lauantai 4. huhtikuuta 2015

KUKA VEI RAHASI?

Eduskunnassa istuu pelkureita ja valehtelijoita. Suurimmat puoleet esittelevät leikkauslistojaan, joissa kaikki rapa lentää suoraan suomalaisen veronmaksajan naamalle. Juuri sitä kansaa, joka verovaroillaan ylläpitää koko järjestelmää, syytetään tuhlailusta ja velttoilusta ja ties mistä. Juuri ne, joiden veromarkoilla peliä pelataan, ovat muka syypäitä maamme talousongelmiin. Se on paskapuhetta se.

Todelliset syylliset löytyvät hallituksista. Vuodesta 1995 lähtien suomalaisten verovaroja on valunut Euroopan Unioniin yhä kiihtyvää vauhtia. Kun maa liitettiin, aivan kuten Unioniinkin, perustuslain vastaisesti euroon, suomalaisten veronmaksajien ja tämän kansakunnan varallisuuden kuppaus vain kiihtyi. Poliitikot ja johtavat virkamiehet, talouselämän isot pojat, ovat kaikki valehdelleet siitä pitäen. He ovat koko ajan, määrätietoisesti ja tarkoituksellisesti, syyllistäneet suomalaisia talouden kehnosta tilasta. Todellisuudessa he ovat itse olleet valtiontalouden romuttajia, aivan kuten ovat olleet romuttamassa koko maata.

Juuri julkaistussa EU-vertailussa maamme sosiaaliturva onkin Romanian tasoa. Se on totuus. Meille on valehdeltu siitäkin ja valehtelu jatkuu niin kauan, kun tuon satraappisakin annetaan jatkaa valehteluaan.

Jos et usko tämän kirjoittajaa, niin voit tarkistaa asian virallisista luvuista. Koomisinta on, että vaikka virkamiehet ja byrokraatit ovat tehneet kaikkensa valhetta ylläpitääkseen, hekään eivät kykene peittelemään kansakunnan kuppausta edes omissa tilastoissaan.

http://www.eurooppatiedotus.fi/public/default.aspx?contentid=97138&contentlan=1#.VSDNtJOjJOY

Tuosta laskusta puuttuu vuoden 2014 jäsenmaksu, eli lisää nettomiinusta yli miljardin, 1,14 miljardia. Pelkkiin EU-jäsenmaksuihin on siis mennyt yli 4 miljardia. Se on kaikki nettomiinusta. Se on saldo kaikkien saatujen EU-tukien jälkeenkin. Ja tälle vuodelle on budjetoitu EU-jäsenmaksuihin parisen miljardia. Eli summa on siis miinus 6 miljardia tänä vuonna.

http://vm.fi/documents/10623/1210755/Suomen+valtion+taloudelliset+sitoumukset,+vastuut+ja+saatavat+Euroopan+talous-+ja+velkakriisiin+liittyen+%28tilanne+31.12.2014%29/ab125e22-8004-41d4-b475-63d13e4642e8

Tuolta VM:n sivuilta selviää, että Suomi oli maksanut eurosotkun hoitoon jo vuoteen 2012 mennessä yli 9 miljardia. Lisäksi maksettavaa oli "pyydettäessä" peräti 11,14 miljardia. Tilastoja vuosilta 2013 ja 2014 ei ole oikein löytynyt. Lieneekö syynä se, että tuo 11 miljardiakin on jo maksettu. Jos niin olisi euro-sotkuun olisi mennyt sinun, minun ja meidän suomalaisten rahoja jo yli 20 miljardia. Jos jätetään varmuuden vuoksi tuo 11,14 miljardia pois, silti meiltä on puhallettu yli 9 miljardia.

Jos laskemme yhteen 4 + 9, saamme loppusummaksi 13 miljardia. 13 000 000 000 euroa. Se on miinus EU- ja eurojäsenyydestämme tälle kansalle ja kansakunnalle. Mistä leikkauslistoista nuo huijarit puhuvatkaan? Keihin heidän menoleikkauksensa kohdistuu? Oletteko kuulleet yhdenkään eduskuntahuijarin sanovat, että leikkauksia ei kohdisteta suomalaisiin? Ette. Suomalaiset maksavat kaiken.

Kun tiedämme, että Suomen EU-jäsenmaksu on nyt miljardin ja tälle vuodelle on budjetoitu kaksi miljardia, pelkästään EU-jäsenmaksusta luopumalla valtio säästäisi seuraavalla vaalikaudella 4-8 miljardia euroa. Tämä olisi säästö pelkästä jäsenmaksusta. Jos tuohon lisätään 2-12 miljardia eurosotkuun meneviä rahoja, summaksi nousee pelkästään näiden kahden osalta 6 - 20 miljardia.

Eikä tässä kaikki. EU-säännökset kieltävät valtiota lainaamasta omalta keskuspankiltaan, eli kaikki laina on otettava yksityisiltä suurpankeilta. Joidenkin julkisuudessa esitettyjen arvioiden mukaan EU-jäsenyyden aikana Suomi on maksanut pelkkiä lainakorkoja jopa 70 miljardia. Siis 70 000 000 000 euroa. Se on kaikki miinusta. Jos tuo arvio on yläkanttiin, pannaan luku puoliksi. Sekin olisi 35 miljardia miinusta.

Eurooppa-kusetus on siis tullut maksamaan tälle kansalle arviolta 48 - 83 miljardia. Siis tuo summa on puhdasta miinusta, tappiota. 48 000 000 000 euroa, viiva, 83 000 000 000 euroa. Kuka sanoo, että valtion talouden kurja tilanne on suomalaisen tavallisen kansalaisen syytä? Kuka pystyy valehtelemaan kansalle päin näköä?

"Me olemme eläneet yli varojemme." Niinkö? Kuka on elänyt yli varojemme? Kuka on tehnyt nämä päätökset? Kuka on antanut suomalaisten varat ulkomaille ja ottanut yksityisiltä lainaa, jonka kustannukset lasketaan kymmenissä miljardeissa? Sinä? Minä? Leipäjonon jonottaja? Pienyrittäjä?

Kysykää itseltänne: kuka vei rahat? Onko meillä varaa tähän? Haluatko verovarojesi menevän tuonne, vai lähimpään terveyskeskukseen?

"Meillä ei ole varaa ylläpitää näin laajaa terveyskeskusverkostoa."

Niinkö?

"Meillä ei ole varaa ylläpitää tehottomia pieniä kouluja."

Todellako?

Mutta meillä on varaa panna ulkomaille vastikkeetta 48-83 miljardia euroa suomalaisten rahoja?

Tästä on kyse.

8 kommenttia:

 1. Miettikää nyt hyvät ihmiset, kun on vaalien aika:Miksi valitaan eduskuntaan ns julkkikisia??Ei heillä (yleensä) ole minkäänlaista koulutusta tehtävään!Ex missejä, urheilijoita jne!!Vähän järkeä!Kyllä kansan pitäisi ottaa järki käteen ja katsoa,mikä koulutus valituilla on!Pelottavinta on, miten ministerin paikat jaetaan!!!Voi olla ministerinä ihminen, jolla ei ole minkäänlaista alan koulustusta tai kokemusta,sitten ihmetellään mikä meni pieleen??!Nyt on aika äänestää järjellä ja se ketä ei äänestä voi sitten jättää valittamattta,silloin et ole edes yrittänyt parantaa tilannetta!Hyvää keväänjatkoa kaikille!

  VastaaPoista
 2. WÖRD! Oman maan hyvinvointi kuuluu aina etusijalle. Ja on suorastaan naurettavaa syyttää kansaa siitä, että talous voi huonosti. Tosin kansahan nuo pölvästit on päättämään valinnut.

  VastaaPoista
 3. 97% taloudessa liikkuvasta rahasta on yksityisten pankkien kirjanpitomerkinnällä luomaa ostovoimaa. Ja siitä tyhjästä luodusta maksamma korkoja, siivun kaikesta työmme hedelmistä pankeille. Minä maksasin mielummin omalle valtiolle, eli yhteiseen kassaan kaikkien kanssaihmisten yhteiseksi hyväksi.
  3 minuutin tietoisku rahanluonnista:
  https://www.youtube.com/watch?v=ZzCegQVljdY

  VastaaPoista
 4. Juurikin näin. Kiitokset sami prkkoselle suorista sanoista!

  VastaaPoista
 5. http://jukkadavidsson.fi/2015/03/nakymaton-kasi-ohjailee-meita/

  VastaaPoista
 6. Mutta niin vaan tänään väläyteltiin uuteen hallitukseen ministeriksi lautamatti Vanhasta. Kera rautakanki Olli Rehnin. Ei ole hyvä suunta Suomella, kun ei kansa tajua äänestää muutosta.

  VastaaPoista
 7. Tästä on ihan todella kyse. Mutta, mitä me voimme oikeasti tehdä asialle? Äänestää Sande Parkkonen eduskuntaan, parhaassa tapauksessa vielä joku toinenkin IPUn ehdokas? Hyvä niinkin, onpahan edes joku, joka muistuttaa niitä vellihousuja, käskystä napin painajia siitä, miten asiat todella ovat. Mutta lienee valitettavasti realismia todeta, että mikään ei tule oleellisesti muuttumaan ennenkuin paska todella osuu tuulettimeen. Vaikka nuo totaaliset sössijät ja tunarit saataisiin vastuuseen päätöksistään, niin Sanden erittelemät miljardit (ja se mitä vielä mahtaa mennäkään) on kyllä menneet peruuttamatta.

  VastaaPoista