torstai 26. maaliskuuta 2015

"UHKA EUROOPALLE"

Moni on varmaan huomannut tiettyjen poliittisten piirien hermostumisen suomalaisten kasvaneesta euroskeptisyydestä. Suomessa huomattava osa kansasta ei luota lainkaan euroon tai EU:hun, ja epäilevien tuomastenkin määrä on jyrkässä kasvussa. Yhä harvempi enää uskoo siihen, että eurojäsenyys on ollut siunaus, päinvastoin. Yhä useampi on huomannut, että euro on itseasiassa tavallisten suomalaisten kannalta katastrofaalinen munaus.

Sen lisäksi, että sen tukeminen on nielaissut verovaroja miljardin toisensa jälkeen, eurojäsenyys on vienyt Suomelta päätäntävallan talouspolitiikassa. Alexander Stubb tunnusti asian eduskunnan televisioidulla kyselytunnilla sanomalla suoraan: Olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätosvallan Euroopan keskuspankille. Selkokielellä tuo tarkoittaa: meillä ei ole enää päätösvaltaa taloudessamme.

Yhä useampi suomalainen on huomannut, että Euroopan Unionissa Suomelle on varattu sama rooli, kuin mikä sillä oli Ruotsin vallan aikana. Suomesta tehdään taas köyhä, harvaan asuttu syrjäinen rajamaakunta, jonka rikkaudet viedään ulkomaille ulkomaalaisten omistamien yhtiöiden kautta, jonka alkuasukkaat kelpaavat palvelijoiksi, orjiksi ja sotilaiksi ulkomaalaisten johtamiin sotiin, ja jota hallitsee pieni staraappieliitti ulkolaisten isäntiensä käskyjen mukaan.

Suomalaiset alkuasukkaat alistetaan ulkolaiselle komennolle, ulkolaisille sotilasjohtajille, ulkolaisille lainsäätäjille ja ulkolaisille omistajille. Alkuasukkaat saavat käydä pientä kauppaa keskenään, putsailla katuja ja savupiippuja, kyyditä toisiaan, mutta mitään varsinaista yrittäjätoimintaa ei suvaita. Se ajetaan alas lakien ja asetusten avulla, satraappieliitin käskemän virkakoneiston avulla. Poliisin tehtäväksi jää tämän toiminnan suojeleminen.

Nyt, kun suomalaiset ovat vihdoinkin avaamassa silmiään, valtaeliitti, se ulkolaisten juoksupoikina toimiva satraappisakki, on hätääntynyt. Heitä pelottaa oikeasti. Heitä pelottaa siksi, että sama kehitys on meneillään ympäri Eurooppaa. Kreikassa, Espanjassa ja Ranskassa euroskeptisillä puolueilla on jo kymmenien prosenttien kannatus. Briteissä UKIP heiluttelee jo paikallisvaalien tuloksia ja valta-asetelmia. Ja nyt sama kehitys on alkanut myös Suomessa.

Koska tämä valtaeliitti tietää anastaneensa kansakunnan kassan ja vieneensä kansalta sekä itsemääräämisoikeuden, oman rahan, oman lainsäädännön ja oikeuden elää omassa maassaan haluamallaan tavalla, valtaeliitti on käynnistänyt massiivisen hämäysoperaation. Se pyrkii lietsomaan pelkoa luomallaan viholliskuvalla. Tarkoituksena on pelotella kansaa ja joissakin tapauksissa siinä on onnistuttukin. Kaikkialta tursiaa pelottelua ja uhkailua, ja sanoma on selvä: yksin emme pärjää, yksin emme selviä, meistä ei ole eläjiksi jollemme nuole ulkomaalaisia isoja herroja aamusta iltaan. Ja moni tekeekin niin.

Ulkoisella uhkalla pelottelun lisäksi nämä kansanpetturit pyrkivät myös leimaamaan itsenäisyyttä ja omaa rahaa haluavat vihollisen kätyreiksi. YK:n peruskirjan mukaista kansojen itsemääräämisoikeutta haluavat puolueet ja liikkeet pyritään niputtamaan suuren ulkoisen vihollisen yhteyteen ja leimaamaan tuhoavaksi voimaksi, hajoittavaksi tekijäksi. Tämä on yleiseurooppalainen propagandahyökkäys. Näin toimitaan Ranskassa, Briteissä, Hollannissa, Saksassa, Italiassa, Kreikassa, pohjoismaissa...

Osa tätä yleiseurooppalaista propagandasotaa on myös näiden liikkeiden ja puolueitten leimaaminen ääriliikkeiksi. Eurovasemmisto, tuo eunkkien armeija, huutaa aamusta iltaan kuinka nämä itsenäisyysmieliset ovat rasisteja fasisteja, ja kuinka jokainen joka ei alistu amerikkalaisten laatiman globalisaatio kirjasen oppeihin on kauhea natsi. Vasemmiston tylsistymistä ja tekopyhyyttä kuvaa hyvin se, että kun vielä 1960-luvulla Che Guevara oli valmis kuolemaan Bolvian kansan puolesta ulkomaisen pääoman ylivaltaa vastaan käytävässä kamppailussa, nyt eurovasemmisto haluaa nimenomaan riistää kaikilta kansoilta oikeuden itsenäisyyteen ja itsemääräämisoikeuteen "globalisaation" nimissä.

Oikeistolle pelko itsenäisyysliikkeistä liittyy kahteen asiaan: toisaalla ovat habsburgien ja Pyhän saksalaisroomalaisen keisarikunnan haamua henkiin puhaltavat eurofederalistit ja toisaalla pääomapiraatit, jotka haluavat esteettömän ryöstöoikeuden kaikkiin alkuasukaskansoihin nähden. Heidän kurkustaan ja omistamastaan mediasta ovat peräisin väitteet siitä, että itsenäisyysliikkeet ovat itseasiassa tuon Suuren hullun vihollisen rahoittama viideskolonna, ulkomaalaisten kätyrilauma, joka haluaa vahingoittaa "vapaata kauppaa". Vapaakauppa tarkoittaa kansojen ryöväämistä estoitta.

Kansaa on kuitenkin vaikea alistaa entiseen malliin. Se osaa lukea, se osaa kieliä ja se osaa matkustella ja keskustella. Enää eivät nuo vanhat valheet mene läpi. Kaikki eivät usko puhuvien päiden potaskaan. Netin taikamaailma ei pysy enää hallinnassa ja juuri siksi läntisissä demokratioissa onkin vaadittu kovaan ääneen nettisensuuria, viranomaisvalvontaa ja kovempia otteita "nettirikollisia" vastaan. Pelko ja paniikki leviää. Hyvä niin. On syytäkin.

Suomessa eduskuntapuolueissa, Etelärannan isojen poikien keskuudessa ja eurovasemmiston ajatuspajoissa tutistaan. Valheet ovat paljastuneet. Kusetuksesta on jääty kiinni. Kansa alkaa kyselemään kadonneiden miljardiensa perään. Suomalaista eliittiä pelottaa Islannin esimerkki. Siellä kansa oikeasti marssi parlamenttiin, erotti hallituksen ja parlamentin, laati uuden perustuslain, heitti pankkiirit vankilaan rikoksistaan ja vastusti ja vastustaa edelleen kaikkia ulkomaalaisten yrityksiä puuttua maan asioihin.

Sama kehitys on edessä myös Suomessa. Eliitti haluaa estää sen. Juuri siksi he haluavat maamme Natoon. Kun Saaristomerellä järjestettiin suuri Nato-merisotaharjoitus, saksalaisia sotapoliiseja oli kolme bussillista Kouvolassa. Miten Kouvola liittyy merellä käytävään harjoitukseen, jonne on matkaa satoja kilometrejä? Miksi saksalaiset panssarit ajelivat Keski-Suomen teillä pari viikkoa harjoituksen päättymisen jälkeen? Koska he harjoittelivat Suomen miehittämistä.

Eliitti ei voi täysin luottaa Suomen armeijaan, koska valtaosa siitä on asevelvollisia ja reserviläisiä. Sen käyttäminen omaa kansaa vastaan voi johtaa samoihin seurauksiin kuin Venäjällä 1991/92. Armeija asettuukin kansan puolelle eliittiä vastaan. Eliitti ei voi täysin luottaa suomalaiseen poliisiinkaan, koska poliisi koostuu maan kansalaisista. Poliisi voi jonakin päivänä tehdä sen mitä sen olisi jo pitänyt tehdä vuosia sitten; pidättää perustuslain vastaiseen toimintaan syyllistyneet poliitikot ja  virkamiehet, ja heidän tukijansa Etelärannassa ja Hakaniemessä.

Tämä on se syy miksi uudet itsenäisyysliikkeet ovat joko äärioikeistolaisia rasisteja, äärivasemmistolaisia anarkisteja, tai ulkolaisen vihollisen rahoittama ja organisoima sakki. Todelliset maanpetturit, kansakunnan varallisuuden anastaneet kelmit ja heidän ulkolaiset isäntänsä ovat paniikissa. Juuri siksi mediahyökkäys on käynnistetty. Juuri siksi propagandamylly jauhaa aamusta iltaan. Ja juuri siksi se kohdistuu jokaiseen, joka haluaa itsenäisen isänmaan, joka haluaa kansalle itsemääräämisoikeuden.

13 kommenttia:

 1. Tämän totuuden kun saa läpi tarpeeksi monen suomalaisen päähän niin eliitin kissanpäiviä ei ole enää montaa jäljellä. Mutta jos sitä ei pian suoriteta niin suomen vapauttaminen näistä verenimijöistä tulee maksamaan paljon verta. Jos kansa alkaa liikehtiä tarpeeksi suurina massoina niin, ettei edes poliisi voi sitä rajoittaa niin eliitti kutsuu NATO joukot apuun. Olettaen, että ovat ehtineet saattaa myyräntyönsä riittävän pitkälle. Nyt voi NATO joukkojen kutsuminen olla hiukan karvasta kalkkia eliitin nieltäväksi kun se kääntyisi tarkoitustaan vastaan hyvin pikaisesti. Mutta jos saavat suomen NATO peukalon alle ja tehtyä riittävästi muutoksia lainsäädäntöön ja armeijan ohjeistukseen, niin he voivat kenties turvautua siihen vaihtoehtoon. Toisaalta se saattaa katkaista kamelinselän jos eliitti liittyy NATO:on ilman kansan suostumusta.

  VastaaPoista
 2. Olisi todella korkea aika taluttaa maanpetturi-vallanpitäjät "saunan taakse" ja sanoa hyvästit Super-Neuvostoliitolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No koska Te teette jotain - kommenttien lisäksi? Olen valmis,mutta yksin en pysty/lähde! "Puhuvia päitä" riittää, mutta tekoja ei ole - Teissäkään. Tämmöistä NEITIEN hommaa tämä nettiin kirjoittelu. Tosimiehet toimii, muttei suomalaiset paskahousut! Jatkakaa vain lässytystä netissä!

   Poista
  2. Täysin samaa mieltä. On helppo päätellä minkä varalta aselakeja pyritään taas tiukentamaan, mutta sille tilanteelle, että maassa on satojatuhansia metsästäjiä, joilla on erinomaiset aseet ja taito käyttää niitä, ei mikään valtaeliitti mahda enää mitään. Suomessa on tuntematon määrä totaalisen vittuuntuneita taunopasasia (muistattehan kahdeksan surmanluotia), joita ei kannattaisi enää yhtään ärsyttää. Jokin raja on vain asetettava; olkoon se vaikka suomalaisten veromiljardien lähettäminen Kreikan seuraavaan tukipakettiin - eli siis Saksan pankeille. Jos sellainen päätös ajetaan eduskunnassa läpi, niin se on sitten sen eduskunnan viimeinen päätös.

   Poista
 3. Me hukumme paskaan...

  Kaksikymmentä vuotta EU: jäsenenä:
  Märissä vaipoissa makaavia vanhuksia...
  450 000 työtöntä...
  1000 000 köyhää...
  Valtionvelkaa on jo 17500 euroa jokaista suomalaista kohden
  Leipäjonoja...
  Syrjäytettyjä nuoria..
  Pakkotöitä tekeviä työttömiä…
  Perintäfirmojen armoilla olevia köyhiä …
  Hylättyjä lapsia…
  Perhesurmia…
  Koulusurmia…
  Mielenterveysongelmia...
  Itsemurhia...
  Ympäristötuhoja aiheuttavia kaivoksia.. , loputtomasti paskaa…

  Itsenäisestä Suomesta on tullut Eurostoliiton siirtomaa. Erno Paasilinna ennusti kirjassaan Kauppamiehet isänmaan asialla ( 1991):
  Kun meidän omat kauppamiehemme hyvästelevät Eurooppaan yhdentyessään, he jättävät meille paskaläjän.

  Näin on käynyt. Läjän meille ovat jättäneet Kataiset, Jäätteenmäet , Kyllöset, Jaakonsaaret, Rehnit ym… Nyt he ovat kuittaamassa työnsä hedelmiä…

  Suomi alkaa vähitellen näyttämään entistä enemmän ent. Neuvostoliiton Karjalalta, siirtomaalta. Tulevaisuuden raaka- ainevarastolta ydinjätehautoineen. Teollisuus on karannut muualle. Valtionyhtiöt on siirretty yksityisille oligarkeille, joille nämä kansalaisten verorahoilla muodostetut laitokset nyt tekevät lisäarvoa…

  Eduskuntavaali on vain näytelmä, jossa meidän kansalaisten on valittava tämän ryöstö- shown statisteja (sivuosan esittäjiä).
  Todelliset päättäjät ovat EKP:ssa, Komissiossa , Maailmanpankissa ja kansainvälisessä valuuttarahastossa. Europarlamentin jäsenten rooli näytelmässä on kulissimiesten rooli.

  Perustuslakimme sanoo vieläkin, vaikka EU:n myötä sitä on ”rukattu” EU- liittovaltion mukaiseksi:
  Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontunut eduskunta.» Kansanedustajat toimivat lainsäätäjinä.

  On esitettävä kysymys: Mikä se sellainen itsenäisen valtion lainsäätäjä on , jonka täytyy jokaista lakia säätäessään huomioida seuraava fakta: EU- lainsäädäntö on ensisijaista ja Suomen lainsäädäntö on toissijaista.

  Minä haluan kansanedustuslaitokseen sellaisen edustajan, jonka ensisijainen tavoite on palauttaa Suomen itsemääräämisoikeus. Se riittää minulle!

  Nuo perkeleen EU- perseennuolijat puhuvat päivittäin leikkauksista... Ainoa leikkaus, jota minä kannatan, on EKP:n ja EU:n vallan leikkaus. Se tapahtuu siten, että palaamme omaan valuuttaan.

  Terv. Show must go on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomainen kommentti! Sanot asiat juuri niinkuin ne ovat. Kuinka Arkadianmäelle ja Senaatintorin laidalle on niin paljon rottia päässyt livahtamaankin.

   Poista
 4. Silti se nato on ainoa turva ryssää vastaan, historia kertoo kyllä mikä rooli suomella on ryssän silmissä.
  Muuten Sande on täysin oikeassa ja olisi syytä saada muutosta asioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hirviövaltio jota ajattelet oli Neuvostoliitto ja sen johdossa oli juutalaisia. Silloin NL oli se iso paha susi ja USA ritari kiiltävässä haarniskassaan. Nyt roolit ovat menneet ihan päälaelleen. Jenkit kuvittelevat omistavansa koko maailman ja jos joku uskaltaa vastustaa niin sitten aloitetaan propagandasota ja suunnitelmat vastustajan eliminoimiseksi. Nyt vastustajaksi on valikoitunut venäjä ja sen myötä myös BRICKS maat jotka uskaltavat rakentaa maailmanpankille kilpailijaa. Dollari uhkaa romahtaa ja ainoa mikä sen voi pelastaa on uusi maailman sota. Sota sieltä tulee aivan taatusti jos ne hullut saavat tahtonsa läpi. Ei kannata kuvitella hetkeäkään, etteikö venäjä toimi jos suomi liittyy NATO:on. Se tekee nopeat suomen neutralointi suunnitelmat valmiiksi ja Washingtonia ei kiinnosta pätkääkään tulla auttamaan suomea. Vain se on tärkeää, että muissa euroopan vellihousu maissa saadaan sotarumpu käymään ja ihmiset armeijaan heikentämään venäjää. Kun sota on ohitse niin eurooppa ja venäjä on rainioina ja USA pääsee kukkona tunkiolla ryöstämään kansallisomaisuudet, ilman suuria omia menetyksiä.

   Poista
 5. Tätä sivua kannattaisi nyt linkitellä vaaliehdokkaiden ja puolueiden julkisille fb-sivuille, ja katsoa kuinka monta minuuttia linkki säilyy siellä ennen kuin poistetaan, ettei vaan totuus kävisi ilmi.

  VastaaPoista
 6. Tällaiset rotatko ovat Suomen kansan valitsemia luottamushenkilöitä: "Stubb ja törkeyden huippu: “Mitä me täällä tuppukylässä teemme…?”", http://mvlehti.net/2015/03/27/stubb-ja-torkeyden-huippu-mita-me-taalla-tuppukylassa-teemme/

  VastaaPoista
 7. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta:
  http://mvlehti.net/2015/03/27/paivan-jymyuutinen-suomi-saa-kansainvalisen-rikostuomioistuimen/

  VastaaPoista
 8. "Suurmielenosoitus EU:sta eroamisen puolesta 11.4. Helsingissä!
  EU maksaa Suomelle 1,3 miljardia vuodessa! Sen rahan voisi käyttää paremminkin!",
  http://mvlehti.net/2015/03/30/suurmielenosoitus-eusta-eroamisen-puolesta/

  Eroon Super-Neuvostoliitto-diktatuurista ja samanantien pois kasaari-juutalaisen Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmän hirttonuorasta (velkakello.fi)! - Suomen ETA-sopimushan on edelleen voimassa tarjoten samat vapaakauppa-edut kuin EU:kin ilman diktatuurin kuristusotetta.

  VastaaPoista