siksi että joku saksalainen viherääliö nännit jäykkänä Brysselissä kuvittelee tämän olevan "ilmastonmuutoksen" suurin syy ja alkuperä.

Jos ja kun hirsitalot kielletään ja kriminalisoidaan, kehoitan jokaista kynnelle kykenevää rakentamaan välittömästi hirsitalon/mökin/ladon/liiterin tontilleen, ilman lupaa. Jos minulla olisi varaa, rakennuttaisin välittömästi pelkällä puulämmityksellä toimivan hirsilinnan lähimmän viherniilon naapuriin. Talo olisi suurempi kuin Bomban talo, todellinen hirsihovi, ja sen leivinuuniin mahtuisi kuorma-auto halkoineen. Takka olisi suurempi kuin city-vihreän ego, eli ainakin miehen mentävä.

Koska tälle hulluudelle tulee loppu?

Milloin suomalaiset sanovat: RIITTÄÄ!?

Euroopan Unionin mielisairastelu ja suomalaisten byrokraattien mielisairaus johtavat tällaiseen lopputulokseen, kun viherpellet heiluttavat populistisia lappusiaan ja lippusiaan. EU:n hulluus on juuri tässä. Elämästä vieraantuneet viherpellet vakuuttavat elämästä tyystin vieraantuneet eurokraatit siitä, että suomalainen hirsitalo on deviliä ja satanismia. Suomalaiset elämästä tyystin vieraantuneet poliitikot ja byrokraatit toimivat keskitysleirin vartijoina ja toimeen panevat hirsitaloholokaustin.

Onko tässä mitään järkeä? Ei ole. Muista se, kun seuraavissa vaaleissa valitset EU-myönteisen ehdokkaan. Silloin tuet tätäkin hulluutta. Silloin äänestät hirstitaloholokaustin puolesta.

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/energiansaasto-perinteinen-hirsitalo-ei-saa-kohta-rakennuslupaa/


20 kommenttia:

 1. Olette sankareitani, Sande ja myös S. Martikainen, koska pidätte totuutta jatkuvasti ihmisten tietoisuudessa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan järjetöntä kuraa! Energiakriisi lienee tällä hetkellä paljon vakavampi ja todellisempi uhka kuin ilmastonmuutos. Ja mikäpä onkaan tehokkaampi tapa tuhlata energiaa kuin koneellinen ilmastointi, lämmitys, yms. Mutta voi ei! Jos polttaa halon takassa, tai rakennan hirsimökin Saimaalle, on se maapallolle ja ihmisille tietysti huomattavasti suurempi uhka kuin se, että tulee energiapula. Juurikin näin, Vihreät, olette kyllä varsinaisia neropatteja.

  VastaaPoista
 3. Eurooppa on sairas. Niin on myös viher-Helsinki. Uuden valtion, Aitosuomen pitäisi määritellä rajansa uudelleen suurinpiirtein Kirkkonummen-Espoon-Vantaan-Helsingin ulkorajaa myöden ja määrätä viisumipakko ja terveystarkastus EU:n kansalaisille, etteivät nuo sekopäät pääse tartuttamaan terveitä aitosuomalaisia. Koska viherstalinistinen hulluus on levinnyt noinkin yleiseksi EU:ssa sekä Helsingissä ja sen ympäryskunnissa, tauti on ilmeisen tarttuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otakaa selvää termistä "neuordnung" niin ymmärrätte tämän nykyisen eurooppalaisen sairauden laadun.

   kannattaa lisäksi tämän jälkeen ottaa selvää arabikevään aloittaneen muslimiveljeskunnan toisen maailmansodan aikaisesta historiasta ja liittolaisesta.

   päätän tämän kaiken tällä kuvalla.

   http://2.bp.blogspot.com/-6qXNSO6fbUs/VHcOdfzCIaI/AAAAAAAAYE8/28I1sNymNTM/s1600/oYSPOCYhtB0.jpg

   tämän kaiken tiedon sisäistämisen jälkeen tulette ymmärtämään mikä nykyajan taloudessa on vikana ja mitä kohti meita ajetaan.

   Poista
 4. Ei jumalauta! Tän hullumpaa en ole kuullut aikoihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahanastinen energikeskustelu Suomessa on asiaa ymmartamattomien ja oppia saamattomien idioottien kasissa!

   Poista
 5. "Kuormasta syöjät "siis vihreät poliitikot ja virkamiehet laativat meille lisää sääntelyä elämäämme ja tästä me maksamme korkeilla veroillamme siis näiden palkat ja kulut.Tämä kuullostaa jo mielestäni aivan sairaalta yhtälöltä.

  VastaaPoista
 6. Koskahan kansalaiset hoksaa että EU kusee. Eräät ovat sen kyllä aina tienneet.

  VastaaPoista
 7. Ei helvetti mitä sairasta paskaa! Mulla on hirsitalo ja puulämmitteinen sauna, iso takkaleivinuuni, ja poltan varmasti puita niin kauan kuin henki pihisee.

  VastaaPoista
 8. Ja millä rahalla maksetaan kaikki sairaudet jotka johtuvat jollain tavalla myös rakennusalan kaikista modernista toksisista rakennusaineista?? Miten ne aineet voivat edes olla laillisia? Vastaus: samalla tavalla kuin ne maatalouden myrkyt jotka tappavat sekä mehiläisiä että ihmisiä. LUOMU ei ole kirosana! Sillä ajattelutavalla syntyisi oikeasti työpaikkoja kaikille, jos vain valtio ensin lopettaisi mega-firmojen pers-nuolemista..* Noh, jos ne niin haluavat niin kyl ne pikkuhiljaa saavat jopa suomalaiset barrikaadeille ja kaduille heilumaan aseita. Mutta miksi helvetissä kun vois jo vähän ajoissa miettiä ja säätää asiat ihmisten eikä maanpäällisen helvetin mukaisesti..

  VastaaPoista
 9. Ja millä rahalla maksetaan kaikki sairaudet jotka johtuvat jollain tavalla myös rakennusalan kaikista modernista toksisista rakennusaineista?? Miten ne aineet voivat edes olla laillisia? Vastaus: samalla tavalla kuin ne maatalouden pelto-myrkyt jotka tappavat sekä mehiläisiä että ihmisiä. LUOMU ei ole kirosana! Sillä ajattelutavalla syntyisi oikeasti työpaikkoja kaikille, jos vain valtio ensin lopettaisi mega-firmojen pers-nuolemista..* Noh, jos ne niin haluavat niin kyl ne pikkuhiljaa saavat jopa suomalaiset barrikaadeille ja kaduille heilumaan aseita. Mutta miksi helvetissä kun vois jo vähän ajoissa miettiä ja säätää asiat ihmisten eikä maanpäällisen helvetin mukaisesti..

  VastaaPoista
 10. 107 vuotiaassa puulämmitteisessä hirsitalossa tässä ollaan ja asustellaan.
  Astma jäi jälkeen kun tänne muutin. Se puhkesi kun asuin yhdeksän vuotta 1974 valmistuneessa neukkukuutiossa eli betonielementtikerrostalossa.

  -Tvälups-

  Jk venäläisten vitsailu tyhmänrehellisistä tsuhnista pitää tasan paikkansa. Ei taatusti mikään muu kansa tottele järkijättöisiä byrokraatteja yhtä kuuliaisesti kuin me teemme. On ne byrokraatit sitten kotimaisia tai vaikka toiselta puolen eurooppaa...

  VastaaPoista
 11. Tässä olisi yksi uusi direktiivi jota suomalaiset kiertävät vaikka uhallaan. Omaan nilkkaan kolahtaa jos yrittävät viedä läpi. Puuhamiehet saavat kansan vihat niskaansa.

  VastaaPoista
 12. Mutta suomalainenhan ei herää. Krooh pyyh kuuluu ennen vaaleja, vaalien aikana, ja vaalien jälkeen. Kannattaisikohan herätä?

  VastaaPoista
 13. Sellainen pikku yksityiskohta tästä jutusta, että tuo Suomen kuvalehden juttulinkin kuvassa ja itse isommassa artikkelissa vauhkoaa hirsirakentamisesta kaveri, joka itse järjesti Greenpeacen ja Suomen luonnonsuojeluliiton mellastamaan pohjoiseen meidän pienimuotoista metsäteollisuutta vastustamaan. Tämän seurauksena minun entisen työpaikkani omistajakonserni Vapo alotti toimet sahalaitoksen lakkauttamiseksi ja vetäytymiseksi pohjoisesta ja sai sen päätökseen vuosikymmenen alussa. Eli emme tee enää hirsitalojen rakentajille tarpeita, takavuosina se oli sahan suurimpia myyntiartikkeleita. Kiitos siitä kuuluu juuri tuolle jutun Pyykölle kavereineen.
  Itse tästä jutusta olen samaa mieltä, mutta tuo SK:n juttu on jo törkeän vittuilevaa ironiaa pohjoisen sahamiehille.

  VastaaPoista
 14. Hirsitaloja saa rakentaa jatkossakin. Rakentaa saa vaikka lautataloja, kunhan kompensoi eristysvaatimukset vaikka yläpohjan paksummalla eristyksellä. Ei kannata uskoa kaikkea hevosmiesten tietotoimistosta kuultua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pointti lieni se, että v. 2020 jälkeen ei tahdo lisäeristys enää riittää saamaan hirsitaloa nollaenergiataloksi. Ja kun suurimpana syynä vaatimuksille nollaenergiataloista v. 2020 eteenpäin on ilmastonmuutos/hiilijälki. Eikä prosessi ota valmistukseen kuluvaa hiiltä täysimääräisesti huomioon.
   Joten sinällään tuo juttu on oikein.

   Poista
 15. Aivan käsittämätöntä soopaa yrittää tehdä nollaenergia taloja,saaadaan ihmiset kunnolla sairaiksi semmoisissa pulloissa,mitäs jos sähköt katkeaa vähänkin pidemmäksi aikaa ja ilmastointi pysähtyy eikä oo edes takkaa millä lämmität.

  VastaaPoista
 16. Voi perkele! Kokoomus, keskusta, vihreet, sdp, vasurit, rkp, ja persut voitaisiin sulloa rahtilaivaan ja lähettää ilman paluumahdollisuutta afrikkaan tekeen säädöksiään ja parantaan maailmaa! Vitun paskiaiset!

  VastaaPoista
 17. Missä linkit lähteisiin? Eihän tohon voi sanoo mitään, kun ei ole faktoja esittää. "Kato Googlesta" ei o kelvollinen viittaus.

  VastaaPoista