maanantai 23. helmikuuta 2015

KAUHUSKENAARIO

Se, mitä joissakin suomalaisissa piireissä ei nyt tunnuta ymmärtävän, on tämän maan ja kansan historia. Jossakin on jotenkin syntynyt merkillinen käsitys siitä, että suomalaiset ovat nöyrä orja kansa, joka ei koskaan asetu vastustamaan mahtimiehiä ja varsinkaan ulkolaisia herroja. Se on erittäin vaarallinen harha.

Toisen maailmansodan jälkeinen jälleenrakennus, lupaus paremmasta tulevaisuudesta, terveydenhuollosta, kouluista, asunnoista, paremmista teistä ja sähköistä, kansallinen projekti kohti pohjoismaista hyvinvointivaltiota piti kansan yhtenäisenä. Meillä oli yhteinen tavoite ja yhteinen ajatus siitä, että Suomi-niminen valtio oli meidän. Me olimme osa sitä.

1960-luvun kriisit maaltamuuttoineen ja siirtolaisuusaaltoineen herättivät valtiojohdon todellisuuteen ja saivat aikaan monia yhteiskunnallisia uudistuksia ja parannuksia. Siirtolaisuus väheni, maastamuutto hyytyi. Suomalaiset tunsivat taas tämän omaksi maakseen.

1990-lama rikkoi taas tuon kansallisen ajatuksen, idean yhteisestä kotimaasta, kansasta. Tulivat "syrjäytyneet" ja "leipäjonot". Kansa hajoili eri ryhmiin. Se pirstaloitui. Köyhyys kääntyi kasvuun. Tuloerot ja nimenomaan omaisuuserot kasvoivat. Kansallinen eheys katosi pikkuhiljaa, huomaamatta, ja kun Suomi liitettiin Euroopan Unioniin, yhteiskuntamme ylimmät luokat kuvittelivat päässeensä paratiisiin.

Mitä luulette tapahtuvan, kun ylikansalliset kaivosyhtiöt ryhtyvät pakkolunastamaan sukupolvien ajan samojen sukujen ja perheiden hallussa olleita maita, kovalla työllä raivattuja peltoja pilkkahintaan? Mitä luulette tapahtuvan, kun noille ihmisille sanotaan, ettei heillä ole vaihtoehtoa?

Mitä luulette tapahtuvan, kun köyhien määrä ylittää miljoonan rajan, kun maassa joka viides on köyhä? Köyhiä on nyt noin 700 000. Suomessa on siis 700 000 köyhää. Se ei ole valitettava asia, vaan yhteiskunnallinen aikapommi. Suomessa on yli 300 000 työtöntä ja tarjolla on hiukan yli 15 000 työpaikkaa. Se on yhteiskunnallinen aikapommi.

Tilastollisesti Suomi on aina ollut väkivaltainen maa. Meillä on väkivaltakulttuuri. Väkivalta ei ole suomalaisille elokuvamaailmaa. Se on todellisuutta. Grillijonoissa, ravintoloissa, häissä, sukujuhlilla, kaveriporukan kesken, juhannuksena, vappuna, milloin tahansa voi törmätä väkivaltaan. Niin vain on. Siitä ei olla ylpeitä, eikä siinä ole mitään hienoa, mutta niin on.

Suomessa on myös aseita. Niitä on paljon. Niitä myös käytetään. Veitsiä, puukkoja, nuijia, kaasusumuttimia, pamppuja, nyrkkirautoja, ketjuja, putkia, pyssyjä ja haulikoita. Aseen hankkiminen tässä maassa ei ole mikään ongelma. Niitä voi jopa tehdä itse. Monet työkaluistamme ovat sekä että, aseita ja työkaluja. Kirves, puukko ja vesuri.

Tälle kansalle sanotaan, ettei se voi mitään sille, että se köyhtyy, että sen maksamat verot viedään ulkomaille, että siltä otetaan pois sitä kaikkea mistä se on maksanut noilla verovaroilla, ja sitten eräänä päivänä paikalle marssivat yhtiön miehet ja ilmoittavat, että sukutila sijaitsee kaivosalueella. Kimpsut ja kampsut kasaan ja näkemiin. Lähes miljoona köyhää. Ei vaihtoehtoja. Kaikki on laillista. Sinulla ei ole oikeutta lain mukaan. Et voi valittaa. Et voi vaikuttaa.

Mitä luulette, että tulee tapahtumaan? Jos tällä linjalla jatketaan, edessä on uusi kansallinen tragedia. Kiukku ja katkeruus kansan keskuudessa on jo syvää. Tunnetaan suoranaista raivoa "päättäjiä" kohtaan. Vanhuksia maatetaan paskaisissa vaipoissa, koska enempään ei ole varaa, ja samaan aikaan annetaan miljardeja ulkolaisille pankeille. Ihmiset osaavat ajatella. He ymmärtävät, että ne verot jotka he maksoivat taatakseen äidilleen hoidon terveyskeskuksen vuodenosastolla, on varastettu. Ne on viety. Joku puhalsi ne.

En halua nähdä sitä päivää, kun kansan kuppi menee nurin. En halua nähdä sitä päivää, kun hallitus määrää massiivisia poliisioperaatioita kansalaisia vastaan. En halua nähdä sitä päivää, kun suomalaiset alkavat tappaa toisiaan. Ja kuitenkin se päivä on tulossa, jos mitään ei tehdä.

Jos tämä linja jatkuu, jos ylikansalliselle taholle luovutetaan enemmän ja enemmän valtaa epämääräisillä "sopimuksilla", jossakin vaiheessa tulee väkivaltainen vastareaktio. Siinä ei ole välttämättä mitään järkeä tai mieltä, mutta se tulee. Aseellisen kansannousun mahdollisuus kasvaa joka päivä. Jo nyt sanotaan aivan avoimesti, että sejase joutaisi hirteen maanpetturina. Sejase  pitäis ampua. Ja se mitä sanotaan ääneen, on jo puoliksi tehty.

Se on kauhuskenaario.

10 kommenttia:

 1. Kun suomessa alkaa iso rähinä niin se tapahtuu nopealla aikataululla. Eliitti toivoo blackwaterin (academi) tyyppisten eliitin suojelufirmojen tulevan auttamaan tai pahimmassa tapauksessa NATOn nopean toiminna joukot. Se on toive ajattelua, ei siinä moni teistä maanpettureista ehdi pakoon kun lynkkausporukka saapuu. Teidän pitäisi olla kansan puolella, mutta olette valinneet heidät vihollisiksi. Se tulee kostautumaan.

  VastaaPoista
 2. Täysin samaa mieltä. Ja mikä pahinta on ettei äänestämälläkään enää voi kelkkaa kääntää..surullista!

  VastaaPoista
 3. Tässä yksi niistä syistä miksi elitistinen päättäjäkerho keksii ulkoista vihollista Venäjästä ynnä muualta,kaikki eivät ole kuitenkaan niin helposti kusetettavia kun nämä luulevat.
  Eikä Suomi ole todellakaan ainut maa jossa tätä propagandaa suolletaan ihan HS/YLE-tasolla.

  VastaaPoista
 4. Kautta historian on sama toistunut. Siinä vaiheessa, kun päättäjät menevät älyttömyyksissään liian pitkälle, vihaiset kansalaiset tulevat talikkojen ja soihtujen kanssa rymistellen palatsin porttien läpi. Näin on tapahtunut MONTA kertaa, ja sitä tapahtuu tälläkin hetkellä muissa maissa. Suomessakaan se ei ole kuin ajan kysymys, jos tämä meno jatkuu samalla mallilla. Kansalaisten kapina on aina valtava verilöyly - mutta siihen se menee, jolleivät asiat muutu.

  VastaaPoista
 5. Ei se ihan tuulesta temmattua ole tuo alamaiskansa..se näkemys syntyy historiastamme..tässä yksi näkemys asiaan:

  http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuomi.fi/53995-alistettu-vammainen-kansa-ja-sen-menetetty-itsenaisyys

  Suomalaisten pahin ongelma on kaiken ylikompensointi..kun jotain aletaan tekemään niin sitä tehdään sitten myös yli kaikean järjenkäytön. Tämä koskee myös sitä,kun kuppi menee nurin.

  VastaaPoista
 6. äänestämällä, jos kaikki äänestää, muuta kuin eduskunnassa olevia puolueita, on edes teoreettinen mahdollisuus vaikuttaa.
  Skenaario on nykypuolueiden johdolla paitsi realistinen, myös todennäköinen. Siinä kohtaa kun riittävän monella ei ole toivoa paremmasta, kansa nousee esivaltaa vastaan. Tämä on historiassa tapahtunut lukemattomia kertoja lukemattomissa eri maissa ja tulee varmasti tapahtumaan vielä lukemattomia kertoja lukemattomissa eri maissa

  VastaaPoista
 7. suomessa enemmistö nukkuu se ihmisjoukko saisi ihmeitä aikaan jos he edes kerran kävisivät uurnilla ja äänestäisivät vanhan kaluston ulos !
  kreikassa kävi niin miksi ei suomessakin.

  VastaaPoista
 8. Sanot, ettet halua nähdä sitä päivää, kun kansan kuppi menee nurin. Minä puolestani haluan nimenomaan nähdä sen päivän, kun maan tähän tilanteeseen ajaneet laitetaan täyteen henkilökohtaiseen vastuuseen tehdyistä päätöksistä, ja potkitaan jonnekin leipäjonoihin. Jos se tarkoittaa aseiden kanssa tehtävää kansannousua, niin sitten se tarkoittaa. Ei tässä mitään sisällissotaa synny: eliitin puolella olisi niin kovin pieni vähemmistö. Uskon lisäksi vakaasti, että eivät puolustusvoimat tai poliisi tositilanteessa käännä aseitaan omia kansalaisia vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, SA ei varmaan vallankumousta pysäyttäisi, mutta siksi vallanpitäjät hinkuvat NATOon kun uskovat sen tuovan heille suojaa.

   Poista
 9. Liberalismin tuottama yksilökeskeinen ihmiskuva hajoitaa yhteiskunnat, jos mainitsemasi kehitys alkaa eliitti on kyllä turvassa, mutta rahvas on kyllä toistensa kurkussa milloin mistäkin syystä. Se roska jota nykyinen viihde ja pellikultuuri edustaa on valmistamassa tietä väkivaltaiselle todellisuudelle.

  VastaaPoista