torstai 30. huhtikuuta 2015

VAPPUPUHE

Kansalaiset! Medborgare!

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Kansa sai tarpeekseen hallituksen politiikasta, joka on vain tuonut lisävelkaa ja kurjistumista, ja äänesti valtaan puolueet, jotka lupaavat jatkaa samalla linjalla entistä ahkerammin ja kovemmin.

Turvallisuuspolitiikassa olemme astuneet uuteen aikaan. Kun joskus ennen pyrimme pysyttelemään erossa suurvaltapolitiikan kiistoista, olemme menossa peräreikä ammollaan niiden ytimeen. Kuuden vuosikymmenen ajan periaatteemme oli pysytellä mahdollisimman kaukana kaikista sodista, mutta nyt tavoitteenamme on päästä mukaan ydinsotaan mahdollisimman pian ja nimenomaan omalla maallamme. Ydinsotahan on jokaisen suomalaisen haaveena, mahdollisimman lähellä kotia.

Ulko- ja turvallisuuspoliittisen linjan muuttumisessa on keskeisenä toimijana toiminut Ulkopoliittinen instituutti, joka vastoin toimeksi antoaan ei ole tuottanut "puolueetonta tietoa ulkopoliittisen johdon käyttöön", vaan piehtaroinut ryssäfobian ja natokiimansa vaahdoissa avoimesti ja estoitta. Tässä touhussa sen luottavina kumppaneina ovat häärineet Yleisradio sekä Sanomat, joiden journalistinen taso onkin saavuttanut jo käsittämättömät tasot. Kevään luotettavin media onkin Kevätpörriäinen, jonka journalistinen taso edellä mainittuihin verrattuna on olympolaista.

Kansalaiset, medborgare!

Kun kulutuskysyntä sakkaa suomalaisten tulotason romahtaessa ja joudutte sulkemaan kauppanne, kioskinne, kampaamonne ja kuntosalinne, muistakaa kaiholla kuinka annoitte lisää valtaa niille, joiden tavoitteena on tuhota suomalainen pienyrittäjä, suomalainen työläinen ja suomalainen yhteiskunta. Voitte sivellä itseänne ja hymistä onnessanne, kun katselette lähivuosina syvenevää kurjuutta ja lisääntyvää köyhien määrää. Köyhiähän tässä maassa on vasta 700 000. Viimeisen kymmenen vuoden aikana heitä on saatu lisää vain 200 000, mutta eiköhän seuraavan kymmenen vuoden aikana saada ainakin sama mokoma lisää ja miljoonan raja häämöttää.

Köyhyyshän on elämäntapavalinta, joka on asianosaisen omaa syytä, kuten vaalien äänihavara Juhana Vartiainenkin on sanonut. Tosin samaisen ajatusten Mätäojan mielestä työttömyys katoaa työttömien määrää kasvattamalla, etenkin ummikkoulkomaalaisten massamuutolla maahan, ja leikkauspolitiikka on tuonut hirvittäviä säästöjä valtiolle. Jostakin kumman syystä valtio on vain velkaantunut lisää kun Juhanan politiikkaa on vedetty. Mutta sitä on siis tulossa lisää ja entistä kovempaa.

Mistä päästäänkin euroon. Euro on ollut koko Euroopan toisen maailmansodan jälkeisen historian suurin munaus. Saksa on netonnut ja pelastanut suurpankkinsa suomalaisten rahoilla, jokunen euromaa kintturoi jotenkuten, mutta valtaosa euromaista on romahtanut ja romahtamassa. Suomi mukaan lukien. Silti meillä niin sanotut "talousviisaat" edelleen julistavat "yhteisvaluutan" ilosanomaa. Tilanne on hiukan sama kuin Belzecissä kaasukammioon pakotettu juutalainen olisi ylistänyt zyklon B:n ominaisuuksia.

Mistä päästäänkin tulevaisuuden näkymiin.

Kansalaiset, medborgare!

Kun nyt vaaleissa kävi niin kuin kävi, lähitulevaisuudessa on mahdollista päästä mukaan suurvaltojen väliseen ydinsotaan. Suomeen isketään noin kymmenkunta kertaa ydinaseilla ja lisäksi tulevat kemialliset ja biologiset joukkotuhoaseet, mutta riskejäkin on. Voi olla, ettei ryssä hyökkää jos emme luovuta maatamme amerikkalaisten ja muiden ulkomaalaisten sotilaitten temmellyskentäksi. Siksi se tehdäänkin ensivaalikaudella.

Taloudessahan mennään samaa rataa kuin nytkin, eli kakkamakkiin. Nyt vain taloudellinen kakkaaminen tehdään entistä kovemmin ja suuremmin ja lujemmin, kunnes koko maa on kakkamakissa umpiuppeluksissa. Tämä on jo sanottu ääneen: maan taloutta tullaan hoitamaan aivan samoilla resepteillä kuin nytkin, mutta entistä kovemmalla vauhdilla.

Verokertymä on käytettävä kokonaisuudessaan ulkomaalaisten hyväksi, sekä rikkaimpien ja suuryritysten tukemiseen. Senttiäkään ei saa tuhlata vanhuksiin, jotka vain köllöttelevät joutilaina paskaisissa vaipoissaan tekemättä mitään auttaakseen rikkaimpiaan ja suuryrityksiä. Myös ulkomaalaisten pankkien on saatava suurempi osa Suomessa kerätyistä veroista. Emme ole kyenneet jakamaan niille kuin toistakymmentä miljardia tähän mennessä, eikä se ole riittävästi. Ulkolaiset pankit tarvitsevat kymmeniä miljardeja suomalaisten rahaa ja sinne sen on mentävä.

Yhteiskuntapolitiikassa tavoittena on köyhyyden maksimointi ja modernin orjuuden lopullinen läpilyönti. Siitä kaikki puolueet ovat liikuttavan yksimielisiä, joten Suomi 2020 on hyvin samanlainen maa kuin Kiinakin, jossa keskistysleireistä tehtiin tuotantolaitoksia jo 90-luvulla. Meille tuskin tulee leirejä, joita toki jo valmistellaan, mutta tavoitteena on orjatyövoiman dramaattinen lisääminen ja nykyisten töissä olijoiden korvaaminen tällä orjalaumalla.

Terveydenhuoltojärjestelmän tuhoaminen jatkuu sekin entistä pontevammin. Tavoitteena on, että terveydenhuolto kuuluu vain niille, joilla on rahaa. Köyhille riittää kuoleminen orjatyön ääreen. Tai sikapistoolin paukaus otsalumpioon. Muuta köyhä ei ansaitse, koska on mennyt köyhäksi ryhtymään.

Koululaitos ajetaan alas sekin ja toivottavasti niin, etteivät köyhät enää pääse pilaamaan kouluja. Lukutaidottomuus on ilman muuta tuotava esiin yhtenä vaihtoehtona, samoin kokonaan ilman koulutusta jäävän kansanosan luominen. On aivan oikein, kuten nuorkokoomuslaiset johtajat ovat usein sanoneet, ettei köyhillä ole oikeutta opintoihin.

Koska Suomi ei ole enää itsenäinen valtio millään mittarilla mitattuna, seuraavien vuosien olennaisiin projekteihin kuuluu myös käsitteen unohduttaminen. Hanke on jo edennyt hienosti, moni suomalainen kuvittelee aivan tosissaan osavaltion olevan sama kuin itsenäinen valtio, mutta vielä on paljon työtä edessä. Natoa, eli ulkomaalaista armeijaa, aristellaan vielä.

On siis lisättävä maassa mellastavien ulkomaalaisten sotajoukkojen määrää ja totutettava kansa katselemaan ulkomaalaisia sotilaita. Kun nämä sitten alkavat tapansa mukaan ampua suomalaisia, suomalaiset toivottavasti pitävät itseään syypäinä siihenkin.

Hyvää ja rauhallista vappua!

3 kommenttia:

 1. Amen, pastori. -__-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin - aamen. Mielenkiinnolla seuraan tulevaa ja edelleen ihmettelen suomalaisten käytöstä - kaiken nielevänä & hanttiin laittamatta?!

   Pohjanmaa

   Poista
 2. Tutustun blogiiin vasta nyt.
  Lähes laksi vuotta kulunut vappupuheestasi.
  Sotaa lukuunottamatta kaikki toteutunut
  tai toteutus loppusuoralla.
  Ja oikeastaan sotahan oli ajoitettu ensi vaalikaudelle.
  Hyvä niin
  Sillä mielelläni vielä muutaman vuoden
  Tutkisin valon, tilan ja värien vuorovaikutusta...

  VastaaPoista