lauantai 12. marraskuuta 2016

GLOBALISTIEN ITKU JA HAMMASTEN KIRISTYS

Trumpin vaalivoitossa ei sittenkään ole kyse siitä, että mies on sovinistiporsas ja törkimys. Ongelma itkuarmeijale on ihan toinen. Koska Hillary oli globalistien ehdokas, neokonien valitsema Uuden maailmanjärjestyksen valtiatar, pettymys on ollut raju.

Meillä kuten muuallakin Euroopassa kaikki ne, joiden urahaaveet ja vauraudenhankitaideat liittyvät globalistiseen agendaan, ovat parkuneet kilvan Trumpin voitosta. Saksan globalistieliitti raivoaa avoimesti ja käskee uutta presidenttiä katkomaan välinsä Putiniin ennen kuin sellaisia edes on. Se kertoo siitä hädästä mikä nahkahousuglobalisteilla on.

Jos Trump on todella pelimies, hän solmii hyvä suhteet venäläisiin, saa sieltä öljynsä, vapautuu arabien munaruuvista, pääsee venäläisten siivellä sisään Iranin markkinoille, ja voi sitten lämmitellä välit Kiinan kanssa. Näin maailmaan syntyy kolmen valtion johtotroikka ja saksalaiset saavat jäädä puhaltelemaan alppitorviaan ja laulamaan kaljalaulujaan, EU pannaan historian paperikoriin ja good bye.

Tämä on skenaario miksi kaikki kirkuvat kilvan Trumpin kauheudesta. Hän voi halutessaan tuhota Soroksen ja kumppaneiden visioiman maailman, jossa suurpääoma ja suuryritykset määräävät valtioita ja hallitsevat maailmaa. Se on se globalisaation idea. Se sama, jota meidänkin eliittimme kannattaa ja josta se on nyt riippuvainen. Juuri siksi sekin on niin hamppamana ja ynseänä.

Mediaväki, joka on omaksunut globalismin perusperiaatteet ja aivopessyt itsensä, on sekin täysin tyrmistynyt siitä mahdollisuudesta, että Yhdysvallat alkaakin ajaa omia etujaan myös Euroopassa ja kakat nakkaa täkäläisitä eurokraateista ja ylikansallisista parasiittilluokista, jotka ovat onnistuneet varastamaan suomalaistenkin verorahoja noin 130 miljardia kahden vuosikymmenen aikana.

Suomalaisille satraapeille on elintärkeää, että ylikansallinen valta pysyy ja pitää Suomen otteessaan. Jos Suomi itsenäistyisi uudelleen, nykyisistä vallanpitäjistä aika moni olisi aika nopeasti oikeudessa rikoksistaan maamme lakeja vastaan.  EU-jäsenyys, euron käyttöön otto ja Nato Isäntämaa -sopimus ovat kaikki rikoksia omien lakiemme mukaan ja ne toteutettiin lain vastaisesti. Ilman ylikansallisia joukkoja ja suojaa, suomalainen satraappiluokka olisi tämän tosiasian kanssa pääsemättömissä. Juuri siksi he pelkäävät, ettei USA suojelekaan heitä asein. Venäjän uhka on pelkkä olkipukki.

Vaikka vuosikymmenten propaganda on yrittänyt muokata ihmisistä globalisteja, kaikkien silmät eivät ole umpeutuneet. Moni tajuaa, että yksi maailman rikkaimmista valtioista, Suomi, tuhottiin ja aiotaan tuhota lopullisesti juuri globalismin ideologian mukaisesti. Tällä hetkellä poliittinen vallankumous hakee vielä muotoaan, etsii suuntaansa, mutta jossakin vaiheessa se pamahtaa myös meillä.

Jako ei tule kulkemaan perinteistä vasen/oikea jakolinjaa. Se kulkee globalisti/patriootti linjaa pitkin. Kansallinen/ylikansallinen jakaa ihmiset kahteen leiriin, joista viimeksi mainitun tulevaisuus on täysin ylikansallisen tuen ja sotilaallisen voiman varassa. Mutta kuten Neuvostoliiton romahdus opettaa, ylikansallisen epädemokraattisen valtarakenteen romahdus tapahtuu usein yllättäen ja äkillisesti. Näin tulee käymään myös Euroopan Unionille.

Juuri siksi globalisteilla onkin meneillään ylikansalliset Itku ja hammastenkiristys -bileet. Globalistiehdokkaan tappio USAn vaaleissa oli enne. Euroopassa heilahtaa seuraavaksi. Ja jonakin päivänä myös Suomessa.

5 kommenttia:

 1. Yhdysvallat ajaa vain omia etujaan euroopassa.
  Pitää olla aika pahasti amerikka-fani jos tätä ei tajua, koko euroopan kurjuus johtuu pääsääntöisesti yhdysvalloista, joka ajamalla agressiivisesti omaa etuaan, pumppaa eurooppaa tyhjäksi ja invalidisoi samalla lähes koko euroopan.

  VastaaPoista
 2. Ja jonakin päivänä myös Suomessa.

  Tuohon sopii jatkoksi ehkä. Hyvin suuri ehkä. Mutta toivotaan parasta.

  VastaaPoista
 3. haluisin niin uskoa että jonkinlainen järki ja hyvä voittaa, euroopassa ja suomessakin. mutta vähän on pelko persiissä siitä että ihan samaa homma tulee olemaan ikuisesti. raha ja valta on sen verta addiktoivia.

  VastaaPoista
 4. Sanden blogi on Kremlin blogi.

  VastaaPoista
 5. Olen lukenut Scott Adamsin blogia viimeiset viisi vuotta. Hänen kykynsä analysoida nykyisyyttä ja ennustaa tulevaisuutta ovat tehneet minuun suuren vaikutuksen. Kun hän ennakoi 2016 alussa Trumpista tulevan seuraavan US presidentin, katsoin heti vedonlyöntikertoimet. Empimättä laitoin Trumpin vedoksi 100 $.

  Hillitön voitto oli kuitenkin pientä siihen iloon, minkä Trumpin voitto henkisesti toi. Työpaikalla ihmeteltiin miten noin yleensä vakava mies mies kulkee koko ajan suu korvissa. En voinut kertoa heille. Olin onnellinen. Onnea lisäsi vastuullisen median toimittajien ihokkaiden repäisyt. Ja sitä on jatkunut siitä saakka; toimittajien itkupotkuraivareille ei näytä tulevankaan loppua. Sitä on hieno lukea! YLE:n voisi muuten lakkauttaa, mutta tämä on ollut loistavaa viihdettä!

  VastaaPoista