torstai 17. marraskuuta 2016

AMERIKKALAINEN VALTAMEDIA VS. SUOMALAINEN VALTAMEDIA

Kun Yhdysvaltain presidentin vaalit päättyivät, amerikkalainen valtamedia käänsi lähes välittömästi katseen itseensä. Miten oli mahdollista, että käytännössä kaikki vähänkään laajempilevikkiset mediat olivat olleet niin väärässä vaalien suhteen ja kuinka oli mahdollista, että kaikki olivat asettuneet tukemaan toista ehdokasta sokeasti? Kuinka oli mahdollista, ettei totuus kummastakaan kiinnostanut enää ketään? Kuinka oli mahdollista, että Clintonia tukeva media sotkeutui omiin agendoihinsa? Miten mielipidekyselyt saattoivat olla niin pielessä?

https://newrepublic.com/article/138502/shame-us-american-media
http://www.nytimes.com/2016/11/09/podcasts/election-analysis-run-up.html?_r=0
http://www.nytimes.com/2016/11/10/technology/the-data-said-clinton-would-win-why-you-shouldnt-have-believed-it.html
http://fortune.com/2016/11/09/media-trump-failure/
https://www.google.fi/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=us+media+election+failure
http://www.chicagotribune.com/news/opinion/chapman/ct-trump-media-failure-misjudge-perspec-1114-md-20161111-column.html
http://www.nytimes.com/2016/11/09/business/media/media-trump-clinton.html

Myös ulkolainen media pohdiskeli miten media saattoi munata itsensä näin perusteellisesti.
http://indianexpress.com/article/blogs/donald-trump-wins-hillary-clinton-loses-us-polls-fail-us-media-needs-to-introspect-where-it-went-wrong-4366181/
http://www.spiegel.de/international/world/donald-trump-and-the-failure-of-the-us-media-a-1082401.html

Johtopäätökset ja selitykset tietenkin vaihtelivat, mutta jotkut toimittajat sanoivat asian suoraan: me unohdimme olla journalisteja ja ryhdyimme propagandisteiksi.

Olennaista on ja oli, että Yhdysvalloissa on edelleen paljon journalisteja, joita oma toiminta näissä vaaleissa nolottaa ja hävettää, sekä mietityttää. He pystyvät katsomaan omia tekemisiään ja näkemään virheensä. Näin tapahtui myös television puolella heti vaalien jälkeen, ainakin joissakin tapauksissa.
https://www.youtube.com/watch?v=zY3nRgEZTm8 

Entä se suomalainen valtamedia? Se ei suinkaan ole pyydellyt anteeksi asettumistaan täysin toisen ehdokkaan taakse, Se ei ole miettinyt kertaakaan miksi se oli väärässä ennustuksineen ja juttuineen Hillary Clintonin voitosta, eikä se ole miettinyt lainkaan sitä, miksi se edelleen jatkaa samalla linjalla, ikään kuin mikään ei olisi muuttunut?

Jos mahdollista suomalainen valtamedia on muuttunut yhä huurupäisemmäksi pelon lietsojaksi ja kirkujaksi, joka pitää nyt sekä Yhdysvaltain että Venäjän presidentteja suorana uhkana itselleen, eli Suomelle, koska valtamediahan on koko Suomi eikä muita todellisuuksia ole olemassakaan.

Tämä hysteerinen propagandaorkesteri ei ole havainnut näiden vaalien maailmanlaajuisesti merkittävintä seurausta, koska se ei seuraa todellisuutta laisinkaan, vaan omaa propagandatarinaansa siitä, kuinka maailma tuhoutuu mikäli globalistien agenda ei toteudu.

Todellisuudessa Hillary Clintonin valinta olisi vienyt maailman ydintuhon partaalle. Tätä ette koskaan suomalaisesta valtamediasta lukeneet tai kuulleet, ettekä lue tai kuule vieläkään. Se johtuu siitä, että mikä tahansa mikä ei istu valtamedian agendaan, on sille valhetta. Kuitenkin maailmalla puhuttiin koko vaalien ajan avoimesti siitä, mitä Hillary Clintonin ääneenlausumat linjanvedot Syyriassa olisivat tarkoittaneet ja kuinka hänen ulkopolitiikkansa nojasi sotimiseen.
http://www.morningnewsusa.com/hillary-clinton-presidency-could-trigger-world-war-3-experts-say-23118052.html
http://www.reuters.com/article/us-usa-election-trump-exclusive-idUSKCN12P2PZ
https://www.youtube.com/watch?v=3pL8RFL7Ljo
https://twitter.com/DrJillStein/status/758865057056817152
https://twitter.com/drjillstein/status/758864593678577666

Suomalainen valtamedia ei omahyväisyydessään ole vieläkään vaihtanut propagandalevyään, vaan jatkaa tosiasioiden vastaista pelottelukampanjaansa leimaamalla Trumpin ja Putinin mahdollisesti aloittaman liennytyksen sotahulluudeksi ja diktatuuriksi ja ties miksi. Suomalainen valtamedia valehtelee suomalaisille päin naamaa, koska se haluaa tehdä niin.

Siksi suomalainen valtamedia ei kerro kenellekään, että Yhdysvaltain armeijan ydinsodan uhka -tasoa on laskettu Trumpin valinnan jälkeen. Se ei uutisoi tätä tosiasiaa, joka on ollut kaikkien maailman asukkaiden kannalta näiden presidentin vaalien myönteisin seuraus.
http://yournewswire.com/defcon-threat-reduced-safest-trump-win/
https://www.sott.net/article/333918-Defcon-Warning-System-reduces-threat-to-lowest-possible-state-after-Trump-election
http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/562141/donald-trump-defcon-warning-safest-level
http://canadafreepress.com/article/defcon-nuclear-threat-reduced-to-safest-level-following-donald-trump-victor

Toisin oli vain kuukausi takaperin, kun Yhdysvaltain presidentti Obama käynnisti cyber-iskun Venäjää vastaan. Olimme hetken ajan hyvin lähellä maailmansotaa.
http://www.northcrane.com/2016/10/14/propaganda-wars-obama-plans-to-launch-cyber-attack-on-russia-defcon-level-upgraded-nuclear-war-talks/

Mutta ei tuokaan ollut luotettavalle suomalaiselle valtamedialle mikään uutinen, Eikä se, että Venäjän presidentti totesi Clintonin valinnan varmistavan ydinsodan alkamisen, kuten ei sekään että moni muukin oli tullut samaan tulokseen ja että kiitos Obaman ja Clintonin ulkopolitiikan, olimme lähempänä ydinsotaa kuin kertaakaan sitten kylmän sodan.
http://www.independent.co.uk/voices/could-hillary-start-a-world-war-sure-as-hell-she-could-and-here-s-how-a7379051.html
http://www.express.co.uk/news/world/722203/US-Russia-Putin-WW3-nuclear-war-vladimir-putin

Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että itsensä "luotettavaksi" julistanut suomalainen valtamedia ei enää operoi journalistisin periaattein. Se toimii enimmäkseen propagandakoneena, jonka tehtävänä on edistää hallituksen, Euroopan Unionin ja globalistien agendaa. Juuri nämä haluavat ihmisten elävän pelossa ja kauhussa, koska pelokas tottelee. Pelon lietsonta on tämän omahyväisen valtamedian olennainen tehtävä. Näin on ollut jo muutamia vuosia.

Nyt, kun Yhdysvaltain politiikkaa eivät enää ohjaakaan sotahullut neokonit ja globalistit, ja maailmasta on ainakin hetkeksi tullut turvallisempi paikka, valtamedia kirkuu hysteerisenä sodanuhkaa, Venäjän uhkaa, Trumpin uhkaa ja kohta varmaan jo Mordorinkin uhkaa. Se on globalistisen eliitin reaktio tappioon. Jo nyt tiedetään, että Yhdysvalloissa ns. Trumpin vastaiset mielenosoitukset ovat ainakin osittain palkattujen mellakotsijoiden toimintaa. Tätä ette "luotettavasta mediasta" tule koskaan kuulemaan.
https://www.youtube.com/watch?v=x59XRLWF0BU

Globalistien on yksinkertaisesti mahdotonta hyväksyä sitä, ettei heidän visionsa toteudu. Samasta syystä "luotteva suomalainen valtamedia" esittää tilanteen uhkaavana. Se kuuluu globalistien propagandaan, jota se suomalainen "luotetttava valtamediakin" suoltaa. Maailma, jossa kansakunnilla ei ole itsenäistä päätäntävaltaa omista asioistaan, maailma jossa suuryritykset tekevät mitä haluavat, TTIP ja kaikki tämä on "luotettavan suomalaisen valtamedian" mielestä paras vaihtoehto. Todellisuudessa se on valhe ja sen kannattaminen on propagandaa.

Koska tämä agenda hävisi USAn presidentin vaalit ja uusi kylmä sota ehkä vältetään, "luotettava suomalainen valtamedia" sai märän rätin naamalleen. Toisin kuin amerikkalainen media, se ei kuitenkaan mieti miksi. Se vain jatkaa globalistisen propagandan missiotaan ja uhkailee suomalaisia olemattomilla uhkilla. Se on sisäänrakennettu sen toimintaan.

Koska suomalainen valtamedia on luopunut journalismista ja omistautuu vain propagandalle, se ei ole kyennyt tekemään itsetutkiskelua. Koska se ei kykene siihen, se paljastaa itsensä propagandakoneeksi.

Sääliksi käy näitä mediatyöläisiä, jotka ovat ahkeroineet propagandisteina viimeiset vuodet, jos suurvaltojen välit oikeasti paranevat ja sodan uhka helittää. Millä ihmeellä meitä sitten pelotellaan? Euroopan Unionin uhkalla?

Se olisi jo nykyistäkin naurettavampaa propagandaa, mutta johan sitä on lämmitelty. EU on antanut Suomelle huomautuksen budjetista ja patistaa Suomea leikkaamaan enemmän, ja hallitushan leikkaa.

Se on vastoin kansalaisten etuja, mutta valtamedian globalisti-isäntien ja pappien mielestä oikein.

Niin kuin Hillary Clintonin valintakin.
http://www.hs.fi/ulkomaat/a1478242826815
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001933424.html
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016110222554737_ul.shtml
http://www.talouselama.fi/uutiset/sanders-hillary-clintonista-pitaa-tulla-yhdysvaltain-seuraava-presidentti-6568887
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016102022489339_ul.shtml


9 kommenttia:

 1. Ameriikassa lähdettiin vielä viimeiselle ristiretkellä valemedioita vastaan.

  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-16/mike-krieger-rages-fake-news-debacle-its-all-out-media-war

  VastaaPoista
 2. Kiitos taas loistavasta analyysistä, Sami! Asia on juuri niin kuin kirjoitit!

  VastaaPoista
 3. Olettamuksesi mediasta lähtee siitä, että median tehtävä on kirjoittaa totuudenmukaisesti, miksi kuvittelet näin ?

  Median tehtävä on myydä mediaa, totuudenmukaisella kirjoittamisella ei saada maksimaalista määrää klikkauksia, joka tarkoittaa rahaa mediataloille.

  Median tehtävä on löytää aiheita joilla voi joka ikinen päivä täyttää sivustot/lehdet/ohjelmat, mahdollisimman helposti ja mahdollisimman varmasti, päästäkseen tavoitteeseensa.
  Media on liiketoimintaa, ei informaation jakamista.
  Mikä tämän ymmärtämisessä voi olla joillekkin niin vaikeaa, ollaan lapsenomaisessa uskossa että mediassa PITÄÄ kirjoittaa totuudenmukaisesti.

  Suomalainen media sai USA:n vaaleista ns.ilmaista rahaa kuukausitolkulla, draamaa revittiin ja kaikkea paisuteltiin, vastakkainasettelulla hyvä vs paha saatiin mediaa myytyä todella helpolla.

  Hauskinta tässä(kin) episodissa on, että harva tuli kaikessa jeesustelussaan miettineeksi koko aihetta. Suomalaiset kun eivät voineet äänestää em.vaaleissa eikä millään tavalla vaikuttaa lopputulokseen, silti aihetta revittiin ja suomalaisetkin aiheesta vaahtosivat ... ainut joka tässä USA-vaalikohussa todella voitti oli paikallinen media joka sai todella suuren rahapotin tämän aiheen kautta.

  Yrittäkää nyt hyvät ihmiset jo ymmärtää, media on viihdettä ja tarkoituksena on maksimoida taloudellinen voitto, siihen tarvitaan hypeä/draamaa/shokeeraamista/paljastuksia, sillä ne tilit mediatalojen kassaan tehdään ... realismista kertominen ja informaation jakaminen ei ole median tehtävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja härskeintä on se, että media / erinäiset päätoimittajat pyrkivät yhä edelleen esiintymään luotettavina ja objektiivisina informaation jakajina. Terveellisintä tai turvallisinta taitaisi olla se, että kaikkeen kotimaisessa valtamediassa esitettyyn tulisi suhtautua asenteella: paskapuhetta! Mutta onko se siis niin, että edes jotenkin objektiivisen kuvan saamiseksi asioista ei auta kuin selata kriittisesti useiden ulkomaisten tietotoimistojen ja arvovaltaisten julkaisujen sivuja?

   Poista
 4. Kiitos loistavasta ja niin oikeasta analyysistä,olen 100% samaa mieltä,koko vaalikampanja oli täydellinen mahalasku suurvallalle.Vielä viimeisellä matkallaan eurooppaan Obama kävi lietsomassa Venäjän uhkaa eurooppalaisille.

  VastaaPoista
 5. On kyllä taas niin harhasta paskaa että huhhuh :D

  VastaaPoista
 6. No jos lähdetään siitä että journalistit vannoisivat oman hippokrateen valansa niin.... Ai niin! No mitä lekurit lääketeollisuuden narussa niin, sitä journalistit ja media xxxxxx:n narussa. Ihminen on ahne ja paska olento, ja roduista juuta... Siis koiraroduista mopsi on ahmein.

  VastaaPoista
 7. Suomi on tosiaan pelolla johdettu Euroopan umpisuoli. EU:kin saattaa pitkälti hajota, mutta Suomi saattaa jäädä eräänlaiseksi globalismin ja uusliberalismin ulkomuseoksi. Suomi olisi eräänlainen uusliberalistinen versio Kuubasta, Albaniasta tai Pohjois-Koreasta ja se eläisi pankkiirien ja tarjontaekonomistien ohjaileman kurjistus- ja komentotalouden alla, vaikka muu maailma olisi noista käytännöistä jo vapautunut. Jossain vaiheessa Katainen kai siirrättää Brysselin byrokraatit ja teknokraatit Siilinjärvelle, josta käsin tätä NWO:n viimeistä pesäkettä ohjataan.

  VastaaPoista
 8. Valehdelkoon suomalainen valtamedia miten paljon tahansa muusta, mutta kun kyseessä on suoranainen rasismi Venäjää ja venäläisiä kohtaan sekä Ukrainan konfliktin siviiliuhrien unohtaminen, on jokaisen kansalaisen velvollisuutena toimia kaikin rauhanomaisin keinoin valtamedian propagandaa ja rasismia vastaan.

  Jokainen suomalainen tietää mihin natsi-propaganda johti: Täydelliseen tuhoon!

  VastaaPoista