tiistai 7. huhtikuuta 2015

SUOMEA VALLATAAN JUURI NYT!

Poliittiset päättäjämme ovat luopuneet itsenäisyydestämme erilaisin sopimuksin, päätöksin ja ilmoitusluontoisesti. He ovat rikkoneet maan perustuslakia mennen tullen. EU-jäsenyys, euroon liittyminen ja Nato-isäntämaasopimus, kaikki nuo on tehty perustuslain vastaisesti. Vuosien 1995-2011 maamme oli EU-jäsen perustuslain vastaisesti ja vasta vuonna 2011 perustuslakiin lisättiin yksi lause vaivihkaa, kun tilanne huomattiin. 16 vuotta olimme EU:ssa perustuslakia rikkoen.

Nyt maamme on antautunut ulkomaisille armeijoille. Sen ovat luovuttaneet ulkomaalaisten sotilaittenkomentoon kaikki nykyiset eduskuntapuolueet. He ovat tehneet aivan saman, mitä tekivät balttien hallitukset vuonna 1939. Luovuttivat laukaustakaan ampumatta maansa ulkomaisell miehitysvallalle. Baltit antoivat ulkolaisille sotajoukoille luvan marssia maaperälleen, antoivat luvan perustaa tukikohtia ja järjestivät "yhteisiä sotaharjoituksia." Juuri näin tapahtuu Suomessa vuonna 2015. Juuri nyt.

Valtamedian propagandamylly rummuttaa aamusta iltaan Venäjän uhkaa ja sitä kuinka venäläiset sotilaat ovat silmät kiiluen tulossa, jos eivät ole jos salaa tulleet Suomeen. Se on propagandaa, valehtelua. Todellisuudessa ulkolaiset sotilaat ovat jo täällä ja elkeet ovat isännän. He ovat tulleet tänne lännestä, ilman laukaustakaan, "yhdessä sovittujen pelisääntöjen puitteissa." Tuollaiset lausunnot ovat maanpettureiden ja isänmaan pettureiden puheita, aivan kuten oliva Balttiassa vuonna 1939. Kyse on vain ja ainoastaan yhdestä asiasta: onko suomessa ulkomaalaisia sotilaita vai ei? 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015040719480592_uu.shtml

Kansakuntaa totutellaan ulkomaalaisen miehittäjän läsnäoloon. Suomen maankamaralla on heilunut ulkolaisia sotajoukkoja jo kolme kertaa vuoden sisään. Kuuluisan Saaristomeren sotaharjoituksen yhteydessä saksalaisia sotilaspoliiseja oli kolme bussilastillista Kouvolassa. Parisen viikkoa harjoituksen jälkeen ulkolaisia panssareita ajaa jyrryytti Keski-Suomessa. Miten tuo toiminta liittyi "merisotaharjoitukseen"? Ei mitenkään. Miehittäjä miehitti maatamme. Ulkomaalaiset sotilaat ajoivat valtaamallaan maalla kenenkään estelemättä, maanpettureiden suostumuksella.

Nämä "harjoitukset" ovat miehittäjien vaivihkainen keino ottaa maamme hallintaansa ja valvontaansa. Omat quislingimme avittavat tässä kaikin keinoin. Jokainen hallituksen ministeri, tasavallan presidentti, puolustusvoimien komentaja, virkamies ja siviiliquislingi joka hyväksyy tällaisen toiminnan, pettää niiden 90 000 sodissamme kaatuneen suomalaisen uhrin. Nuo miehet kaatuivat aikoinaan pitääkseen maansa vapaana ja itsenäisenä. Nämä maanpetturit kusevat heidän haudoilleen hymyssä suin.

Perustuslain, rikoslain 12,. luvun 1 ja 10 pykälän, lakeihimme kirjattujen puolueettomuusmääräysten vastaisesti tehty Nato-isäntämaa sopimus on hyvin samankaltainen sopimus, jonka baltit tekivät Stalinin kanssa 1939. Se lähes identtinen. Me kaikki tiedämme mihin ne sopimukset johtivat. Tiedämme myös mihin tämä rikollinen sopimus, MOU, johtaa. Se johtaa maamme sotilaalliseen miehitykseen ja valtaamiseen, ja itsenäisen kansakunnan lopulliseen katoamiseen.

http://mikkoelo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/192049-isantamaasopimuksen-ydinkohta-naton-tukikohtia-suomeen

Mieti miksi suomalaisia varuskuntia on "lakkautettu". Aivan. Ne ovat valmiita tukikohtia miehittäjille. Ja voit olla varma, että niin myös käy, kunhan kansa on peloteltu ja alistettu propagandalla ja valheilla, ja totutettu ulkomaalaisten sotilaitten läsnäoloon. Sen jälkeen tuntuu normaalilta, että maassa on ulkomaalainen armeija komentamassa ja määräämässä. Niin nimittäin Nato-isäntämaasopimuksen myötä käy. Siinä ja Naton omissa sopimuksissa sanotaan aivan suoraan, että korkein maassa oleva Nato-upseeri tekee päätökset. Eivät suomalaiset. Suomalaiset saavat auttaa ja maksaa kaikki laskut. Se kaikki lukee Nato-isäntämaa sopimuksessa ja niissä Nato-asiakirjoissa, joihin tuossa maanpettureiden hyväksymässä antautumis-asiakirjassa viitataan.

Muistutan vielä, että Nato-isäntämaa sopimus rikkoo sekä perustuslakia, että rikoslakia, että lakiin kirjattuja puolueettomuusmääräyksiä vastaan. Sen allekirjoittajana toiminut puolustusvoimien komentaja rikkoi virkavelvollisuuksiaan ja sotilasvalansa, kaikki toimivaltuutensa ylittäen. Hän teki rikoksen. Tätä rikosta suojelemassa paikalla olivat myös tasavallan presidentti sekä puolutusministeri. Kaikki nämä kolme henkilöä syyllistyivät maanpetokseen ja perustuslain vastaiseen toimintaan. Se on syytä pitää mielessä.

Se, että miehittäjä tulee lännestä, ei muuta asiaa. Sillä ei ole mitään merkitystä. Tosiasia on, että sotilaallinen miehittäjä on jo täällä. Totuus on se, että ulkomaalaisia sotilaita on maassamme aseet kädessä. Haluatko todella sitä? Onko ulkomaalaisen armeijan läsnäolo maassamme se mitä sinä haluat?

Eivät meitä venäläiset uhkaa. Muut ovat jo täällä. Viime kesänä norjalaiset poliisit olivat Suomessa, Utsjoella, konepistoolit kädessä pysäyttelemässä suomalaisia näiden omalla maalla, ja vaativat suomalaisia todistamaan henkilöllisyytensä. Ulkomaalaiset aseistetut poliisit uhkailivat suomalaisia näiden omassa maassa! Nato-maan poliisi uhitteli Suomessa suomalaisille. Antoi käskyjä ja määräyksiä. Millä oikeudella? Miksi? Koska se pystyi siihen miehittäjän eli isännän oikeudella. Suomi on antautunut Natolle. 

Me olemme samassa tilanteessa kuin baltit vuonna 1939. Meillä on samanlaiset johtajat kuin heilläkin. Meitä johtavat maanpetturit ja itsenäisyytensä omaa etuaan tavoitellen pois antaneet kelmit. Vaaleissa sinä joko tuet tätä toimintaa, tai osoitat haluavasi elää itsenäisessä isänmaassa.

Jos annat äänesi eduskuntapuolueille, osoitat tukevasi toimintaa, joka on tuhoamassa sen maan, jonka nimi on Suomi. Petät henkensä itsenäisyyden puolesta antaneet ja petät lippuvalasi, sotilasvalasi, ja tulevat sukupolvet.

Jos äänestät eduskuntapuolueita, äänestät Kyllä kotimaasi katoamiselle.

20 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus, mutta pikku fiba: Eduskuntapuolueista Vasemmistoliitto EI kannata Natoon liittymistä vaan vastustaa sitä, eikä sillä ole ollut osaa eikä arpaa isäntämaasopimuksen allekirjoittamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai ei osaa, eikä arpaa..? Täytynee vähän muistuttaa isäntämaa- sopimukseen liittyvistä tapahtumista:

   Jyrki Yrttiaho: Isäntämaasopimus NATOn kanssa merkittävin askel kohti NATOn jäsenyyttä

   Tiedote 20.04.2014
   Vasemmistoliiton ja vasenryhmän kansanedustaja Jyrki Yrttiaho:

   ”Isäntämaasopimus, jonka valmistelusta Sunnuntaisuomalainen on uutisoinut, on merkittävin Suomen ulkopoliittisen johdon tähänastisista askelista kohti NATOn jäsenyyttä. Sopimuksen valmistelu ujutettiin myös vuosi sitten keväällä eduskunnassa lähes yksimielisesti hyväksyttyyn turvallisuus- ja puolustuspoliittisten selontekoon. Vain minä ja edustaja Markus Mustajärvi vastustimme selonteon linjauksia ja äänestimme sitä vastaan. Jätin selontekoa koskevaan puolustusvaliokunnan lausuntoon eriävän mielipiteemme ja erittelyn selonteon sisällöstä ja uusien linjausten kielteisistä vaikutuksista Suomen ja Venäjän suhteisiin ja Pohjolan vakauteen”.

   – Aivan oleellinen asia on myös perustuslaillinen ristiriita, johon tunnettu ja arvostettu entinen EU-juristi ja kansanedustaja Jacob Söderman kiinnitti julkisuudessa huomiota. Söderman totesi 5. syyskuuta Suomenmaassa, että Naton joukot toimisivat Suomessa ollessaan Nato-komentajan alaisuudessa.

   T. Show must go on...

   Poista
  2. Isäntämaasopimusta EI hyväksytetty Eduskunnassa. Eli toisin sanoen: Vasemmistoliitolla ei ollut mitään tekemistä Isäntämaasopimuksen hyväksymisen kanssa JA vassut VASTUSTAVAT Natoon liittymistä, kuten kuka tahansa, joka haluaa säilyttää edes ne itsenäisyyden rippeet, joita jäljellä on.

   Poista
  3. Siellä taas joku maanpetturi, jenkkeille kumartaja huutelee, kun järki on jäänyt 1980-luvun politiikkaan. Herääpä tähän päivään.

   Poista
 2. Aivan karmeeta paskaa, teidät Ipu + vassari apina putinistit pitäisi teloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, kuka pitäisi teloittaa, arvoisa Anonyymi?

   Oletko tyhmä vai muuten vain vajaa?
   Mitkä helvetin Putinistit?
   Ota selvää asioista, ennen kuin puhut.

   Ystävällisin terveisin,
   Sofia Toivonen.

   Poista
 3. Näinhän tuo taitaa olla...

  VastaaPoista
 4. Nyt on Parkkonen lääkityksen tarkastamisen paikka, rupee nimittäin sellaista paskaa tuutista tulemaan. Kansanedustajaehdokkuutesikin näyttää päivä päivältä enemmän ja enemmän huonolta vitsiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kenellä tässä on lääkityksen tarkistamisen paikka, hyvä Anonyymi (etkö edes omalla nimelläsi uskalla kirjoitustasi julkaista)?

   Ystävällisin terveisin,
   Sofia Toivonen

   Poista
 5. Uni ja nälkä enää on entisellään. No kenelle me ne äänet annetaan vai pysytäänkö mykkänä :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä kirjoitus. Tämän paremmin ei voi asioita ilmaista!

  VastaaPoista
 7. Niinpä. Oikeassahan sinä olet, mutta turhaan huudat tuulen. Sama juttu joka vaalien alla vuodesta toiseen, aina joku muutama vihainen jaksaa meuhkata ja paasata, mutta onko siitä ollut mitään hyötyä tai vaikutusta? Ei koskaan. Sama meno jatkuu ja niin tulee jatkumaan nytkin. Kepu voittaa ja ministereiksi nimitetään vanhat tutut Pekkarinen, Vanhanen ja Väyrynen, veturina osakekaupoissa poikkeuksellisen onnekas Sipilä. + Soini + Demarien Rinne, + heidän porukoistaan muutama muu ja RKP:edustajat tietenkin. Siinä se. Äkkiä se Vanhasen lautakasahallitus unohtui.

  Edelleenkin suurin osa suomalaisista äänestäjistä on vallan tyytyväisiä elämäänsä Suomessa. Ja miksei olisi, koska valtaosa näistä nykymenenon hyväksyjistä on naisia. Mikäs hätä heillä on, koska ovat julkisella sektorilla suojatyöpaikoissa töissä ja ennen kaikkea, laumasieluina uskovat kritiikittä kaiken, mitä auktoriteetit ja media kehtaavat valehdella.

  1900-luvun epäonnistunein yhteiskuntakokeilu ei ollut Neuvostoliitto, vaan naisten äänioikeus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä - mikään ei muutu! Turhaan jaksatte meuhkata - netissä! Tositoimiin ei suomalaisista enää ole. Liian hyvä ilmeisesti olla & elää - vielä. Äänestämään vasta (älykkyys?)testin jälkeen ja dementikoilta äänioikeus veks`!

   Poista
 8. samaa NWO-paskaa kuin muidenkin IPU.n ehdokkaiden soopa. Lääkityksen tarkistaminen olisi paikallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai taas sinä lääke-expertti, joka et kehtaa puhua omalla nimelläsi.

   Suren sun älykkyysosamääräsi puolesta.

   Ystävällisin terveisin,
   Sofia Toivonen.

   Poista
 9. Osuiko Sande kipeään kohtaan kun näin paljon kivoja kommentteja kirvoitti? Joku taisi vetää herneen nenään, hahahaa. Hyvä jatka samaan malliin niin saadaan nämä idiootit raivon valtaan niin että kuola roiskuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin ymmärtää sen logiikan, jonka mukaan suomalainen vasemmisto osoittaa solidaarisuutta välimerenmaiden työläisille kannattamalla tiukkaa talouskuria (uusliberalismia).

   "Uusliberaali talouspolitiikka pyrkii taloudellisen toiminnan normien vähentämiseen (talouden vapaus), verojen alentamiseen, omistusoikeuden loukkaamattomuuteen, kilpailuun, [b]poliittisen toiminnan korvaamiseen markkinaohjauksella, tulonsiirroilla rahoitetun hyvinvointivaltion ja kansainvälisen kaupan esteiden purkamiseen "[/b]

   Parasta solidaarisuutta olisi ryhtyä kaikin voimin irrotautumaan rahaliitosta , ja nyt olisi taas nostettava ihanteeksi demokratia. Keskusvallan alaisuuteen alistuminen ei osoita solidaarisuutta kuin korkeintaan vallanpitäjille
   .Kansalaisille se merkitsee alamaiseksi alistumista.

   Täällä EU-keskustelussa VAS:n johtoa puolustelevat vertaavat nykyistä unionia Marxin hahmottelemaan internationalismiin.

   Mikään ei voisi olla kauempana todellisuudesta. EU on eurooppalaisen pääoman, eliitin hanke, ollut alusta lähtien. Sitä on toteutettu ja toteutetaan - kuten mm. talouskurisopimus osoittaa - nimenomaan ja pelkästään porvariston tahdon ja etujen mukaisesti.

   Marxin ja kansainvälisen työväenliikkeen internationalismi on kokonaan muuta, työväenluokan yhteen liittymistä porvariston vallan lopettamiseksi. Sillä internationalismilla ei ole mitään tekemistä Euroopan uusliberalistisen, keskittämishakuisen unionin kanssa

   t. Show must go on...

   Poista
 10. mutta... Jeesus On herrojen Herra!

  VastaaPoista
 11. Ajatuksia herättävä,ei "Täyttä paskaa"-hymähtelyä aiheuttava, ja siksi hyvä kirjoitus

  VastaaPoista
 12. Ajatuksia herättävä, mielenkiintoinen,kirjoitus

  VastaaPoista