lauantai 7. maaliskuuta 2015

HALUATKO PELASTAA KOTIMAASI?

Jos et halua, että kotimaasi tuhotaan, sinulla ei ole oikeastaan vaihtoehtoja. Ensimmäinen asia, joka pitäisi hoitaa, on kotimaasi uudelleen itsenäistyminen. Ilman sitä sinulla, eikä yhdelläkään edustajallamme, ole mitään mahdollisuuksia pelastaa kotimaatasi.

Vapaakauppasopimukset, EU-sopimukset, kaikenlaiset poliitikkojemme tekemät ylikansalliset sopimukset ovat antaneet käsky- ja päätösvallan tässä maassa ulkomaalaisille. Taloudestamme päättävät aivan muut kuin suomalaiset. Pääministeri sanoi itse niin koko eduskunnalle. Yksikään kansanedustaja ei reagoinut asiaan millään tavalla.

Presidentti, pääministeri ja ulkoministeri ovat kaikki hokeneet, että Suomi seuraa Euroopan Unionin "yhteistä ulkopolitiikkaa." Se tarkoittaa sitä, ettei meillä ole mitään omaa ulkopolitiikkaa. Me emme itse päätä siitä. Emmekä enää päätä omasta maanpuolustuksestammekaan. Nato-isäntämaa -sopimus takaa sen, että ulkomaalaisilla sotilailla on viimeinen sana ja päätösvalta sotilaallisista asioista tässä maassa. Jos et usko, perehdy asiakirjoihin. Lue mitä sinunkin nimissäsi on menty tekemään.

Totuus on se, että viimeisen 20 vuoden aikana maamme poliittinen ja taloudellinen eliitti ovat romuttaneet sen Suomen, josta olette kuulleet kouluissa ja jossa luulitte asuvanne. Sitä Suomea johon synnyitte ei enää ole olemassakaan. Mitään kansallisvaltiota ei ole. Eduskunta on enää maakuntaparlamentti, presidenttimme on osavaltion keulakuva, ja hallitus toteuttaa ulkomaalaisten määräämää politiikkaa tässä maassa. Jokainen, joka muuta väittää, valehtelee tai ei ymmärrä missä olemme.

Jos et halua ulkomaalaisten ylikansallisten pankkien, poliitikkojen, virkamiesten ja sinulle täysin vieraiden tahojen päättävän elämästäsi, vaadi itsenäisyyttä takaisin. Mitään muuta keinoa ei ole. Ilman itsenäisyyttä me emme päätä yhtään mistään. Nämä eduskunnassa ja hallituksessa tehtävät "päätökset" ovat todellisuudessa sopeuttamistoimia. Niiden ainoa tarkoitus on muuttaa kotimaasi sellaiseksi, kuin ulkomailta on määrätty. Mitään todellista, omaa politiikkaa ne päätökset eivät ole.

Nyt, kun SOTE-hanke meni kiville, muutamat poliitikot, virkamiehet ja muut ovat lipsauttaneet miksi koko hanke on olemassa.

"SOTE-uudistus on vietävät läpi, jotta kansainväliset luottoluokittajat uskovat kykyymme tehdä välttämättömiä uudistuksia".

Siis koko SOTE on olemassa vain siksi, että kansainvälisten suurpankkien omistamamat ja perustamat yksityiset firmat olisivat tyytyväisiä. Ja SOTE on osa "välttämättömiä uudistuksia", jotka on annettu ulkomailta. Maastamme pitää tehdä sellainen, jonka ulkomaalaiset tahot haluavat sen olevan, ei sellainen jota suomalaiset haluavat.

Tämä on totuus. Tämä kertoo sinulle mistä on kyse. Maamme poliittiset päätökset tehdään rajojemme ulkopuolella, eduskunnan ulkopuolella, ja me vain teemme sen mitä on määrätty.

Tämä jatkuu, kunnes olemme taas itsenäinen kansakunta, isäntiä omassa talossamme. Se on ainoa tie ulos kotimaasi tuhosta.

Haluatko pelastaa kotimaasi? Vaadi itsenäisyyttä. Toimi itsenäisyyden puolesta. Tee jotakin.

17 kommenttia:

 1. Vaikka et tekisi mitään muuta, niin ÄÄNESTÄ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KUN EI OLE MITÄÄN VAIKUTUSTA - ÄÄNESTÄMISELLÄ. Vai väitätkö edelleen, että on. Mikään ei muutu, vaikka äänestäisin asioista toisin ajattelevia - puheiksi & lupauksiksi jäävät.

   Poista
  2. Älkää nimenomaan äänestäkö! Ajatelkaa mikä määrä ääniä työttömiltäkin tulisi tai jäisi pois! Seniileiltä eläkeläisiltä äänioikeus veks`!

   Poista
  3. Päinvastoin! ÄÄNESTÄKÄÄ ja äänestäkää OIKEIN! = IPU, SKP tai Kristallipuolue (Ipun listoilla) tai Muutos. Ja TUOKAA MYÖS NUKKUNEET KAVERINNE ÄÄNESTÄMÄÄN! Äänestäkää ennakkoon, se on helppoa käydä tekemässä vaikka kauppamatkalla ja ei jää sitten tekemättä. terv. Sande-fani

   Vaikutusta ei tosiaan ole, jos edelleen äänestätte eduskuntapuolueita. Mutta nyt tehdään muutos! Meillä on parit hyvät puolueet eduskunnan ulkopuolella, jotka ovat luvanneet vapauttaa meidät EU:sta, eurosta, Natosta, TTIP:stä (ja siitä vapaudutaan EU:sta vapautuessamme) jne.
   Nämä ovat Suomen TÄRKEIMMÄT VAALIT eikä nyt ole varaa enää nukkua!!! Herätkää kaikki ja herättäkää kaverinnekin ja menkää koko jengi äänestämään yhdessä! Jos vaali-ilmoitus jäi kotiin, ei haittaa, henkkari riittää! ;)

   Poista
 2. No, miten sitten "toimitaan" ? Kerro vielä sekin. Eihän täällä ole enää mitään yhtenäisyyttä - kansan kesken. FUCK THE WORLD - save yuor self!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitenkään. Ei ainakaan poliittisessa kentässä "edustuksellisen demokratian" avulla. Mopo on lähtenyt totaalisesti lapasesta jo vuosia sitten. Äänestämisellä ei ole minkään valtakunnan vaikutusta. Ei ainakaan Suomen eduskuntavaaliessa. Miksi? No siksi, että Arkadianmäki on pelkkä kumileimasin. Suomi ei enää ole itsenäinen. Nyt on luvassa kylmää kyytiä ja siihen kannattaa varautua just niinkuin toteat: "Save yourself!"

   Poista
 3. Miekkari 11.4.15 klo 14 eduskuntatalon edessä. Siinä aluksi. Sekä Vaalit. Voit antaa äänesi. Ja mikäli vaalitulosta vääristellään, niin.. Jokainen miettiköön kohdaltaan, että haluaako olla orjana jollein muulle kansakunnalle, vai haluaako suomelle itsenäisyyden takaisin.

  VastaaPoista
 4. - Ääni kenelle tahansa jo eduskunnassa olevalle puolueelle on vain ääni €un rakennekorruptiolle.
  - Aitoja kansan vaihtoehtoja puolueina on eduskunnan ulkopuolella joita €liittimme ei haluaisi/halua valtamedioihinsa, ja sitä kautta vaikuttamaan eduskuntaan.
  - Sinulla on valta ja myös oma tahto haluta kansalaisoikeuksiasi takaisin. Vaatia rehellistä kansandemokratiaa maahamme, sekä samalla katkaista €un ja sen €liitin yksinhallinto maassamme.
  - €u ja sen päättäjä €liittimme palvelevat vain omia pomojaan. Ne pomot eivät ole, eivätkä koskaan tule olemaankaan Suomen kansa, kuten sen pitäisi olla.

  Heille sinä olet vain jalkarätti joka puristetaan kuiviin päivä päivätä. Et mitään muuta.

  €u on pelkkä pankkivallan talous- ja sotilasliitto.
  Ei mitään muuta

  €u on nähty jo. Ei kiitos enää. Nyt teemme toisin.
  Sinun on valta - Meillä yhdessä on mahdollisuus.

  Hymiö heart ihmisyyden puolesta IPU on valtavassa nousussa kansan omissa riveissä. IPU luotetaan, on tehnyt pyyteetöntä työtä ilman rahanvallan kyköksia, ja samalla vakaalla uskolla irtautumiksi €usta jo 20-vuotta.

  #ihmisyydenpuolesta #ipu2015 #vaalit2015

  Lisätietoja: www.ihmisyydenpuolesta.fi
  tai www.ipu.fi

  IPUn vaaliohjelma 2015 , kannattaa lukea! http://susannakaukinen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/187199-toivon-nakoala-ipun-eduskuntavaaliohjelma-2015
  TAI
  http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/185235-itsenaisyyspuolueen-eduskuntavaaliohjelma-2015

  VastaaPoista
 5. Järkipuhetta, kuten aina Sandella, Kiitos! Hyvä, kun olet Uudellamaalla ehdokkaana ja pääsemme äänestämään Sinua! Eduskuntaan tarvitaan tietotaitoa ja oikeita KANSANedustajia, ei rahanahneita epäisänmaallisia meidät pettäneitä omanedunajajia. Kaikki eduskuntapuolueet ovat pettäneet kansan.

  Olen seurannut noiden samojen puolueiden harjoittamaa politiikkaa jo vuosikausia ja ihmettelen, miksi ihmiset menevät hallituskaudesta toiseen samaan halpaan - uskovat heidän vaalipaneelipuheitaan ja -mainoksiaan! Nytkin gallupit väittävät kepun johtavan kannatuksessa. Kyse voi olla valheestakin, sellaisillakin saadaan tämä kansa höynäytettyä. Tämä on lammaskansaa!

  Stubbin ehdottamalla tiukalla leikkauslistalla kansalaisten palveluihin säästettäisiin 1 miljardi €, joka on vain 1 KUUKAUDEN EU-TUKIRAHA, millä summalla ilmeisesti nyt joudumme sitä tukemaan ja peräti 2 VUOTTA! Eli meillä on menossa nyt EU:n TUKEMISEEN 24 MILJARDIA € 2 vuodessa + sen päälle vielä EU-JÄSENMAKSUT, nyt yli 1 MILJARDI/vuosi, kun kaksinkertaistivat maksun viimevuotisesta. Ehkä tekevät sen saman tempun myös seuraavana vuonna. :(

  Kansalla ei ole yhtäkään syytä pysyä EU:ssa! Siitä hyötyvät vain korruptoituneet poliitikkomme sekä kaikkein rikkain talouseliittimme, joka on n. 1 % ihmisistä.
  Kaikki äänestämään tulevissa vaaleissa ja ääni EHDOTTOMASTI meidän ITSENÄISYYTEMME PALAUTTAVILLE! Näitä ovat puolueet, jotka sitoutuvat valtaa riittävästi saadessaan vapauttamaan meidät EU:sta, eurosta ja Natosta, TTIP:stä ym., perustamaan oman kansallisen pankin, ottamaan markan takaisin.....
  Siinä on valtava urakka - tiedän, niin kuralle ovat nykypoliitikkomme isänmaamme ajaneet... niitä vahinkoja ei korjata päivässä eikä parissa vuodessakaan, mutta vallanvaihto ehdottomasti kannattaa:
  - Tällöin saamme pitää pohjavetemme ja Suomen valtio voi alkaa tehdä niillä rahaa voittoisammin vielä kuin arabit öljyllään, saamme pitää kultamme (lopetetaan ulkolaisten suurfirmojen oikeus viedä ilmaiseksi rikkautemme ja saastuttaa maamme ja vetemme), saamme jatkossakin syödä puhdasta ruokaa, kun eivät jenkkifirmat pääsekään tuomaan meille GMO:ta ja lihottavia myrkkyruokiaan, myös vanhuksista ja sairaista sekä työttömille aletaan järjestää oikeita töitä eikä 9€/pv "kuntoutuksia".... voimme alkaa uudelleen rakentaa hyvinvointivaltiota ja myös välit naapurimaihimme paranevat ja sodanuhka minimoituu.

  Äänestäkää IHMISTEN PUOLELLA OLEVAA Itsenäisyyspuoluetta eli Ipua (sitä kannatan itse eniten), mutta myös SKP ja Muutos on vapauttamassa meitä EU:sta, eurosta.....

  VastaaPoista
 6. Äänestäminen vaaleissa on ainoa rauhanomainen keino lopettaa tämä mielipuolinen kehitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitää auta & muuta! "Rauhanomaisuus" ei enää riitä...

   Poista
 7. neuvostoliitto romahti kun kansa marssi kaduille eivätkä sotilaat halunneet ampua aseettomia. Onnistuisikohan nykypäivänä missään eu-maassa?

  VastaaPoista
 8. Mitä tehdä:
  -äänestä IPUa
  -puhu asiasta ystävillesi
  -puhu asiasta työpaikalla
  -puhu asiasta sukulaisille
  -kirjoita someen
  -kirjoita blogiisi
  -tee blogi jos ei ole

  Nyt ei auta seisoa tumput suorana, perkele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kansa äänestä tämmöisiä IPU`ja - valitettavasti näin. Pitää olla "kivan näköinen ja jutella mukavia". Ja niin tietysti - mummut ja papat haluaa pullamössökahvit! Äänioikeus pois eläkeläisiltä - siis yli 70 v. - ainakin!

   Poista
 9. Kyllä äänestää pitää! Se on oikeutemme ja velvollisuutemme. Viisaasti tulee äänestää.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi 17/3, nyt olen sinulle hyvin vihainen! Vai että äänioikeus pois eläkeläisiltä. Meitä ikääntyneempiä on jo 1,5 miljoonaa Suomessa ja tosiaan, me kaikki ei olla imbesillejä eikä dementoituneita. Itse olen kuusikymppinen ja äiti on 82 v. Hän seuraa maailman politiikkaa ja ymmärtää monia asioita hyvin, vain Venäjänvastainen propaganda on ikävä kyllä mennyt läpi.
  - Senverran fiksu äitini kuitenkin on, että on nähnyt, miten kaikki eduskuntapuolueet toimivat ja hän aikoo antaa äänensä Itsenäisyyspuolueelle.
  Jess! Olen erittäin ylpeä hänestä!
  t. Katarina

  VastaaPoista
 11. Olisi pitänyt äänestää IPUA.. no nyt ei auta enää itkeä

  VastaaPoista