torstai 26. helmikuuta 2015

ITSENÄISYYS ON PUTINISMIA!

Taitaa olla eliitillä pelko persuuksissa, kun propagandakoneisto on viritetty äärimmilleen. Valtamedia keulilla pyritään kaikin keinoin aivopesemään heräilevää Suomen kansaa siihen, että itsenäisyys on putinismia, Venäjä-mielisyyttä tai jotakin kommunistiryssää.

YLE, Sanomat ja moni muu kaakottaa aamusta iltaan, että jos haluaa itsenäisyyttä ajaa Venäjän etuja. Miten tällainen mielisairas näkökulma on edes mahdollinen? No sikäli, että jos Suomi tulisi taas itsenäiseksi, koko maanpetturijengi joutuisi vastuuseen kansallisvarallisuuden anastamisesta ja maanpetoksistaan. Enää eivät heidän ulkolaiset isäntänsä voisi kupata kansakuntaa mielensä mukaan.

Aivan kuten meillä oli 1970-luvulla sementtipäisiä neuvostomielistelijöitä, nyt meillä on samanlaisia amerikanmielistelijöitä. Neuvostoliittolaiset kutsuivat näitä nuoleskelijoitaan paskansyöjiksi, koska he nielivät kaiken mitä niille syötettiin. Nyt meillä on uusi paskansyöjien sukupolvi, joka nielee mukisematta kaiken paskan mitä lännestä suuhun lapataan. Ja pyytää lisää päälle.

Oman itsenäisen armeijan ajatus pyritään sekin leimaamaan ryssäkommunismiksi, koska eliitti ja uuden sukupolven paskansyöjät haluavat antautua ulkomaalaisten johtamalle sotilasliitolle laukaustakaan ampumatta. 70-luvun paskansyöjät olivat aivan samoilla linjoilla. Hekin halusivat liittää Suomen sotilasliittoon. Sen nimi oli Varsovan liitto ja se oli kommunistien versio Natosta. Nyt kun sitä ei enää ole, paskansyöjät haluavat liittää Suomen Natoon. Pääasia että joku ulkomaalainen määräilee ja päättää.

Miettikää asiaa: itsenäisyyttä vaativia haukutaan putinisteiksi. Itsenäistä isänmaata haluavia kansalaisia nimitellään ryssänkätyreiksi. Itsenäisyys on ryssän salajuoni. Tällaista paskaa meille tarjoillaan. Mikä pahinta, moni tuntuu nielaisseen skeidan hymyssä suin ja pitää sen mausta. Moni on vakaasti sitä mieltä että itsenäisyys on pahasta ja ryssää. Kommunismia.

Jääkärit ja aktivistit pyörivät haudoissaan ympyrää. Milloin isänmaallisuudesta ja itsenäisyystahdosta tuli väärää, epäilyttävää ja venäläistä?

Miettikää miksi itsenäisyysmielisyys pyritään leimaamaan putinismiksi? Kuten aina, follow the money.

Kenen etu on se, ettei Suomi ole itsenäinen? Kuka hyötyy siitä ettei Suomi päätä itse omista asioistaan?

11 kommenttia:

 1. Ylen kriteerien mukaan tämä kirjoitus on venäjä mielinen rölläys XDDD

  VastaaPoista
 2. Hyvä kirjoitus.
  Olisi kiva päästä kartalle siitä että missä vaiheessa tämä Suomalaisten heräämisprosessi on, montako prosenttia on jo herännyt? 2%?

  VastaaPoista
 3. Hyvä teksti taas! Uskomatonta, miten osa ihmisistä ei jostakin syystä kykene lainkaan ajattelemaan omilla aivoillaan, vaan imevät vain kaiken sonnan mitä syötetään.

  VastaaPoista
 4. Onneksi te valaistuneet Putinin seuraajat tajuatte, me muut tyhmät paskansyöjät ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buah :D tyhmä tosiaan olet. Ja luultavasti lukutaidotonkin.

   Poista
 5. On kyllä taas Sandelta asiaa! Kannattaa käydä kattomassa mitä siellä eduskunnassa on tänään puuhattu ja media ei puhu mitään!! https://www.facebook.com/jyrki.yrttiaho/posts/828996543828815

  VastaaPoista
 6. Suomen lehdistö on aivan oikeassa ja suorastaan osuu asian ytimeen: Itsenäisyys ON putinismia. ...ja leninismiä. ...ja stalinismiä.

  Vladimir Ilyich Lenin: The Right of Nations to Self-Determination

  VastaaPoista
 7. "Jääkärit ja aktivistit pyörivät haudoissaan ympyrää. Milloin isänmaallisuudesta ja itsenäisyystahdosta tuli väärää, epäilyttävää ja venäläistä" Just noin !

  VastaaPoista
 8. Epäloogista vaahtoamista. Putinisteiksi kutsutaan niitä, joiden pää on hartioita myten Iigorin perseessä. Isänmaallinen ei voi olla putinisti, Jaska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putinisti on sellainen, jonka pää ei ole hartioita myöten McDonalds/NWO-maailmanimperiumin perseessä. Eli kaikki jotka uhkaavat juuretonta, kulutuskeskeistä uutta maailmanjärjestystä. Taidat sinäkin olla hieman putinistinen.

   Poista
 9. :D Foloipäistä läppää... 1.) kuka on halunnut liittää Suomen Varsovan liittoon ikinä - ei liene ollut edes taistolais-kommunistien ohjelmissa... 2.) Putinismista tuskin syytetään eroon eu-sta haluavia kokonaisuutena - valitettavasti vain monet EU-vastaiset tyypit idioottisuudessaan puolustelevat Putinin Venäjää ja sen imperialistista suurvaltauhoa. Se että suhtautuu kriittisesti USA:han ja EU:hun ei tarvitse tarkoittaa Venäjän ystäväksi haluavaa - itsenäisyyttä kaipaava varmaan tahtoo olla solidaarinen myös Ukrainan kansdalle joka haluaa itsenäisyyttä Venäjän etupiiristä

  VastaaPoista