keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

SUOMEN ARMEIJA TUHOTTIIN

Koska se luotettava valtamedia ei kykene hoitamaan tehtäväänsä tämänkään asian suhteen, lienee paikallaan kertoa suomalaisille karu tosiasia: Suomen puolustusvoimia ei enää ole. Sitä Suomen armeijaa, jossa palvelin mielelläni, jonka kertausharjoituksiin osallistuin mieluusti ja jonka reserviläisyydestä olin ylpeä, ei enää ole. Jokainen, joka osaa lukea ja ymmärtää lukemansa, tietää tämän. Niin sanottu Nato Isäntämaa -sopimus MOU siirsi Suomen armeijan Naton alaiseksi apurijoukkioksi.

Jokainen voi tarkistaa asian tuosta sopimusasiakirjasta ja jos epäilee onko asia todella niin, että suomalainen sotajoukko (ent. Puolustusvoimat) on liitetty Naton alaisuuteen, voi varmistaa asian niistä Naton asiakirjoista, joihin tuossa rikolliskenraali Jarmo Lindbergin perustuslain, rikoslain, puolueettomuusmääräysten ja virkavelvollisuuslainsäädännön vastaisesti allekirjoittamassa alistusmissopimuksessa viitataan. Ne selvittävät aukottomasti tosiasian: Suomella ei ole enää armeijaa. Suomessa on Natolle alistettu sotajoukko, jota väitetään samaksi armeijaksi, joka se oli vielä joitakin vuosia sitten.

Koska totuus on tämä, kenraaleilla on kauhea kiire irrottaa armeija eduskunnan ja hallituksen päätösvallasta. Puolustusministeriöön pesiytyneet maanpetturivirkamiehet tehtailevat lakialotteita, joilla maanpetturikenraali Lindbergille ja hänen maanpetturikollegoilleen annettaisiin kaikki armeijaa koskeva päätösvalta ohi parlamentaarisen valvonnan ja vallan. Tämä on tärkeää siksi, että Lindberg ja maanpetturivirkamiehet tietävät, ettei suomalainen armeija ole enää eduskunnan ja hallituksen päätösvallassa, vaan se on jo siirretty Naton käskyvaltaan.

Koska Lindberg ja muut maanpetturikenraalit apureineen tietävät, että maasta löytyy tarvittaessa satoja tuhansia sotilaskoulutuksen saaneita vastarintataistelijoita, heillä on kiire saada itselleen oma kaartinsa, jonka uskollisuudesta he voisivat olla mahdollisimman varmoja. Tämä kenraalien ikioma sotajoukko on juuri se 25 000 reserviläistä, joiden Lindberg haluaa olevan vain hänen käskyvaltansa alla, eduskunnan ja hallituksen päätösvallan ulottumattomissa.Nämä 25 000 korvamerkittyä reserviläistä on eroteltu muista reserviläisistä viimeisen kolmen vuoden aikana teetettyjen mielipidekyselyjen ja tiedustelujen perusteella ja maanpetturikenraalit uskovat, että nämä 25 000 valittua ovat valmiita tappamaan suomalaisia, jotka nousevat vastustamaan miehitysarmeijaa, jolle maanpetturikenraalit ovat antautuneet ehdoitta.

25 000 korvamerkittyä kenraali Lindbergin kaartilaista ovat tarpeen myös siksi, koska maahan tulevat Naton miehitysjoukot eivät todellisuudessa kykenisi taistelemaan suomalaisia vastaan. Tarvitaan maanpetturisotajoukko, joka on valmis murhaamaan omiaan ulkomaalaisten isäntiensä käskyjen mukaisesti, pääesikunnan ja maanpetturikenraalien tapaan.

Näiden maanpetturikenraalien apuna häärivän maanpetturivirkamieskunnan lisäksi poliitikot ovat osallistuneet kaikella tarmollaan tähän hankkeeseen, jolla Suomen armeija tuhottiin. Carl Haglund, kokoomus, presidentti Niinistö, puolustusministeri Niinistö ja monet muut ovat hekin pettäneet maansa ja tuhonneet sen itsenäisyyden lukkona olleen armeija, ulkomaalaisten isäntiensä käskyjen ja ohjeiden mukaisesti. Ja samaan aikaan meille huudetaan yötä päivää, että Venäjä uhkaa Suomea ja lähettää tänne sotilaitaan. Kuinkahan todellisuudessa kävi? Aivan.

Tämä on epämiellyttävä todellisuus Suomen armeijasta vuonna 2016. Se tuhottiin, lakkautettiin, lopetettiin. Sen tilalla on Naton käskyvaltaan alisettu sotajoukko, joka tulee murenemaan lähitulevaisuudessa, aivan kuten kenraali Gustav Häglund sanoi. Hän sanoi vastustavansa Nato-jäsenyyttä, koska se murentaa maanpuolustustahdon. Nato-Eestissä vain 49% asevelvollisista vaivautuu palvelukseen. Juuri näin tulee käymään Suomessakin, mutta maanpetturikenraaleille se on vain hyväksi. He haluavatkin asettua suomalaisia vastaan ulkomaalaisten isäntiensä rinnalle, vannoa uskollisuuttaan ulkomaalaisille ja puolustaa heitä asein suomalaisilta.

Hiljattainhan maanpetturivirkamiehet tekivät lakialoitteen, joka antaisi "puolustusvoimille" oikeuden "suojata ulkomaalaisia vieraitaan myös varuskuntien ulkopuolella aseellisesti." Tämä tarkoittaa selkokielellä: maanpetturikenraalit haluavat oikeuden tappaa suomalaisia, jos nämä käyvät miehitysjoukkojen kimppuun.

Suhtaudun tähän asiaan hieman intohimoisesti, koska itselleni asevelvollisuuden suorittaminen oli tietoinen päätös ja valinta, koska olin pitkään valmis taistelemaan Suomen puolesta milloin vain, jopa uhraamaan henkeni tämän maan puolesta. Enää en ole. Minulla ei ole enää isänmaata. On Euroopan Unionin osavaltio, jossa ulkomaalaiset päättävät talouspolitiikasta, turvallisuuspolitiikasta, ulkopolitiikasta, sisäpolitiikasta ja siitä millaisia taloja saa rakentaa. On sotajoukko, joka on Naton apurisakki, ei Suomen puolustusvoimat.

Se on helvetinmoinen sääli. En olisi koskaan elämäni aikana kyennyt edes kuvittelemaan, että minä elän sen ajan, kun Suomea ei enää ole itsenäisenä valtiona ja maana, mutta näin on. De facto. De jure.

8 kommenttia:

 1. Minä seison isänmaani rinnalla vaikka se tekisi tyhmyyksiäkin! mitä muuta meillä on? Muistan skolessa historian tunneilla puhutun että meillä on kaksi kertaa ollut vieras isäntä ja kuitenkin aina oltu suomalaisia kaikesta huolimatta, olikos se sanonta jotenkin niin että ruotsalaisia emme ole ja venäläisiä meistä ei tule. Eiköhän tuo sama päde jenkkienkin kohdalla. Kirjoitti: Mikko k.

  VastaaPoista
 2. Maanpettureilla on resurssina myös vuoden 2015 aikana saapuneet 32000 laitonta maahantunkeutujaa. Ja lisää tulee koko ajan.

  Matuja voidaan rekrytoida poliisin ja armeijan osastoihin, joiden tehtäviin kuuluu suomalaisten vastarinnan tukahduttaminen.

  Tulijoilla on jo sotakokemusta ja taustastaan johtuen heillä on vähemmän esteitä käyttää äärimmäistä voimaa suomalaisia vastaan kuin suomalaisilla itsellään. Mehän olemme tulijoille jo valmiiksi vihollisia, joiden tulee alistua tai kuolla.

  bdd

  VastaaPoista
 3. Pitää paikkansa. Itse kävin armeijan, mutta poikani ei tule käymään mainitsemistasi syistä johtuen. Tieto leviää, eikä sille voi mitään. Nuoret miehet eivät ole tyhmiä.

  VastaaPoista
 4. Surkeinta tässä on se, että jotkut Suomi-polkkypäät kuvittelevat 'jenkkien' tulleen tänne. Jenkeillähän on oma vapaustaistelunsa menossa omaa hallitustaan vastaan. Surkeaa, surkeaa, surkeaa...

  VastaaPoista
 5. USA uhoaa vielä vähän aikaa, mutta sen alamäki taloudellisesti on jo alkanut. Alamäki voimistuu tämän vuoden aikana. USA haluaa Suomen mukaan Naton vedotakseen Suomen - Naton 5. artiklan - apuun Venäjän ja Kiinan ryhtyessä sotatoimiin USAta vastaa. Lieko tämä suunniteltu 25 000 miehen osasto osaltaan juuri sinne lähdossä. Todellakin tarpeellista erottaa eduskunnan ja poliitikkojen ohjauksesta.

  Tämä tilanne tulee väistämättä eteen johtuen USAn loputtomasta himosta saada koko maailma hegemoniansa alaiseksi. Siihen USA pyrkii tekemällä jatkuvasti sotarikoksia ja lopulta muun maailman sietokyky loppuu.
  Valitettavasti blogisti puhuu täyttä asiaa. Suomen johto haluaa valitettavasti lähteä innokkaasti mukaan sotaan USAn rinnalla puolustamaan Amerikkaa ydinpommien siellä paukkuessa. Kuka jää puolustamaan Suomea?

  VastaaPoista
 6. Nyt pitäisi alkaa organisoimaan väkivallatonta poliittista vastarintaa tälle toiminnalle. Väkivallattomia mielenosoittajia kurittaessaan totalitaristinen järjestelmä joutuu paljastamaan todelliset rumat kasvonsa. Lopulta ylivoimainen kansan enemmistökin ymmärtää, mistä on kyse.

  VastaaPoista
 7. Ehkä ykköspäämäärä ei ole Suomessa. Ehkäpä Suomen armeijan ja Yhdysvaltain/NATOn välisellä suhteella pyritään ratkaisemaan Baltian puolustaminen. Kun Suomi ei tähän lähtenyt, kaapataan Suomen armeija ja hoidetaan homma sitä kautta.

  VastaaPoista
 8. Ylikansallisia joukkoja halutaan perustaa koko EU:n alueelle. Omat miehet kun ovat yleensä liian helläkätisiä mutta kun tuodaan jotain muuta kansakuntaa ja käsketään sen pistää porukka ruotuun se ei sääliä tunne.Jos viellä saadaan rekrytoitua toista uskontoa edustavat joukkoihin niin niiden ei tarvitse olla edes suuria armeijoita. Pieni joukko raakalaisa riittää.

  VastaaPoista