torstai 9. huhtikuuta 2015

SUOMI LAITTOMUUDEN TILASSA

MTV3 uutiset hehkuttelee kuukausi sitten salassa tehtyjä lainvastaisia sopimuksia, joilla Suomi luopuu sotilaallisesta liittoutumattomuudestaan ja itsenäisyydestään. Sopimuksen arkkitehtina Suomessa on häärinyt puolustusministeri Carl Haglund. Hänen toimintansa on siis ollut lakiemme ja maamme tekemien kansainvälisten sopimusten vastaista. Hän on siis rikkonut lakia.

On täysin selvää, että lainrikkureiden joukkoon kuuluvat myös Ulkopoliittisen instituutin Nato-propagandistit, joista tänään äänessä on ollut Mika Aaltonen. Hän pyrkinyt kaikin tavoin saattamaan maamme perustuslain vastaisesti, rikoslain vastaisesti ja puolueettomuusmääräysten vastaisesti vieraan vallan sotilaalliseen komentoon ja alamaisuuteen. Hän on siis propagoinut vieraan vallan sotilaallisen  ylivallan puolesta isänmaataan vastaan. Hän, eikä kukaan muukaan näistä perustuslakiamme ja lakejamme halveksivista henkilöistä suinkaan salaile toimintaansa. Päinvastoin.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/asiantuntija-puolustusyhteistyon-tiivistamisesta-nyt-on-ryhdytty-tuumasta-toimeen/4982786

Puolustusvoimien komentaja on myös toiminut lain vastaisesti, sillä hän allekirjoitti perustuslain vastaisen antautumisasiakirjan, eli Nato-isäntämaasopimuksen. Tasavallan presidentti on myös laiminlyönyt virkavelvollisuutensa, sillä hänen tulisi tehdä kaikkensa, että perustuslakia noudatetaan. Hän on suojellut henkilöitä ja tahoja, jotka ovat rikkoneet maamme perustuslakia ja lakeja. Hän on siis aktiivisilla toimillaan edesauttanut ulkoisen sotilasmahdin lainvastaista toimintaa isänmaassamme.

Samaan ovat syyllistyneet ne kaikki eduskunnan ulkopoliittisen valtuuskunnan jäsenet, jotka ovat hyväksyneet toiminnan. Samaan on syyllistynyt jokainen kansanedustaja, joka on hyväksynyt lainvastaisen toiminnan, tukenut sitä ja kannustanut siihen. Jokainen virkamies, joka on ollut mukana laatimassa näitä sopimuksia, osallistunut niiden valmisteluun ja salaamiseen, on myös syyllistynyt lainvastaiseen toimintaan, eli rikokseen.

Väännetäänpä asia vielä rautakangesta:

Lakiemme ja perustuslakimme mukaan Suomi on sotilaallisesti liittoutumaton. Alueemme on sotilaallisesti loukkaamaton. Kukaan suomalainen, ulkomaalaisista puhumattakaan, ei saa asettaa maatamme vieraan sotajoukon tai vallan sotilaalliseen käyttöön. Näin sanoo laki. Asia on yksiselitteinen. Ja mitä on tehty?

Aivan.

Kyse ei siis ole politiikasta, tai Nato-mielipiteestä. Kyse on laista. Kyse on laillisuudesta. Kyse on siitä onko tässä maassa laillinen hallitusvalta vaiko ei. Kyse on siitä, onko eduskunnalla laillista valtaa ja toimiiko se lain mukaan. Vastaus on, poliittisesta näkökulmasta riippumatta: ei.

Suomen lait kieltävät antamasta maata, sen resursseja ja mitään suomalaista ulkomaalaisen sotavoiman käyttöön. Näin sanoo laki. Jokainen, joka on toiminut salaa sotilaallisen liittoutumattomuuden kumoamiseksi, on syyllistynyt rikokseen.

Jos näissä asioissa olisi menetelty lainmukaisesti, perustuslakia olisi pitänyt muuttaa laissa määrätyn perustuslainmuutosmenettelyn mukaisesti eduskunnassa. Lakeja olisi pitänyt muuttaa eduskunnan suostumuksella eduskunnan täysistunnossa. Puolueettomuusmääräyksiä olisi pitänyt muuttaa saman menettelyn mukaisesti. Näin ei ole tehty. Mitä se tarkoittaa?

Vielä kerran: RIIPPUMATTA SIITÄ KANNATTAAKO TAI VASTUSTAAKO NATOA, SOTILAALLISTA LIITTOUTUMISTA, KYSE ON LAISTA JA LAILLISUUDESTA. Jos Nato-jäsenyyttä kannattaa, tarkoittaako se lakien vastaisen toiminnan hyväksymistä? Ei tietenkään. Ja kuitenkin: NYT ON TOIMITTU LAINVASTAISESTI.

Jokainen voi itse tarkistaa asian maamme perustuslaista ja laeista. Niitä lakeja on rikottu ja rikotaan koko ajan näiden henkilöiden toimesta. Asia olisi aivan ookoo, jos olisi toimittu lakien mukaisesti. Mutta kun ei ole. Siitä voidaan keskustella miksi, että Carl Haglund haluaa liittää Suomen läntiseen sotilaskomentoon ja alistaa isänmaansa amerikkalaisten käskyvallan alle, mutta sitä en voi hyväksyä että asiassa toimitaan lakeja rikkoen, lainvastaisesti.

Kyse ei siis ole Nato-jäsenyydestä, vaan laillisuudesta. Kyse on siitä, onko tässä maassa enää ollenkaan laillista yhteiskuntajärjestystä. Vastaus on: ei ole. Tasavallan presidentti, maan hallitus, suurin osa eduskuntaa ja virkamieskuntaa rikkoo maamme perustuslakia. He rikkovat maamme rikoslakia, sen 12.luvun pykäliä 1 ja 10, ja lakiemme puolueettomuusmääräyksiä. He rikkovat Pariisin rauhansopimusta. Tästä on kyse.

Jos laillisuusperiaate ei aukea, voi tehdä seuraavan ajatusharjoituksen: mitä ajattelisit, jos maamme puolustusministeri tulisi julkisuuteen ja kertoisi tehneensä Venäjän kanssa pitkälle menevän puolustussopimuksen? Mitä ajattelisit, jos puolustusvoimien komentaja matkustaisi Moskovaan ja allekirjottaisi, presidentin läsnäollessa, asiakirjan, joka antaisi Venäjän armeijalle oikeuden käyttää Suomea ja suomalaista yhteiskuntaa sotilaallisena tukenaan milloin se niin haluaa? Näin on tehty, mutta lännen kanssa. Lain vastaisesti.

Jokainen voi kysyä itseltään, mielipiteestä riippumatta, voiko maan poliittinen ja virkamieseliitti toimia lain vastaisesti kun niin haluaa? Jos voi, mitä siitä seuraa?

Jos meistä kukaan, tavallisista ihmisistä, toimisi näin, me joutuisimme vankilaan. Tästä on kyse.

5 kommenttia:

 1. Totta.Mutta vielä pahempaakin on tapahtunut hijattain. Suomi ei olekaan köyhä maa, 12,5 mrd euroa löytyi tälläiseen touhuun.Tiedossahan tämä oli, mutta silti pöyristyttää!

  Lainaan suoraan finlex:stä seuraavasti:

  "Valtiovarainministeriön ilmoitus Euroopan vakausmekanismin perustamisesta tehdystä sopimuksesta 5.3.2015"

  EVM:n jäsen Osakkeiden lukumäärä Pääomamerkintä (EUR)
  Suomen tasavalta 125 818 12 581 800 000

  Olemme ostaneet ko.osakkeita em. summalla. Mistähän nämäkin rahat yhtäkkiä tulivat? Paljon tarvinnee leikata tulevina vuosina.

  https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/2015/20150028


  VastaaPoista
 2. Raamatussa eräs Herra toi pimeyden teot päivänvaloon. Hän sanoi: "Minä Olen Tie, Totuus ja Elämä"
  Tämän blogin pitäjän herrassa on jotain yhtäläisyyksiä herrojen Herraan :)
  Kaivoin tänään roskista repimäni vaalilipukkeen ja teippasin puolikkaat yhteen.
  Ajoimme kaverini kanssa K-supermarkettiin, piirsimme lyijykynillä numerot 332 omiin kortteihimme, mutta allekirjoitukseen kelpasi vain mustekynä. Kysyin vaalivirkailijalta moista käytäntöä ja hän sanoi: "jos menee vahingossa väärä numero, niin sen voi pyyhkiä poijes"

  Aika kummallista?

  VastaaPoista
 3. Aivan. Vaalivirkailija korjaa väärän numeron tilalle ohjeistetun numeron. Vitsi. Vai onko sittenkään? 2010-luvun Suomessa en luota enää mihinkään.

  VastaaPoista
 4. Todellinen kysymys kuuluukin miksi em.henkilöt ovat vieläkin vapaalla jalalla eikä vangittuina isänmaanpettureina ?
  Varsinkin armeijassa ei pitäisi antaa pienintäkään armoa isänmaanpettureille, vaikkakin on armeijan ylipäällikkö, hänetkin voidaan vangita ja todisteiden nojalla sivuuttaa virastaan ja tuomita vankeusrangaistukseen rikoksistaan suomen valtiota kohtaan.

  Miksi suomessa voi tehdä koko kansakuntaa kohdistuvaa rikossarjaa täysin avoimesti ja vielä ns.ylpeillä ylimielisesti rikoksillaan ?

  Missä kulkee raja jossa isänmaan ystävät ottavat rikolliset kiinni ja laittavat tuomiolle, pitävät huolen että tuomioistuin toimii lakien mukaan, eikä suomalaiseen tapaan suojele hierarkiassa ylempiarvoisia, heillähän on ollut oikeus tehdä rikoksiaan tuomiovallan suojeluksessa tähän asti kaikilla yhteiskunnan aloilla (varsinkin talousrikoksissa).

  Miksi suomalaisuutta ei enää ole ?
  Miksi suomalaiset vihaavat lähinnä ... toisiaan ?
  Miksi suomea voi raiskata hierarkisella asemalla niin paljon kuin haluaa ja varastaa itselleen niin paljon kuin mieltänsä lystää, kukaan ei piittaa pätkääkään ?.

  Ihan pienenä vinkkinä voisin mainita että tuossa itärajan takana olevassa valtiossa samaista yhteiskunnan rappiotilaa oli koko 90-luku ja yhteiskunta oli aivan sekaisin, länsimaat nauttivat asiantilasta täysin siemauksin, nyt tosin huutavat raivona koska asiantila muuttui täysin toiseksi eikä valtion omaisuutta saa enää ilamiseksi itselleen, sekä valtiossa kansalaiset alkavat olla positiivisesti ylpeitä knsalaisuudestaan (vaikkakin länsimaiden valtaapitävät median kautta muuta väittävät, heillähän on omat syynsä moiseen manipulointiyrityksiin).

  Pitääkö suomen vaipua totaaliseen katastrofiin ja kurjuuteen ennenkuin muutos parempaan tulee, nythän paikallinen poliittinen johto on täysin vieraan vallan vaikutuksen alla (kokoomus, USA:n valtaeliitin työrukkanen pienessä suomessa), miksi kansalaiset eivät reagoi ja julista kokoomusta rikollisjärjestöksi ja vangitse kokoomusjohtajia maanpetturuudesta (todisteita on em.rikollisesta toiminnasta) ?.

  VastaaPoista
 5. Kannattaa ottaa selvää, mitä fluori oikeasti on ja mistä sitä tuotetaan. Fluori ja fluoridi ovat sitten kaksi täysin eri asiaa. Kun selviää mitä fluori on, niin ymmärtää miksi sitä tungetaan kaikkiin kaupan hammastahnoihin ja suuvesiin.Ikenien kautta kun aineet pääsevät nopeasti verenkieroon.

  Kaikista laiskimmille pähkinänkuoressa: fluorin löysivät saksalaiset tiedemiehet, jotka lisäsivät fluoria vesijohtoveteen juutalaisalueilla. Näin he eivät vastustelleet, kun heitä siirrettiin keskitysleireille.

  VastaaPoista