keskiviikko 2. marraskuuta 2016

MITÄ RYSSÄPELOTTELULLA PEITELLÄÄN?

Aivan viimeaikoina kaiken karvaiset "asiantuntijat" ja "tutkijat" ovat ilmestyneet yleensä nimettöminä kirkumaan mediaan kuinka ryssä hyökkää maahamme ja kuinka kaikki pelkäävät ryssiä. Sanon ihan suoraan: ei pelota yhtään. Jos ryssä oikeasti hyökkäisi, yrittäisin tappaa ainakin yhden. Se siitä.

Monelta on kuitenkin kakka jäätynyt suoleen tämän pelottelukampanjan ansiosta. Jännä juttu, ettei näitä jäätyneen kauhukakan pystyyn nostamia näkynyt juurikaan silloin, kun olisi ollut syytä huoleen, eli kun tuossa oli Neuvostoliitto, supervalta joka oli aivan toista maata kuin nykyinen Venäjä. Ehkä moni purkaa nyt sen ajan traumojaan. Voi olla hyvinkin niin.

Mutta tämä infantiili kirkuminen, mistä siinä on oikeasti on kyse?

Kysehän on siitä, että suomalaisia pelotellaan ja uhkaillaan omiemme ja Naton toimesta clintonilaisen ulkopoliittisen doktriinin mukaisesti, Suomi alistetaan paskavaltioksi. Se on itseasiassa jo tehty. Sitä kirkumisella peitellään.

Etkö usko? Lue se Nato Isäntämaa-sopimus. Siellä se sanotaan ihan suoraan. Suomea ei enää ole. On vain joku alue, joka on Naton käytettävissä kun se niin haluaa. Ruotsalaiset tekivät sopimuksen, jossa sanotaan, että mikäli maan eduskunta niin haluaa. Suomalaisten sopparissa ei lue mitään. Itseasiassa siellä lukee, että me annamme koko yhteiskuntamme Natolle, kun se niin  haluaa. No questions asked.

Ja tuo sopimuskin on rikos maamme perustuslakia, rikoslakia, aluevalvontalakia ja lain puolueettomuusmääräyksiä vastaan. Sen allekirjoittanut kenraali Lindberg syyllistyi hänkin rikokseen. Suomalaisilla sotilailla ei ole mitään valtuuksia tehdä valtiosopimuksia, mutta niin vain tämä teki, Eikä yksikään lainvalvonta viranomainen ole edes kommentoinut asiaa. Mielenkiintoista.

Sopimuksen mukaan poliisi, armeija ja terveydenhuolto ovat Naton komennossa ja käytössä. Maassa korkeinta päätäntävaltaa käyttää korkea-arvoisin Naton upseeri, joka voi halutessaan neuvotella suomalaisten kanssa, MUTTA hänellä on korkein päätösvalta Suomessa. Joo o, tämä kaikki on siinä Nato Isäntämaa -sopimuksessa. Ei ihme, etteivät päättäjämme halunneet suomentaa sitä. Kansa olisi saanut tietää, ettei Suomea enää ole.

Eihän tämä mikään yllätys ole, ettei itsenäistä Suomea ole enää olemassa. Sehän on ollut demarien ja kokoomuksen tavoite jo vuosikymmeniä.

Kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin, se tehtiin perustuslain vastaisesti. Miksi? Koska vaikka "neuvoantavan kansanäänestyksen" tulos oli jees, perustuslain muutos ei olisi silloin mennyt läpi eduskunnassa. Niinpä Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö johtivat maamme itsenäisyyden menetystä vastoin lakia. Perustuslakia muutettiin vasta vuonna 2011 niin, että sinne lisättiin lause: Suomi on Euroopan Unionin jäsenvaltio.

Maanpetturirikolliset uskoivat tuon riittävän. Ei se riitä. Perustuslain mukaan maassa korkeinta valtaa käyttää eduskunta. Euroopan Unionissahan tämä ei pidä paikkaansa. Euroopan Unionissa korkeinta valtaa käyttää komissio, jota ei valita vaaleilla. Sen alla on Euroopan parlamentti, jolla siis on päätösvalta yli meidän eduskuntamme. Olemme siis rikollisesti alistettu maa.

Nato Isäntämaa -sopimus tuo tähän täydelliseen maanpetokseen oman suolansa antamalla ylimmän päätösvallan Suomessa yhdelle Nato-upseerille. Onkin hauska sitten joskus nähdä, kun maahan pölähtää italialainen kenraali komentamaan suomalaisia.

Meillä ei ole myöskään enää omaa lakia. 80% uusista laeista tulee Euroopan Unionista. Eduskunta voi vain päättää direktiivien eli lakien soveltamisesta, mutta ne tulevat heti voimaan halusimme tai emme. Näinhän itsenäisessä maassa ei olisi, mutta alusmaassa on.

Meillä ei ole omaa ulkopolitiikkaa, eikä omaa rahaakaan, eikä omaa talouspolitiikkaa. Voimme vain soveltaa Euroopan Unionin määräyksiä. Kuten pääministeri Stubb nasevasti asian ilmoitti ennen vuoden 2015 eduskuntavaaleja: Me olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin.

Nato Isäntämaa -sopimuksen myötä meillä ei siis ole enää omaa armeijaa, eikä omaa poliisiakaan. Olemme siis täsmälleen samassa tilanteessa kuin ennen itsenäisyyttä, Venäjän autonomisena alueena. Tätä päättäjät ja eliitti eivät halua sinun tajuavan. Juuri siksi sinua pelotellaan päivästä toiseen.

Maamme on sotilaallisesti vallattu ja miehitetty. Täällä on jo ulkomaalaisia sotilaita valvomassa meitä, harjoittelemassa sotaa meitä vastaan. Kuten Yhdysvaltain kansalliskaartin laivuetta komentanut eversti ehti ennen pr-henkilökunnan väliintuloa sanoa: We are practising areal warfare in Finland. Me harjoittelemme ilmasotaa Suomessa. Tätä teidän ei haluta tajuavan. Juuri siksi ryssä hyökkää.

Samaan aikaan kun kykit huussisi alla ryssänpelo kurkkua kuristaen, hyyskän yli lentää ulkomaalainen hävittäjä, mutta ei se tule idästä. Se tuli lännestä. Noin vain. Puf. Ja sinä odottelet niitä ryssiä sydän kylmänä. Juuri niin eliitti haluaakin sinun tekevän.

Niin, ettet tajua ettei sinulla enää ole itsenäistä isänmaata, omaa maata tässä maailmassa. Ettet ymmärtäisi, että nämä päättäjät tuhosivat kaiken sen, minkä vuoksi 90 000 suomalaista antoi henkensä. Ettet tajuaisi eläväsi aikaa, joka historiankirjoissa kerrotaan Suomen itsenäisyyden uudelleen menettämisen ajaksi.11 kommenttia:

 1. Tämän TOTUUDEN pitäisi lukea påämedioiden etusivulla ja YLEN pääuutislähetyksessä! Niin moni lammas määkii ja uskoo valtamediaan loputtomaan propagandaan ja valehteluun!

  VastaaPoista
 2. http://mvlehti.net/2015/01/01/isanmaasi-suomi-onkin-yritys-sinun-kotimaasi-on-rekisteroity-yhdysvalloissakin-yritykseksi/

  VastaaPoista
 3. Autoritaarisen Neuvosto-Venäjän jatkuvat ilmatilan loukkaukset sekä maan ostaminen Itä-Suomesta eivät ole meidän suvereniteetille uhka eikä mikään, eihän tuo öykkärivaltio ole ikinä vilpillisesti toiminut. Hajaantukaa!

  VastaaPoista
 4. Itsenäinen Norja tuossa tuli mieleen.

  Muutama sata Nato sotilasta Naton perustajiin kuuluvassa maassa ja Venäjä uhkaa ydinasella. Olemme hullun -sostahullun psykopaatin naapurissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venäjä kertoo vain sen tosiasian, että jos USA hyokkää, niin seurauksena on ydinsota. Valitettavasti USA pelaa uhkapeliä tietäen hyvin lopputuloksen, jossa voittajana ovat vain maan alle piiloutuvat Amerikan oligarkit. Kaikki muut ovat häviäjiä.

   Poista
 5. USA on vuodesta 1992 lähtien halunnut tehdä Venäjästä vasallin, jonka johtaja tottelee kaikkea, mitä USA määrää hänet tekemään. Kuten vallankaappauksen jälkeen USAn valitsemat päällikot Jatsenjuk ja Poroshenko toimivat. He eivät saa lopettaa järjetontä sotaansa maansa venäläisiä vastaan ja Poroshenkon tehtävä on lisäksi yllyttää muuta Eurooppaa sotaan Venäjä vastaan. On odotettavissa, että kansa nousee Ukrainassa vielä vastutamaan näitä maatansa tuhoavia oligarkkeja. Heidän kannatuslukunsakin ovat aivan pohjamudissa.

  Jeltsin oli USAn mielen mukainen johtaja, jonka aikana oligargit saattoivat ottaa maan omaisuuden haltuunsa. Samalla muutamat näistä tekivät parhaansa mukaan diilejä USAn oligarkkien kanssa ja siten Venäjän luonnonvarat alkoivat siirtyä USAn korporaatioiden johtajien hallintaan. Hodorkovski oli voimakkain näistä maansa myyjistä ja Putin lopetti nämä puuhat ja päätti, että Venäjän luonnonvaroja ei anneta amerikkalaisten omistukseen vaan Venäjän kansan täytyy niistä hyotyä. Koska hän näin teki, siitä on seurannut hänen ylivoimainen kansansuosionsa.

  Valitettavasti Suomen johtajat ovat kykenemättomiä ajattelemaan Suomen parasta. Rahan luonti ja siten talouden säätäminen on vapaaehtoisesti ja täysin järjettomästi luovutettu Suomessa laittomana pidetyn pyramiidipelin organisoijien hallintaan. Velat tulevat aina kasvamaan järjestelmän luonteen vuoksi. Samalla on pyritty tiukempaan yksityistämistouhuun kuin on edes EUn vaatimukset edellyttävät.

  Nykyinen Irak on loistava esimerkki intohimoisesta Bushin politiikasta tehdä maasta liberaalisen talouspoliiikan esimerkkivaltio. Se tehtiin tuhoamalla maan historia ja perinteet amerikkalaissotilaiden valvovien silmien alla. USA ei osannut panna kansaa rakentamaan tuhottua maata ja niin tyottomyys nousi 67 %iin. Hylättyään kristinuskon Amerikka on menettänyt Jumalan siunaukset, jotka tekivät siitä maailman mahtavimman valtion. Senpä vuoksi mikään ei heillä tunnu onnistuvan, ei edes yksinkertaiset presidentin vaalit. Sen sijaan saatanalliset sodat onnistuvat saatanallisen hyvin ilman mitään loppua. Suomi on myos kristinuskonsa hylkäämisprosessissa Amerikan jäljillä. Ja sen näkee jo sotakiihkon leviämisessä Suomen kansan parissa.

  Ei ihme, että tämä amerikkalainen tulevaisuuden suunnittelun toteutus on synnyttänyt jatkuvia sisällissotia ja pakolaisvirtoja Irakissa. Uusliberaalinen politiikka tähtää kaiken vanhan tuhoamiseen ja korporaatoiden johtoasemaan kaikessa toiminnassa. Tätä maamme hallitus haluaa saada tännekin, kaikki opit Amerikasta, joka itsekin on tämän poliiikan mukana sortumassa ja johtamassa koko maailmaa ennen näkemättomään talouskaaokseen. Amerikan sortuminen on jo lukkoonlyoty fakta. Sillä kuka tulee presidentiksi ei ole enää mitään merkitystä. Todennäkoisin vaihtoehto nykyhetkestä katsoen Obaman suorittama vallankaappaus. Amerikka voi vielä pelastaa paljon valitsemalla Trumpin.

  VastaaPoista
 6. Minä en ole huomannut kenenkään "kirkuneen" tai väittäneen kaikkien pelkäävän ryssiä.

  Sami Parkkosen aloitus on siis puhtaasti ns olkiukko, jota käytetään kun omat argumentit tiedetään kovin heikoiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et siis seuraa peruskanavien uutisia?

   Poista
 7. Sanden pitäis lukea hieman enemmän historiaa ja selvitellä miten monta kymmentä miljoonaa ihmishenkeä menetettiin maailmassa kun nationalismin perustalle rakennettiin tämä itsenäisyyskäsite, jonka nyt myös kyseenlaistaa Eurooppa itse (kuten se keksi modernin nationalisminkin).

  Sanden kannattaisi myös miettiä, miksi lähes kaikki Euroopan maat tukeutuvat yhä Natoon eivätkä ole halukkaita panostamaan Eurooppalaiseen puolustukseen? Tosin, pikkuhiljaa on alkanut myös muutamista suurista maista kuulumaan viestiä, että yhteistä puolustusta halutaan kehittää, etupäässä siksi, koska Venäjä on riski länsimaiselle demokratia-käsitteelle ml. ihmisoikeudet.

  Sanden olis myös psykogiselta kannalta hyvä analysoida itseäsi miksi näitä vähän worst-case-scenario/salaliitto -hörhöjuttuja syntyy... :)
  Vai joko hankit oman maanalaisen siilosi kuten Venäjälläkin on alkanut niiden myynti käydä kuten USA:ssa kylmän sodan alkuajoilta asti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun taas pitää hiukan ajatella. Nationalismi on se voima joka valtioita muodostaa ja pitää yhdessä. Jos ei ole halua kuulua samaan yhteisöön niin silloin valtio on keinotekoinen ja ei mene kauaa sellaisen romahtamiseen. Pienikin katastrofi voi sellaisen laukaista maassa josta puuttuu aito nationalismi. Jotkut maat käyttävät ihan veronmaksajien rahoja jotta pystyvät kasvattamaan ihmisten kiinnostusta omaan maahansa. Esimerkkinä mainittakoon malesia jossa on kolme erilaista pääkulttuuria. Siellä todella on silloin tällöin kampanjoita yhtenäisen malesian puolesta, 1malaysia. EUvostoliitto on myös hajoamaisillaan, sitä ei voi enää millään vippaskonstilla estää.

   Poista
  2. Harrastan historiaa ja siksi tiedänkin Euroopan Unionin hajoavan ennemmin tai myöhemmin, kuten kaikki sitä edeltäneetkin paneurooppalaiset hankkeet Rooman imperiumista lähtien. Kysehän on vain siitä miten ja milloin. Toinen maailmansotahan käytiin juuri siksi, että Saksa pyrki rakentamaan Kolmannen valtakunnan juuri Rooman ja Pyhän Saksalaisroomalaisen keisarikunnan jatkoksi. Eikä sekään ole yllätys, että nykyisen EU:n alkuperäisen suunnitelman laativat samat veijarit kuin sen Saksan vuonna 1941 valmistuneen suunnitelman.

   Poista