keskiviikko 23. marraskuuta 2016

PASKANSYÖJIEN PALUU

Aivan aluksi on varmaankin syytä selittää otsikossa oleva termi Paskansyöjä. Neuvostoliittolaiset kutsuivat suomalaisia poliitikkoja pahimpina suomettumisen vuosina paskansyöjiksi, koska suomalaiset hännystelijät söivät minkä tahansa paskan, jota niille syötti. Termi ei siis ole minun keksimäni, vaan neuvostoliittolaisten kuvaus suomalaispoliitikoista. Tämä on siis syytä pitää mielessä.

Paskansyöjä on siis ulkomaalaisten kauan sitten antama kutsumanimi suomalaisille poliitikoille, jotka käyttäytyvät tietyllä tavalla. Siinä merkityksessä tässäkin kirjoituksessa käytetään tuota samaa termiä, joka on tuttu kaikille 70-luvulla politiikkaa seuranneille tai siinä mukana olleille. Nyt termi on kokenut renessanssin ja siksi käytän sitä tässäkin kirjoituksessa.

Termi on jälleen erittäin hyvin kuvaava, sillä suomalaiset poliitikot nielevät kakistelematta kaiken paskan mitä Euroopan Unioni heille syöttää. He toistavat EUn hokemia ja sloganeita ilman pienintäkään kakomista ja köhimistä, koska he ovat juuri sen Neuvostounionin nimeämiä paskansyöjiä.

Pääministeri Juha Sipilä osoitti olevansa hänkin neuvostotermein kuvattuna paskansyöjä, antaessaan lausunnon, jonka mukaan Venäjä on uhka ja syyllinen kaikkeen kauheaan. Sipilän mukaan Venäjä on rikkonut törkeästi kansainvälistä oikeutta. Jos Sipilä tarkoitti Krimiä, asiasta voidaan keskustella. Jos Sipilä tarkoitti Syyriaa, hän oli väärässä. Syyrialla ja Venäjällä oli voimassaoleva puolustussopimus, jonka perusteella Syyrian laillinen hallitus kutsui Venäjän asevoimat tukemaan itseään maan sisällissodassa, jossa USAn, Israelin ja Persianlahden maiden rahoittamat, kouluttamat ja aseistamat palkkasoturijoukot yrittävät tuhota Syyrian.

Sipilä osoitti olevansa paskansyöjä myös siksi, ettei hän ole koskaan missään maininnut sitä, että tanskalaiset hävittäjät ovat nekin osallistuneet Syyrian pommittamiseen kaikkien kansainvälisten lakien ja sopimusten vastaisesti. Eli Tanska on syyllistynyt rikoksiin kansainvälistä lakia vastaan, mutta paskansyöjä Sipilä tai kukaan muukaan suomalainen paskansyöjä eduskunnassa ei ole tästä puhunut mitään. Miksi näin?

Kysehän on Euroopan Unionin viivytystaistelusta. Unioni on hajoamassa, koska se on ylikansallinen epädemokraattinen organisaatio, joka on varastanut jäsenmailtaan sekä poliittisen vallan, itsenäisyyden ja kansalliset varat. Tästä johtuen useissa Unionin jäsenmaissa niin sanotut kansallismieliset puolueet ja liikkeet ovat nousussa ja kasvattavat kannatustaan. Euroopan Unionin johtajat ovat luonnollisesti kauhuissaan tästä alkaneesta hajoamisprosessista. Siksi he yrittävät luoda mielikuvan siitä, että ulkoinen uhka on olemassa ja että se on Venäjä.

Klassinen keino pitää hajoava valtakunta koossa on esittää ulkoinen uhka ja väittää, että ongelmat johtuvat siitä, Tätä keinoa käyttävät Venäjä, Kiina, USA, ja monet muut maailman maat, ja näin myös EU. Euroopan Unionin kohdalla kyse tosin on siitä, että se on itse suurin uhka eurooppalaisille kansoille ja se joka niiden taloudellisten ja yhteiskunnallisten ongelmien taustalla on. Koska tietoisuus tästä tosiasiasta leviää nopeasti kansan keskuudessa, EU on aloittanut massiivisen kampanjan maalatakseen Venäjän syylliseksi hajoamiseensa.

Suomalaiset paskansyöjät ovat mukana tässä kampanjassa, eikä mikään ihme. Käytännössä lähes kaikki kokoomuksen, RKPn, demarien, kepun, perussuomalaisten ja muiden puolueiden kansanedustajat ovat rikkoneet maamme lakeja Euroopan Unionin johdolla. Jos ja kun Euroopan Unioni hajoaa ja valta Suomessa vaihtuu, lähes kaikki kansanedustajat ja ministerit ovat tilanteessa, jossa heidät voidaan asettaa syytteeseen rikoksista perustuslakiamme, rikoslain 12. lukua, aluevalvontalakeja ja lain puolueettomuusmääräyksiä vastaan. Sama uhka on satojen, kenties tuhansien virkamiesten päitten yläpuolella.

Ei siis ole ihme, että poliitikot ja virkamiehet vasemmalta oikealle huutavat hajoavan Euroopan Unionin propagandaa omanaan. Paskansyöjät ovat palanneet takaisin voimalla. He nielevät kaiken mitä Euroopan Unioni heille syöttää, maiskutellen ja hymyssä suin, ja toistavat sitä kakkaa omanaan.

Pahaksi onneksi valta Washingtonissa vaihtui jo. Globalistit saavat lähtöpassit. Suomalaiset paskansyöjät eivät voi enää mennä rukousaamiaiselle mässyämään viimeisimpiä pökäleitä. Ainoa kakan lähde on EU, josta toki vielä saa höyryävän kuumaa skeidaa nieltäväksi, mutta EU käy viimeistä taistoaan. Se on jo hajoamassa.

Suomalaiset paskansyöjät eivät tietenkään sitä näe, koska he eivät halua nähdä sitä. EU on heidän ainoa paskalähteensä. Jos se menee, ulkomailta ei enää tule lapiokaupalla höyryävää kakkapaskaa nieltäväksi. Suomalaisilla paskansyöjillä on siis hätä, ei suinkaan kädessä vaan suussa. Siksi EU propagandan toistaminen on saavuttamassa kresendonsa. Se kiihtyy ennen loppumistaan. Epätoivo saa aikaan sellaista.

Juuri siksi näemme juuri nyt paskansyöjien paluun.

3 kommenttia:

 1. Vaan mistähän ne objektiiviset ja riippumattomat tuomarit tässä maassa saataisiin pitämään valtakunnanoikeutta noille mainitsemillesi lakeja rikkoneille kansanedustajille ja ministereille? Näihin asioihin jo vuosia perehtynyt ja niitä väsymättä esiin nostanut Jorma Jaakkola olisi kyllä ensiluokkainen ehdokas syyttäjäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatetaan. Luin joskus vuosia sitten hänen tekstejään ja ihan pätevää ajatuksenjuoksua. Ei ehkä ihan niin hyvää kuin sandella, mutta kyllä siinäkin on mies paikallaan.

   Poista
 2. Mainittu termi on tuore ravintolisä kirjoittajalla, koska se oli tuntematon myös NL:ssa Suomen historian ainoan valtiomiehen, Kekkosen, sekä suomettumiseksi kutsutun hyvän naapurisovun ja turvallisen vaiheen aikana. Satuin olemaan paikalla ja olen yhä.

  VastaaPoista