lauantai 11. huhtikuuta 2015

NORSU KEPUN OLOHUONEESSA

Keskustapuolue pyrkii saavuttamaan vaalivoiton vaaleissa. Se esiintyy oppositiopuolueena ja vaihtoehtona Jyrki Kataisen Six pack-hallituksen romuttuneelle rauniokasalle, Alexander Stubbin hallitukselle, joka on ollut pääiministerinsä näköinen: sekava, hajanainen ja täysin osaamaton.

Todellisuudessa Keskusta ei ole mikään vaihtoehto millekään. Päinvastoin. Keskustapuolue on stubbilaista vaihtoehtoakin vakaammin juuri sen politiikan takana, joka maamme on nykyiseen jamaan saattanut. Keskusta on nimenomaan se puolue, jonka toiminta on johtanut maatamme vaivaaviin sairauksiin. Ilman Keskustan keskeistä roolia, oululaisten ei nyt tarvitsisi sydän kylmänä odottaa koska kraanasta valuva vesi alkaa uitella heidän elimistöönsä raskasmetalleja ja uraanijäämiä Talvivaaran jätealtaista.

Esko Aho on koko julkisen uransa ja varsinkin sen jälkeisen uransa ajan ollut täysin Euroopan Unionin, euron ja ylikansallisen vallan asiamies. Hänen aktiivinen toimintansa on saanut aikaan sen, että SITRA toimii kaikin voimin ylikansallisen vallan vahvistamiseen Suomessa ja Suomen valtion ja yhteiskunnan nujertamiseksi. Suomen Itsenäisyyden rahastolta se on aikamoinen saavutus.

Nykyisen hallintokaaoksen arkkitehtina kulissien takana on häärinyt yksi ainoa SITRAn heppu, kuten Voima-lehdessä jo vuosia sitten kerrottiin. SOTE, kuntauudistus, puolustusvoimien organisaatiouudistus, poliisiuudistus, kaikki nämä ovat yhden miehen visioita, joka kulki alunperin nimellä "konsernimalli". Kyse on siis yhdestä hallintoromuttajaisista, sen palasista, joista Esko Aho on ollut koko ajan tietoinen ja joita hän on tukenut koko ajan.

Mutta Aho on vain yksi keskustalainen ylikansallisen vallan asiamies. Matti Vanhasen hallitus toimi hartiavoimin ylikansallisen vallan lisäämiseksi Suomessa. Hän oli se pääministeri, joka johdolla maassa otettiin käyttöön mystinen "ulkomaalaisyritysten suosituimmuusasema." Se tarkoittaa sitä, että ulkomaalaisilla yrityksillä on helpotettu vero- ja lupamenettely. Siis ulkomaalaisten yritysten on helpompi toimia Suomessa, kuin suomalaisten yritysten. Tämä on Keskustapuolueen ansiota. Keskustapuolue teki päätöksen, jonka mukaan ulkomaalaisia yrityksiä suositaan suomalaisten kustannuksella.

Keskustapuolue on Suomen nykyisen tilanteen arkkitehti. Se on se puolue, joka on johtanut maatamme kohti liittovaltiota ja syventänyt sen osavaltioasemaa. Kymmenestä viimeisestä hallituksesta 2 on ollut demarijohtoista. 3 hallitusta on johtanut Kokoomus. Mutta Keskustapuolue on viimeisistä kymmenestä hallituksestamme johtanut viittä. 5 hallitusta on siis ollut Keskusta-johdossa. Ahon hallitus vuosina 1991-95, Jäätteenmäen hallitus 2003, Vanhasen ykköshallitus 2003-2007, Vanhasen toinen hallitus 2007-2010 ja Kiviniemen hallitus 2010-11.

http://valtioneuvosto.fi/tietoa/historiaa/hallitukset-ja-ministerit/aikajarjestyksessa

Keskustalla on siis ollu johtorooli niinä vuosina, kun Suomen talous on ajautunut vaikeuksiin, Nokia rysähti nurin, euro-nielu alkoi hotkia verovarojamme holtittomasti, EU-jäsenmaksut kaksinkertaistuivat, menetimme sanavaltaamme EU:ssa ja Euroopan Unionin liittovaltiokehitys lähti kiihtymään. Koskaan, kertaakaan Keskustapuolue ei ole halunnut irtautua Euroopan Unionista. Koskaan Keskustapuolue ei ole halunnut erota eurosta. Tämä on se norsu Kepun olohuoneessa, josta kukaan ei suurin surminkaan sano mitään.

Keskusta on suosinut ulkomaalaisia yrityksiä, sen johdolla valtiontalous sukelsi syöksyyn, sen ollesssa keskeisessa roolissa liittovaltiokehitystä on syvennetty ja Suomen suvereniteetin rippeitä riisuttu kiihtyvään vauhtiin. Keskusta on siis ajanut voimallisesti ylikansallisia etuja Suomessa. Se on liittovaltion edustaja, ylikansallisen pääoman edustaja. Ei Suomen tai suomalaisten.

Keskustapuolue haluaa olla mukana liittovaltio EU:ssa. Se ei halua omaa rahaa. Se haluaa, että asioistamme päätetään muualla kuin Suomessa. Jos se haluaisi toisin, se ajaisi Suomen eroa EU:sta ja eurosta, mutta se ei halua.Tämä on se norsu Keskustapuolueen olohuoneessa. Aivan kuten Kokoomus ja demarit, Keskustapuolue ajaa kaikkien muiden etuja paitsi tämän maan ja kansan. Siitä ei vaan saa puhua ääneen. Sitä ei saa sanoa ääneen.

Pahaksi onneksi Keskustapuolueen sisäinen oppositio, Kekkoslovakian viimeinen mohikaani ja YYA-dinosaurus Paavi Väyrynen sanoo ääneen juuri näitä asioita. Hän on se tottelematon sukulaismies, joka olohuoneeseen tullessaan sanoo ääneen sormella osoittaen: Olohuoneessa on norsu!

Keskustapuolueen norsu on EU- ja euromyönteisyys suomalaisten ja tämän maan kustannuksella.


2 kommenttia:

  1. No, Keskustahan on vaalivoittaja ollut alusta lähtien. Ja yllä olevilla "ansioilla" tosiaankin! Esko Ahon "toimia" en ole unohtanut - 90-luvulta lähtien! Mutta tyhmä kansa on! Sitä saavat taas, mitä tilaavat. Ikävä kyllä - kaikki muutkin. Tätä on "demokratia" Suomessa...

    VastaaPoista
  2. No joo,ainahan voi kirjoitella! Esko Ahon hallitus tuli Harri Holkerin hallituksen jälkeen, jonka valtiovarainministeri oli Erkki Liikanen siihen saakka kun rahaa riitti.
    Rahan loputtua Liikänen otti hatkat ja lähti Prysseliin suojatyöpaikkaan.
    Esko Aho ja Iiro Viinanen olivat vaikean paikan edessä,suosion kalasteluun ei ollut varaa,pakko oli tehä vaikeita päätöksiä ja ne tehtiin.Iiro Viinanen oli valtiovarainministeri jonka tyyppistä Suomi tarvitsis nytkin.

    VastaaPoista