maanantai 14. marraskuuta 2016

ULKOPOLITIIKAN KATASTROFI

Kun Kekkonen sanoi "Älkää päästäkö kokoomusta hallitukseen, ne tuhoavat Suomen", voidaan jälkikäteen todeta, että juuri näin onkin tapahtunut. Kokoomus, demarien ja kepun auliilla avustuksella, on todellakin tuhonnut sen Suomen, joka sotien jälkeen rakennettiin. Maailman rikkaimpiin ja hyvinvoivimpiin kansakuntiin lukeutunut Suomi on nyt velkaantunut kansantalous, itsenäisyytensä menettänyt kansakunta, jonka yhteiskuntarakennetta tuhotaan edelleen, nyt persujen, keskustan ja kokoomuksen voimin.

Se mitä Kekkonenkaan ei kyennyt näkemään on se, kuinka kokoomusjohtoinen ulkopolitiikka ajaa kaasu pohjassa tunkiolle. Me näemme sen juuri nyt.

Milloinkaan tämän maan historiassa ei ole ollut tilannetta, jossa ulkopoliittinen johtomme presidenttiä, pääministeriä, hallitusta ja eduskuntaa myöten olisi onnistunut solvaamaan ja haukkumaan sekä Venäjän että Yhdysvaltojen johtoa samaan aikaan. Nyt on sellainen tilanne. Se on lyhyesti sanottuna ulkopoliittinen katastrofi.

Yhdysvaltain presidentin ja Venäjän presidentin haukkujaisiin ovat toki osallistuneet kaikki suomalaiset poliitikot laidasta laitaan, vasemmalta oikealle. Se jos mikä kertoo siitä typeryydestä ja lyhytnäköisestä opportunismista, joka on lellunut eduskunnassa kuin kakkapökäle potassa.

Suomalaiset urpot ovat eläneet LaaLaa-maassa uskonsa varassa. Neokonien, globalistien ja Soroksen seireenilaulut ovat uponneet umpityperiin ulkopolitiikan kääpiöihin ja nyt ollaan tilanteessa, jossa kaikki ne uskonkappaleet ovatkin paljastuneet tyhjiksi. Yhdysvaltain uusi presidentti aikoo ilmeisestikin antaa eurooppalaisten hoitaa itse oman puolustuksensa, eli se Nato-optio paljastuikin tyhjäksi. Ammattisotilaiden keskuudesta on jo sanottu, ettei Natosta ole tositilanteessa miksikään pelastajaksi, kuten kokoomuslaiset ovat huutaneet kurkku suorana.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001952745.html

Suomalaisten idioottien uskon taustallahan on usko George Sorosin kaikkivoipaisuuteen. Moni luultavasti uskoo Ulkopoliittisen instituutin tapaan, että globalistien maailmanvalloitushanke on edelleen raiteillaan ja että Soros onnistuu kaatamaan Trumpin amerikkalaisella värivallankumouksellaan. Nyt on jo selvää, että ns. Trumpin vastaiset mielenosoitukset eivät olekaan spontaaneja mielenilmauksia, vaan palkattujen ja turistibusseilla liikkuvien joukkojen mellakointia.
http://theduran.com/anti-trump-protesters-paid-staged-craigslist-reveals/
http://www.usatoday.com/story/news/2016/11/12/fake-protests-anti-trump/93665092/
http://www.usapoliticstoday.com/anti-trump-protesters-admit-getting-paid-protest-trump-guess-paid/
http://www.usapoliticstoday.com/wikileaks-sends-message-paid-anti-trump-protesters-trump-cheering/
http://truthfeed.com/busted-craigslist-ad-exposes-paid-anti-trump-protesters-being-recruited-for-staged-event/35033/
http://www.infowars.com/leaked-list-shows-ferguson-protesters-paid-by-soros-front-group/
http://www.activistpost.com/2016/11/looks-like-george-soros-funding-trump-protests-just-like-funded-ferguson-riots.html
http://www.foxnews.com/us/2016/11/10/trump-protests-intensify-as-doubts-swirl-about-spontaneity.html
http://www.independentsentinel.com/proof-soros-is-behind-riotsprotests-against-donald-trump/
http://www.washingtonsblog.com/2016/03/credible-account-says-clinton-behind-violent-protests-trump-rallies.html

Suomalaiset globalistit eivät tajua unensa päättyneen ja NWO:n ajaneen karille. He roikkuvat vielä kynsin hampain unelmassaan ja ylläpitävät Suomen ulkopoliittista katastrofia, jonka seurauksena asemamme tulee olemaan lähivuosina todella ahdas ja ankea.

Tämän kokoomusrandilaisen soroslaisen roskasakin täydellisen ulkopoliittisen fiaskon korjaamiseen menee aikaa, mikäli touhun annetaan jatkua. Kysymys kuuluukin: miksi sen annetaan jatkua? Miksi ihmeessä tässä maassa jatketaan edelleen Yhdysvaltain presidentin haukkumista ja solvaamista, varsinkin kun tiedetään ettei Trump unohda kokemiaan loukkauksia? Miten ihmeessä tässä maassa on vielä virallisia, valtiollisia toimijoita, jotka kuvittelevat Hodorkovskin kaltaisen gangsterin olevan yhtään mikään valtatekijä Venäjällä nyt tai koskaan?

Jos ja kun Venäjällä yritettäisiin niin sanottua Soroksen rahoittamaa värivallankumousta, se tyrehtyisi alkuunsa. Sen valtiokoneiston lisäksi mellakoitsijat saisivat vastaansa noin 40 000 Yön sutta, Venäjän virallisen prätkäkerhon jäsentä, jotka ovat kaikki nationalisteja. Heidän lisäkseen kaduille ilmestyisi hyvin äkkiä kymmeniä tuhansia kasakoita, jotka ovat kaikki nationalisteja. Kuvitelma siitä, että valtaosan omaisuudestaan menettänyt entinen oligarkki voisi jollakin ihmeen konstilla kipata kaikki nuo yli laidan on osoitus Stubbin henkilökohtaisesta tyhmyydestä ja kypsymättömyydestä, mutta kertoo myös siitä, että joku valtion hallinnossa on täysin hukassa.

Yhdysvalloissa värivallankumousta ei tule. Jokainen, joka kuvittelee että tällä hetkellä kaduilla rettelöivät maksetut mellakoitsijat ja heitä seuraavat hyväuskoiset nuoret voisivat kaataa Trumpin, elää unelmissaan. Jokainen joka tuntee Yhdysvaltain historiaa tietää sen. 1960-luvulla useissa suurkaupungeissa käytiin todellista aseellista taistelua valtion ja protestoijien välillä. Newark, Los Angeles, Detroit ja moni muu kaupunki oli hetken ajan sotatilassa, kun kansalliskaarti ampui satoja kapinallisia. Niin käy nytkin, jos tilanne karkaa käsistä.

Suomen ulkopoliittisen johdon, eduskunnan ja virkamiesten tulisikin ottaa käsi pois potasta ja kasvaa aikuisiksi. Ulkopolitiikka on todellisuutta, ei Ulkopolittisen instituutin fantasiaroolipeliä. Ulkopolitiikkaa pitää tehdä vastuullisesti tosiasioiden perusteella, eikä rukousaamiaisista haaveillen. Pitää ymmärtää, että vuonna 2017 maailmanpolitiikka mullistuu tavalla, johon randilaiset neokonit eivät uskoneet ja jota George Soros vastustaa epätoivoisesti.

Nykyisen ulkopolitiikan katastrofin sijaan pitää rakentaa ulkopoliittinen menestystarina, jossa kokoomuksen fantasiapelien ystävillä ei ole mitään sijaan tai osaa. Ulkopoliittisen instituutin tutkijat voitaisiin irtisanoa ja koko puulaaki lakkauttaa, koska sillä ei ole ollut mitään yhteyttä vallitsevaan todellisuuteen ja koska se edelleen kuvittelee unelmiensa olevan olemassa ja jatkaa Suomelle tuhoisan propagandansa ulostamista.

4 kommenttia:

 1. Sande taas asian ytimessä. Nwo on karilla ja pahasti.

  VastaaPoista
 2. "Yhdysvalloissa värivallankumousta ei tule."
  Mitäs jos juuri Trump on tukkansa värin mukaisesti se oranssin vallankumouksen johtaja ja hän kukistaa neokonnien vallan? Vaikka on aina muistettava, että Trump on itsekin juutalainen ja Haukka.

  VastaaPoista
 3. Tuo kakkapökälevertaus on varsin osuva. Tässä paskassa seisotaan nyt pitkään ja hartaasti, sillä pöntön uimuri on jumissa ja putkimies tuuttaa varattua. Voi kestää 5-10 vuotta ennen kuin nykyisistä aivovammaisista poliitikoista ja muista päättäjistämme päästään eroon ja saadaan tuoretta järkevää näkemystä tilalle.

  VastaaPoista