sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

PALKANLASKU BILEET

Jos joku vielä on niin uskomattoman typerä, että kuvittelee palkkojen alentamisen liittyvän Suomen kansainväliseen kilpailukykyyn ja vientiteollisuuden ongelmiin, ei enää tämän uutisen jälkeen kuvittele. Tai mistä sen  tietää, kokoomuslaisuushan on jonkinlainen mielenhäiriö ja keskustalaisuus ilmeisesti geneettinen sairaus. Perussuomalaisuushan on kusetusta, ihan noin vaan.

Verovaroilla elelevä yhteiskunnan parasiitti umpikiero huijarilestadiolainen pääministerimme nimittäin vaatii kirkon johtajien palkanalennuksia. Kysymys kuuluu: miten vitussa kirkon liksat vaikuttavat vientiponnisteluihin? Mikä on se aivoumpisolmuripuli, joka saa kuvittelemaan, että jos kirkon pomot alentavat palkkojaan, se tukee vientiä ja saa aikaan sen, että kaikki ryntäävät laskemaan palkkojaan? Se on ilmeisesti lestadiolaisuus.

http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/100566-kotimaa-sipila-toivoo-kirkon-johtajien-laskevan-palkkojaan

Omaa palkkaansahan Sipilä ei ole laskenut eikä aio laskea senttiäkään, päinvastoin. Korotuksia on tulossa. Sekä omaan verovaroista maksettavaan liksaan, että avustajalle oikein mojova siivu. Ja kannattaa muistaa sekin, että tämä lestadiolaisen moraalin majakka kiertää veroja, laillisesti, sukunsa kanssa minkä ehtii. Ja on hyvin närkästynyt, kun hänen veronkiertoaan pidetään jollakin tavalla moraalittomana.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/68189-juha-sipila-verosuunnittelusta-tarkoitushakuista-arvailua 

Muiden veronkierto onkin sitten moraalitonta, koska vain Juha Sipilällä on Jeesuksen lupa kusettaa valtiota ja kansalaisia niin paljon kuin ehtii ja kehtaa. Tai sitten hänkin on oman määritelmänsä mukaisesti sairas.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sipila-veronkierrosta-itsekkyys-suomessa-ylittaa-jo-sairauden-asteen/5731832

Mutta eihän Sipilä ole ainoa ministeri, joka kiertää veroja.

https://www.kepa.fi/blogi/16875 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000798387.html

Ja lääkärithän ovat myös kierrelleet veroja ihan yleisesti.

http://old.laakarilehti.fi/uutinen.html?type=1/news_id=15180/VM+tarttui+l%E4%E4k%E4rien+verosuunnitteluun

Mitä taas tulee näihin palkanalennusvaatimuksiin, niin kerrataanpa kuvio oikein niin, että se hallituksen kusettajasakkiin ja EK:n paskamyllyyn uskovallekin pikkuyrittäjälle valkenee se totuus.

Eli onko Suomessa korkea palkkataso verrattuna kilpailijamaihin? No ei ole.

https://stats.oecd.org/Index.aspx?DataSetCode=AV_AN_WAGE 

Käytämme tässä OECD:n tilastoja, joita suomalaisia kusettava paskanpuhujien kaarti ei pääse ulosteillaan väärentelemään. Kuten näemme tilastot ovat vuodelta 2014, koska viimevuoden vastaavia ei löytynyt. Se ei haittaa, koska meille on huudettu kaikkien suurten puolueiden suulla jo 20v kuinka suomalaisilla on ihan saatanan hirveän suuret liksat. Katsotaanpa sitten.

Suomalaisten palkansaajien keskivuosiansio on peräti 53 851 dollaria. Kuten tiedämme, Häkämiehen ja ministerien sadantonnin vuositulot nostavat keskiarvoa hieman, puhumattakaan isojen pomojen miljoonaliksoista. Voimme siis päätellä, että valtaosa suomalaisista tienaa reilusti alle tämän keskiarvon, noin 30 000 dollaria vuodessa max.

Kuinka sitten pahimmissa kilpailijamaissamme? Belgia 56 729 euroa vuodessa. Itävalta 53 091 dollaria vuodessa. Tanska 73 959 dollaria vuodessa. Irlanti 67 922 dollaria vuodessa. Hollanti 60 621. Ruotsi 55 245 dollaria vuodessa. Sveitsi 95 002 dollaria vuodessa. Iso-Britannia 54 350 dollaria vuodessa. USA 57 139 dollaria vuodessa. Norja 81 508 dollaria vuodessa. Hmm.

Mutta tämä ei ole se kerho, johon meidät halutaan ajaa. Se löytyy tästä joukosta. Puola 14 162 dollaria vuodessa. Slovakia 16 225 dollaria vuodessa. Eesti 17 700 dollaria vuodessa. Ja nämä ovat siis keskipalkkoja, tilastollisia harhoja. Todellisuudessa valtaosa näiden maiden palkansaajista tienaa noin puolet tuosta, koska noissakin maissa on miljonäärinsä. Tosin, Suomi on maailman kallein maa asua ja syödä. Tämä on maailman kallein maa elää. Nuo maat ovat Euroopan halvimpia.

Ja sitten se rautakanki-kuvio, niin että viimeisetkin kokoomusyrittäjät ymmärtävät, kuinka heidän niskaansa paskotaan tälläkin kusetuksella.

Kun palkat laskevat, ihmisten käteen jäävän rahan määrä vähenee. Kun käteen jäävän rahan määrä vähenee, ihmisillä ei ole varaa ostaa. Kun ihmisillä ei ole varaa ostaa, he eivät mene kalevi kokoomusyrittäjän kioskille ostamaan karkkia, eivätkä kaija kokoomuslaisen kampaamoon.

Näin kalevi ja kaija eivät pysty maksamaan hankintojaan ja lainojaan, ja päätyvät konkurssiin. Tämä johtuu kulutuskysynnän laskusta, eli kulutuksen laskusta, johon käytettävissä olevan rahan väheneminen, eli palkkojen alennus johtaa. Näin käy noin 90% suomalaisista yrityksistä, kun palkkataso saadaan romautettua.

Tosin Yrittäjä-järjestön pitkäaikainen huijarijohtaja väittää aina päinvastaista, oman järjestönsä jäsenkunnan etujen vastaisesti, EK:n ja suuryritysten etuja ajaakseen.

Entä se vientiteollisuus? Eivätkö muka liian suuret palkat ole syy siihen, miksei suomalainen vientiteollisuus ole kilpailukykyinen? Voi olla. Mutta se on saatana aivan varmaan, ettei yksikään kaupan kassa ole töissä vientiteollisuudessa. Yksikään sairaanhoitaja tai poliisi ei ole vientiyrityksen palkkalistoilla. Yksikään hieroja, huoltomies, bussikuski, hammashoitaja, opettaja, pappi, torimyyjä tai talonmies ei ole töissä vientiteollisuudessa. Yksikään palkanlaskun puolesta tavallisessa mediassa propagoiva toimittaja ei ole vientiteollisuuden palveluksessa. Ainakaan virallisesti. Heidän palkkansa eivät vaikuta vientiteollisuuden kustannusrakenteeseen yhtään mitään.

Kyse ei olekaan mistään sellaisesta. Kyse on suomalaisen PK-sektorin tuhoamisesta, suomalaisen yhteiskunnan tuhoamisesta, suomalaisen yrittäjyyden tuhoamisesta, suomalaisten tuhoamisesta ulkomaalaisten isäntien määräyksestä. Jokainen suomalainen maajussi, jolta on saatu maat ja tilat pois, tarjoaa tilaa kansainväliselle agrobisnekselle. Jokainen maalta kaupunkiin muuttamaan pakotettu suomalainen tarjoaa lisää tilaa kansainvälisille firmoille luonnonvarojen hyödyntämiseen. Tästä on kyse.Tätä Sipilä, Stubb, Soini, Lindström, hallitus, eduskunta, talouselämän johto ja muut haluavat. Heidän tavoitteenaan on tuhota Suomi. Hävittää mahdollisimman monta suomalaista PK-firmaa, suomalaista yrittäjää, suomalaista omistajaa, suomalaista. He pyrkivät tuhoamaan mahdollisimman paljon Suomea. Niin ulkomaalaiset isännät Washingtonissa ja Wall streetillä, Brysselissä ja Strassbourgissa ovat määränneet.

3 kommenttia:

 1. Kun katsoo noita OECD:n keskivuosiansioita - spekuloimatta ökytuloisten keskiarvoa nostavalla vaikutuksella - niin aika samoihinhan nuo vetävät Suomi ja Länsi-Euroopan maat. Mielenkiintoisempaa olisi päästä vertailemaan nettotuloja ottaen huomioon kokonaisveroasteen - ja vielä elinkustannustason, mikäli mahdollista. Noista lähtökohdista sitä pitäisi lähteä neuvottelemaan työehtosopimuksista. Ei se yleislakko työnantajapuolen nenän niistämiseksi olisi ollenkaan huono vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Radikaali vaihtoehto tuo yleislakko. Aiheuttaa paljon miinusta, MUTTA tuntuu olevan ainoa vaihtoehto kohta. Tämä maa vaan myydään, kansalaiset ajetaan ahtaalle ja johto porskuttaa, kansan pystymättä puuttumaan siihen mitenkään.

   Poista
 2. Näin se homma etenee. Jos kerran kreikkalaistenkin suhteellisen noheva kansa on saatu polvilleen, niin miksi sitten ei Suomen typerää lammaskansaa. Nämä orjuutussuunnitelmat on näköjään ollut helpoin viedä läpi maissa, jossa vahva (piilo)korruptio ja virkaeliitin mielivalta rehottavat.

  VastaaPoista