tiistai 3. maaliskuuta 2015

VAIN MUUTAMAN MILJARDIN TÄHDEN

"Me olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Euroopan Keskuspankille", pääministeri Alexander Stubb, eduskunnan kyselytunnilla.

Mieti sitä.

Sen jälkeen mieti tätä.

Euroopan keskuspankki aloittaa nyt "elvystysohjelmansa." Se tarkoittaa sitä, että EKP ostaa valtioilta velkoja pois, ja maksaa siis niiden velkoja, ja se raha menee suoraan ylikansallisille yksityisille velkojapankeille. EU:n sääntöjen mukaanhan valtiot eivät saa lainata rahaa omilta valtion pankeiltaan, vaan kaikki raha pitää lainata yksityisiltä pankeilta.

Tämä epäsuora tilisiirto noille ulkomaalaisille pankeille maksaa 60 miljardia kuukaudessa. Siis tästä kuusta lähtien 60 000 000 000 euroa joka kuukausi seuraavan 20 kuukauden ajan.

Suomen osuus tästä potista on julkisuudessa olleiden numeroiden mukaan 1-2%.

1% tuosta 60 000 000 000 eurosta on 600 miljoonaa euroa. Se on minimi, joka suomalaisten on maksettava EKP:lle joka kuukausi.

2% tuosta 60 000 000 000 euron laskusta on 1200 000 000 euroa. Se on maksimi, joka suomalaisten on maksettava joka kuukausi.

Tätä maksua maksetaan seuraavat 20 kuukautta. 20 x 600 000 000 on 12 000 000 000 euroa. Siis 12 miljardia euroa seuraavan 20 kuukauden aikana.

20 x 1,2 miljardia on yhtä kuin 24 miljardia euroa. Siis 24 000 000 000 euroa. Se on melkein puolet valtion budjetista.

Samaan aikaan meille sanotaan, että meidän on säästettävä. Meillä ei ole varaa vanhusten hoitoon, terveydenhoitoon, kouluihin, mihinkään suomalaisia varten rakennettuihin yhteiskunnan palveluihin. Verovaroja ei ole niitä tarkoituksia varten, joita varten suomalaiset veroja maksavat; suomalaisia varten.

Sensijaan, verovaramme ja enemmänkin menee suoraan, täysin vastikkeetta, ulkomaalaisille pankeille. MIETI SITÄ.

Valtiomme joutuu ottamaan lisää lainaa noilta samoilta pankeilta maksaakseen niille 12-24 miljardia seuraavien 20 kuukauden aikana. Me siis annamme noille pankeille kaikki rahamme ja otamme niiltä korollista lainaa maksaaksemme vielä enemmän.

Onko tässä järkeä?

Muista tämä seuraavissa vaaleissa. Kokoomus, demarit, keskusta, RKP, vihreät, vasemmistoliitto, KD, kaikki eduskuntapuolueet ovat olleet hyväksymässä tämän menettelyn. Kymmeniä tuhansia miljoonia euroa ulkomaalaisille pankeille SINUN RAHOJASI.

Muista tämä, kun joku virkamies tai poliitikko puhuu seuraavaksi "valtiotalouden tasapainottamisesta" tai "välttämättömistä menoleikkauksista"

Sinulta ja perheeltäsi, meiltä kaikilta suomalaisilta viedään, otetaan pois, leikataan, jotta ulkomaalaisille pankeille voidaan antaa tuhansia miljoonia euroja vastikkeetta.

Tätä on Euroopan Unionin jäsenyys todellisuudessa. Tätä se tarkoittaa.

Haluatko sinä tätä?

Tätä Euroopan Unioni Suomelle "antaa".

Sinun rahasi viedään pois ja sinulle annetaan velkaa. Sinun ja lastesi tulevaisuus tuhoutuu.

Vain muutaman miljardin tähden.

7 kommenttia:

 1. No joo, saankoa kertomani mitä anarkismi on.

  Anarkismi on henkistä vastarintaa korruptoituneita johtjia vastaan.

  Kelpaanko seuraan?

  https://sites.google.com/site/myteurastaja/home

  Ilkka Mononen.

  VastaaPoista
 2. WÖRD! Velkaantuminen ja siitä johtuvat valtion säästöt osuvat tavalliseen kansaan kaikkein pahiten. Eduskunnassa istuvat "päättäjät" ovat niin vieraantuneita todellisuudesta, etteivät ymmärrä, miten jollakulla ei muka ole varaa mennä yksityiselle lääkärille 200 km:n päähän kotoaan, ja työttömyys on heidän mielestään ihan puhtaasti vain asennevamma. Tämä ei tule loppumaan muuten kuin totaaliseen katastrofiin ja talouden romahtamiseen, jollei meno muutu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Täysin samaa mieltä. Eikö tälle touhulle mitään voida?

   Poista
 3. Aivan oikein. Näin voidaan toimia kunnes suuremmat joukot ymmärtävät asioiden oikean tolan. Hieno ja oivaltava kirjoitus jälleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näen ongelmana sen, että nekin edut, joita nauttimaan pääsee tullessaan valituksi eduskuntaan, turmelevat vähässä ajassa kenet tahansa. Siitä on seurauksena etääntyminen sen kansan ongelmista, jonka asiaa hänen tulisi ajaa.

   Poista
  2. Kyllä ja sen vuoksi en pysty enää äänestämään - yhtään ketään. Järjestelmä estää kaiken järjellisen vaikuttamisen. Ja kansa vain hyväksyy kaiken. Helvetin tyhmää sakkia...

   Poista
 4. "Me olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Euroopan Keskuspankille", pääministeri Alexander Stubb, eduskunnan kyselytunnilla.
  Herra Stubb näyttää tyystin unohtaneen perustuslain §83 1. momentin jossa sanotaan täysin yksikäsitteisesti: "Eduskunta päättää varainhoitovuodeksi kerrallaan valtion talousarvion, joka julkaistaan Suomen säädöskokoelmassa." Siis, valtion talousarviosta päättää Suomen eduskunta, eikä suinkaan Euroopan Keskuspankki. En tiedä ketä herra Stubb tarkoittaa tuolla "Me", mutta minua hän ei tarkoita, eikä käsittääkseni suurta osaa kansalaisista, jotka vastustavat koko EU-kohkaamista.

  VastaaPoista